Forum Bebeği Forum Ana Sayfa

Bebek.com Forum'a Hoş Geldiniz...

Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.
Bebek.com forumunu ilk ziyaretiniz ise; Forum Kuralları için tıklayınız.

MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ

Sayfayı değiştir: < 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 4 of 40, mesajlar 61 to 80 of 793
Yazar Mesaj
esimveoglum

• Tüm gönderiler : 596
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 01 January 0001
  • Durum: çevrimdışı
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 02.04.2010 14:33:34 ( #61 )
Aynurcum hiç takma kafana senin bebiş içerde büyüyor bizimki dışarda içerde daha rahat mış canım iki çocuklu anne olarak söylüyorum meğer tek çocuk büyütmek ne kadar kolaymışta biz farkında değilmişiz...

Sibel sanada kolay gelsin ALLAH kabul etsin şimdiden İNŞALLAH yardımcıların vardır yoksa senin için bayağı zor olur herhalde ben o konuda şanslıyım ...

Fatmacım ben burdayım bu aralar fırsat bulabiliyorum sık sık yazarım merak etme bende bugün sağlık ocağına gittim pazartesi aşımız var bizim burda hamileliğin 6. ayından itibaren her ay ücretsiz 12 litre süt veriliyor onun kartınıda verdiler gerçi ben biraz geç başladım daha 3. kez alıyorum süt içemiyorum başka türlü tüketiyorum sütlaç ,neskafe vs...
fatmaunal

• Tüm gönderiler : 359
  • Katıldı: 19 January 2010
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 02.04.2010 16:51:11 ( #62 )
betülcüm senin face var mı

fatmaunal

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 03.04.2010 12:47:33 ( #63 )
tünaydın...oooo benden başka kimse uğramamış...

dün akşam yorgunluktan pestilim cıkmış vallahi...yastığa kafamı koyar koymaz uyumuşum..gece 3 kere emzirmeye kalktım..uyku akıyo şimdi gözlerimden..kalçamda dahafiften bi ağrı var...nevzat dün akşam bi ara bayağı huysuzlandı 1 cay kaşğı kalpol verdim..babanesi okudu..anca uyudu...iyne yeri sancı yaptı galiba..
şimdi emzirdim uyudu..markete gidicem kızı alıp...offf acayip uyku bastı

eda_dilara

• Tüm gönderiler : 1533
  • Bölge: Istanbul
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 03.04.2010 15:38:22 ( #64 )
Slmmm

Burda hava cok guzel insanin  evde oturasi gelmiyor . evi temizledim   bugun yoruldum  disari cikmaya halim kalmadi. normalde gezmeyi cok severim ama bu halimle disari cikmak zor geliyor.
bu hafta plan yaptim gunlerim doldu bile. pazartesi pazarimiz  var sali temizlik carsamba doktor randevusu , persmbe eminonune gidicez cumada buyuk ihtimal kayinvalidemler gelirr. bir hafta boylece gecer. zaman cok cabuk geiyor. ben dahada  heyecanlaniyorum bebegimi  dusundukce.

Fatmacimm yat uyu biraz sonra gidersin alisverise. benim gozum yemedi yoruldum yarin cikicam alisverise

fatmaunal

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 04.04.2010 14:17:44 ( #65 )
KİMSE YOKMU..

eda_dilara

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 04.04.2010 22:39:29 ( #66 )
Slmmmm

bugun bebek ıcın alısverıse cıktık canım cıktı. cok yoruldum. uyku setını, 5li port bebe, ve nıveanın bebek bakım setını aldımm. bırde market alısverısı yaptımm . canım cıktı.
bebege camasır deterjanı dalının sıvı olanlarından aldım. sız ne kullandınız.
yıkadım yarında artık utuler yerlestırırım. sımdı bı kapı susum ve mevlut sekerımız kaldı
sız dogumdan sonra kullanmak ıcın ped nereden buldunuz. ben markette baktım hasta pedı vardı o olmazz.
yarında bebegın yatagını temızleyıp yerlestırecegımm

suersi

• Tüm gönderiler : 2540
  • Bölge: eskişehir
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 05.04.2010 10:26:31 ( #67 )
selamm ben geldim :)

mevlüdü atlattık şükür ama gelmeyenler var sözde herkesi çağrıp gelenleri bitirecektim dün amcamın oğlu geldi eşiyle mevlüde gelmemişlerdi bazılarının yeni haberi oluyo tel açıyolar uzaktakiler geldiklerinde uğraralar herhalde cuamrtesi sabah kalktığımda baya bi stresliydim sonra işler bitip misafirlergelmeye başlayınca heycan ve mutluluk oldu bende ama sonra moralman çöküntüye uğradım ve sinir oldum sevgili elticiğim gelmedi sözde haberi yokmuş ve songün habermi verilirmiş diyerek ya telefonu yüzüme kapadı yada şarjı bitti ki şarjının bittiğini düşünmek istiyorum baya bi moralimiz bozuldu benim annemin kayınvaldemin hatta eltimin annesininde eltim eşimin dayısının kızı olur bu arada yüzğm düştü tabi bu arada herkesde anladı eşime söyledim kayınpederime söyledim oda kızdı tabi hatta kaynıma kızmış kayınpederim herkes duydu o nası duymaz falan diye birazcık kıskançlık yaptı sanırım eltimin 3 kızı var ve eşimlerin tarafında ilk çocuk için okutulurmuş mevlüt onunkilere okutuldumu bilmiyorum tam olarak ama ben okutup gelenlerin ayağını bir an önce kesmek için okutmak istedim 2 çocukla gelen gidenle zor olur diye düşündüğümden belkide bunu çekemedin belkide erkek olduğundan birazcıkda kıskançlık yaptı bu başka olur falan filan diye bi ara söylemişdi neyse bitti gitti artık kendisi bilir ama ben kırıldım belki karşılaşınca şarjım bitti diycek ama işde yapılanlar unutulmuyo malesef suedada kuzenlerim glcek diye sayıklayıp durdu dün sabah kalkmış anne telefon aç bugün gelsinler diyordu sonra amcamın oğlu geldiğinde onlarada dedi siz kuzenlerim gelince yine gelin diye durmadan onları sayıklıyo ama böyle olunca onları görmesi daha da ertelenmiş oldu :( ona durmadan bahaneler üretiyorum anlatmak zor  bunu ona bugünde normal rutine döneriz sanırım :D suedayı okula yolladım perşembe cuam gitmemişdi hastalığından inşallah öksürük nöbetine tutulmaz okulda 

susimle semihin son halleri :)
Eklenen resim(ler)

suersi

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 05.04.2010 10:31:10 ( #68 )
bunlarda böcükler ve yakışıklı oğluşum :D
Eklenen resim(ler)

eda_dilara

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 05.04.2010 11:56:03 ( #69 )
Sibelcım takma kafana  . ohh ne guzel mevludunuzde olmuss. atlattın artık darısı benım basıma. maşalllah prensıme cok yakısıklı olmuss. yerım ben onu.

bende senın gıbı artık gece yarısı uyanıp sabaha karsı yatıyorum ıkı defa uyuyorumm. bugun uyumus kalmısım esımı uyandıramadımmm gec kaldı. benım yuzumden taksıyle gıtmek zorunda kaldı
doktor randevumu bugune aldımmm . rahmımıe bazen adet sancısı gıbı sancı gırıyor .d-bakalım neler dıycek doktorumuz. ben kacıyorumm donunce yazarım artıkk hazırlanmam laımmm

esimveoglum

• Tüm gönderiler : 596
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 05.04.2010 13:40:58 ( #70 )
Herkeze selam..

Sibelcim Allah kabul etsin sende atlatmışsın mevlütü oğlunun maşallahı var mevlüt kıyafetlerimiz aynı .... ailecek çok güzel çıkmışsınız ...

Biz bugün aşımızı olduk ebe ateş yapmaz dedi ama sanırım Fatma ateşlendi dedi bebeği için İNŞALLAH ateş yapmaz yavrum da bende rahat rahat uyuruz...Yarında doktor kontrolümüz var bakalım kaç kilo almışız.....

Aynur sanırım doğum yaptı İNŞALAH hayırlısıyla kavuşmuştur yavrusuna...

Edacım sanada Allah kolaylıklar versin bol bol dinlen...
suersi

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 05.04.2010 14:53:32 ( #71 )
sağolun arakadaşlar atlattık çok şükür arada gelen giden olur herhalde tektük onlarda fazla yormaz sanrım :)
eda geçmiş olsun umarım bişey çıkmaz belkide doğuma hazırlık sancılarıdır :)

tesadüf olmuş çok şeker oluyolar mevlüt takımlarını giyince bu bebişler bizim takımıızı küçük teyzemiz aldı suedanınkinide o almıştı abla ben alcam sen alma dedi iyi dedim bende mevlüt günü getirdi ama çok yakıştı oğluşuma damat gibi oldu suedanın deyimiyle siz ne güzel aşıları atlattınız darısı bizim başımıza 19 da bizim aşımmız var bide kalça ve kasık ultrasonumuz var ona daha randevu alıcaz sueda aşılarda hep rahatsızlanırdı umarım semih rahatsızlanmaz hastanede vurulan aşıda bi sorun aşıda doğudğunda bi sorun olmamıştı ama inşallah bundada olmaz bide mayısın 18 de aşımız varmış sağlık ocağından söylediler o aşı 15 günde bi açılıyomuş hemen bayatlamadan yapılıyomuş 9-10 saatlerinde gel dediler sabahın köründe gitcem taze taze aşılansın diye aşı ne kadar yeni olursa ateş falan yapmıyomuş sanrıım komşum öğle demişti onlar hep dışardan alıp yaptırmışlar aşıları ama sağlık ocağındakilerde çok eski değillerdir herhalde muahfaza ediyorlardır onları sonuçda açılmamış oluyolar dışardan aldıklarınında ne kadar ecza depolarında kaldıklarını bilmiyorsun dye düşünüyorum bide doktorumuz rota virüsü aşısı dedi bize sizler naptınız yaptırcakmısınız ?

eda_dilara

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 05.04.2010 15:19:07 ( #72 )
Slmmm ben geldimm. doktorumma anlattım gozuumu korkuttu. bu haftalarda dogum cok rısklı. erken dogum olabıır dedı .. kendını yorma dedı ıstırahat verdı. yat dınlen dedı. esımde yanımdaydı duydugu ıyı oldu.sankı hamıle degılmsıım gıbı davranıyordu. sabah sancımı soyleyınce benı nstye soktu. sukur bebısım ıyı. 2400g olmus prensım. haftasına gore kılosu ıyı. 2 hafta sonra kontrole gıdıcem tekrar. ben ılacları kullanmayı bıraktım doktor kullanmalısın dedı normal dogum oldugu ıcın bana ıhtıyacı olcuakmıss. nstde gunu gelenlerı gordumm ayyy gozum korktuu. bır ay sonra kendımı dusunemıyorumm :))

suersi

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 05.04.2010 15:43:39 ( #73 )
eda dinlen kendini yorma umarım erken gelmez oğluşun ama istiraatt emen iyi olur eşinde duymuş işde oda artık bişey yaptırmaz sana :)

eda_dilara

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 06.04.2010 09:30:26 ( #74 )
Günaydınlar herkese,

Dun aksam oturdugum yerden oglusumun kıyafetlerının bır kısmını utuledımm. parca parca yapıyorumm. o kadar cok kıyafet cıktıkı kardesınden ıyıkı almamısım bırsey. ılerde ıhtıyacını gordukce alırım.
Varya Alllah kımseyı kımseye muhtac etmesınn.sınır oldum dun kaynanama anlatıyorumm doktor boyle boyle dedı dıye hıcc oralı olmadııı  halbukı kızı hasta oldu dıye nasılda ustune tıtredıler. gorumceme anlattım doktorun dedıklerını eeee annen gelsınsana yardım etsınnn. kendı annesı onlarda kalıcakmıss dogumdan sonra annemler gıdınce gelırmıs. ıstemıyorum sımdı kımseyı dıycem olmıycak. kendı annem gelmek ıstemezmı ama onun basında bır suru sey var zaten ev ısyerı, kardesım herrsey annem bakıyor babamın hıcbır yardımı yok ona. bırde kardesım bır suru borca sokmus onları ceyız alısversı.ben doguma bıle annnemın gelıcegınden suphelıyımm.
Aynur kesın dogum yaptı bence. Rabbım yardımcısı olsunn.

tweety0555

• Tüm gönderiler : 13295
  • Bölge: AMASYA/MERZIFON
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 06.04.2010 09:55:27 ( #75 )
eda cım gecmıs olsun ven hep derım tırnagın varsa basını kası...
allah yardımcın olsun ama sen kendıne dıkkat et ve kımseyı kafana takma uzulme...ama dogumdan sonra gelırız dıyenlerede bana dogumoncesı lazımdınız de bence sen uzulcene mıllet uzulsun...aman sen kendıne dıkkat et yanlız...
sıbel bızım sayfada gaz sormussun ben zınco kullanıyorum gunde 3 defa 7 damala ve acayıp faydasını gordum...

suersi

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 06.04.2010 11:17:03 ( #76 )
eda takma diycem ama takılıyo biliyorum herkes kendini düşünüyo benden doğumdan sonra sinir olmuştum kayınvaldeme annem geziniyodu o yatıyodu sonrada diyoki annem yokken işde o daha genç ben o varken yapmıyorum falan o yokken yaptı allaha şükür ama ben sinir oldum tabi benim annemde o kadar genç değil yoruluyo kadın bütün gün ayakta sana yemek yapak zorundamı ben yatarken ben hani boş boş duruyomuşum gibi geldide ben bile kendi işimi kendim yapmak istedim neyse artık bitti o yatak istirati günleri bittide yalnızım artık arada gelip giderler artık o kadarınada bişey demem napıyım :)

özlem sağol valla zinco damla diyemi satılıyo bide onu desen aslında tam gazmı onuda anlamış değilim devamlı bi ıkınma halinde semih doktorada bi soratım bakalım bağırsaklarımı alışmadı acaba yeni düzene ?

suersi

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 06.04.2010 20:45:10 ( #77 )
selam 
aklıma bişey geldi size sorayım dedim yarın yarı kırkımız çıkıyo siz nasıl yaptınız kırklanma işini yarı kırk işini  yani:D

fatmaunal

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 07.04.2010 13:23:09 ( #78 )
merhaba kızlar...sayfa ağırdan ağırdan ilerliyo...misafirlerim var yatılı işten güçten fırsat bulup yazamadım...eşimin amca oğlu...aşılama yaptırcaklar...zor oluyo bebek varken yatılı misafir..ama inşallah olur cocukları..

sibelcim o ıkınma  gaz sancısıdır..nevzattada cok oluyo..yediklerine dikkat et bence...mercimek.nohut..kola.. gaz yapacak şeyler yiyip içme..mevlüdünüzü tekrar Allah kabul etsin...biz yarı 40 yapmayız sadece kırklarız...yarı 40 hiç duymamıştım...kırkımızada bişi kalmadı

betülcüm aşı ateş yapmaz dediler...yapmadı ama huzursuzdu...o yüzden ilac verdim...baya rahatladı verince..

nevzatta günde 1 kere kaka yapyo...ama tam yapıyo...misafirler vardı...kontrolede gidemedik..işitme testi vardı...emine kardeşini hırpalamaya başladı...kızamıyorumda..

edacım dikkat et kendine fazla yorulma...dinlenerek yap işlerini...vallahi kaynanan olursa yanında doğumdan sonra seni sinir eder annen gelse daha iyi oludu senin için....benim annem hala burada...40 cıkınca gidecek...

suersi

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 07.04.2010 14:13:36 ( #79 )
fatmaunal

merhaba kızlar...sayfa ağırdan ağırdan ilerliyo...misafirlerim var yatılı işten güçten fırsat bulup yazamadım...eşimin amca oğlu...aşılama yaptırcaklar...zor oluyo bebek varken yatılı misafir..ama inşallah olur cocukları..

sibelcim o ıkınma  gaz sancısıdır..nevzattada cok oluyo..yediklerine dikkat et bence...mercimek.nohut..kola.. gaz yapacak şeyler yiyip içme..mevlüdünüzü tekrar Allah kabul etsin...biz yarı 40 yapmayız sadece kırklarız...yarı 40 hiç duymamıştım...kırkımızada bişi kalmadı

betülcüm aşı ateş yapmaz dediler...yapmadı ama huzursuzdu...o yüzden ilac verdim...baya rahatladı verince..

nevzatta günde 1 kere kaka yapyo...ama tam yapıyo...misafirler vardı...kontrolede gidemedik..işitme testi vardı...emine kardeşini hırpalamaya başladı...kızamıyorumda..

edacım dikkat et kendine fazla yorulma...dinlenerek yap işlerini...vallahi kaynanan olursa yanında doğumdan sonra seni sinir eder annen gelse daha iyi oludu senin için....benim annem hala burada...40 cıkınca gidecek...

bizde oluyo yarıkırkındada gezmeye gidiliyo ama ben evdeyim hava yağışlı yoksa bende çıkardımda :D 
semih bikaçkere yapıyo kakasını dediğin gibi durmadan ıkınıyo aslında hiçde yemedim ne mercimek ne nohut hele gazlı içecek içmedim bi ara içmeye kalktım yarım bardak içip bıraktıp gaz yaparsa diye bizimki aileden kaynaklanıyo galiba bide sütün yağlı geliyordur diyolar suedada öğleydi çok gaz sancısı çektik :) nbizimde aşıya 10 gün kaldı  günler ne çabuk geçiyo anlamıyorum hamileliğide çabuk geçirmiştim son haftalar hariç :D 
işitme testini biz hataneden çıkarken yapmışlardı senin yapmadılarmı? bizimde kalça kasık usg miz var 1 aylık olunca hem hastane hem sağlıocağı  ikisi birden denk gelicek gene bakalım napcaz 

demek annen yenaında ha benim annem gideli 2 hafta olucak ama geçen haftasonu mevlüt için burdaydı bu cumarteside biz gitcez anneme bi kaç komşusunu çağırıp  evradiye okutcak hem semihe hem babama olsun diye :)

aynurdan haber yok kesin doğum yaptı :) funda falanda uğramıyo bebek zorluyomuki acaba?

aynur29

• Tüm gönderiler : 5030
  • Bölge: FINLANDIYA/ESKISEHIR
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 07.04.2010 14:52:18 ( #80 )
Selam kizlar aceleden okumaya calistim ama kim ne yazdi unuttum dogrusu.Ben 5 nisan sabah 6:26 epidural normal dogum yaptim.Oglusum 3 kilo 466 gram  51 cm dunyaya geldi.Bugun sabah kilosu 200 gram dusmus cikti ama hersey yolunda oldugu icin eve geldik.Emzirme konusunda cok zorluk cektik memenin ucuna takilan plastik aparattan takmadan emmiyor.Artik öyle idare edecegiz saglikli olsun yeterki.Buyuk oglusumda kardesini görmeye geldi ay kucucukmus bu dedi bakalim evde neler yasayacagiz.Ben sonra ugrarim biraz dinleneyim benimki uyurken.Kendinize iyi bakin

Sayfayı değiştir: < 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 4 of 40, mesajlar 61 to 80 of 793

Hızlı ulaşım:

Şu andaki aktif kullanıcılar
0 adet üye ve 19 misafir var.
İkonların Anlamları ve İzinler
  • Yeni mesajlar
  • Yeni mesaj yok
  • Yeni Konu ve Yeni Mesajlar
  • Yeni mesajı olmayan yeni konu
  • Yeni mesajlarla kilitlendi
  • Yeni mesajlar olmadan kilitlendi
  • Mesajı oku
  • Yeni konu başlat