MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ
Sayfayı değiştir:
<< < ..31323334353637383940 | Sayfayı gösteriyor 40 of 40, mesajlar 781 to 793 of 793
|
Yazar |
kuzumali
-
Tüm gönderiler
:
14
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 17 September 2010
-
Durum: çevrimdışı
|
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ
-
03.12.2010 14:38:36
( #781 )
Merhaba arkadaşlar uzun zaman oldu girmeyeli.Fatmayla yazışıyorduk gel dedi geldim.oğluşum emeklemeye başladı ek gıdalara başladı ama hoşuna gitmeyen karışık şeyleri yemiyor ağzında bekletiiyor. Tarhanayı sevdi bende sebzeleri tek tek tarhanaya katarak veriyorum napayım yoksa yamicek bugünde tavuk yaptım şehriyeli bakalım sevecekmi.oda haklı çok acaip oluyor mamaları tuzda yok ıyyy.sizinkiler nasıl okumadan yazıyorum.fatma seni geçtimmi acaba yazmada:)şimdi kaçim çamaşır asçam.
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 19 January 2010
-
|
-
03.12.2010 14:38:40
( #782 )
selamlarrrr hanımlar hayırlı cumalarrr 2 gündür süren ince temizlik sonunda bittii çok şükür heryer yıkandı paklandı :) yemeği yaptım şimdi takılıyorum nette,nevzatta havuç kemiriyor bir yandan da şarkı söylüyor:) bizim de yemekle aramız eh işte :) ezgi sinek peşide koşturuyo haaa :)) yaramaz kız sibel bizde aynı derten müzdaribiz emine koltuğun üstünde bakıyo lap topa nevzat rahat vermiyo pat pat vuruyo koltuğa çıkıp,girmediği delik yok
|
|
eydd
-
Tüm gönderiler
:
1756
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 01 January 0001
- Bölge: ANKARA
-
|
-
04.12.2010 19:46:10
( #783 )
iyi akşamlarr 4.12.2010 cumartesi saat 19:30 kızım tutunmadan desteksiz ilk adımlarını atmış bulunmakta vatana millete hayırlı olsun :))))
demirhan 4 .01.2005 defne 10.03.2010
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: eskişehir
-
|
-
04.12.2010 23:29:03
( #784 )
iyi gecelerr hayırlı olsun maşallah defnemize darısı bizimkilerin başına:) bugün annemler ve yengemler geldi dayımın eşi gelini geldiler sağolsun annem nohut yemeği yapmış biz gelirsek diye bide lahana sarması onları getirdi bende bi çora yaptım bide salata yedik :D sonra annemleri yollamadım alışveriş yapacaklardı beraber bizim evin yakınındaki bim e gittik onlar alışveriş yaptılar bizde bişeyler aldık sonra eve geldik ersoy geldi bi türk kahvesi yaptım hep beraber bi güzel içtik sonra meyve falan en sonrada evlerine götürdük hep beraber arabayla geldik bugünüde böyle geçirdik :) hepinize iyi geceler:)
|
|
aynur29
-
Tüm gönderiler
:
5030
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: FINLANDIYA/ESKISEHIR
-
|
-
05.12.2010 19:02:12
( #785 )
Ezgicim hadi bakalim ilk adimlar atilmis.Masallah hizli cikti defne hanim. Sibelcim ohh ne guzel hazir yemek gelmis off annem olsada banada pisirse ya aslinda en cok hasta oldugum zaman hazir yemek olmasini cok isteyenlerdenim.Esimim elinde hicbirsey gelmez.Abisi cok becerikli biraz ona cekseymis ya Fatmacim demek seninmi havuc kemiriyor bizimkinin hala disleri yok görunurde. Kuzumali sende hosgeldin demek emekleme isi basladi hadi bakalim hayirlisi.Yemek konusu en zor surec anlasilan senin icin canim. Benimkine gelince simdilerde tutunup diz ustunede duruyor cok destek alirsa tutunup ayaga kalkiyor ama iyi olmadi ya birde dusuyor hadi basiyor yaygarayi.Bizim kilomuz 10,120 gr olmus boy 73,5 hemsireye kisa geldi esimle ikimizin boyunu sordu normal dedi sonrada.Yemek konusunda herseyi vermeye calisiyorum ekmek verince eline cok oynuyor sonrada yiyemiyor tabiki kahvaltisinda cicibebe,peynir,yumurta sarisini karistirip veriyorum artik ayri ayrimi versem buyudu ya alissin yemeye pekmez ve arada azcik recel veriyorum.Su pek icmeyi sevmiyor ya sizinkilerde öylemi. Sizinkiler agzindan cumle gibi seyler cikiyormu bizimki hic öyle dada falan demiyor hep söyluyorum ama daha erkenmi acaba benmi elham yapiyorum. Bende hastaligi attim ustumden allaha sukur.Buyuk oglusuma gelince onunda toplantisi vardi cok iyi oldugunu söylediler.Cok az sorun yasiyorlarmis bazen uykusunu alamiyor heralde huysuz dediler.Bende evet gec yattigini söyledim su siralar bakalim erken yatirmaya calisacagim. Bizde gelismeler böyle iste kizlar.Herkes kendine iyi baksin.
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
05.12.2010 22:30:33
( #786 )
selamlar maşallah oğluşuna aynur benimki yavaşdan gidiyo sizinkilerin yanında benim oğlan pekmez sevmiyo yemiyo benede eline veriyorum havuç dişerini kaşıo onla elma veriyorum ekmek kahvaltıyıda öğle çok çok yapmıyoruz biz eline ekmek veriyorum yumurta yapıyorum sahanda ondan veriyorum az az sonra krem peynir yiyo suyu semihde içiyo başdan bi içiyo sonra oyun oynuyo suyla semih tutunup kalkıyo yanlardan yavaş yavaş tutuna tutuna yürüyo baba dede arada abba anlamı olmayan kelimeler söylüyo az önce bende çocukları yıkadım 2 haftadır maşallah ağlamadan yıkıyoruz semihi kıyameti koparıyordu ama oturmuyo babamız tutuyo oda tepiniyo :D nereye gitsem dire kapınınn önünde bitiyo vurmuyo falan:D bugün biraz ev baktık ama dışardan:D bugün burası yağışlıydı arabadan inmeden dışardan dışardan baktık :D neyse sonra görüşüğrüz iyi geceler:)
|
|
eydd
-
Tüm gönderiler
:
1756
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
06.12.2010 10:26:46
( #787 )
günaydıınnn pekmezi defnede sevmiyor yemekle hiç arası yok zaten ben yumurtanın beyazınıda veriyorum artık doktor 8. aydan sonra başlayabileceğimizi söylemişti 8.5 aylıkken başladık şu sıralar yediği tek şey yoğurt ve anne sütü süttende douyduğunu sanmıyorum sabah yavrum çok kötü düştü kaşı morardı çok ağladı canım kızım konuşmaya gelince baba cici abi işine gelirse anne diyor birde anlamsızlarımız var tabi vu va edi en son öf diyoruz ayağını koklayıp öf diyorum oda kokluyor öff diyor mis gibi ayaklarına .. babaya aşık babayı gördümü beni unutuyor sıpa öpüyor babasını sarılmalar cilveler yapıyor
|
|
eydd
-
Tüm gönderiler
:
1756
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
06.12.2010 10:27:00
( #788 )
günaydıınnn pekmezi defnede sevmiyor yemekle hiç arası yok zaten ben yumurtanın beyazınıda veriyorum artık doktor 8. aydan sonra başlayabileceğimizi söylemişti 8.5 aylıkken başladık şu sıralar yediği tek şey yoğurt ve anne sütü süttende douyduğunu sanmıyorum sabah yavrum çok kötü düştü kaşı morardı çok ağladı canım kızım konuşmaya gelince baba cici abi işine gelirse anne diyor birde anlamsızlarımız var tabi vu va edi en son öf diyoruz ayağını koklayıp öf diyorum oda kokluyor öff diyor mis gibi ayaklarına .. babaya aşık babayı gördümü beni unutuyor sıpa öpüyor babasını sarılmalar cilveler yapıyor
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
06.12.2010 10:47:57
( #789 )
günaydınnn oyy maşallah defneyi yerim ben onun öf diyen dillerini bu aradada geçmiş olsun artık düşe kalka öğrenicekler yürümeyi bende sabah eşim işe gidince semihi uyuttum sonra birazda kendim yatıyım dedim o ara rüya görmüşüm semihin yürüdüğünü gördüm baya bi 3 lü koltuk boyu yürüdü sonrada düştü nası sevinmişim :D sonrada sueda uyandırdı zaten kahvatımızı yaptık semihi uyuttum hatta hala ayağımda sallıyorun suedayı yollıycam birazdan sonrada ufak ufak evi toplıycam:) sonra görüşürüz iyi bi gün geçrirsiniz inşallah:)
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 19 January 2010
-
|
-
06.12.2010 18:48:13
( #790 )
hayırlı akşamlarrrr aaaa baksen defneye erkekleri solladı gitti:) bu ne hız maşşallah belliydi zatençok hiper bir kızdı başından beri..hayırlı olsun:) nevzatta düşüyo,alışacaklar yavaş yavaş,bende düzenli olarak yumurta yediriyorum evde pişirdiğim her yemekten yediriyorum artık az az..dişleri iyice büyüdü kemiriyor herşeyi şu an keyifli keyifli elma yiyor:)çarşamba günü eminenin ameliyatı 6 ayı doldurdu kontulolü var oraya gidecez tüplerin düştüğün ben gömedim bakalım düştümü,o ara nevzatıda tekrar bir doktora götürecem çok kafamı kurcalıyor bu durum,ALLAHtan ayakta şişme yok şişme olsa kötüymüş hanımlar ne alemde kilolar yazmıyorsunuz hiççç ben 70 e indim sizde nasıl durumlar? aynurcum maşşallah oğluşuna bence gayet iyi boyu dktr bana çocuklar 1 yaşında 75 cm olurlar dedi,bizde boya vurduk..kilo göstermiyo o yüzden.. bizimde konuşmalar anlamsız dededede babababa o kadar bu aylarda normal zaten merak etme
<mesaj tarafından düzenlendi fatmaunal on 06.12.2010 18:55:05>
|
|
eydd
-
Tüm gönderiler
:
1756
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
07.12.2010 11:20:55
( #791 )
selamm sağolun kızlar defne çok temkinli yürüyor şimdilik 3 adım sonra oturuyor yada kendini yere doğru öne eğiyor emekleme pozisyonuna geçiyor hala ağzımızda diş yok demirhanda dişsiz yürümüştü buda öyle evde pişirdiğim yemeklerden veriyorum bende tuzsuz yapıyorum defneninkini ayırıp tuz koyuyorum ama hiç bişey yemiyor işte fatmacım başka doktorlarında görüşünü al bence tek bir yerde bağlı kalma umarım önemli bişeyi çıkmazz sibel hayır olsun rüyanda kolay gelsin kilo konusunda annem burda yüküm hafif 2 kilo almış görünüyorum ama adette olamadım yine onunda ağırlığı var
|
|
aynur29
-
Tüm gönderiler
:
5030
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: FINLANDIYA/ESKISEHIR
-
|
-
08.12.2010 19:41:24
( #792 )
Desene bir konusmayan benimki kalmis ben dada kelimesi bile duymadim bakalim ne zaman olacak. Ezgicim masallah senin kiz cok hizli cikti gecmis olsun bak kendisini garantiye almayida ögrenmis. Ben hala Poyraza ayri yemek yapiyorum birkac hafta sonra bende yavas yavas bizimkilerden veririm.Hi bende boy kilo ölcumlerine baktim normal neden öyle diyorsa hemsiremiz anlamadim. Kilolara gelince ben daha 77,5 kilodayim yavas yavas gidiyor tam diyet yapmiyorumki kacamaklarimda cok oluyor.Ama yaza kadar vereyimde kilolarimi ama böyle giderse zor görunuyor tam diyetimi uygulamaliyim. Ya bizim burda bir kar var hic sormayin heryer bembeyaz yollar kapaniyor hemen aciyorlar ama kar durmadigi icin yine kapaniyor.Kar yagdigi icin hava o kadar soguk degil -4-5 oluyor. Annemle görustum teyzemin oglu cok kötuymus bekliyorlarmis.Icim yaniyor cok kötu gencecik cocuklari aklima getirmemeye calisiyorum ama olmuyor.Allahim cocuklarina bagislar insallah diyorum.
|
|
fitay
-
Tüm gönderiler
:
229
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
14.12.2010 09:34:00
( #793 )
merhaba güzel anneler!!! nerelerdesiniz bakim..sayfanıza yakışmadı bu sessizlik.umarım herşeeycikler yolundadır. hadi bakalım bol sohbetli günler!! öpüldünüüzzz..
|
|
|
Şu andaki aktif kullanıcılar
|
0 adet üye ve 19 misafir var.
|
İkonların Anlamları ve İzinler
|
-
Yeni mesajlar
-