Forum Bebeği Forum Ana Sayfa

Bebek.com Forum'a Hoş Geldiniz...

Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.
Bebek.com forumunu ilk ziyaretiniz ise; Forum Kuralları için tıklayınız.

MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ

Sayfayı değiştir: < 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 9 of 40, mesajlar 161 to 180 of 793
Yazar Mesaj
aynur29

• Tüm gönderiler : 5030
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 01 January 0001
  • Bölge: FINLANDIYA/ESKISEHIR
  • Durum: çevrimdışı
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 21.04.2010 12:36:30 ( #161 )
Sibelcim cok gecmis olsun umarim daha iyidir yorulup iyice rahatsizlanmaz umarim.
Fundacim hic kilosunu falan yazammissin canim ama iyi olmaniza sevindindim.
Bizimde dun hemsiremiz vardi kilosu 3495 gram boyu 52 cm olmus ben 53 gibi gördum ama iyi olsunda yeter.Bizimkide bazen doymak bilmiyor.Gecede iki kere kalkiyor.Gunduz azcik uyursam gece uyanmasi daha iyi oluyor.
Benimki mizildaniyor kactim ben bye

fatmaunal

• Tüm gönderiler : 359
  • Katıldı: 19 January 2010
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 21.04.2010 15:33:05 ( #162 )
ben geldim...
nevzat beyle ilk ev gezmemizi yaptık...güzel gecti..görümcemin arkadaşına gittik kahvaltıya...sessiz sesziz uyudu...ama nedense akşam 6-9 arası cok huysuz oluyo ağlıyo sürekli gazda cıkarıyo ama...2 gündür kaka yapmamıştı sabah yaptı rahatladı..uyuyo şimdi...bende işlere girişeyim...daha yemek yok ortada saçlarımı boyayacam...fön cekecem inşallah eminem gelmeden biter...

s,belcim geçmiş olsun...üşütmüştür gecer merak etme canım...semih hala huysuz demek bence karnı ağrıyo...ağrı kesici vermiş miydin hiç..

ooohhh aynurcum maşşallah kilonuz iyiymiş...eeeee isim karar verdinizmi...40 kadar koymanız gerek biliyosun.

eda sen neler yapıyosun canım

öpt hepinizi kaçtım

suersi

• Tüm gönderiler : 2540
  • Bölge: eskişehir
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 22.04.2010 11:57:51 ( #163 )
selamlar ben geldim :)

suedayı aradılar dün saat 12 gibi rahatsızlanmış bende panikle hastaneden randevu aldım paniğin nedeni ilacı gönderdim ya ilaç etki etmedi diye düşündüm daha da rahatsızlandı herhalde diye babasına söyledim aldı geldi ama keyfi yerindeydi provaya giderken ilacı okulda unutmuşlar oda doğal olarak ateşlenmiş babaı gittiğinde atletle koltuğun üzerinde mayışmış bi şekildeymiş ama ilaç almışlar sanrıım onu içirmişler keygfi yerindeydi bende gelince yine ilaç verdim doktoruna gösterdim boğazının bi tarafı çilek gibi kırmızıymış şişmiş yani bi antibiyotik verdi öteki kullndığımızı bugündekullanın etki etmezse buna başlayın dedi bugünden için ama ateşi artık kontrol altına aldık şükür bugün ateşi çıkmadı ama ilaçlara devam akiama gösteri var bugün dinlensin diye okulada götürmedim bide bağışıklık sisteminn zayıf olduğunu 15 güne bi rahatsızlandığını söyledim doktora  Umca diye damla veri her ne hastalık olursa olsun hastalanacaını anladığın an başla dedi doktor günde 3 defa 10 ar damla suya damlatıp vercekmişiz :) dün başladım onada dün gece bi uyumuşum hiç sormayın 2-4-6 nöbetlerimiz vardı semihlede  benimki 2 saatte bi kalktığından annesini dinlenmeye alaıyo böyle üst üste huysuzluk ettiği gecelerden sonra :D

bizden bukadar 
aynur maşallah oğluşunada isminede karar verin artık :)

fundabebe

• Tüm gönderiler : 206
  • Katıldı: 01 August 2009
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 22.04.2010 14:54:11 ( #164 )
Ezgicim,teşekkürler, evet kaç gündür soruyorum herkese çok farklı. Artık eltimle görümcem bişiler yapacağız.

Sibelcim, hoşbulduk. Gaz için laktazim de bi işe yaramıyor. Yağ ile masaj yapıyorum şimdi karnına sanırım bu iyi geliyor. Kantaron ve acı elma yağı ile. Doktoruna sordum, eğer iyi geliyorsa bir zararı yok dedi. Suedaya çok geçmiş olsun tekrar. Umarım en kısa zamanda iyi olur.  

Aynurcum, doğum kilosu 3.480 ama sarılık olunca 2.900 e düştük bide benim sütüm gelmemişti, mamayada alışmasın diye az verince aç kalmış oğlum. Sarılık yüzünden 2 gece hastanede yattık. 3.300 ile taburcu olmuştuk.

Fatmacım,  ben 15 günlükken eltimin kızlarının doğum gününe gittim gezmeye. Şimdide kayınvalidem üst katta ona gidiyoruz akşamları.. ev işi maalesef hiç bitmiyor. Önceden çalıştığım zaman bu kadar iş çık mıyordu sanki.

Bugün 28 günlük oğlum. 55 cm boyumuz. 4.450 de kilomuz. Ama ben hala aynı kiloda sayıyorum. 78kg ile doğuma girdim. 1 hafta sonra 69kg şimdi hala 69 kiloyum bi değişiklik yok. Hamişlik öncesi hiçbi pant. Olmuyor. Çok sinir bozucu.

Hepinize sevgiler,
Görüşmek üzere,,,

fatmaunal

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 22.04.2010 15:32:10 ( #165 )
merhabalar.....

nevzat beyi yıkadım şimdi bayılmış gibi uyuyor...dün bi saçımı boyayım dedim aman aman yıktı ortalığı..5 dk bir ağladı sıpa...emineminde kreşte partisi var sabah süslendi prenses elbisesi giydi gitti nasılda yakıştı ahhh ahhh gün gectikçe büyüyo

dün akşam nevzat durmayınca mutfağa yanıma aldım yer sallangacında bi ayağımda sallıyom bi yandan pilav yapıyodum..tellede konuşuyodum benim kız illa bende karıştıracam dedi kaşığı bi hışımla aldı eli yandı geri geri giderken çocuğun kafasına oturu verdi..nasıl bağırdı yavrum içim gitti aldım kucağıma sakinleşti  emineyede o hışımla  bağırdım oda başladı ağlamaya..bilerek yapmadım diye ama maşşallahı var kıskanmıyo hiç zarada vermiyo ağlayınca yanına gidip emziği ağzına veriyo...lakin babası kucağına alınca trip yapıyo
düzenimiz oturdu cok şükür..akşam 10.30 eminede nevzatta uyuyo keyif yapıyoz kocişle..laf lafı açıyo 2 yi 3 ü buluyo saat olan benim uykuya  oluyo ne yapalım Allah huzur mutluluk sağlık versin gerisi boşş..

sibelcim geçmiş olsun tekrar..inşallah yarına hiç bişeyi kalmaz...bizim gece kalkışlar aynı 2 kere kalkıyo doğduğundan buyana...aayyy konuşunca gülmeye başladı bir haftadır coook tatlıya insanın içine sokası geliyo..sabah babasıyla konuştu  vuvuvuvu diye nedemekse artık

fundacım  ohhhh geldin artık cok sevindim yarama bastın  canım kilo konusunda...şikayet etme ne olur ben doğumdan önce 65-68 falandım..beyenmiyodum zayıflayım diye aç geziyodum halbuki resimlere bakınca ne kadar zayıfmışım diyom şimdi 85 kiloyum belkide daha fazla tartılmadım bayadır üzülüyom eşim kaldırdı baskülü..yemesem içmesem sütüm azalıyo ne yapalım 6 aya kadar sabır..sonra dikkat etcem yavaş yavaş...diyetisyene gideyim diyom ama tahlildi muayneydi 250 tl bir aylık..1 sene önce gitmiştim  1 ayda 6 kilo vermştim..kociş ikna olursa giderim belki...ev işi nüfus coğaldıca artıyo alışkanlık yapar belli zaman sonra
bu arada nevzat beyin altınlarıylada bilezik alcam  altın yüksekken değerlendirmek lazım kızıma düğününde set takımımı ttakacam oğlumada bileziklerihayallere bak yaaa

ezgi,eda,aynur nerelerdesiniz,karpaksda bi göründü kaçtı..

betülün bebişi ameliyat olcaktı fıtıktan ne oldu acaba

eda_dilara

• Tüm gönderiler : 1533
  • Bölge: Istanbul
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 22.04.2010 15:46:29 ( #166 )
Slmm Kızlarr,
SAbah cıktık evden daha yenı eve geldık.. kontrolum vardı bugun. erken gıdeyım dedımm kahvaltı etmeden cıktım. bebegın kalp atıslarını alamadık nstde. ebe bıseyler ye gel dedı.cıkolata yedımm. 15 dakka sonra yıne gırdım nstye. kalp atıslarını aldık. sonrada utrasona gırdım. 2800 olmus prensım. hersey yolundaymıs. gecen gıttgımde dogum pozısyonuna donmus. bu hafatada aynıı. ebe sen daha erken dogurursun dedı. karnıımı asagıda gormus. haftaya tekrar nst ve kontrole gıdıcezz. bakalım heyecanla gunlerın gecmesını beklıyorumm.
ordanda kızımı memorıala goturdum kontrole sukur ıyılesmıs. ılacları ıcmemıze gerek yok artık.
babam gelmıstı bursadan pazar gunu  beraber cevahıre gıttık ordanda. dılos oyun bahcesınde oynadı.. yenı eve gırdık acayıp uykum var sabah 6dan berı aayaktayımm
aynurcum oglusuna masallah.
Fundacımm hosgeldın aramıza yenıden. kuzey bebek hos geldı aramıza.. masallah boyu kılosu yerındeymıs. canımm normal dogumda hemoroıd oluyor. bende kızımda cok zorlanmıstımm. popm uztune oturamıyordumm. sımdıde korkuyorum yıne aynısı olucakkk.
benden sımdılık bu kaadar cok uykum var azıcık uzanıcamm

aynur29

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 22.04.2010 19:19:09 ( #167 )
Geldim kizlar geldim sonunda.
Fundacim masallah oglusunun kilosu boyu cok guzelmis.Allah nazarlardan korusun.Ee birde foto görsek.Kilo konusunu hic acma sekerim.Ahh ahh bende dikkat etsem zaten sutum yetmiyor hicten kalmayacak gibime geliyor.Sutu sevmezdim icmeye basladim,sut arttirici cay iciyorum ama yinede ek mama veriyoruz malesef.
Fatmacim allah korumus canim demek annesinin suslenmesine nevzat bey izin vermedi.Ay bende 88 kiloyum ya 6 ay dolsun bende hemen diyete baslayacagim.Aslinda simdide dikkat edeyim diyorum ama olmuyor sutum az zaten korkuyorum.
Sibelcim cok gecmis olsun yavrum benim o halde nasil durdu orada.Insallah en kisa zamanda duzelir.Demek seninki 2 saat te bir kalkiyor.Benimde artik geceleri kalkiyor hehe ilk gunlerin hatrina cok uyumus.
Elacim biraz dinlen öyle yorma kendini.
Bana gelince valla annem oldugu icin hersey iyi gidiyor.Butun islerimi annem yapiyor.Ben bir tek bebekle ilgileniyorum ama sonrasinda cok zor gelecek biliyorum.Oo biz disarita gezmelere coktan basladik ama daha ev oturmasina hic gitmedik.
Evet isim olayina gelince ismini Poyraz koymaya karar verdik.Yani ne esimin istedigi isim nede benim cok istedigim isim olmadi ortada bir karar verdik.

suersi

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 23.04.2010 12:11:41 ( #168 )
selamlar dün sueda  gayet iyiydi akşam gösteriye gittik çok güzeldi ama gösterinin ortasında annemler aramışlar semihin gazı varmış gaz ilacı sordular söyledim karnı mı aç diyorum hayır gazı var diyolar mama verdiler ben yokken ama göğüsleirm taş gbi oldu hala sabah stokları anca tüketti sıpacık gecede gaz çıkarma çalışmaları vardı damla verdim biraz rahatladı sabahda emerken gazıda büyük tuvaletinide yaptı şimdi uyuyo sün akşam çok yorulmuş sanırım ama arada gene ıkınıp sıkınıyo :)

funda maşallah oğluşuna çok güzel kilo almış sütün yarıyo demekki :)

eda demek erken doğumyapabilirsen haa sağlıklı olsunda erken doğarsasende kavuşursun bebeğine:)

fatma demek konuşmaya başladı haa ne güzel bizimkide ağzını oynatıyo ama ses yok daha arada gülüyo çok olmasada ama yavaş yavaş başladı :)

aynur ne güzel annen yanında kıymetini bil benimki bide kıskanıyo yada sevgisini öğle göstermeye çalışıyo anlamadım ama devamlı gözüm üzerinde kilolara gelince hep ayn sorun 9 kilom gitti doğumla 9 u bana kaldı benim olan 1 kotum var sevindirici bi durum :D üstlerimin çoğu oluyo benim sourn basenler ve kalçada malesef ama yavaş yavaş onlarda gidecek şimdi emzirdiğim için çok çabuk karnım acıkıyo ekmeği çok tüketiyorum bunun farkındayım azıcık onu azaltsam çok fazla yemek yemiyourm ben :D salı günü 40 mız çıkıyo ama kime gitcez bilmiyorum kayınvaldemler burda hamalar var oraya gidiyolar çadırları var orda yazı orda geçirirler ama gidip geri gelecekler sanırım :) 40 falan kalmadı durmadan dışardayım semih her ne kadar çıkmasada gezmeye annemlere falan gittik ben pazara falan çıkıyorum dün suedanın gecesine gittim ama daha ev gezmesine gitmedik 40 mız çıkınca bi markete gitmeyi planlıyourm semihin bezleri bitti ama daha bebek arabası almadık ben biraz böyle kanguru falan idare etmeyi düşünüyorum bakalım edebileceğimm kadar sonrada araba alırız diye düşünüyorum :D 
fatma senin arabanın markası ne bu arada bastan puset demiştinya varsa nette bi link atsana bana banada öğle kolap katlanabilen yer kaplamayan türden araba lazım:(

esimveoglum

• Tüm gönderiler : 596
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 23.04.2010 18:45:45 ( #169 )
Herkeze selam ... Geçmiş olsun dileklerini sunan herkeze teşekkürler...

Biz pazaretesi günü ameliyatımızı olduk.. Ameliyat başarılı geçti ama yavrum 12 saat aç kaldı zor dayandı onu  gördükçe içim parçalandı ama ALLAH a şükür şimdi iyi bugün kontrolümüz vardı biraz iltihap  olmuş krem verdi doktor hafta içi tekrar gidicez biz anestezi almışken sünnetinide yaptırdık ...

Haftayada kendi doktoruna götürücem İNŞALLAH zayıflamamıştır benim kuzum bir haftadır annemlerdeydim bugün eve dönücem nasipse yazarım yine ....
fatmaunal

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 23.04.2010 18:55:30 ( #170 )

<mesaj tarafından düzenlendi fatmaunal on 25.04.2010 00:06:54>

fatmaunal

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 23.04.2010 18:57:22 ( #171 )
İLK SIRADAKİ LACİVERT OLAN

BALILSIM

• Tüm gönderiler : 3
  • Katıldı: 23 April 2010
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 23.04.2010 23:05:55 ( #172 )
MERHABA HERKESE  BENDE MART ANNESİYİM BENİDE KABUL EDERMİSİNİZ :)
aynur29

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 24.04.2010 11:21:04 ( #173 )
Balilsim hosgeldin kabuletmek ne gelime herzaman bekleriz.Biraz kendinden bahsedermisin canim kizinmi oglunmu var ilk cocukmu falan iste ay kendimi cok soru soran gördum
Fatmacim guzelmis arabaniz gule gule kullanin.
Bizde gezmelere cikiyoruz ama daha hic ev oturmasina gitmedik.
Bugunde 23 nisan kutlamasi varmis oraya gidecegiz cocuk icin degisiklik olsun.Tr deki gibi olmuyor ama ne yapalim bunada sukur.
Uff bu gece benimki cok mizildadi sutum artsin diye sut iciyorum su iciyorum,cay iciyorum ama pek arttigi söylenemez karni doymayinca hep mizildaniyor mamada veriyorum ama bazen hic doymak bilmiyor anlamadim gitti.Sutum cok doyurucu degil anlasilan.Uyanik kaldigi zaman hep memede durmak istiyor ee o zaman sut gelmeyince birde bir kiziyor görseniz.Mogurduyor resmen elimden geldigince ac kalmamaya calisiyorum.Rezene bulamadim bulsaydim alacaktim icmek icin benimde karnimda arada agri oluyor tam gecmedi anlasilan.Yarin yari kirkimiz oluyor 20 gunluk olacak ama sanki bana cok uzun zaman gecti gibi geliyor.
Benimki beni ccagiriyor hadi görusuruz.

saturn79

• Tüm gönderiler : 384
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 24.04.2010 14:49:18 ( #174 )
     Herkese merhabalar.uzun zamandır giremedim foruma.hemen yazıları okuyamadan yazıp çıkıyorum..ben 37+3 de spinal anestezi ile sezaryen doğumumu yaptım oğlum Tuna 'm dünyaya geldi..erken doğum oldu çünkü suyum çok fazlaydı ve benim için riskli bir durum olduğundan doktorum erken aldı bebeğimi ..çok şükür oğlum iyi ama sarılık için de 2 gün  hastanede yattık :(  Tuna 'm 3,670    50 cm doğdu ama sarılıkdan dolayı kilosu biraz düştü..bol bol emzirmeye çalışıyorum ilk günler hiç emmedi ama yeni yeni düzene giriyoruz..
  herkesin bebeği sağlıklı sıhhatli olsun allahım bütün yavrularımıza hayırlı uzuuun ömürler versin..herkese sevgiler...

[/ img] [/ url] http://lb1f.lilypie.com/niNKp3.png [img] [ url = http://lilypie.com ]
suersi

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 24.04.2010 15:19:18 ( #175 )
zuhal gözüna ydın ve geçmiş olsun sarılık hepsinde oluyo biz yatadık am auzun sürdü geçmesi şükürki geçti  oğluşumun ten rengini görüyorum şimdi:D 

aynur ne güzel geziyorsunuz ben daha semihle hiç dışarı gezmek maksatlı çıkmadım  çok sıkıldım hep evde hep evde çıkıyorum ama belli iş için 

fatma araba en saondaki sanrım ilk sıradan iyi almışsın sen tam yatmıyo sanırım değilmi 140 derece yazıyoda :(

asliyagmur

• Tüm gönderiler : 1
  • Katıldı: 21 April 2010
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 24.04.2010 18:00:50 ( #176 )
Herkese merhaba...

aslicatal ben... uzun süredir yazamıyorum, çünkü bebek.com forumda bir problem var,giremiyorum bir türlü. yeniden üye oldum, yine giremedim. bugün nasıl olduysa girdi.forum yönetimini de mail attım kaç kere ama bir türlü cevap vermediler.
ama bu arada yazamasam da yazdıklarınızı okudum.

öncelikle doğum yapan herkesi tek tek tebrik ediyorum. ben girebilene kadar zamanı gelenlerin hepsi maşallah sağlıkla aldı bebişlerini kucaklarına. maşallah ufak problemler dışında hepsi de güzel güzel büyüyorlar.

lilypie ekleyeceğim bu yeni profile de ama, biz bugün 35 hafta 3 günlük olduk. doktor muayenemiz vardı. zaten bundan sonra her hafta gideceğiz. minik prenses 2600 gr civarında, keyfi yerindeymiş. ama hala dönmedi. doktorumuz dönmese de son haftayı beklerizdiyor, 38-39haftada dönenleri görmüş. o yüzden 40 haftayı bekleriz dedi. bekliyoruz bakalım. akıllı kızım belki döner o zamana kadar.önümüzdeki haftadan itibaren nst'ye de girmeye başlayacağız bakalım. neyse ki herşey yolunda şimdilik.
bu arada bebişin odasını falan da hallettik, perdeleri de bugün geldi. ama daha kıyafetleri falan ayıklanıp yerleştirilecek. ablam yeğenimin bir sürü eşyasını vermişti. annane, babanne, yenge de yenibir sürü şey aldı. onları ayırıp, yıkanacakları yıkamak ve ayına grubuna göre ayırıp yerleştirmek kaldı. onları da annemle halledeceğiz artık.

umarım bundan sonra problem olmaz foruma girmem...bakalım...

tekrar bebişi olanları tebrik ediyorum.
kendiniz dikkat edin.
<mesaj tarafından düzenlendi asliyagmur on 25.04.2010 09:30:49>

fatmaunal

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 25.04.2010 00:18:24 ( #177 )
suersi

zuhal gözüna ydın ve geçmiş olsun sarılık hepsinde oluyo biz yatadık am auzun sürdü geçmesi şükürki geçti  oğluşumun ten rengini görüyorum şimdi:D 

aynur ne güzel geziyorsunuz ben daha semihle hiç dışarı gezmek maksatlı çıkmadım  çok sıkıldım hep evde hep evde çıkıyorum ama belli iş için 

fatma araba en saondaki sanrım ilk sıradan iyi almışsın sen tam yatmıyo sanırım değilmi 140 derece yazıyoda :(

kahretsin yanlış eklemişim benziyo sen deyince dik ettim..markası mothercare tamamen yatıyo foto cekip eklerim

fatmaunal

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 25.04.2010 14:02:25 ( #178 )
merhabalar nerelerdesiniz kıslarrrrrrrrrrrr

biz geziyoruz 2 gündür...bugünde cıkacaz...saati bekliyoz...
zuhalcim hayırlı uğurlu olsun...şükür sağlıklı sıhatli kavuştun yavruna...sık sık gel araya zaman koyma..
aslıcım oluyo arada öyle kabul etmiyo forum...hayırlısı olsun canım..vaktinde saatinde inşallah sağlıklı sıhatli...yağmur mu olcak ismi..
betülcüm ooooooo sünnetde oldu haaa maşallah..nasıl anlaşıldı fıtık olduğu...

sibelcim ben ben benzetmişim arabayı yakından bakmamıştım markası mothercare modeli wihizzi büyük alışveriş mağazalarında var..çok kullanışlı tamamen yatıyo ve cok hafif vaktim olunca ekleyecem fotoyu..nevzatı hep içinde gezdiriyom uyuyo zaten..

BALILSIM

• Tüm gönderiler : 3
  • Katıldı: 23 April 2010
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 25.04.2010 17:00:52 ( #179 )
SELAM ARKADAŞLAR BEN KOCAELİNDE YAŞIYORUM İLK BEBEGİM KIZ ADI TUANA MARTIN 4DE DOGUM YAPTIM SİZLERLE COK ŞÜKÜR 40MIZI CIKARTIK TOPARLANDIK YANİ CALIŞIYORUM 1 AY KALDI İZİNİME BUNUN PSİKOLOJİK BOZUKLUGUNU YAŞIYORUM RESMEN ŞİMDİ :):)
aynur29

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 25.04.2010 17:54:55 ( #180 )
Selamlar bizde geziyoruz geliyorum emzirme yikanma falan derken zaman geciyor iste hayat dolu dolu oldu.
Zuhalcim bebisine saglikli sekilde kavusmussun allah anali babali buyutsun canim.Kilosuda boyuda iyiymis ama sarilik genelde oluyor.
Asli herzaman bekleriz insallah forum sana bir daha sorun yasatmaz canim.Az kalmis kavusmaniza insallah sorunsuz sekilde sende bebisini kucagina alirsin.
Betulcum demek sunnette oldunuz oh ne guzel benimde imkanim olsaydi yaptirirdim.Burada sorduk 1200 euro dediler cok pahali geldi.Bende seneye izine gidince sunnet ettireyim diyorum bakalim kismet ilk oglusumu bir daha cocuk dusunmuyoruz diye sunnet yaptirmistik.
Off benimki yine mizildadi tekrar girmeye calisirim öptum bebisleri

Sayfayı değiştir: < 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 9 of 40, mesajlar 161 to 180 of 793

Hızlı ulaşım:

Şu andaki aktif kullanıcılar
0 adet üye ve 19 misafir var.
İkonların Anlamları ve İzinler
  • Yeni mesajlar
  • Yeni mesaj yok
  • Yeni Konu ve Yeni Mesajlar
  • Yeni mesajı olmayan yeni konu
  • Yeni mesajlarla kilitlendi
  • Yeni mesajlar olmadan kilitlendi
  • Mesajı oku
  • Yeni konu başlat