merhabalar.....
nevzat beyi yıkadım şimdi bayılmış gibi uyuyor...dün bi saçımı boyayım dedim aman aman yıktı ortalığı..5 dk bir ağladı sıpa...emineminde kreşte partisi var sabah süslendi prenses elbisesi giydi gitti

nasılda yakıştı ahhh ahhh gün gectikçe büyüyo
dün akşam nevzat durmayınca mutfağa yanıma aldım yer sallangacında bi ayağımda sallıyom bi yandan pilav yapıyodum..tellede konuşuyodum benim kız illa bende karıştıracam dedi kaşığı bi hışımla aldı eli yandı geri geri giderken çocuğun kafasına oturu verdi..nasıl bağırdı yavrum içim gitti aldım kucağıma sakinleşti emineyede o hışımla bağırdım oda başladı ağlamaya..bilerek yapmadım diye

ama maşşallahı var kıskanmıyo hiç zarada vermiyo ağlayınca yanına gidip emziği ağzına veriyo...lakin babası kucağına alınca trip yapıyo
düzenimiz oturdu cok şükür..akşam 10.30 eminede nevzatta uyuyo keyif yapıyoz kocişle..laf lafı açıyo 2 yi 3 ü buluyo saat olan benim uykuya oluyo

ne yapalım Allah huzur mutluluk sağlık versin gerisi boşş..
sibelcim geçmiş olsun tekrar..inşallah yarına hiç bişeyi kalmaz...bizim gece kalkışlar aynı 2 kere kalkıyo doğduğundan buyana...aayyy konuşunca gülmeye başladı bir haftadır coook tatlıya insanın içine sokası geliyo..sabah babasıyla konuştu vuvuvuvu diye

nedemekse artık
fundacım ohhhh geldin artık cok sevindim

yarama bastın canım kilo konusunda...şikayet etme ne olur ben doğumdan önce 65-68 falandım..beyenmiyodum zayıflayım diye aç geziyodum halbuki resimlere bakınca ne kadar zayıfmışım diyom şimdi 85 kiloyum belkide daha fazla tartılmadım bayadır üzülüyom eşim kaldırdı baskülü..yemesem içmesem sütüm azalıyo ne yapalım 6 aya kadar sabır..sonra dikkat etcem yavaş yavaş...diyetisyene gideyim diyom ama tahlildi muayneydi 250 tl bir aylık..1 sene önce gitmiştim 1 ayda 6 kilo vermştim..kociş ikna olursa giderim belki...ev işi nüfus coğaldıca artıyo alışkanlık yapar belli zaman sonra

bu arada nevzat beyin altınlarıylada bilezik alcam altın yüksekken değerlendirmek lazım

kızıma düğününde set takımımı t

takacam oğlumada bilezikleri

hayallere bak yaaa
ezgi,eda,aynur nerelerdesiniz,karpaksda bi göründü kaçtı..
betülün bebişi ameliyat olcaktı fıtıktan ne oldu acaba