MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ

Sayfayı değiştir: 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 1 of 20, mesajlar 1 to 40 of 793
Yazar Mesaj
suersi
  • Tüm gönderiler : 2540
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 01 January 0001
  • Bölge: eskişehir
MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 02.03.2010 18:28:17
Artık bizim grubumuzdanda bebişler gelmeye başladı :)

ilk olrak bugün fatmanın bebeği nevzat dünyaya gelmiş sağolsun eda arkadaşımız müjdemizi verdii

nevzat bebeğimiz 3,700 gr. ve gayet sağlıklıymış ve fatma'da 

allah sağlklı sıhhatli ömülü ve hayırlı evlat olmayı nasip etsin darısı bizlerin başına:)

tweety0555
  • Tüm gönderiler : 13295
  • Bölge: AMASYA/MERZIFON
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 02.03.2010 18:56:46
fatma nın gozu aydın ..sayfanız da ahyırlı ugulu olsun...

eydd
  • Tüm gönderiler : 1756
  • Bölge: ANKARA
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 02.03.2010 20:16:24
ayy sibel heyecanlandırdın beni

nevzat bebek hoşgeldin allah analı babalı sağlıkla büyümek nasip etsin

bakalım 2. bebeğimiz kim olacak

demirhan 4 .01.2005  

defne 10.03.2010

suersi
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 03.03.2010 10:57:24
eydd

ayy sibel heyecanlandırdın beni

nevzat bebek hoşgeldin allah analı babalı sağlıkla büyümek nasip etsin

bakalım 2. bebeğimiz kim olacak

ezgi az kaldı ama şurda ne kadar zamanımmız kaldı artık baladık allahın izniyle bi bakmışız hepimizin kuzucukları kucağımıazda:)

aynur29
  • Tüm gönderiler : 5030
  • Bölge: FINLANDIYA/ESKISEHIR
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 03.03.2010 18:18:34
Fatmacim gözunuzaydin allah anali babali saglikli sihhatli bir sekilde buyutmek nasip etsin.En kisa zamanda sendende gelismeleri bekliyoruz canim
Ee sayfamiz hayirli olsun hadi bakalim simdi arka arkaya bebek haberleri alma zamani ay benim daha cok görunuyor.

saturn79
  • Tüm gönderiler : 384
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 03.03.2010 19:42:42
   Sayfamızın ilk bebişine hoşgeldin diyorum..Fatmacım gözünüzaydın  allah analı babalı büyütsün, vatanına milletine ve ailesine hayırlı bir evlat olsun..ne mutlu ki kavuştunuz bebeğinize artık darısı başımıza..

[/ img] [/ url] http://lb1f.lilypie.com/niNKp3.png [img] [ url = http://lilypie.com ]

aynur29
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 07.03.2010 14:14:15
Kizlar ilk bebisimiz betulun olmus sayfamiza yazmis 1 martta dunyaya gelmis bebisi ee simdisayfamizin iki bebegi oldu hadi bakalim sira kimde heyecan basti valla

suersi
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 07.03.2010 14:43:31
darısı bizlerin başına :D

tekrar burdanda yazıyım allah analı babalı büyütsün betül sağlıklı sıhhatli :)

fundabebe
  • Tüm gönderiler : 206
  • Katıldı: 01 August 2009
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 07.03.2010 21:49:06
Ay inanmıyorum ya bebişlerimiz birer birer başladılar gelmeye. Sayfalarıda hazır.

Fatmacım, Nevzat bebişin kilosuda iyiymiş maşşallah. Bebişli günler nasıll geçiyor. Bizimkinin kilosu az olacak sanırım.

Bebişlerimizin sayfaları hayırlı olsun,

suersi
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 09.03.2010 23:17:07
bebişlerimiz yavaş yavaş geliyo ama annelerimiz daha düzelmedi sanırım doğum haberlerini alıyoruz ama daha tam olarak uğramadılar.

bi bebeğimmiz daha olmuş 3. bebeğimizde gelmiş muhtemel doğum tarihinden önce bizim bebişler biraz aceleci çıkıyo sanırım :)
renias nesrinin  bebeği ipek kızımıda doğmuş allah analı babalı hayırlı olmayı nasip etsin :) 

esimveoglum
  • Tüm gönderiler : 596
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 14.03.2010 12:46:17
Sayfamız açılmış bizi tebrik eden tüm anne adaylarına bir kez daha teşekkür ediyoruz... İNŞALLAH sizlerde doğumunuzu hayırlısıyla atlatıp sayfamıza dahil olursunuz bundan sonrada gazlarını, kilolarını gelişimlerini buradan takip ederiz .... 

Benim oğlum sayfamızın ilk doğan bebeğiymiş herkezin abisi olcak İNŞALLAH.....

suersi
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 15.03.2010 11:29:17
esimveoglum

Sayfamız açılmış bizi tebrik eden tüm anne adaylarına bir kez daha teşekkür ediyoruz... İNŞALLAH sizlerde doğumunuzu hayırlısıyla atlatıp sayfamıza dahil olursunuz bundan sonrada gazlarını, kilolarını gelişimlerini buradan takip ederiz .... 

Benim oğlum sayfamızın ilk doğan bebeğiymiş herkezin abisi olcak İNŞALLAH.....

siz kocaman oldunuz bile biz dha abeklemedeyiz  az da olsa bi düzen kurulmuştur evde biz hayalalere başladık eşim benden daha heycanlı sanki haftaya 4 kişiyiz falan diyodu dün :)

esimveoglum
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 17.03.2010 13:37:21
Evet canım bayağı düzenimizi kurduk, cuma günü abimizin geniz eti ameliyatı var onuda atlatırsak  ALLAHIN izniyle herşey daha güzel olucak mevlütümüzüde ondan sonra yapmayı düşünüyoruz, bizden böyle sizler neler yapıyorsunuz hazırlıklar bitmiştir herhalde...

vuslatadair
  • Tüm gönderiler : 612
  • Bölge: uzaklara gitmek istiyorum...
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 22.03.2010 18:41:24
Sibelcim seni burada da görmek güzel...
Evet Semih bebek dünya ya geldi...
Allah analı babalı sağlıklı bir şekilde büyütmek nasip etsin, kızınla oğlunla ve eşinle uzun ve mutlu bir ömür diliyorum sana herşey gönlünce olsun kocaman öptüm...

suersi
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 24.03.2010 15:45:24
vuslatadair

Sibelcim seni burada da görmek güzel...
Evet Semih bebek dünya ya geldi...
Allah analı babalı sağlıklı bir şekilde büyütmek nasip etsin, kızınla oğlunla ve eşinle uzun ve mutlu bir ömür diliyorum sana herşey gönlünce olsun kocaman öptüm...

sağol canım darısı senin başına:)

suersi
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 24.03.2010 15:53:01
bizden haberlere gelince 

oğuş gündüzleri çok güzel uyuyo aralıksız ama kurulmuşcasına 2 saatte bi emmeye kalkıyo ama çok kusuyoruz ilk başlarda normal kusuyordu şimdi kesik kesik kusmalara başladık bide hıçkırıklarımız tutmaya başladı :) gece gaz olayımız oluyo karın ağrısıda denilebilir ayaklarını karnına karnıa çekiyo bizde dizimize ytaırıp masaj yapıyoruz sırtına popsuna falan  öğle rahatlıyo sonra büyük tuvaletini yapınca yada gaz çıkarınca rahatlıyo yandık bundada ablası gibi karın ağrısı problemi yaşıycaz suedada hala yaşıyoruz:(

çok açız yalnız nasıl doyururuz bilmiyorum durmadan oraya buraya saldırıyo parmakalrını emmeye battaniyesini falan emmeye kalkıyo emmeye başlayınca baya bi 15-20 dk. memeden ayrılmıyo anlıyorum artık emzik nieytine kullanmaya başlayınca çekiyorum :D bu arada canı isterse emzik alıyo istemezse diliyle ittiriyo eliyle çıkarttırıyo ben pek istemiyordum emsik almasını ama altını değiştirirken hızır gibi yetişiyo :D hiç sevmiyo altının değişmeisni basıyo ağlamayı 

daha banyosunuda yaptırmadık sadece suyla sildik bugünde göbişimiz düştü sevindirik oldum yarında sanırım doktor kontrolü var bide sağlık ocağına gidilmesi lazım topuk kanı için çocuklara eziyet ediyorlar hem hastanede hem sağlık ocağında 2 kere alıyorlar :(

benim doktorumda cuamrtesi günü 1 hafta sonra gel dikişlerini alayım demişti ama sanırm cumartesiden itibaren kastetti yoksa yarın onun içinde gitmem gerekecek 

suersi
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 25.03.2010 09:53:57
kimsecikler uğramamış bizim yeni annelerden :) 
bugün 7 günlük olduk bi haftayı bitiirdik bile ne çabuk geçiyo zaman onu anladım .Bugün doktor kontrolümüz var bide sağlıkocağına gidilecek topuk kanı için cumartesi günüde kendi dikişleirm içn doktora gitmeyi düşünüyorum herşey planladığım gibi olursa tabi:D

suersi
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 27.03.2010 12:22:54
bizim anneler nerlerde acaba heres çok yoğun sanırım en boşta olanı benmiyim ?

fatmaunal
  • Tüm gönderiler : 359
  • Katıldı: 19 January 2010
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 27.03.2010 12:29:10
siftah yapayım hayırlısıyla sayfamıza....

oğluşum cok uslu teyzeleri...sabaha karsı az bir gaz sancısı dışında...yiyo içiyo uyuyo...bazen memeyle kavga bile ediyo...göbeğimiz 6 günlükken düştü..ardından banyo yaptırdık.nisanın ikisinde aşımız var...babasına ve ablasına benziyo yakışıklı...hala inanamıyorum...hep bekarken dua etmiştim allahım bana sağlıklı sıhatlı bir kız birde erkek cocuk verdiye...şükürler olsun..cok mutluyum...ikinci doğumda lausalık depresyonu yaşamadım...eşimde sağ olsun cok alakadar benimle ve cocuklarla...allah herkese bu duyguları yaşatsın..

sibelcim bizimkide doymak bilmiyo...yavaş yavaş düzene girerler inşallah...

benim amaliyatımı aynı yerden keserek yapmışlar...cok sevindim...ağrı sızı kalmadı cok şükür...bebiş huysuzlandığında bazen 1 parol içiyorum rahatlıyo karnı ağrıyo galiba...emziğe yapışmış uyuyo şimdi dalmıştır uykuya cekeyim ağzından

sibelcim ikinci kez anne olmak cok farklı değilmi...daha tecrübeli oluyor insan...kızımın altını bile değiştirmeye korkarken simdi bebişin banyosunu tek başıma yaptırıyorum

fatmaunal
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 27.03.2010 14:09:01
işte yakışıklım
Eklenen resim(ler)

fatmaunal
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 27.03.2010 14:17:54
buda 5 günlükken
Eklenen resim(ler)

suersi
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 27.03.2010 20:46:16
fatma maşallah seninki büyüdü kocaman oldu hoş bizimkilerde büyüyo günler nası geçiyo anlamıyorum 

geceleri bizim sıkıntımız oluyo 2 -3 gibi başlayıp sabah 4-5 arası ayaktayım çok değil ama kesintisiz bi ayakta kalma olunca insan yoruluyo yoksa gündüz hep emip uyuyo sıpacık bende arada kaldırıyorum uyutmuyorum gece uyusun diye yavaş yavaş büyüycez bizde semih çok kusuyo yalnız ama kesik kesik onunda iyi olduğunu söylüyolar 2 güne bi makina çamaşır yıkıyoruz bazen az kıyafet almışım diye bile düşünüyorum :D napalım küçülcekler yavaş yavaş 40 mızın çıkmasını dört gözle ekliyorumbirazdaha ele avuca geliceğini düşünüyorum :D inşallah öğle olur :)

fatmaunal
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 28.03.2010 16:09:08
merhaba anneler...kimseler uğramamış...bebiş dün gece 2 de emdi uyudu..sabah 6 30 da kalktı emdi tekrar uyudu...düzene girmeye başladı..ilk  zamanlar hiç uyanmıyodu..ben kaldırıyodum zorla alarm kuruyodum...cok tembel zaten karnımda da pek hareket etmiyodu...yemek işini hallettim..kızımıda uyuttum birazda ben dinleneyim...kalkınca eminemi banyo yaptıracam...o da cok masum yaaa..birazdaha mı büyüseydi..kardeş fikrine alışması zor olacak..garip olan beni değil babasını kıskanıyo bebişten..adam zavallı emine varken uzaktan seviyo..geçen kucağında yakalamış...eli ayağına dolaşmış adamcağızın...ne diyeceğini bilememiş

bu arada hanımlar pratik yemek ve pasta tariflerimizide paylaşalım...40 dan sonra beni misafir trafiği bekliyo...

suersi
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 28.03.2010 16:32:52
merhabaaaaa içerde suedada uyuyo semihde :D annanesigildeyiz daha ama bugün dönücez evimize yarında semihi sarılık tahlili için doktora götürmeyi planlıyorum

misafirlere kesin çözüm olarak mevlüt okutcağımdan inşallah hepsi bir anda çıkar gider arada işde tek tük ggelenler kalır diye umud ediyorum :D 

kıskançlığa gelince bizde o kadar olmuyo kucağımıza aldığımzda falan ama durmadan öpme isteğini nası atlatırız onu bilmiyorum

fatma çok aralık vermiyormusun emme konusunda bizimki 2 saatte bi emiyo doktorumda öğle dedi zaten gündüz 2 saati gece en fazla 3 saat ara ver dedi  ama benimki kurulmuş saat gibi 2 saatte bi uyanıyo hatta gece 2 saati bile bulmuyo bazen durmadan emmek istiyo   napalım eemsinde ir an evvel büyüsün :D

fatmaunal
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 28.03.2010 17:38:37
suersi

fatma çok aralık vermiyormusun emme konusunda bizimki 2 saatte bi emiyo doktorumda öğle dedi zaten gündüz 2 saati gece en fazla 3 saat ara ver dedi  ama benimki kurulmuş saat gibi 2 saatte bi uyanıyo hatta gece 2 saati bile bulmuyo bazen durmadan emmek istiyo   napalım eemsinde ir an evvel büyüsün :D

evet canım doktorumda öyle dedi...ilk zamanlar hiç uyanmıyodu telin alarmını 2 saate kuruyodum kalkıyodum...ama şimdi uykusu iyice ağırlaştı kendisi kalkmadığı sürece almıyo memeyi...ne yaptıysam olmadı...uyanmıyo.saatlerce uğraştığım bile oldu. ...şimdi 3 gündür kendi haline bıraktım...gündüz 2-3 saat arayla kalkıyo..gece 2 kere.seninde dediğn gibi acıkınca kalkıyo...bide artık büyüyo düzene giriyo...kilosuda normalin üstünde...süt doyurucu geliyo galiba

fatmaunal
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 29.03.2010 12:48:41
tünaydın...

kimsecikler uğramamış..bizde gece 2 kere yarımşar saat arayla kalktık..uzun uzun emdi uyudu yavrum...şimdide yarım saatte bir emişiyoruz gazını cıkardı uyuyacak gibi. gündüz coğunlukla uyanık..başında kırmızı kırmızı lekeler cıktı...doktoru arayacam..süt içtim bi bardak...yemeğe girişecem şimdi

sibelcim nerelerdesin
ezgi de misafir trafiğine tutuldu galiba..girmemiş..

suersi
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 29.03.2010 23:13:05
selamlar anca girebildim nete içerde herkes bi koltuğun üzerinde uyukluyo :D

oğluşu bugün doktora götürdüm sarılık için doktorumuz daha iyi olduğunu renginin açılmaya başladığını sarılığının geçmeye başladığını söyeledi bende gözlerinin içinin sarı sarı olduğunu paniklediğimi söyledim oda benim devamlı yanında olduğumdan fark etmedğimi söyledi sarılık önce gözde başlayıp en son gözde bitermiş bugün hep salonda camın önünde yatırdım oğluşu şimdide ışığın gördüğü bi yerde yatıyo içerde rengi dahada açılmaya başladı sarılığı azalıyo:) bizimde göbişimiz 6. günümüzde düştü ama kanıyodu doktora söyledim K vitammini iğnesi yapıldı hastanede tam kapanmamış o yüzdenmiş bide geceleri gaz sancımız oluyo onun için bitkisel bi şurup önerdi günde 4 kere yarım tatlı kaşığı ver dedi bende 1 çay kaşığı kadar içirdim inşallah bu gece sorunsuz geçer 

parol iyi fikirmiş bak fatma bende deniyeyim bari doktorum yazmıştı zaten geceleri gaz sancısı tutmasa gayet güzel anlaşıyoruz ama biz genelde uyku halindeyiz :D çok nadir uyanıyo 1 saat kadar uyanık durursa ne ala sonra uyuyo zaten :D ben oğluşu daha kimseye benzetemiyorum hergün değişiyo sanki 40 mız çıksada falan diye bişeyde kalmadı sanki :D bi doktora gittik sağlıkocağı sonra benim doktorum ordan annemlere gittim hatta semihi emzirdim annemlerde bırakıp markete gittim biz gelene kadar akıllı uslu durmuş oğluş:D bugün yine hastaneye gittik :D durmadan dışardayız yani :)

fatmaunal
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 29.03.2010 23:26:26
merak ettim sen girmeyince...sarılığın gecmesine sevindim canım..bizimde yeni doğduğunda kıpkırmızıydı bebiş ona canım sıkılmıştı cok...haftasına göre kşlolu doğunca şekerden şüpelenmişti doktor...resmen kan kırmızıydı rengi...şimdi düzeldi tıpkı babası...e doğal olarakda ablasının kopyası..

semih beyde uykucu nevzat gibi demekki..şimdi emzirdim uyuttum...uyandırma formülünü buldum...ıslak mendille siliyorum yüzünü uyanıyo...semihi kokla benim için..babamız namazı bitirdi...kaçtım

suersi
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 29.03.2010 23:43:36
fatmaunal

merak ettim sen girmeyince...sarılığın gecmesine sevindim canım..bizimde yeni doğduğunda kıpkırmızıydı bebiş ona canım sıkılmıştı cok...haftasına göre kşlolu doğunca şekerden şüpelenmişti doktor...resmen kan kırmızıydı rengi...şimdi düzeldi tıpkı babası...e doğal olarakda ablasının kopyası..

semih beyde uykucu nevzat gibi demekki..şimdi emzirdim uyuttum...uyandırma formülünü buldum...ıslak mendille siliyorum yüzünü uyanıyo...semihi kokla benim için..babamız namazı bitirdi...kaçtım

valla hemde ne uykucu  bende altını açıyorum uyanıyo ama zaten emmek için mutlaka uyanıyo ama uykusu çok derinse altı açıyorum sevmiyo soyunup giyinmeyi  işimiz var bezlerde hep dolu oluyo bu arada herkakasını yapılında açıyorum öğle boş bi bezle karşılaşmadık daha  birazdan uyanır benimkide altını değiştirip emzirip uyutcam  inşallah bu gece sakin geçer dün gece doğru dürüst uyuyamadım gündüzde uyurken babannemiz geldi benim uyku gene kaldı:( geceyi rahat geçirirsek süper olur hepimiz uykuya doymuş oluruz:D

fatmaunal
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 30.03.2010 14:04:22
merhaba
sibelcimle benden başka kimse uğramıyo sayfayakızlar nerelerdesiniz

sibelcim kakası düzene girdi bizimkinin...semihinde girer yakında..bir kac gündür nadir boş bez alıyorum..3 büyük paketide bitirdik..şimdi 3-6 kg alcam..2-6 kullanıyodum...şimdi uyuyo tosunum...görümcem geldi sohbet ettik...bebiş uyanmak üzere...iiihhh uhhhh yapıyo...emzireyim

en son halimiz...sibelcim sendende bekliyorum foto
Eklenen resim(ler)

fatmaunal
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 30.03.2010 14:06:04
bu da şimdi
Eklenen resim(ler)

esimveoglum
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 30.03.2010 14:21:06
Selam herkeze.... Demek tek uykucu benim oğluşum değilmiş doktor banada gündüz istersen hiç memeden ayırma ama gece uykuya ihtiyacı var en az 3 saat uyusun dedi, bizde düzen tamamen değişti sabah anca 11 de kalkabiliyoruz yataktan yoksa sersem gibi oluyorum yat kalk annemlerde gitti artık yanlızım ALLAH tan eşim çok yardımcı sağolsun ...

Haftaya kontrolümüz var bakalım ne kadar kilo almışız... Biz yarın 1 aylık olucaz nasipse yavaş yavaş büyüyoruz bakalım....

esimveoglum
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 30.03.2010 14:24:24
Fatmacım aynı anda yazmışız resimleri yeni gördüm MAŞALLAH çok tatlı ALLAH nazarlardan saklasın... Bizde biraz erken gelince yavaş yavaş büyüyoruz senin bebek Bizimkinin yanında abi gibi duruyor...

fatmaunal
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 30.03.2010 14:49:51
esimveoglum

Fatmacım aynı anda yazmışız resimleri yeni gördüm MAŞALLAH çok tatlı ALLAH nazarlardan saklasın... Bizde biraz erken gelince yavaş yavaş büyüyoruz senin bebek Bizimkinin yanında abi gibi duruyor...

heheh sayfa 2 tane olunca bi orası bi burası başım döndü...inşallah diğer arkadaşlarda sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlarda tek yerde toplanırız...
sağol canım Allah cümlemizin evladını nazarlardan saklasın...öteki sayfaya yazmıştım ama burdanda sorayım kaç kilo doğmuştu bebişin ve neden erkenden geldi kuzucuk...en kısa zamanda toparlanır tombiş tombiş olur..günlerini tamamlayınca daha cabuk büyüyolar bir ay az bi zaman değil...benim oğluşun yeni doğduğunda ne kaşı ne kirpiği vardı...yeni çıktı

hobbittown
  • Tüm gönderiler : 26
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 30.03.2010 14:49:58
Çok duygulandım yazılanları okuyunca. Ben de 1,5 sene önce aynen böyledim. Zaman o kadar hızlı geçiyor o kadar çabuk büyüyüp bebeklikten çıkıyorlar ki inanılır gibi değil. Çok zor bir dönem, o uykusuzluk, o yorgunluk ... :)

Kolaylar gele, bebekler bol bol süt için, mışıl mışıl uyusun, annelerini üzmesin

-----------------------------------------------------------------------------------
dünyanın en ünlü tasarım çantaları uygun fiyata www.dibagz.com

aynur29
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 31.03.2010 09:20:11
Asil muhabbet burdaymis ya tabi bebislerinizin neler yaptigini yazmaniz lazim demi en iyisi buradan devam edelim muhabbette yakinda bizde bebisli olacagiz insallah.
Bizimde oglun kresinden kagit vermisler burada yazin tatil oluyor ne zaman vereceksiniz diye sormuslar iki ay nerdeyse evde olacak bebiste o zaman kendini toplamis olur heralde zorluk cekmem diye dusunuyorum birde yazi guzel olursa parka falan cikaririm.Bakalim zaman bize ne gösterecek.
Insallah gazsiz sancisiz gunler gecirirsiniz kizlar.
Fatmacim masallah buyuttunuz bebislerinizi.

saturn79
  • Tüm gönderiler : 384
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 31.03.2010 09:45:00
  Günaydın herkese..
    ayy maşallah çoğunuz bebişlerinizi almışsınız kucağınıza ..benimde erken doğum oldu olacak derken 36. haftama girdim çok şükür, bakalım doktorum daha sezaryen için gün vermedi ama 38. haftada olabilir belki..benimde çok kötü diş ağrım var bugün hastaneye gidicem mecburen aslında doğumdan sonra gideyim diyordum ama dayanamıycam ağrısına..
   bebişlerinizi güle güle büyütün allahım hepsine sağlıklı ve uzuun ömürler versin inşallah.sırada bekleyenlerede hayırlı doğumlar olsun..hepinize sevgiler...

[/ img] [/ url] http://lb1f.lilypie.com/niNKp3.png [img] [ url = http://lilypie.com ]

fatmaunal
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 31.03.2010 13:18:41
merhabalarrr
sabahtan misafirlerim vardı kahvaltıya...habersiz gelince elim ayağıma dolandı Allahtan buzlukta kıymalı börek vardı...cıkardım kahvaltılığın yanına..

dün gece 3-4 arası huysuzlandı yavrum...gaz sıkıştırdı galiba..dün geceden beridirde kaka yapmadı..aman kabız olmaz inşallah..acaba düzene  girdiğinden mi ki..şimdi memede uyudu kaldı..onu yatırdım bende yatacam....sersem gibiyim...

evet aynurcum bencede buradan devam edelim...bi orası bi burası kafam karışıyo..seni cok iyi anlıyorum bi an önce doğsunda bakayım..büyüsün diye düşünüyo insan...son zaman yürümek bile zor oluyo...ağırlık basıyo iyice

saturn adını unuttum hayatım kusura bakma...hakkınızda hayırlısı canım...sezaryen genelde 38 küsürde alınıyo...bi daha gittiğinde gün verir kesin...

fatmaunal
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 31.03.2010 13:46:04
BU ARADA BU GÜN EZGİNİ DOĞUM GÜNÜ...TEBRİKLER KUTLAMALAR KÖŞESİNE ONUN İÇİN BİR SAYFA AÇTIM..
kendiside bi kaç gündür uğramıyo foruma

eda_dilara
  • Tüm gönderiler : 1533
  • Bölge: Istanbul
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 31.03.2010 17:52:39
slmmm ooo muhabbet buraya kaymışş aynurcum demese bılmıycemm.
Bende bugun acayıp bel agrısıyla uyandımm. dun aksam kızımdan kalan bebeklık gıysılerı cıkardım ayıkladım sanırım cok yorulmusumm. ayyy bır dunya bebek kıyafetı cıktıı. bırde annemlerınnn kayınvalıdemlerın aldıklarını dusununce  ıyıkıde ben bısey almamısım dedım.
sımdı bebek deterjanı alıp yıkıycam bır guzel sonrada utuluycemmm.
bugun park yatagımızın ıcıne uyku setı sıparı verdımm. bırde port bebe setlerınden alan varmı. kızımdan kalan var ama pembe ve yavru agzı oldugu ıcın ıcıme sınmedı. onun sıparısıı verdım. fıyatı cok uygun buldum 65 ytl 5lı set.
bırde su bohcacı dıye bır sıte varya hamıle pıjamaları satıyor orda cok guzel bır takım buldum ama maalesef kalmamıs. ınsallah en yakın zmanda gelırde alrıım 

fatmacımm cok tatlı Nevzat bebekk maşallah kuzuma. o mıs gıbı bebek kokusundan cek benım ıcın.

Sayfayı değiştir: 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 1 of 20, mesajlar 1 to 40 of 793