Forum Bebeği Forum Ana Sayfa

Bebek.com Forum'a Hoş Geldiniz...

Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.
Bebek.com forumunu ilk ziyaretiniz ise; Forum Kuralları için tıklayınız.

MEDİPOLDE SEZERYAN OLANLAR YADA OLACAKLAR

Sayfayı değiştir: < 12 | Sayfayı gösteriyor 2 of 2, mesajlar 21 to 36 of 36
Yazar Mesaj
arzum76

• Tüm gönderiler : 3697
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 01 January 0001
  • Bölge: istanbul/beylerbeyi
  • Durum: çevrimdışı
Ynt: MEDİPOLDE DOĞUM YAPANLAR YA DA YAPACAKLAR - 14.10.2008 14:39:52 ( #21 )
Bende Sema hanımla doğum yaptım,ama dediğin aksiliklerle çok karşılaştık,randevu için,bir sonraki kontrol için bir önceki kontrol gününde randevu alabiliyordun o kadar yoğun,çok memnun kaldım o ayrı,hele ki benim gibi ottan çöpten korkan bir hasta için çok ılımlı güleryüzlü bir doktordu,doğuma girerken bile şakalaşarak girdik ama dediğin gibi aşırı yoğun.Hakan beyin methini çok duydum,benim ayrıntılı ultrasonumuda kendisi yaptı,güleryüzlü,konuşkan doktor gibi doktor

myavuz77

• Tüm gönderiler : 484
  • Bölge: http://
Ynt: MEDİPOLDE DOĞUM YAPANLAR YA DA YAPACAKLAR - 16.10.2008 12:12:31 ( #22 )
Teşekkür ederim arkadaşlar.Yanlış anlamayın tabiiki acil durumlar için sabrım ve saygım sonsuz benim kızdığım konu randevumu 15 daha ileri atmaları oldu.15 Ekim e randevumu nerdeyse 1.5 ay önce zorla alabildim ve randevumu 30 ekim e sarkıttılar tekrardan.Herneyse dün Banu Hanım la tanıştım.Çok güleryüzlü ve çok ilgili bir doktor.Çok memnun kaldım doğrusu.Allah nasip ederse kaendisiyle devam edeceğim.Tavsiyeleriniz için tekrar teşekkür ederim.
[
bujene

• Tüm gönderiler : 3812
  • Bölge: istanbul
Ynt: MEDİPOLDE DOĞUM YAPANLAR YA DA YAPACAKLAR - 16.10.2008 13:36:55 ( #23 )
müberra, bu aralar çok yoğunlarmış. benim doktor da son randevuları toptan verdi  doğuma kadar olan tüm randevuları şimdiden aldım. yoksa gün bulmak zor olabilirmiş. bu arada 30 ekim'de görüşme işi de yattı bu yüzden. doktorum kendine uygun olan zamanları söyleyince. 11 kasım ve 20 kasım bundan sonraki randevularım... senin doktor da bugünlere verirse büyük ihtimal görüşebiliriz sabah 11'de...

bu arada banu hanım'ı beğenmene sevindim. içine sinen bir doktor olması önemli....

son olarak aklıma gelmişken. doğum fiyatlarını da sordum bu gidişimde. buraya da yazayım. ssk için normal 950, sezeryan 1750 ytl alıyorlar...

myavuz77

Ynt: MEDİPOLDE DOĞUM YAPANLAR YA DA YAPACAKLAR - 18.10.2008 14:04:24 ( #24 )
30 ekimde Sema Hanımla randevum vardı bujenecim.Ama Banu hanım ı beğendiğim için o randevumu iptal ettim.11 kasım veya 20 kasım gibi benimde gitmem gerekiyor Banu Hanım 1 ay sonra görüşelim demişti.Saat kaçta gideceksin bende aynı saate ayarlamaya çalışırım
[
bujene

Ynt: MEDİPOLDE DOĞUM YAPANLAR YA DA YAPACAKLAR - 18.10.2008 15:10:35 ( #25 )
müberra, sabah 11.00'de randevum... ama randevuyu biran önce almaya bak bence, bu aralar yoğunlarmış 
bir de banu hanım'ın muayenehanesi nerde? bizimki 1. katta doğumhanenin bulunduğu koridorda... 2 oda var. biri leyla hanım'ın diğeri de sema hanım'ın galiba. banu hanım'ınkini göremedim...

myavuz77

Ynt: MEDİPOLDE DOĞUM YAPANLAR YA DA YAPACAKLAR - 20.10.2008 12:03:21 ( #26 )
Banu Hanım ın odası 2.katta canım.Hemen arayıp 11 Kasım saat 11erandevu almaya çalışayım.He he çok heyecanlandım
[
bujene

Ynt: MEDİPOLDE DOĞUM YAPANLAR YA DA YAPACAKLAR - 22.10.2008 12:52:10 ( #27 )
tarih süper yalnız  11.11.08 saat 11:00 :)

alabildin mi randevu müberra? inşallah görüşürüz o gün... ben ilk kattayım, yukarı çıkarken uğrarsınız artık

papu-ceren

• Tüm gönderiler : 9454
Ynt: MEDİPOLDE DOĞUM YAPANLAR YA DA YAPACAKLAR - 22.10.2008 14:17:11 ( #28 )
Bende 2007 senesinde medipolde doğum yaptım ve benimde doktorum Leyla hn. idi. Son derece memnun kalmıştım ilk başlarda bazı tereddütlerim olmuştu ama sonraları anladım ki doktorumun her kararı doğru idi. Sezeryanla doğum yaptım ve çok rahattım. Sonrasındada çok çabuk toparladım. Leyla hn. ı kim sorsa rahatlıkla tavsiye ederim. Hastanede çok güzel temiz, görevliler güler yüzlü ve işini iyi yapıyorlar hele bizim bebek hemşiremize bayılmıştım. Benim kaldığım oda küçük değildi çok büyükte değildi ama rahat rahat kaldık. Cerenin yani kızımın doğduğundaki çocuk doktoruda Hüseyin Yayla idi ve hala onla devam ediyoruz. Çocuk doktorumuzdanda son derece memnunum

Orjinalden alıntı: bujene

Medipol'de doğum yapmayı düşünüyorum... kısmetse normal tabi, inşallah sezeryan olmaz. medipol sayfası olduğu için buraya sormak istedim... en son 1 sene önce mesaj yazılmış, medipol'de başka doğum yapan var mı? memnun kaldınız mı? benim doktorum Leyla Altuntaş. Leyla hanıma kontrollere giden var mı? çok sordum neyse :)

bu arada başlığı da değiştiriyorum bu msjdan itibaren. medipol sayfası olsun...
myavuz77

Ynt: MEDİPOLDE DOĞUM YAPANLAR YA DA YAPACAKLAR - 26.10.2008 11:27:47 ( #29 )

Orjinalden alıntı: bujene

tarih süper yalnız  11.11.08 saat 11:00 :)

alabildin mi randevu müberra? inşallah görüşürüz o gün... ben ilk kattayım, yukarı çıkarken uğrarsınız artık

11.11.08 saat 11.00 da Medipolde görüşmek üzere BujenecimAldım randevumu yuppi ama birbirimizi nası tanıycaz merak ediyorum
[
bujene

Ynt: MEDİPOLDE DOĞUM YAPANLAR YA DA YAPACAKLAR - 27.10.2008 15:27:19 ( #30 )
müberra, almışsın randevuyu süper  detayları özelden görüşelim olur mu? 

seçil, leyla hanım'dan memnun olmana çok sevindim gerçekten... başlarda benim de acabalarım oldu. özellikle çok yoğun olduğu dönemlerde ulaşamıyordum kendisine. ama neyse ki acil problemler değildi benimki. o yüzden çok fazla da üzerine düşmedim, yoksa cep no.su da var kartında :) önemli olan güleryüz ve ilgi... bir de sorularımı geçiştirmeden cevaplaması... bunlar mevcut leyla hanım'da. bir de gerekli görmediği şeyleri direkt söyleyebiliyor. şimdiye kadar ben de memnun kaldım, inşallah bundan sonra da böyle gider.
ha bu arada şunu da söyleyim, doğumum kurban bayramına denk gelebilir. bunu leyla hanım'a söylediğimde, "çok çok mühim bir işimiz çıkmadığı sürece, istanbul içerisindeysek, tatillerde ve geceleri doğuma giriyoruz." dedi. bu bayram da istanbul'daymış bu da içimdeki büyük bir soru işaretini kaldırdı ve beni rahatlattı... yani keyfini bozmayan doktorlardan değil...

melike_k

• Tüm gönderiler : 103
Ynt: MEDİPOLDE DOĞUM YAPANLAR YA DA YAPACAKLAR - 06.11.2008 14:19:08 ( #31 )
Merhabalar Arkadaşlar

Medipol Hastanesi'n de bakıyorum da çoğunluk bebeğinizi sezaryan ile doğurmuşsunuz.

Peki bu sizinmi tercihinizdi yoksa mecburmu kaldınız. Çok merak ediyorum lütfen bende Medipol'e gidiyorum beni aydınlatırsınız çok memnun olurum :)
ugurbücülerim

• Tüm gönderiler : 1782
Ynt: MEDİPOLDE DOĞUM YAPANLAR YA DA YAPACAKLAR - 06.11.2008 16:53:28 ( #32 )

Orjinalden alıntı: melike_k

Merhabalar Arkadaşlar

Medipol Hastanesi'n de bakıyorum da çoğunluk bebeğinizi sezaryan ile doğurmuşsunuz.

Peki bu sizinmi tercihinizdi yoksa mecburmu kaldınız. Çok merak ediyorum lütfen bende Medipol'e gidiyorum beni aydınlatırsınız çok memnun olurum :)

benim ikiz olduğu için mecbur sezeryan oldum.

gulsu

• Tüm gönderiler : 2004
  • Bölge: İstanbul Anadolu / Kartal
Ynt: MEDİPOLDE DOĞUM YAPANLAR YA DA YAPACAKLAR - 07.11.2008 12:04:32 ( #33 )
Merhaba,

Bende 2.bebeğimi Medipol'de dünyaya getirdim.Doktorum Pınar Kumru idi çok memnun kaldım. Dr.Banu hanımda doğumda yer aldı. şimdi doktorum hastane değiştirmiş.
Bende muayene saatinde gitmiş olduğum halde çok bekletilmiş olmaktan şikayetçiydim. Sanırım halen aynı yoğunluk devam etmekte.. Çocuk doktorumuzda oradan ayrıldığı için artık devam etmiyorum.

Doğum ve sonrası çok rahattım. Ben yanlız bebek hemşirelerinden 1-2'si dışında memnun kalmadım. Annenin özellikle sezaryan sonrası 1 gün bebekle çok rahat ilgilenebilmesi mümkün olmuyor. Bebek hemşirleride çağırmadan gelmiyor. Özellikle Sümeyra hemşireden çok memnun kaldım. bebeğe ve anneye karşı ilgisi süper...
Eda & Ece işte benim dünyam

sair

• Tüm gönderiler : 2
  • Katıldı: 08 February 2010
Ynt:MEDİPOLDE SEZERYAN OLANLAR YADA OLACAKLAR - 09.02.2010 00:07:33 ( #34 )
 ilk hamile kaldığımda bir hastanede düşük olayı yaşadım ve Medipol hastanesinde çalışmakta olan Dr. Sema OVALI yı çevremizde bulanan insanların tavsiyesiyle tercih ettim. Kendisi 2. hamilelikte başından beri takip ederken yine düşük olayı yaşadım ve Dr. hanımın bu konudaki tek yorumu şu idi: '' herşey Allahtan, bir daha deneyin.'' tamam herşey Allahtan ama bunun bir nedeni olmalı diye sorduğumuzda nedeni olamaz senin herşeyin normal, anormal bi durumun olsa ben bunu görürüm, herkeze olur böyle şeyler cevabını aldım,  3. kez hamile kaldığımda netice yine aynı ve yine düşük. Dr. hanımın bu seferki  yorumu ise şöyle idi: '' Ah canııım çok yıprandın sen''
Dr. hanım tahlil yapsak nedenini araştırsak diye sorduğumda, tabi yapmak lazım, bakmak lazım cevabını aldık,
Kendi  araştırmalarımızla öğrendiğimiz HSG(rahim filmi) çektirmemiz gerektiğini sorduğumuzda, rahimde bir bozukluk yok, olsa ben görürüm diyerek gerek yok dedi.
 şu unutulmamalıdırki sorunsuz gebelikte her dr. başarılıdır, önemli olan sorun yaşandığı an araştırma yoluna gitmek veya daha uzman kişilere yönlendirmektir, ama sema hanım bunları yapmak yerine biz kendisini bırakmamış olsa idik, ‘’tekrar deneyin tekrar deneyin’’ gibi saçma sapan sözler üretmekle uğraşıyor olacaktı.
    Sonuçta bu konuda çok uzmanlaşmış bir doktora gittik, HSG çektirdiğimde rahimde T uterus (T şeklinde rahim) çıktı. Düşüklerin sebebi tamami ile bundan ve bunun tek tedavisinin histeroskopi ameliyetı  olduğunu öğrendik, ameliyatımı başarılı bir şekilde oldum. Ve sorunum kalmadı.
   Sema ovalı hanım sayesinde 3 düşük olayı  ve inanılmaz psikolojik sorunlar yaşadım.  Böyle sorunlarla karşılaşan insanlara tavsiyem, bu konuda en iyiyi bulmalarıdır.

EtiPuf

• Tüm gönderiler : 3
  • Katıldı: 11 April 2010
Ynt: MEDİPOLDE DOĞUM YAPANLAR YA DA YAPACAKLAR - 11.04.2010 06:15:55 ( #35 )
Merhabalar.
Benim de şu andaki doktorum Banu Ergül ancak kendisi Pendik Bölge hastanesinde. Hastane çok temiz görünüyor. Ancak sezeryan olacağım için ve hastane de yeni olduğu için tereddütlerim var. Banu hn size sezeryan mı yaptırdı, memnun kaldınız mı, cevap verebilirseniz çok memnun olurum. Teşekkürler.
dreampark

• Tüm gönderiler : 1
  • Katıldı: 21 July 2010
Ynt:MEDİPOLDE SEZERYAN OLANLAR YADA OLACAKLAR - 21.07.2010 15:21:19 ( #36 )
Peki sair hanım hangi hastenede ve hangi doktorda mueyene oldunuz aynı problem eşimdede var 2 düşük yaptı ve iyi bir doktor arıyoruz?
Sayfayı değiştir: < 12 | Sayfayı gösteriyor 2 of 2, mesajlar 21 to 36 of 36

Hızlı ulaşım:

Şu andaki aktif kullanıcılar
0 adet üye ve 9 misafir var.
İkonların Anlamları ve İzinler
  • Yeni mesajlar
  • Yeni mesaj yok
  • Yeni Konu ve Yeni Mesajlar
  • Yeni mesajı olmayan yeni konu
  • Yeni mesajlarla kilitlendi
  • Yeni mesajlar olmadan kilitlendi
  • Mesajı oku