Forum Bebeği Forum Ana Sayfa

Bebek.com Forum'a Hoş Geldiniz...

Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.
Bebek.com forumunu ilk ziyaretiniz ise; Forum Kuralları için tıklayınız.

MEDİPOLDE SEZERYAN OLANLAR YADA OLACAKLAR

Sayfayı değiştir: 12 > | Sayfayı gösteriyor 1 of 2, mesajlar 1 to 20 of 36
Yazar Mesaj
gulsu

• Tüm gönderiler : 2004
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 01 January 0001
  • Bölge: İstanbul Anadolu / Kartal
  • Durum: çevrimdışı
MEDİPOLDE SEZERYAN OLANLAR YADA OLACAKLAR - 13.07.2007 12:03:43 ( #1 )
Merhaba

Ben ilk bebeğimi Academic Hospitalde sezeryanle dünyaya getirmiştim, şimdi medipolde gidiyorum kontrollerime ama yine Academicte doğum yaparım diye düşünürken aradaki fiyat farkı ve Medipolde SSK'nın geçiyor olması beni cezbediyor ama korkuyorum..

orada doğum yapanlar yada yapacak olanlar siz ne düşünüyorsunuz?
Eda & Ece işte benim dünyam

arzum76

• Tüm gönderiler : 3697
  • Bölge: istanbul/beylerbeyi
Ynt: MEDİPOLDE SEZERYAN OLANLAR YADA OLACAKLAR - 13.07.2007 12:20:14 ( #2 )
Ben 2006 Ocak ayında Medipolde doktorum Sema Ovalı ile sezaryen doğum yaptım,odamın küçüklüğü, ve dışarıda deli gibi yağan karın dışında herhangi bir problemim olmamıştı,hatta hiç abartıldığı gibi değilmiş diye düşünmüştüm,senin zaten 2.doğumun sende biliyorsundur, ama doğumdan önce çıkıp odaları gör,ve seçmeye çalış derim,biz ilk gece hastanede mahsur kalan 6-7 kişi ile birlikte küçücük odayı paylaşınca oda üstüme üstüme gelmişti,çok takmıştım o konuya,ama şimdi ssk ile anlaşmalı bir çok özel hastane odalarını restore edip böldü küçülttü sanırım
Ekip hemşire yada doktorlarla ilgili bir sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum,orda doğum yapan bir sürü arkadaşım var hepsi de çok memnunlarAyrıca bizim çocuk doktorumuz da Ramazan Kodakoğlu çok memnunuz,doğuma girerken çocuk doktoru da soruyorlar da aklında bulunsun

Şimdiden hayırlı doğumlar
<mesaj tarafından düzenlendi arzum76 on 13.07.2007 12:22:32>

masserati

• Tüm gönderiler : 6120
  • Bölge: istanbul
Ynt: MEDİPOLDE SEZERYAN OLANLAR YADA OLACAKLAR - 13.07.2007 13:08:12 ( #3 )

Orjinalden alıntı: gulsu

Merhaba

Ben ilk bebeğimi Academic Hospitalde sezeryanle dünyaya getirmiştim, şimdi medipolde gidiyorum kontrollerime ama yine Academicte doğum yaparım diye düşünürken aradaki fiyat farkı ve Medipolde SSK'nın geçiyor olması beni cezbediyor ama korkuyorum..

orada doğum yapanlar yada yapacak olanlar siz ne düşünüyorsunuz?

BEN GEÇEN SENE MEDİPOLDE DOĞUM YAPTIM VE ÇOK MEMNUN KALDIM.DOKRORUM HAKAN APAYDIN,ÇOCUK DOKTORUMUZDA HÜSEYİN YAYLA.SORMAK İSTEDİĞİN BİRŞEY OLURSA LÜTFEN DANIŞ BANAYARDIM EDEBİLECEĞİM BİR KONU OLURSA NE MUTLU.HAYIRLI DOĞUMLAR DİLİYORUM SANA

corciyan,bammıh,idağ,tubiş,aslovski
gulsu

Ynt: MEDİPOLDE SEZERYAN OLANLAR YADA OLACAKLAR - 13.07.2007 13:48:15 ( #4 )
Teşekkür ederim arkadaşlar.

arzum76

Ynt: MEDİPOLDE SEZERYAN OLANLAR YADA OLACAKLAR - 13.07.2007 14:17:15 ( #5 )
Canımcım özelden yazdım buradanda açıklıyayım,o 7 kişi hasta değil benim yakınlarımdı,gündüz ziyarete gelip,hava muhalefetinden hastanede mahsur kalan yakınlarım dedim ya doğumdan çekmedim hava muhalefetinden çektiğim kadar ama yinede odalar küçük bence,daha geniş ve ferah odalar var,ayarlayabilirsen

frezya

• Tüm gönderiler : 1194
  • Bölge: İstanbul
Ynt: MEDİPOLDE SEZERYAN OLANLAR YADA OLACAKLAR - 14.07.2007 00:11:38 ( #6 )
Forumdan arkadaşım olan Mubec de Medipol de yaptı çok memnun hatta o kadar memnun kalmış ki 2.doğumumu orda yapmayı bile düşünüyorum.

gulsu

Ynt: MEDİPOLDE SEZERYAN OLANLAR YADA OLACAKLAR - 17.07.2007 12:05:39 ( #7 )
Hastanenin odalarını inceledim gayet güzel ve temizdi. Bebek odasıda öyle...
Dr.'um Pınar hanım .. onun hastası olan var mı aramızda?

zumra buyurken

• Tüm gönderiler : 9598
  • Bölge: Üyelik 2004
Ynt: MEDİPOLDE SEZERYAN OLANLAR YADA OLACAKLAR - 17.07.2007 14:05:17 ( #8 )
Bu hastane tam olarak nerede kızlar?

gulsu

Ynt: MEDİPOLDE SEZERYAN OLANLAR YADA OLACAKLAR - 17.07.2007 17:06:34 ( #9 )
E-5 üzerinde kalıyor bostancıdan kadıköy istikametine giderken sağda . koşuyolu girişinden görünüyor zaten..

http://www.medipol.com.tr/medipol/default.asp

mubec

• Tüm gönderiler : 719
Ynt: MEDİPOLDE SEZERYAN OLANLAR YADA OLACAKLAR - 03.08.2007 23:51:58 ( #10 )
bende medipolde 2006 eylülde doğum yaptım doktorum mehtap yazıcıoğluydu cocuk doktorumuz hasan ünlütürktü okadar memnun kaldıkki anlatamam. odaları da çok güzel. hemşireler çok ilgili hepsi aile gibi. hasan beye hala gidiyoruz çok memnunuz. tavsiye ederim

"Hatalıysam HATA yaz 3022 ye gönder;Orhan Gencebay'dan Hatasız Kul olmaz Cebine gelsin"
mubec

• Tüm gönderiler : 719
Ynt: MEDİPOLDE SEZERYAN OLANLAR YADA OLACAKLAR - 03.08.2007 23:54:21 ( #11 )
aaaaa filizcim yazmış benim adıma görmemiştim . canım sagol. evet aynen oyle sanada çok tavsiye ederim eşim bile diyor ekip tamamdır ikinciye aynen ordadevam diye 

"Hatalıysam HATA yaz 3022 ye gönder;Orhan Gencebay'dan Hatasız Kul olmaz Cebine gelsin"
bujene

• Tüm gönderiler : 3812
Ynt: MEDİPOLDE DOĞUM YAPANLAR YA DA YAPACAKLAR - 09.08.2008 16:01:40 ( #12 )
Medipol'de doğum yapmayı düşünüyorum... kısmetse normal tabi, inşallah sezeryan olmaz. medipol sayfası olduğu için buraya sormak istedim... en son 1 sene önce mesaj yazılmış, medipol'de başka doğum yapan var mı? memnun kaldınız mı? benim doktorum Leyla Altuntaş. Leyla hanıma kontrollere giden var mı? çok sordum neyse :)

bu arada başlığı da değiştiriyorum bu msjdan itibaren. medipol sayfası olsun...

ugurbücülerim

• Tüm gönderiler : 1782
Ynt: MEDİPOLDE DOĞUM YAPANLAR YA DA YAPACAKLAR - 26.08.2008 14:19:58 ( #13 )
bende medipolde doğum yaptım odam harıkaydı ilgi harikaydı.hele doktorum hakan apydın süper bir doktor.ikiz doğum yaptım sezeryanla oldu hiç doğum yaptığımı bile anlamadım.tavsiye ederim.

ugurbücülerim

Ynt: MEDİPOLDE DOĞUM YAPANLAR YA DA YAPACAKLAR - 26.08.2008 14:23:12 ( #14 )
7 yıldır gidiyorum.ameliyatım.kürtajım.sezeryanım kontröllerim.ve çocuklarımın hastalıkları hemen hemen herhafta diyebiliriz hep oradayız.kötü bir hastane değil başbakanımız bile annesi bu hastanede ameliyat oldu.

odalar güzel bence küçük odalar da var büyükte şansa bağlı ben şimdiye dek 5 kez odalarında kaldık servis falan herşey çok güzel.memnunum

arzum76

Ynt: MEDİPOLDE DOĞUM YAPANLAR YA DA YAPACAKLAR - 26.08.2008 17:59:59 ( #15 )
Bujenecim şimdiden hayırlı kolay doğumlar dilerim.
Senin doktorunu duymadım,belki benden sonra gelmiştir,eminim iyidir,çünkü o hastanenin doktorları genelde iyi,daha öncede yazmıştım benim doktorum Sema hanımdı.
Medipol iyi hoşta son zamanda fazla kalabalık olmuştu,yani Elif için birkaç ay öncesine kadar hala gittiğimiz için söylüyoru,ssk gibi sıra bekler olmuştuk,muayeneye girdiğimizle çıktığımız bir oluyordu yoğun oluyordu,doktorumuza ulaşmak çok zordu,birde fiyat politikasında tutarsızlıklar var diye duydum çok kişiden,doğumda aklında bulunsunBizim doktorumuz şimdi ordan ayrıldı,ssk ile anlaşması olmayan başka bir hastaneye geçti ve farkı çok iyi anladım bugün aradığımda,ilk aramamda direkt doktorumuza ulaştım çok ahat konuştum,geçen haftada muayenemizi,ağlamadan bağırmadan beklemeden gayet huzurlu bir şekilde olduk,çocuk doktorumuzda süper aklında olsun

bujene

• Tüm gönderiler : 3812
Ynt: MEDİPOLDE DOĞUM YAPANLAR YA DA YAPACAKLAR - 12.09.2008 16:21:19 ( #16 )
bermersin ve arzu teşekkür ederim 

arzu, olabilir. genç bir bayan, ama iki senedir filan bu hastanede galiba, çünkü internette 1,5-2 senelik yorumları okudum. hakkında güzel şeyler söylüyorlardı. şimdilik bir sorunla karşılaşmadım çok şükür, her konuştuğumda samimi davranıyor, sıcak bir insan. inşallah bir problemle de karşılaşmam bundan sonra

medipol'ün kalabalıklığı konusunda katılıyorum. bazen randevumuza geç gidiyoruz ona rağmen bekliyoruz, bizim doktorun bulunduğu kat hep kalabalık oluyor, her zaman insan kaynıyor :) doğuran doğurana ama şu aralar biraz daha azaldı. doktora kalabalığın azalmasından bahsedince o da "evet şu aralar rahatladık." diyordu. bir ara cidden başını kaşıyacak vakit bulamıyordu. eh tabi özel hastanelerde ssk-emekli sandığı vs. kabul edilince doğal olarak kalabalık arttı. kurumlarla anlaşmalı olan pek çok iyi hastanede bu böyle maalesef, ama yine de devlet hastanelerinden çok daha iyi, güvenilir olduğunu düşünüyorum...

fiyat konusunda, şimdiye kadar muayene ücretleri bizi şaşırtıyordu. ilk gidişimizde 50 ytl verirken, sonraları 35'e en son da 10 ytl'ye düştü. bundan sonraki gidişimizde ücret alınmayacak galiba diye düşünüyoruz doğum ücretlerini sormadım hiç, ama onlar da epey düşmüş galiba. tutarsızlıklar konusunu da aklımda tutacağım

çocuk doktorunu da doğumdan önce bulmak mı gerekiyor? öyleyse şimdiden araştırayım. güvenilir, bilgili, ilgili bir doktor bulmak çok zor.

ö_deniz

• Tüm gönderiler : 1234
Ynt: MEDİPOLDE DOĞUM YAPANLAR YA DA YAPACAKLAR - 13.09.2008 11:19:41 ( #17 )
selam bende Medipolde doğum yaptım Dr.um Pnar hanımdı ve ben çok memnun kaldım...ilgi alaka çok iyi özellikle doğum sonrasıda hemşireler çok ilgileniyordu sağolsunlar.Çocuk dr.umuzda Kudret Kulak'tı her ikiside şimdi ordan ayrıldı bende artık pek gitmiyorum...geçenlerde bir arkadaşım orda Hakan beyde doğum yaptı çokda memnun kaldı...eğer bir daha doğum yapacak olursam bende orayı tercih ederdim sanırım ancak dr.um ayrılınca bakıcam artık...
aaa şu anada bir arkadaşım da orda sema hanıma gidiyor Ocak'ta kızı olacak oda çok memnun....

myavuz77

• Tüm gönderiler : 484
  • Bölge: http://
Ynt: MEDİPOLDE DOĞUM YAPANLAR YA DA YAPACAKLAR - 14.10.2008 11:39:24 ( #18 )
Arkadaşlar merhaba;
doğumumu Medipol hastanesinde yapmaya karar verdim.Doktor tercihim Sema Ovalı idi 1 ay öncesinden ancak yarın yani 15 Ekim için randevu alabildim ancak geçen hafta hastaneden aradılar yarın Sema hanımın acil sezeryan ameliyetları çıkmış randevumu ay sonuna attılar.Çok sinirlendim sonuçta bende hamileyim bir hastanın randevusunu 15 gün sonra atmak mantıklı bişeymi ya benim acil bir durumum olsa ne yapıcam ben?? Neyse yarın için Dr.Banu Ergül e randevu verdiler.Hakkında bilgisi olan varsa yazabilirmi eğer iyiyse Banu Hanımla devam edebilirim. 
[
ugurbücülerim

Ynt: MEDİPOLDE DOĞUM YAPANLAR YA DA YAPACAKLAR - 14.10.2008 14:17:08 ( #19 )
erkek bayan ayrımın yoksa hakan apaydını şiddetle tavsiye derim.çok iyi bir doktor acıbademden geldi

ugurbücülerim

Ynt: MEDİPOLDE DOĞUM YAPANLAR YA DA YAPACAKLAR - 14.10.2008 14:18:39 ( #20 )
sema hanım iyi bir doktor bende onu istemiştim ama hakan beye gittim.
acil sezeryanmış yardım etmesi gerekmez mi.sana da öyle bişey olsa koşar gelirdi sanırım.acil şeyler için sabırlı olmak lazım bence

Sayfayı değiştir: 12 > | Sayfayı gösteriyor 1 of 2, mesajlar 1 to 20 of 36

Hızlı ulaşım:

Şu andaki aktif kullanıcılar
0 adet üye ve 5 misafir var.
İkonların Anlamları ve İzinler
  • Yeni mesajlar
  • Yeni mesaj yok
  • Yeni Konu ve Yeni Mesajlar
  • Yeni mesajı olmayan yeni konu
  • Yeni mesajlarla kilitlendi
  • Yeni mesajlar olmadan kilitlendi
  • Mesajı oku