bermersin ve arzu teşekkür ederim
arzu, olabilir. genç bir bayan, ama iki senedir filan bu hastanede galiba, çünkü internette 1,5-2 senelik yorumları okudum. hakkında güzel şeyler söylüyorlardı. şimdilik bir sorunla karşılaşmadım çok şükür, her konuştuğumda samimi davranıyor, sıcak bir insan. inşallah bir problemle de karşılaşmam bundan sonra
medipol'ün kalabalıklığı konusunda katılıyorum. bazen randevumuza geç gidiyoruz ona rağmen bekliyoruz, bizim doktorun bulunduğu kat hep kalabalık oluyor, her zaman insan kaynıyor :) doğuran doğurana

ama şu aralar biraz daha azaldı. doktora kalabalığın azalmasından bahsedince o da "evet şu aralar rahatladık." diyordu. bir ara cidden başını kaşıyacak vakit bulamıyordu. eh tabi özel hastanelerde ssk-emekli sandığı vs. kabul edilince doğal olarak kalabalık arttı. kurumlarla anlaşmalı olan pek çok iyi hastanede bu böyle maalesef, ama yine de devlet hastanelerinden çok daha iyi, güvenilir olduğunu düşünüyorum...
fiyat konusunda, şimdiye kadar muayene ücretleri bizi şaşırtıyordu. ilk gidişimizde 50 ytl verirken, sonraları 35'e en son da 10 ytl'ye düştü. bundan sonraki gidişimizde ücret alınmayacak galiba diye düşünüyoruz

doğum ücretlerini sormadım hiç, ama onlar da epey düşmüş galiba. tutarsızlıklar konusunu da aklımda tutacağım
çocuk doktorunu da doğumdan önce bulmak mı gerekiyor? öyleyse şimdiden araştırayım. güvenilir, bilgili, ilgili bir doktor bulmak çok zor.