Aşkolsun niye cvp vermiim?
Fıtık olmadı bizde..Ama olabiliyormuş evet.geçmiş olsun.Büyük birşey değil anladığım kadarıyla,di mi?Çöüzümü de zor değil,bir arkadaşımın kızı olmuştu.Ertesi günü bahçeye oynamaya çıkmıştı.
Bize dr,3 ay dışarı çıkarmayın demişti.Eve gelenler de bir anda doluşmasın eve,ellerini mutlaka protexle yıkasınlar vs demişti.Ev gezmesine de izin vermemişti,annemlere bile gizli gitmiştik.Gerçi kışa gelmişti,zaten sokaklarda dolaşamazdık.(Premature olmasa vallahi dolaşırdım da zorlamiim dedim bebişi

) Ama şimdi yaz.İşler daha kolay,güneşten koru yeter bence..Temiz havaya götür gezdir.Sokakta herkese elletme ama yine de..Millet meraklıdır orasını burasını kurcalarlar bebeklerin.

Geçen gün kuaförde bir kadın aldı kucağına Eren'i,benim saçım yıkanırken...Bunun dişleri çıkmış mı diye yanaklarını sıkıp elini damağına sürtüyo...Aaa çocuk bi acaip oldu hem bakalım senin elin temiz mi?

Allahtan Eren pek ağzını açmadı da kurtardık.
Bizim pek gazımız olmadı.Yani aslında oldu da yukarıdan ve aşağıdan çok kolay çıkarıyordu.Birkaç kere zorladı.O zaman da nurse harvey verdim,ayaklarına elma yağı ile masaj yaptım,karnına ve ayaklarına sıcak su torbası koydum.
Vitamin olarak hep multivitamin ve devit veriyoruz.4-5 aydan sonra da demir başladık.İlk zamanlar kan değeri çok yüksekti çünkü.
Oğlun şimdi kaç kilo oldu?