Forum Bebeği Forum Ana Sayfa

Bebek.com Forum'a Hoş Geldiniz...

Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.
Bebek.com forumunu ilk ziyaretiniz ise; Forum Kuralları için tıklayınız.

Tüp Bebek (mikro) sayfamız ..Yaşasın MİKROKARDEŞLİĞİ:)

Sayfayı değiştir: < 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 2 of 442, mesajlar 21 to 40 of 8834
Yazar Mesaj
TAVŞANCIK

• Tüm gönderiler : 6040
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 01 January 0001
  • Durum: çevrimdışı
Ynt: Tüp Bebek (mikro) yaptıranlar buraya... - 29.03.2007 09:44:25 ( #21 )
Arkadaşlar,mikro yaptıranların forumları kilitlenmiş.Buradan devam etmemiz önerilmiş.
Her konu için değil ama bu konular için itirazım var.Herkesin yeni bir sayfada bunları duyurmaya,paylaşmaya neden hakkı yok?Herkes bir arada olduğunda genel paylaşım oluyor ve herkesin konusu birbirine karışmıyor mu?Siz ne düşünüyorsunuz?
Aynı mantıkla,hamilelik haberleri için de tek bir başlık mı olmalı yani?????

TAVŞANCIK

Ynt: Tüp Bebek (mikro) yaptıranlar buraya... - 29.03.2007 09:50:01 ( #22 )
Bu arada benim şafak 8 
seylaa

• Tüm gönderiler : 236
  • Bölge: Almanya
Ynt: Tüp Bebek (mikro) yaptıranlar buraya... - 29.03.2007 11:40:43 ( #23 )
1 ay dogumkontrol hapi kullandim.Dogum kontrol hapinin 18. gunu hormon baskilayici igne oldum.Regl olunca 3. gunu menegon ignelere basladim.Ayrica yaninda ass diye kan inceltici ve prednisolon diye kortizon iceren tabletler kullandim.11 gun hormon igneleri vurdum 12. gun catlatma 36 saat sonra yumurta toplama yapildi genel anestezi altinda.12 yumurtam toplandi 6 tanesi hucrelere bolundu 3. gun 6 embryoda iyi kalite devam ediyor diye pazartesi toplanan yumurtalarim cumartesi transfer oldu blastosist asamasinda iken.Yumurta toplamadan sonra 1 gun dinlendim hafif agrilarim var diye.Transfer sonrasi 3 gun dinlendim 4. gun ise basladim.Daha onceki denemelerimde 2 hafta yataktan cikmadim olmadi olacagi varsa boylede olur diye yatmak istemedim acikcasi.Yumurta toplamanin hemen ertesi gunu progesteran basladim ayni zamanda ass ve prednisolona devam test gunune kadar.Ayrica transfer olduktan sonra predelon 500 igne hergun 1 adet sebebi ise bhcg yani hamilelik hormonu icermesi ve olasi gebeligin dusukle sonlanmamasi icin takviye veriliyor.Yani ben halen gobisimi delmeye devam ediyorum.Allahim hakkimizda hayirlisini versin.Birazdan doktorumu arayip test gunumu ayarliyacagiz cunku yaptirmam gereken zamanda resmi tatil var
seylaa

Ynt: Tüp Bebek (mikro) yaptıranlar buraya... - 29.03.2007 12:27:24 ( #24 )
tavsancik bak sen sanslisin senin safak 8 gun sonra benden sonra transfer oldugun halde benim safaga 12 gun var daha ayin 10 unda olacak dedigim gibi tatil girince araya boylece bekleme gunum 18 gun olmus oluyor ya neyse vardir bundada bir hayir mutlaka  insallah hepimiz hayirli sonuclar aliriz
KUNTIKI

• Tüm gönderiler : 10128
Ynt: Tüp Bebek (mikro) yaptıranlar buraya... - 29.03.2007 12:29:56 ( #25 )
SEYLAA SENİNDE TÜP BEBEKMİ

seylaa

Ynt: Tüp Bebek (mikro) yaptıranlar buraya... - 29.03.2007 12:33:28 ( #26 )
evet kuntiki mikroenjeksiyon bu 3. deneme insallah son olur da hayirlisi ile yavrularimiza kavusuruz
TAVŞANCIK

Ynt: Tüp Bebek (mikro) yaptıranlar buraya... - 29.03.2007 15:48:46 ( #27 )
seylaa peki orada,özel hastane filan yok mu bayramda bile açık olan??????Ay çatlar insan.
DENİZDORUK

• Tüm gönderiler : 1090
Ynt: Tüp Bebek (mikro) yaptıranlar buraya... - 29.03.2007 16:15:11 ( #28 )
Evet Sevgili arkadaşlar umarım sonuçlar pozitif olurda bu bekleyişin
sonunda mucizeleriniz gelir.İnanın biz de sizinle şafak sayıyoruz.
Tüm kalbimle diliyorum ki umarım sonuçlar pozitif olur..

İsteyen herkese ama herkese pozitif sonuçlar,sağlıklı hamişlikler
ve hayırlı evlatlar...  inşallah...
•^v^•ay$un•^v^•

• Tüm gönderiler : 4950
  • Bölge: Atatürk'ün şehri
Ynt: Tüp Bebek (mikro) yaptıranlar buraya... - 29.03.2007 16:52:39 ( #29 )
canlarım sayfalarınız kapatıldı diye sakın üzülmeyin.forum ortamında yaşanıyor böyle şeyler.siz canınızı bunlara sıkmayın.zaten merak edenler sizi hemen buluyor burda.inşallah rabbim hepinizin yüzüne gülecekkk.
seylaa

Ynt: Tüp Bebek (mikro) yaptıranlar buraya... - 29.03.2007 17:04:54 ( #30 )
tavsancik malesef burada oyle turkiyedeki gibi istedigin hastane yada labratuara gidip istedigin testi yaptiramiyorsun illaki doktor gondermesi lazim olsun canim vardir bundada bir hayir diyorum ve tezkeremi alacagim gunu sabirla bekliyorum ne yapayim  insallah senin tezkerende isteyen herkesin tezkereside resimli olur ikiz goruntulu
sevval_naz

• Tüm gönderiler : 2016
Ynt: Tüp Bebek (mikro) yaptıranlar buraya... - 29.03.2007 17:57:26 ( #31 )
slm arkadaslar ben dondumuzun bir aradan sonra yeniden merhaba....ya merak ettiklerim vardi nerde millet?

kuntiki naber canim nasil gidiyor hamilelik cinsiyet nezaman belli oluyor?
tavsancik transfer olali nekadar oldu sonuc nezaman naasipse?
kizlar ben de tup bebek tedavisine baslamak icin gun sayiyorum uzun suredir doktor ve hasatane arastirmasimdaydim sopnunda karar verdik...adini soylemiyimneyse simdi hap ilac vs kullaniyorum 11-12 nisan gibi hastalanicam ve bismillah diyip hayirlisiyla 2.ddenemeye baslicaz...ALLLAHIM YUCE RABBIMIN IZNIYLE BASLIYORUZ INSAAALLAH...OZLEDIM HEPINIZI.
,
,
TAVŞANCIK

Ynt: Tüp Bebek (mikro) yaptıranlar buraya... - 29.03.2007 19:22:37 ( #32 )
sevval_naz hoşgeldin tekrar.Bizim başka sayfalarımız vardı,bugünden itibaren burdayız,o yüzden geçen günler diğer forumda kaldı.
Benim geçen cuma toplandı,bu pzt transfer yapıldı.Bu sefer daha şanslıydım.3tane 1.kalite,2 tane 2.kalite oluştu ve iyisini seçebilmek için 3.gün transferi yapıldı.4 tane transfer yapıldı.Şimdi 6 nisan test gününü beklemek kaldı.İnşallah bebiş vardır.
Bu arada,hangi kriterlere göre araştırıp hastane kararı verdin?Bence buraya bunları yazabilmeliyiz.Bu reklam değil ki bence....Yine de istersen özelime yazar mısın?
bebekpb

• Tüm gönderiler : 547
Ynt: Tüp Bebek (mikro) yaptıranlar buraya... - 30.03.2007 01:01:33 ( #33 )
Sayfalarımız kapandııııııı...

sevval_naz

• Tüm gönderiler : 2016
Ynt: Tüp Bebek (mikro) yaptıranlar buraya... - 30.03.2007 10:17:25 ( #34 )
DOKTOR 'UN GECMISI VE TUP BEBEKLE YAPTIGI üN...
HASTANEDE KULLANILAN EN SON TEKNOLOJI....
HASTANE DOKTOR VE PERSONELIN ILGI VE ALAKASI...coook onemli....
HEMEN GORUSTUKTEN SONRA APAR TOPAR TUP BEBEGE BASLANIYORMU YOKSA ONCESI ICIN BI MUAYENE ,BAZI TETKIK VE GEREKIRSE ILAC TEDAVISI VARMI?
  buda cok onemli cunku daha once gittigim gun tanismak uzere gittigim gun tup bebek ilaclarina baslamistik tesaduf 2.gun gitmistim...
NEYSE
UCRETI VE ICRETI NELERI KAPSIYOR HER GITTIGIMDE CEBIMDEN PARA CIKSIN ISTEMIYOR KAN TAHLILLERI FILAN....
SONRA BASARI ORANLARI..YILLIK...
VS....AKLIMA GELEN EN AZINDAN BENIM ONEM VERDIGIM KONU BUNLARDI AMA YINE ISIM VERMICEM HASTANE ISMI UZGUNUM

TAVSANCIK BU SEFER OLCAK INSAALLAH BAK BUSEFER DAHA SANSLISIN 4 TANE TRANSFER ,SUPER OLCAK INSAAALLAH...BEN DE OKADAR SABIRSIZIM KI HIC BUKADAR ISTEMEMISTIM ADET GUNMUN GELMESINI
,
,
TAVŞANCIK

Ynt: Tüp Bebek (mikro) yaptıranlar buraya... - 30.03.2007 10:27:06 ( #35 )
Şafak 7!!!

Allah'ım mübarek cuma ve kandil günü,bizleri sevindir inşallah.Allah'ım inşallah Ol demişsindir bizim bebişlerimize.Tedavide olan-olmayan ama isteyen herkese.....Amiiiiiiin
Aziza

• Tüm gönderiler : 7689
  • Bölge: İSTANBUL
Ynt: Tüp Bebek (mikro) yaptıranlar buraya... - 30.03.2007 10:30:59 ( #36 )
AMİİİİN FEYZA ABLAAAAAAAAAAM ALLAH BU SEFER YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAAAAAH BU MÜBAREK GÜNDEEEEE  İKİZLERİN OLSUUUUUN
seylaa

Ynt: Tüp Bebek (mikro) yaptıranlar buraya... - 30.03.2007 10:33:42 ( #37 )
Aminnnnnnnnn tavsancik ALlahim kimsenin kucagini bos birakmasin insallahhhhh hadi bakalim 1 hafta sonra insallahhhhhh guzel haberler verirsin.BEnim safak 9 ama hic umudum kalmadi benim kirmizi misafirlerim gelicek galiba regl sancilari basladi dunden beri hayirlisi insallah gelmezler insallah bende guzel haberler verebilirim
bebekpb

Ynt: Tüp Bebek (mikro) yaptıranlar buraya... - 30.03.2007 11:38:49 ( #38 )
Bugün regl oldum ve doktoruma gidicem arkadaşlar ve 3 gün sonra iğnelerim başlıyor Yani tedavimin 2. aşaması Allahın izniyle:))

TAVŞANCIK

Ynt: Tüp Bebek (mikro) yaptıranlar buraya... - 30.03.2007 11:48:37 ( #39 )
AZİZA AMİİİİİN CANIM AMİN.

SEYLA,SEN DE BOZMA HEMEN MORALİNİ BAKAYIM.REGL İLE HAMİLELİK BELİRTİLERİ AYNI OLUYORMUŞ,HEMEN ASMA SURATINI.....

BEBEKPB İNŞALLAH GÜZEL BİR TEDAVİ OLUR,BOL BOL YUMURTALARIN VE KALİTELİ KALİTELİ EMBRİYOLARIN OLUR.CANIMCIM,BEBEK İSTEYENLER LİSTESİNDE OKUDUM.SEN DAHA ARALIK2006 DA BAŞLAMIŞSIN ÇALIŞMALARA.NE OLDU DA HEMEN MİKRO DENİLDİ?
bebekpb

Ynt: Tüp Bebek (mikro) yaptıranlar buraya... - 30.03.2007 12:05:39 ( #40 )
Feyzacım daha önceki sayfalarda anlatmıştım ama o sayfalar 3 güne kadar silinecek burada tekrar anlatmak istiyorum canım bizim yapılan testlerin sonucunda eşimde sadece 3 sperm bulundu ve varikoselde çıktı.Doktorumuz varikosel ameliyat edilse bile normal yollarla bebek sahibi olamayacağımızı söyledi ve bizimde tek seçeneğimiz olan mikroenjeksiyon tedavisini önerdi eğer ilk denemede hamile kalırsam eşimde varikosel ameliyatına girecek.

Sayfayı değiştir: < 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 2 of 442, mesajlar 21 to 40 of 8834

Hızlı ulaşım:

Şu andaki aktif kullanıcılar
0 adet üye ve 235 misafir var.
İkonların Anlamları ve İzinler
  • Yeni mesajlar
  • Yeni mesaj yok
  • Yeni Konu ve Yeni Mesajlar
  • Yeni mesajı olmayan yeni konu
  • Yeni mesajlarla kilitlendi
  • Yeni mesajlar olmadan kilitlendi
  • Mesajı oku
  • Yeni konu başlat