Tüp Bebek (mikro) sayfamız ..Yaşasın MİKROKARDEŞLİĞİ:)
Sayfayı değiştir:
<< < ..11121314151617181920.. > >> | Sayfayı gösteriyor 11 of 442, mesajlar 201 to 220 of 8834
|
Yazar |
2wins
-
Tüm gönderiler
:
666
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 01 January 0001
- Bölge: :))
-
Durum: çevrimdışı
|
Ynt: Tüp Bebek (mikro) sayfamız (YENİ SAYFA ARTIK BU)
-
03.04.2007 17:47:45
( #201 )
Orjinalden alıntı: figanca Arkadaşlar bende artık tüp bebeğe eşim ile karar vermiş durumdayız. İlk oalarak soracağım özelde yaptıran var mı ikinci olarak soracağım ise bana sırasıyla yapılan işlemleri açıklarsanız çok memnun olurum sizlerin mesajlarını devamlı olarak okuduğum halde biraz karıştırdım kafamda. Yani tedavi sürece nasıl başlıyor aşılama ile benzer noktaları neler. Hangi ilaçlar ne kadar kullanılıyor falan . canım ben ozelde yaptırdım .ılk olarak tahlıllerle baslanıyor,sonra ıgnelerle yumurtaların baskılanıyor,daha sonra catlatılıp toplanıyor.spermler ıslem gordukten sonra her yumurtaya ssperm enjekte edılıyor(mıkroenjeksıyon)2-3 gun sonra transfer yapılıyor ondan sonra da bekleme suresı ..bu anlattıgım cok basıte ındırgenmıs halı ..zaten gıdeceın merkezde sana ıyıce bılgı verıyolar.tedavı asamalarını anlatıyolar canım ..ılac olarak ta o kadar fazla ıgne ılac kullandım kı .dooktorun verdıgı dozasda ıgnelerle baslıyosun .vajınal ultrasondakı yumurta boyutlarına gore ıgnelere devam edıyosun ..ınsalah sen de en kısa zamanda bebısıne kavusurusun ..

|
|
figanca
-
Tüm gönderiler
:
1396
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: CANIM OĞLUMUZ MEHMET BERTUĞ !!!
-
|
-
03.04.2007 18:00:18
( #202 )
Arkadaşlar benim doktorum eşimin arkadaşı onlar zaten bu konuda görüşüyorlar ama ben onların anlattığı dilden hiç bir şey anlamıyorum onlar kendi aralarında çok fazla latince konuştuğu için ben sadece aval aval bakıyorum o yüzden sizlerden daha ayrıntılı bilgi almak istedim. Tuğb@ sen özelde yaptırdım diyorsun ne kadara mal oldu sana ve kullandığın iğnenin adı ne. Ayrıca transfer yapıldıktan sonra ne kadar dinlenmeniz gerektiğini söyledi doktorlarınız ve bu dinlenme yatarak dinlenmemi yani ne kadar yatılıyor
|
|
2wins
-
Tüm gönderiler
:
666
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
03.04.2007 18:11:06
( #203 )
Orjinalden alıntı: figanca Arkadaşlar benim doktorum eşimin arkadaşı onlar zaten bu konuda görüşüyorlar ama ben onların anlattığı dilden hiç bir şey anlamıyorum onlar kendi aralarında çok fazla latince konuştuğu için ben sadece aval aval bakıyorum o yüzden sizlerden daha ayrıntılı bilgi almak istedim. Tuğb@ sen özelde yaptırdım diyorsun ne kadara mal oldu sana ve kullandığın iğnenin adı ne. Ayrıca transfer yapıldıktan sonra ne kadar dinlenmeniz gerektiğini söyledi doktorlarınız ve bu dinlenme yatarak dinlenmemi yani ne kadar yatılıyor bız merkeze 2100dlar verdık +tahlıl ucretlerı (o da 4oo cıvarı tutmustur)ılaclara da 1.5 cıvarı verdık.kullandıgım ıgneler lucrın ,gonal f .trabsferden sonra 3 gun dınlenmemı soledı doktrum ,daha sonra kendını yormadan gunlerınıgecırırsen daha ıyı olur dedı .transfer sonrası 3saat astanede yattım .ama tamamen nasıp kısmet ısı .yarım saat dınlenıp ışegıdıp ıkız hamıs olan ve gunelrce dınlenıp tutmayan olanı da duydum ..allah hakkımızda ne hayırlısı ıse onu nasıp etsın

|
|
turuncusiyah
-
Tüm gönderiler
:
3174
-
Ödül puanları
:
0
-
|
Ynt: Tüp Bebek (mikro) yaptıranlar buraya...
-
03.04.2007 18:14:11
( #204 )
AMİN...ALLAHIM HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN... Orjinalden alıntı: akayse allahım güzel allahım tüp bebek mikro ve aşılama yaptıran arkadaşlarımın emeklerini boşa çıkarma rabbim.bizlerden daha çok emek veriyorlar bizlerden önce inşallah rabbim sizlere versin arkadaşlarım canlarım dualarım sizinle allah yardımcınız olsun
|
|
bebekpb
-
Tüm gönderiler
:
547
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
03.04.2007 18:26:38
( #205 )
|
|
bebekpb
-
Tüm gönderiler
:
547
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
03.04.2007 18:40:28
( #206 )
Feyzacım listeyi güncelledim SHEKERIM de artık listemizde...  Arada okurken yeni bilgiler görünce onlarıda ekliyorum hepimiz için hayırlısı ALLAH KAVUŞTURSUN BEBEKLERİMİZE İNŞALLAH...
|
|
figanca
-
Tüm gönderiler
:
1396
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
03.04.2007 18:44:40
( #207 )
Amin canım Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin bu kadar uğraştan sonra...
|
|
bebekpb
-
Tüm gönderiler
:
547
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
03.04.2007 18:45:12
( #208 )
Seylaacım iğnelerim iyi gidiyo canım cuma günü doktoruma gidicem buarada kaç gündür şiddetli grip geçiriyorum ama bugün kendime geldim biraz dinleniyorum sürekli canım benim...
|
|
figanca
-
Tüm gönderiler
:
1396
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
03.04.2007 18:45:15
( #209 )
tam 3,5 yıldır tedavi görüyorum artık dayanacak gücüm kalmadı gibi oluyorum ama ne yapalım bizede kısmet böylesi....
|
|
seylaa
-
Tüm gönderiler
:
236
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: Almanya
-
|
-
03.04.2007 19:03:36
( #210 )
pinar canim ozellikle transfer zamani atesin yukselmemesi lazim oyuzden cok dikkat et canim.Ihlamur icsen belki iyi gelir ha ne dersin. Ay feyza abla ve tugba hadi sizlerin haberlerini bekliyoruz sevindirin bizi insallah
|
|
bebekpb
-
Tüm gönderiler
:
547
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
03.04.2007 19:03:57
( #211 )
Orjinalden alıntı: figanca Arkadaşlar bende artık tüp bebeğe eşim ile karar vermiş durumdayız. İlk oalarak soracağım özelde yaptıran var mı ikinci olarak soracağım ise bana sırasıyla yapılan işlemleri açıklarsanız çok memnun olurum sizlerin mesajlarını devamlı olarak okuduğum halde biraz karıştırdım kafamda. Yani tedavi sürece nasıl başlıyor aşılama ile benzer noktaları neler. Hangi ilaçlar ne kadar kullanılıyor falan . Figanca canım ben özelde yaptırıyorum Amerikan Hastanesinde, tedavinin maliyeti yumurta toplama,embriyo transfer,tesa işlemi toplam 2700 dolar civarında. İlaçların toplamıda 2500 ytl civarında yani şuana kadar suprecur 2 paket aldık toplam 300 tuttu daha sonra puregon iğnelerim toplam 1600 ytl civarında tuttu Tedavimi kısaca anlatim canım Son adet tarihimin 21. günü burun spreyime başladım hormonlarım baskılansın diye yoksa yumurtalıklarım kullanıcağım iğnelerden aşırı uyarılmasın diye dengelemek için sonra yaklaşık 10-11 gün sonra puregon iğnelerime başladım tabi ondan önce doktorum test istedi hormonlarım yeterince baskılanmışmı diye adetimin 4. günü puregon iğne vurmaya başladım ve suprecur spreyinde dozunu azalttım.Bu cuma doktoruma gidicem yumurtalarım ne durumda bakılacak canım..Önümüzdeki hafta cuma günü yumurtalarım toplanıcak daha sonrada transfer
|
|
sidarr
-
Tüm gönderiler
:
2906
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: antalya
-
|
-
03.04.2007 19:05:21
( #212 )
YÜCE RABBİM BU SAYFAYA YAZAN...YAZMAYAN...TEDAVİDE OLAN....OLMAYAN....ÇABALAYAN......AŞILAMA MİKRO YAPAN YAPACAK OLANA.... VEE EMEK VEREN HERKESE HAYIRLI....SAĞLIKLI....SALİH...EVLATLAR VERSİN İNŞ.........
ALLAHIM SENDEN HAYIRLI SAĞLIKLI SALIH NESILLER DİLİYORUM..(amin)
|
|
sidarr
-
Tüm gönderiler
:
2906
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: antalya
-
|
-
03.04.2007 19:06:16
( #213 )
AMİNNNNNNN
ALLAHIM SENDEN HAYIRLI SAĞLIKLI SALIH NESILLER DİLİYORUM..(amin)
|
|
bebekpb
-
Tüm gönderiler
:
547
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
03.04.2007 19:07:27
( #214 )
Seylaacım şuanda geçirdiğim grip yumurtalarım uyarılmaya başlamışken ve gelişmeye başlamışken yumurtalarımın kalitesinde bozulma yaparmı yoksa sadece transfer esnasında ateşimin normal seviyede olması ve grip olmamam mı gerekiyor canım?
|
|
bebekpb
-
Tüm gönderiler
:
547
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
03.04.2007 19:08:38
( #215 )
AMİNNNNNNNNNNNNNNN
|
|
bebekpb
-
Tüm gönderiler
:
547
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
03.04.2007 19:18:25
( #216 )
...
<mesaj tarafından düzenlendi bebekpb on 04.04.2007 18:56:17>
|
|
seylaa
-
Tüm gönderiler
:
236
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
03.04.2007 20:07:48
( #217 )
canim suanda zarari olmaz transfer sonrasi onemli olan doktorum soylemisti vucut isisi embryolar transfer edildikten sonra yukselirse embryolara zarar veriyormus.Yumurtlama esnasinda zaten insan vucudu 0,2 ile 1.0 derece arasi yukseliyor sen simdi kendine iyi bak transfer zamani sapasaglam olki bebislerin sana slkl slkl tutunsunlar insallah canim
|
|
seylaa
-
Tüm gönderiler
:
236
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
03.04.2007 20:09:03
( #218 )
Bu arada bu duaya Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyemeden gecemem ALlahim hepimizin kucagini doldursun bos birakmasin insallah
|
|
2wins
-
Tüm gönderiler
:
666
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
03.04.2007 20:15:13
( #219 )
KIZLAR BIRAZ CANIM SIKKIN BENIM AGRILARIM BAZEN GECIYOR AMA GENELLIKLE REGLI AGRILARINA BENZER AGRILAR YASIYORUM .DOKTORUM NORMAL OLABILIR DEDI AMA CANIM SIKILDI TABII.BIDE TRANSFER SONRASI KULLANDIGIM JEL VE BANTLAR TANSIYON DUSUKLUGU YAPABILIR MI .
|
|
KUNTIKI
-
Tüm gönderiler
:
10128
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
03.04.2007 20:26:49
( #220 )
TUĞBA CANIMMM O AĞRILARI BENDE YAŞADIM ONA BAĞLAMA OLMIYCAK DİYE SAKIN AKLINA GETİRME ALAKASI YOK İÇİNİ RAHAT TUT HEP YAVRUMMMM YAVRULARIMMMMMMM TUTUNDU DE TAMAMMI GÜZELLL ANNE YARADANIM YÜCE ALLAHIMMMMMMM MELEKLERİNİ SANA GÖNDERDİ
|
|
|
Şu andaki aktif kullanıcılar
|
0 adet üye ve 235 misafir var.
|
İkonların Anlamları ve İzinler
|
-
Yeni mesajlar
-