Sayfayı değiştir:
< 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 9 of 442, mesajlar 161 to 180 of 8834
seylaa
-
Tüm gönderiler
:
236
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 01 January 0001
- Bölge: Almanya
-
Durum: çevrimdışı
|
Ynt: Tüp Bebek (mikro) yaptıranlar buraya...
-
02.04.2007 15:24:11
( #161 )
arkadaslar beni listeden cikarabilirsiniz ben azonce regl oldum.Kismet degilmis.Insallah sizler olumlu sonuclar alirsiniz. Pinarcim 25 tane daha okudum sabah tefriciye ama gerisini malum okuyamayacagim.Allah kabul etsin canim
|
|
TAVŞANCIK
-
Tüm gönderiler
:
6040
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
02.04.2007 15:58:20
( #162 )
seylaa arkadaslar beni listeden cikarabilirsiniz ben azonce regl oldum.Kismet degilmis.Insallah sizler olumlu sonuclar alirsiniz. Seylaa canım,senin tarihine daha 1 hafta var.Erken olmuşsun.Pek mantıklı gelmedi.Dr.una sordun mu?Sen yine de test yaptır.
|
|
seylaa
-
Tüm gönderiler
:
236
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: Almanya
-
|
-
02.04.2007 16:04:57
( #163 )
canim yumurta toplandiktan sonra 14. gun normalde regl gunu sayiliyor yani olmam gereken zamanda oldum.Bugun tam 2 hafta oldu benim yumurtalarim toplanali.Doktoru aramadim daha oncede yasadigim icin aramak icimden gelmiyor.Bakalim belki yarin arar soylerim regl oldugumu.Napalim hayirlisi boyleymis baska bir deneme icinde zaten kendimi hazir hissetmiyorum esime bu son diyordum gercektende oyle olacak galiba cunku artik dayanacak gucum kalmadi 2003 ten beri ugrasmaktan biktim tedavi ustune tedavi artik ne vucudum nede beynim kabul etmiyor .Ileride ne olur bilemem belki fikrim degisir ozaman turkiyede denerim buradaki kesinlikle son deneyisimdi .
|
|
TAVŞANCIK
-
Tüm gönderiler
:
6040
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
02.04.2007 16:09:23
( #164 )
|
|
yasoo
-
Tüm gönderiler
:
728
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
02.04.2007 16:33:38
( #165 )
seyla canım geçmiş olsun ne diyelim.. ama yinede sen doktoruna bir görün.. kızlar listeniz hayırlı olsun.. hadi bakalım arka arkaya vereceksiniz güzel haberleri inşallah.. pınarcım canım ben yeni doktor değiştirdim.. şimdilik testlerim yenileniyor.. ona göre tedavi uygulayacak doktor ama önce aşılama olacak benim.. gerçi bellide olmaz testlerden sonra netleşecek.. Allah hepimizin yardımcısı olsun drlara gide gele yoruldum gerçekten.. umarım hepinizin bu tedavileri son olur canlarım..
|
|
2wins
-
Tüm gönderiler
:
666
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: :))
-
|
-
02.04.2007 16:50:26
( #166 )
Orjinalden alıntı: seylaa arkadaslar beni listeden cikarabilirsiniz ben azonce regl oldum.Kismet degilmis.Insallah sizler olumlu sonuclar alirsiniz. Pinarcim 25 tane daha okudum sabah tefriciye ama gerisini malum okuyamayacagim.Allah kabul etsin canim seylaacım canım ınan ne dıycegımı bılemıyorumm .her ıste bı hayır vardır cnm ..bakarsın bebısın anıden cıkıp gelıverır..
|
|
sevval_naz
-
Tüm gönderiler
:
2016
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
02.04.2007 18:23:07
( #167 )
SEYLACİM BENDE COK UZULDUM CANIM NE YAPALIM KADER KISMET BU ISLER...RABBIMIN OL DIYECEGI GUNE KADAR DUA VE SABREDECEGIZ..COK ZOR BENDE 1 TUP BEBEK,BIR ASILAMA YAPTIRDIM SIMDI 2.TUP BEBEK DENEMEM ICIN GUN SAYIYORUM... ELBET BIR GUN OLACAK........INSAALLAH......
|
|
sidarr
-
Tüm gönderiler
:
2906
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: antalya
-
|
-
02.04.2007 19:01:09
( #168 )
pınarcım tefriciyeni okudum..Allah kab.etsin inş..........100 daha alıyom.....Rabbim gönlüne göre versin.....
ALLAHIM SENDEN HAYIRLI SAĞLIKLI SALIH NESILLER DİLİYORUM..(amin)
|
|
2wins
-
Tüm gönderiler
:
666
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
02.04.2007 20:09:31
( #169 )
pınarcımmm kalan tefrıcıye sayısını yazarmısın ..
|
|
bebekpb
-
Tüm gönderiler
:
547
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
02.04.2007 21:11:51
( #170 )
Orjinalden alıntı: seylaa arkadaslar beni listeden cikarabilirsiniz ben azonce regl oldum.Kismet degilmis.Insallah sizler olumlu sonuclar alirsiniz. Pinarcim 25 tane daha okudum sabah tefriciye ama gerisini malum okuyamayacagim.Allah kabul etsin canim Seylaacım şuan gözümden yaş geliyor çok moralim bozuldu lütfen denemeyi bırakma lütfen inan belkide yurtdışındaki doktorların Türkiyedekiler gibi ilgili ve yumuşak değildir ve sana buradan doktor buluruz çünkü doktor çok önemli seninle ne kadar ilgilenirse o kadar moralin düzelir ve o kadar başarı yakalanır diye düşünüyorum...Türkiyede akrabaların varmı buraya gelip kalabileceğin hem hava değişikliği olur hemde burada tedaviye başlarsın lütfen vazgeçme bak insanların 7. 8. denemesinde bebekleri geliyor bazen hem havalarda ısınıyor yaz geliyor yazın daha güzel tedavi olur hem gezer hem tedavini olursun bence sakın pes etme belkide bebişin birdahaki denemene annesine gelecektir canım benim
|
|
bebekpb
-
Tüm gönderiler
:
547
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
02.04.2007 21:30:07
( #171 )
ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN CANLARIM BENİM... DUALARIMIZI ALLAHIMIZ KABUL ETSİN İNŞALLAH...
<mesaj tarafından düzenlendi bebekpb on 03.04.2007 19:19:07>
|
|
2wins
-
Tüm gönderiler
:
666
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
02.04.2007 21:32:14
( #172 )
CANIM BEN 5OO TANE OKUDUM ..ALLAH KABUL ETSIN .KALAN 375 TANEYI DE ALIYORUM CANIM ..INSALLAH EN KISA ZAMANDA BEBISINE KAVUSURUSN ..
|
|
bebekpb
-
Tüm gönderiler
:
547
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
02.04.2007 21:36:12
( #173 )
Orjinalden alıntı: sidaarr pınarcım tefriciyeni okudum..Allah kab.etsin inş..........100 daha alıyom.....Rabbim gönlüne göre versin..... Allah Razı olsun canım benim Allah kabul etsin inşallah Allah bebeklerimize kavuştursun sidaarrcım... 100 tane daha ekledim listeye...
|
|
bebekpb
-
Tüm gönderiler
:
547
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
02.04.2007 21:46:49
( #174 )
Orjinalden alıntı: tugb@ CANIM BEN 5OO TANE OKUDUM ..ALLAH KABUL ETSIN .KALAN 375 TANEYI DE ALIYORUM CANIM ..INSALLAH EN KISA ZAMANDA BEBISINE KAVUSURUSN .. ALLAH RAZI OLSUN CANIM ALLAH BEBEĞİNE KAVUŞTURSUN ÇOK YAKINDA HAMİLE OLDUĞUN HABERİNİ AL İNŞALLAH ALLAH ŞU ANDA BEBEKLERİNİ İÇİNDE TUTUNDURMUŞTUR İNŞALLAH CANIM...ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSİN KALBİNE GÖNLÜNE SAĞLIK BEBEĞİNE SAĞLIK VERSİN YAŞAM VERSİN İNŞALLAH...
|
|
2wins
-
Tüm gönderiler
:
666
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
02.04.2007 21:48:50
( #175 )
CANIMMM INSALLAHH .ALLAH ACILAN ELLERIMIZI BOSA CEVIRMESIN ..RABBIM COK BUYUK .. TUM BEBIS ISTEYENLERE ANNELIGI TATTIRSIN ..
|
|
bebekpb
-
Tüm gönderiler
:
547
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
02.04.2007 21:50:24
( #176 )
Orjinalden alıntı: sevval_naz ayy cok heyecanlandim ellerine saglik cok guzel olmus bu liste... Allah hepimizin ellerini bos cevirmesin,dolu dolu mujdelerle donelim insaaallah...emeklerimiz zayi olmasin,sagligimiz bozulmasin,hersey yolunda gitsin ve sonunda O YUCE DUYGU ANNELIK insaaallah..... Saol canım inşallah bebeklerimize kavuşuruz Allahın izniyle...
|
|
TAVŞANCIK
-
Tüm gönderiler
:
6040
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
02.04.2007 21:57:04
( #177 )
Dr.lar 10-12 kere denenebileceğini söylüyorlar.Tabii vücudun yorulmasını bir kenara bıraktım,maddi açıdan nasıl yetişir ki herkes.Ama yine de hiç umut olmasa, demek ki olmuyor işte,3 kere deneyin bırakın derlerdi eğer istatistikler bunu gösterse....Hastanede birisiyle tanıştım,üst kat komşusu 14.mikrosunda gebe kalmış.Şu anda 1 yaşındaymış.Yine hastanede bir dr.un karısı 7. seferde hamile kalmış.Amma azim varmış,vay be dedirttiler valla...... Bir de moral hikayesi.Daha önce yazmıştım ama yine yazayım.Olay kardeşim ve eşinin başından geçiyor.8-9 sene çocuk olmuyor,2 kez aşılama,2 kez mikro,bir sefer de dondurulmuş embriyo ile mikro oluyorlar.Ama ııh.Tık yok.Niye peki diyorlar.Olmaması için bir sebep yok ama olmadı diyor dr.Onca para ve zahmet...Sinirleniyorlar hatta.Dr.bunları kazıklıyor mu diye.Olay yurt dışında geçiyor.Bizim o zamanlar bu aşamalardan haberimiz yok.Sonradan öğreniyoruz.Bir bayram,2 günü,diyorlar ki,ne yapalım bir kez daha mikro deneriz biz de....Tamam diyorlar,regl olsun da hemen bayram ertesi gidelim dr.a,tekrar yaptıralım...Veeeeeeeeee hazır oluuuuun.Bayramın ertesi günü dr.a gidiyorlar,ama bebek ultrasonuna.Bir türlü regl olmayınca test pozitif çıkıyor.O kadar tedavi ile olmayan bebek,kendi kendine geliyor.O gelmekle kalmıyor,6 ay sonra kardeşini de getiriyor annesinin karnına  Şimdi iki çocukları var.Ve tedavisiz!!!!!!!!!!!!
|
|
TAVŞANCIK
-
Tüm gönderiler
:
6040
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
02.04.2007 21:58:40
( #178 )
.
<mesaj tarafından düzenlendi TAVŞANCIK on 02.04.2007 22:14:04>
|
|
bebekpb
-
Tüm gönderiler
:
547
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
02.04.2007 22:02:08
( #179 )
Orjinalden alıntı: töbi pınarcığım çok ğüzel olmuş canım valla içim bir tuhuf oldu heyecanlandım inşallah bu listeden hepimiz teker teker hamişim diyerek ayrılırız ALLAHIM NE OLUR DUALARIMIZI KABUL ET Saol canım benim ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSİN TEZ ZAMANDA BİZE BEBEKLERİMİZİ GÖNDERSİN İNŞALLAH...
|
|
bebekpb
-
Tüm gönderiler
:
547
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
02.04.2007 22:12:09
( #180 )
Orjinalden alıntı: yasoo seyla canım geçmiş olsun ne diyelim.. ama yinede sen doktoruna bir görün.. kızlar listeniz hayırlı olsun.. hadi bakalım arka arkaya vereceksiniz güzel haberleri inşallah.. pınarcım canım ben yeni doktor değiştirdim.. şimdilik testlerim yenileniyor.. ona göre tedavi uygulayacak doktor ama önce aşılama olacak benim.. gerçi bellide olmaz testlerden sonra netleşecek.. Allah hepimizin yardımcısı olsun drlara gide gele yoruldum gerçekten.. umarım hepinizin bu tedavileri son olur canlarım.. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN HEPİMİZİN CANIM İNŞALLAH BEBEKLERİMİZİ GÖNDERİR RABBİM...
|
|