ruhancım valla diğer sayfaları okuyamadım hepsini..yani hangi mesaj benimle ilgili tam olarak bilemediğim için belki sorulmuştur..kusura kalmaa
ayline 18 aylıkken bi müzlikli oturak aldım. anlamadı ve içine girdi bastı..müzik çaldı.anlatmama rağmen biraz oturup sonra kalkıp basıyr. sonra tekrar oturuyordu. yani üzerinde 2 dk bile kalmıyordu. oyuncak olarak gördü. tv karşısına getirdim. oyalansın die. yine olmadı. daha sonra dr muza sordum. oyuncaklı oturak olmaz. ciddi bişey dedi. ilgisi dağılmaması lazım dedi. ben de kaldırdım tabii..a bir de lazımlık kesinlikle wc den çıkmayacak, sabit bi yeri olacak dedi. ama malesef aylin sürekli salona taşımak istedi. bu arada 1 kere bile yapmadı tabii

neyse ben bıraktım eğitimi. herşeyi sakladım. kötü bi başlangıçtı çünki. şimdi 21 aylık olduğundan beri sabahları wc ye adaptörle oturtuyorum. kaka yapcağı saati bildiğim için. alışkanlık haline gelir. öğrenir diye. eline de kitap veriyorum.yada bi oyuncak. kal derse kalıyorum. ama daha çok yanlız bırakmaya çalışıyorum. eğer ki kaçırırsam gün içinde kakasını hiç yaptığını söylemiyordu bu son 2 haftaya kadar. şimdi yaparken söylüyor. çişini yaparken de söylüyor. ama wcye yapacak mısın dediğimde istemiyor. son 3 gündür. elimden tutup götürüyor. koyuyorum. anne yaptım diyor. bişi yok. yapmamışsın deyince popom acidii dio.

acıyan yer de adaptörün yaptığı izler...2 defa altını açık bıraktım.çişini tanısın die.ikisinde de altına yaptı tabi..şimdi sorularıma geçiim
ben sabahları o bana söylemeden oturttuğum için yanlış mıı yaptımm
adaptörün acısı eğitimi baltalar mı
bu aralar oturmak istemio, ara mı versem..yoksa sorsam mı yine de
kendi kendine mi istemeli yapmayı..
bi de yaptıktan sonra aferin sen abla oldun diyorum. o da ben abla oldum dio. ama bezine yapınca ben altını değiştirirken çok utanıo. aylin tuvalete yapcak dio. konuyu değiştirmek için cee fln yapıo. acaba yanlış mı yönlerdim abla oldun fln demekle..
bezini çıkartıp kendi haline mi bırakmamm lazımm
benim hiç doğru yaptığım bişi yok muu allaam ben nası anneyimm