Sayfayı değiştir:
< 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 10 of 11, mesajlar 181 to 200 of 204
aleyna&tuana
-
Tüm gönderiler
:
3760
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 01 January 0001
- Bölge: Bursa dan Antalya ya transfer :))
-
Durum: çevrimdışı
|
Ynt: VAJİNA TIKANIKLIĞI(KAPANMASI)!!!
-
13.08.2007 22:35:08
( #181 )
Serapçım ve Arzucum gözünüz aydın ,bu kadarla gelmiş geçmiş olsun bir daha da rabbim yaşatmasın bu stresi hiç kimseye, öpüyorum prenseslerinizi...
|
|
aylinakav
-
Tüm gönderiler
:
1667
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: izmir
-
|
-
14.08.2007 14:00:32
( #182 )
çok şükür siz de atlattınız arzu.allah başka dert vermesin. serapçım iyi teskereler.
|
|
•^v^•ay$un•^v^•
-
Tüm gönderiler
:
4950
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: Atatürk'ün şehri
-
|
-
14.08.2007 16:01:03
( #183 )
hem ayşe'nin hem de elif'in bu sorundan kurtulduğuna sevindim.allah tekrarını yaşatmasın.geçmiş olsun
|
|
binnaz006
-
Tüm gönderiler
:
6631
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
14.08.2007 17:11:52
( #184 )
ayşe mizin ve elif imizin bu sorundan kurtulmalarına çok sevindim..çook geçmiş olsun..allah dermansız dert vermesin kimseye...
|
|
*aslgl*
-
Tüm gönderiler
:
12603
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: ankara
-
|
-
14.08.2007 18:09:04
( #185 )
çok geçmiş olsun
|
|
zeynel_59
-
Tüm gönderiler
:
5
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
20.08.2007 17:03:51
( #186 )
öncellikle geçmiş olsun.anlattığınız sorunun aynısını kızımda yaşadık.kızımın ilk doktoru ilaçlı film ve direk müdahele gibi çözümler önerince başka bir doktor denedik.çünkü idrar yolları iltihabı şikayeti olarak teşhis kondu.şimdiki doktoru sorunun kapalılık olduğunu söyledi ve verdiği krem ile sorun bir haftada düzeldi.arasıra küçük bir kapanıklık oluyor.bezden sanırım.kremi bir veya iki gün kullanınca geçiyor.bez kullanmaya devam ettikçede olacak sanırım.eğer sorun devam ederse sana kremin adını yazarım doktoruna danışırsın.sağlıklı günler diliyorum.
|
|
ozlemhege
-
Tüm gönderiler
:
428
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: ;)
-
|
-
21.08.2007 00:58:01
( #187 )
serap ayşenin iyleşmesine çok sevindim umarım boncuk ayşe birdaha hiç hastalanmaz ayrıca serap merakım iyleşmesi için değildi nasıl iyleşeceğiyle ilğiliydi sanırım beni yanlış anladın tekrar tekrar söylüyorum çok ama çok geçmiş olsun. elifciğim sanada çok geçmiş olsun!
|
|
4everCAgirl
-
Tüm gönderiler
:
3904
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: New York, NY
-
|
-
27.08.2007 07:12:13
( #188 )
Gozun aydin Arzu! Serap babaniz askere gitmis, hayirli teskereler! Biraz gec oldu ama internet sorunlari yasiyorum, kusura bakmayin.
|
|
"EMEL"
-
Tüm gönderiler
:
554
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: istanbul
-
|
-
01.09.2007 15:48:04
( #189 )
Yazılanları okudukça çok panikledim. Biz krem, ıslak mendil, bez kullandık hepsini. Son günlerde de az çiş yapıyordu, hatta bu gece hiç yapmamış. Ben bu sayfayı daha önce nasıl görmem yaa çok kızıyorum kendime.  Doktorumuz da haftasonu yok. Pazartesiye kadar vakit nasıl geçecek şimdi. Yaa bu çocuklar hasta olmadan büyüseler olmaz mı?
|
|
esvo
-
Tüm gönderiler
:
2147
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: İstanbul
-
|
-
01.09.2007 16:22:03
( #190 )
Orjinalden alıntı: emel1980 Yazılanları okudukça çok panikledim. Biz krem, ıslak mendil, bez kullandık hepsini. Son günlerde de az çiş yapıyordu, hatta bu gece hiç yapmamış. Ben bu sayfayı daha önce nasıl görmem yaa çok kızıyorum kendime. Doktorumuz da haftasonu yok. Pazartesiye kadar vakit nasıl geçecek şimdi. Yaa bu çocuklar hasta olmadan büyüseler olmaz mı? Emel,durun paniklemeyin hemen.Bütün bu saydıklarımız vajinanın yapışmasına neden olabilir ama bu illa böyle olacak demek değil.Emziriyor musunuz bilmiyorum ama anne sütünden geçen bir hormon da buna neden olabiliyor.Bu durumda zaten yapılabilecek birşey yok.Ama,dediğim gibi,bütün bunlar bir araya gelse bile sizin kızınızda vajina yapışmasına neden olmayabilir.Tabii,vajinal muayene yaptırmakta her zaman için fayda var.Umarım,muayene sonucunuz iyi çıkar.
İNSANLARI İNANDIKLARINDAN VAZGEÇİRMEK,ONLARI BİR ŞEYE İNANDIRMAKTAN DAHA ZORDUR Hz.Muhammed
|
|
"EMEL"
-
Tüm gönderiler
:
554
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
01.09.2007 16:27:56
( #191 )
3 ayrı doktora gittik. Şimdiye kadar her muayenede bakıldı ama sadece yüzeysel-pişik var mı diye- zaten bu azalma da 1-2 haftadır var. Kendim bakıyorum sanki farklı gibi geliyor bana. Birkaç gün bekleyelim bakalım. Zaten haftaya kontrolümüz vardı bu konuyu da sorarım.
|
|
nur10
-
Tüm gönderiler
:
440
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: Balıkesir - Erdek YAKINDA MARMARİS
-
|
-
01.09.2007 21:08:25
( #192 )
Orjinalden alıntı: emel1980 3 ayrı doktora gittik. Şimdiye kadar her muayenede bakıldı ama sadece yüzeysel-pişik var mı diye- zaten bu azalma da 1-2 haftadır var. Kendim bakıyorum sanki farklı gibi geliyor bana. Birkaç gün bekleyelim bakalım. Zaten haftaya kontrolümüz vardı bu konuyu da sorarım. ÇİŞİN AZALMASI İDRAR YOLU ENFEKSİYONU YÜZÜNDEN OLABİLİR BELKİ.ÇÜNKÜ BENİM KIZIMDA ÖYLE OLDU.ÇİŞİ ÇOK AZALMIŞTI.AMA ATEŞ KUMA DA OLMUŞTU.VE KİLO ALIMI AZDI.
|
|
"EMEL"
-
Tüm gönderiler
:
554
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
03.09.2007 21:41:40
( #193 )
Merhaba arkadaşlar, bugün doktora gittik ve böyle bir sorunumuz olmadığını öğrendik. Çok mutlu oldum. Doktorumuz çok endişeleniyorun diye bana internete girmeyi yasakladı bu arada.    Hepinize teşekkür ederim. Eğer bu sorunu paylaşmamış olsaydınız bundan hiç haberim olmazdı. Bundan sonra krem, ıslak mendil kullanımına çok dikkat edeceğim.
|
|
sinemche
-
Tüm gönderiler
:
19
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: münchen / istanbul
-
|
-
07.09.2007 13:39:41
( #194 )
merhabalar bu sayfaya tesadufi girdim..ve okuduklarim karsisinda panik yapmamak inanin cok zor merak ettigm birsey var..su hayatimizi kolaylastiran islak mendillerin bu duruma nasil sebebiyet verdigi ? nasil yapıyorlar bunu ve madem boyle bir risk tasiyorlar neden bu kouyla ilgili hicbir uyari yok?
|
|
NURAY-ALPEREN
-
Tüm gönderiler
:
142
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
26.09.2007 02:16:05
( #195 )
okuyunca çok üzüldüm canım ya . doktorda söylemiş ilaçla geçer diye . üzülme canım benim o ağlamasın ben ağlarım onun yerine çocuklar ağlayınca görmesemde canım yanıyor onu benim yerime öp.
|
|
fulya5e
-
Tüm gönderiler
:
18
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
12.10.2007 21:53:11
( #196 )
çok geçmiş olsun.benimde kızım var.çok üzüldüm.
|
|
brc_brc
-
Tüm gönderiler
:
43
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: tekirdağ/çorlu
-
|
-
23.09.2008 00:03:11
( #197 )
geçmiş olsun
|
|
AŞKSINSENN
-
Tüm gönderiler
:
5442
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
07.10.2008 11:45:45
( #198 )
DAHA NELER ÖĞRENECEĞİZZZZ YAA OFFF BENİMDE 11 AYLIK KIZIM VAR DÜZENLİ KONTROLLERİMİZ YAPILDI AMA HİÇ VAJİNAL MUAYENE YAPILMADI SORUNUMUZDA YOK AMA KAFAM KURTLANDI BİR DEFAAAAAAA
|
|
Irmak04
-
Tüm gönderiler
:
20
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
25.04.2009 12:18:56
( #199 )
Merhaba benim kızım 4,5 yaşında ve aynı durum bizim başımıza da geldi.Kızım bir gece sehpaya çıkmış ve düşmüş.Sehpanın kenarı vajinasına gelmeden kenar kısma batmış ve kanamış.Kızım eşimleydi ve eşim korkmuş ve hemen beni aradı.Marketten geldiğimde baktıkki kenarı hafif yarılmış gibiydi.Dr. unu aradığımızda Cerrahpaşa çocuk cerrahiye gitmemizi söyledi ve bizde gittik.Allahtan sehpanın kenarı uzun ve çok sivri değildi.Kan içeriden değil de kenar kısmında idi.Muayenede bizim kızın vajinasında yapışıklık olduğunu söylediler.Kremle açılıyormuş, ama genelde cerrahi müdahaleyi tercih ettiklerini çocukların bunu hatırlamamalarını tercih ettiklerini söylediler.Bize randevu verdiler.Biz kızımızın özel dr. una bahsettik ve oda bizi Bakırköy Yenimalledeki çocuk Cerrahına yönlendirdi.Muayenede cerrah kızımın yapışıklığının muhtemelen ilk muayene sırasında (cerrahpaşa) elle açılmış olduğunu söyledi.Bizde başımıza düşme olayı gelmeseydi böyle bir şeyin farkına varamayacaktık.Hatta eşimle ilk muayene sonrası ne biçim açtılar çocuğun vajinasını diyorduk, sanki daha önce deliği daha kapalı duruyordu dedik.demekki yapışıklık varmış ve biz çocuk olduğu için bu durumu çok algılayamamışız.Bizede baticonlu ılık suya oturma banyosu verdiler. Bizim bu durum fark edilmemiş olsaydı mutlaka ileriki yıllarda ortaya çıkarmış.Çünkü regli kanaması olduğunda bu kanama dışarı zor atılır orada birikme olurmuş. Önemli olan bu arada çoukların bu muayene sırsında ne kadar az bakılmaya maruz kalması.Yavrucum çok tedirgin oldu.Yaş ilerledikçe çocuklar için daha zor oluyor. Bizler bile jinekolojik muayenlerde ne kadar zorlanabiliyoruz bir düşünün.
|
|
mihralikaya
-
Tüm gönderiler
:
2
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
08.06.2009 13:24:31
( #200 )
MERHABA FORUMDA GEZERKEN YAZINIZI OKUDUM BENİM KIZIMDA 13 AYLIKKEN NORMAL MUAYNESİNDE VAJİNASI KAPALI DENDİ KLİTORİS CİVARI KAPALI ÇİŞ YAPARKEN AĞLIYORMU FALAN GİBİ SORULAR SORULDU AYNEN SİZE SÖLENENLER SÖLENDİ CERAHİ MÜDALE FALAN BENDE NEDEN OLDU DİYE SORDUM O BÖLGEYİ TEMİZLERKEN ISLAK MENDİLLE TAHRİŞ ETMİŞSİNİZDİR VE ÖSTROJEN HORMONU SALGILAYAMADIKLARI İÇİN HENÜZ YANDAKİ DERİYE KAYNAMIŞTIR DEDİ YADA ÖSTROJEN HORMONUNU ANNE KARNINDAN AZ ALMIŞTIR VE BÖLE DOĞMUŞTUR DEDİ OVESTİM KREM VERDİ BU KREM GENELDE MENEPOZA GİRMİŞ KADINLARA VERİLEN BİR ÖSTROJEN TAKVİYESİ GİBİ BİŞEYMİŞ ECZACI SÖLEDİ 7 GÜN KULLANIN SONRA TEKRAR BAKALIM DEDİ BEN 2-3 KERE SÜRDÜM SONRADA SÜRMEDİM AÇIKÇASI DIŞARDAN BÖLE Bİ HORMON KREMİNİ KIYAMADIM SÜRMEYE ÇÜNKÜ HİÇ ŞİKAYETİM YOKTU ÇİŞİNİ ÇOK RAHAT YAPIYORDU NE ACI NE SIZI ZATEN ERGENLİĞE GİRDİLERMİ REGL OLMAYA BAŞLAYINCA ÖSTROJEN SALGILANMAYA BAŞLICAKMIŞ FALANNNN SÜREMDİM VE 3 AY SONRA GRİP GİBİYDİ AYNI HASTANENİN ACİLİNE GİTTİM MUYANE ETTİLER VE RİCA ETTİM VAJİNASINADA BAKARMISINIZ DİYE DOKTOR BAKTI YOK YAPIŞIKLIK FALAN DEDİ AMA BU SEFER AŞAĞIDAKİ DELİK KENARINDA YAPIŞMA VAR DEDİ VE TEKRAR AYNI KREMİ YAZDI BENDE AMA 3 AY ÖNCE BURDA DEMİŞTİ BURDAKİ DOKTOR DEDİM YOO BURDA BİŞE YOK NORMAL DEDİ HATTA GÖSTERDİ BAKIN ŞU DERİ BEN ŞİMDİ YAPMIYIM SİZ EVDE ŞÖLE KARTON GİBİ BİŞEYLE ORAYA SÜRTÜN AYRILSIN BU DERİ 1 HAFTADA KREMİ UYGULAYIN DEDİ EVE GELDİM AMA ÇOK SİNİRLİYİM NASIL BEN ORAYI ÖLE KARTON GİBİ Bİ KAĞITLA KIRT DİYE KESERİM NASIL DOKTOR BU DEDİM MİKROP KAPAR BİR SÜRÜ ŞEYY ERTESİ GÜN ÇOCUĞUMU ALIP ZEYNEP KAMİLE GİTTİM OLANLARI ANLATTIM MUAYNE ETTİLER BU ÇOCUĞUN VAJİNASI NORMAL HİÇ BİŞE YOK HANIMEFENDİ DEDİLER TEKRAR TEŞHİSİ KOYAN HASTANEYE GİTTİM BAŞKA DOKTOR VARDI ONADA MUYANE ETTİRDİM OLANLARI ANLATMADIM ARKADAŞLARINI KOLLAR DİE HERHANGİ Bİ SORUN YOK DEDİ ŞİMDİ BEN CAHİL Bİ ANNE OLSAM ÇOCUĞA 15 GÜN HORMON KREMİNİ HAYBİYE SÜRCEKTİM ODA YETMEZMİŞ GİBİ ORDA BİRLEŞİK GÖZÜKEN AMA HER BEBEKTE HERKESTE OLAN BİR BAĞI KIRT DİYE KESCEKTİM SİZDEN RİCAM NE OLUR Bİ KAÇ YERE DAHA MUAYNE ETTİRİN O KREM HORMAN İÇERİYOR ÇOK İNCE TABAKA HALİNDE TAŞIRMADAN SÜRMELİ Bİ YERİ AÇICAM DERKEN DİĞER Bİ YERE ZARAR VEREBİLİR BİRAZ UZUN OLDU AMA YAŞADIĞIM OLAYI ANLATIP DİKKATLİ OLMANIZI İSTEDİM VAJİNA KARIŞIK BİR YAPI O AN YAPIŞIK GİBİ GÖRMÜŞDE OLABİLİR SİZİNDE ÇOCUKTAN YANA Bİ ŞİKAYETİNİZ YOKMUŞ MADEM DEVLET HASTANESİNEDE BAŞKA BİR ÖZELEDE GÖTÜRÜN MUHAKAK
|
|