Sayfayı değiştir:
< 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 2 of 11, mesajlar 21 to 40 of 204
nazan samıt
-
Tüm gönderiler
:
6938
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 01 January 0001
- Bölge: http://ordeklerim.blogspot.com/
-
Durum: çevrimdışı
|
Ynt: VAJİNA TIKANIKLIĞI(KAPANMASI)!!!
-
05.07.2007 22:07:36
( #21 )
serapcım çok üzüldüm canım geçmiş olsun boncuk ayşeme verdiğin bilgiler içinde teşekkür ederiz inşallah kısa sürede ilaçla atlatırsınız kabalık olmazsa bişi soracam üzüntünün arasında olacak ama ne gibi şikayetlerle dr.a gittiniz sadece aylık kontrollermiydi yoksa
|
|
esvo
-
Tüm gönderiler
:
2147
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: İstanbul
-
|
-
05.07.2007 22:14:23
( #22 )
Orjinalden alıntı: ebruyarkataş Geçmiş olsun boncuk Ayşeme. Serapcım sanki bu problemi arzum 76 da kızı Elifte yaşadı gibi hatırlıyorum. Onlarda ilaç tedavis uygulamasından sonra kadın doğumcuda son kontrolünü yaptırmışlardı. inşallah kısa zamanda atlatır Ebru'cuğum,çok teşekkür ederim.Evet,inşallah en kısa zamanda atlatır.
İNSANLARI İNANDIKLARINDAN VAZGEÇİRMEK,ONLARI BİR ŞEYE İNANDIRMAKTAN DAHA ZORDUR Hz.Muhammed
|
|
Grizabella
-
Tüm gönderiler
:
13225
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
05.07.2007 22:40:44
( #23 )
Serap'ım çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun... Allah beterinden korusun tabii ama ne durumda olduğunu tahmin edebiliyorum. Yapabileceğim birşey olursa, -her ne olursa- lütfen çekinmeden söyle, atlar gelirim hemen... Hiç kıyamam ben boncuğuma, umarım ilaçla düzelecek yavrum... Uyarın için de sağol canım, önümüzdeki ilk rutin muayenede vajinal muayene de isteyeceğim.
|
|
asuman_k
-
Tüm gönderiler
:
603
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
05.07.2007 23:04:12
( #24 )
Çok geçmiş olsun, üzüldüm. İnşallah ayşe melek ilaç tedavisiyle düzelir ve operasyona gerek kalmaz. Moralini yüksek tut lütfen, iyiyi düşün.
|
|
E V R E K A
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: Küçük Prensimin Yüreğinden :))
-
|
-
05.07.2007 23:13:57
( #25 )
SERAPCIM ÇOK ŞAŞIRDIM. ÇOK GEÇMİŞ OLSUN. UMARIM İLAÇLA DÜZELİR. BONCUK AYŞE'Yİ ÖPÜYORUM.
|
|
esvo
-
Tüm gönderiler
:
2147
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
05.07.2007 23:22:18
( #26 )
Orjinalden alıntı: beklenengun serapcım çok şaşırdım hiç bilmiyordum geçmiş olsun. hepimiz pişik kremi kullanıyoruz nerdeyse. ben de hep sürerim. peki neden uyarmamış doktorlar bu konuda? sen kendini suçlama sen nerden bileceksinki. ela doğduğunda ablamın eşi yanımızdaydı kendisi genel cerrah. ama ela gelir gelmez bezini açıp tüm deliklerini kontrol ettiğini herşeyin normal olduğunu söylemişti. ama sonradan kapanıyor gibi bir durum varsa o zaman bu konu hakkında bilgilenmek lazım erken farkedildiği için şanslısın. eminim hiçbir sorun olmadan hallolacaktır. Güzin'ciğim,neden uyarmadıkları ayrı bir konu zaten ama,tek ihtimal pişik kremi değil zaten,kaldı ki,biz 1-2 kez sürmenin dışında hiç kullanmadık.Birçok nedenden dolayı olabilirmiş.
İNSANLARI İNANDIKLARINDAN VAZGEÇİRMEK,ONLARI BİR ŞEYE İNANDIRMAKTAN DAHA ZORDUR Hz.Muhammed
|
|
esvo
-
Tüm gönderiler
:
2147
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
05.07.2007 23:26:29
( #27 )
Orjinalden alıntı: tria canım inanamadım okuduklarıma, inanmak istemedim. kesin mi bu teşhis? bir dr daha görse diyeceğim ama, belli ki güveniyorsunuz. ne yazacağımı şaşırmış durumdayım . bir an evvel şifalar diliyorum meleğime. Rabbim dermansız dert vermesin yavrularımıza. Amin. bizi tekrar bilgilendir lütfen . iyi haberler bekliyoruz. Yaa Yeliz'ciğim,ben de inanamadım ilk duyduğumda.Bir de Ayşe feryat figan ağlıyor o sırada...yanlış duyduğumu düşündüm.Ama,değilmiş işte . Neyse,neyse...dediğin gibi, Allah dermansız dert vermesin.İsyan etmeyi sevmiyorum bu konularda.
|
|
esvo
-
Tüm gönderiler
:
2147
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
05.07.2007 23:30:13
( #28 )
Orjinalden alıntı: haticetoku çok geçmiş olsun serapcım...çok şaşırdım ilk defa duydum desem ... inşallah minik ayşecik'in ilaçla düzelir ve operasyona gerek kalmaz... Paylaşımın için de ayrıca teşekkür ederim..ilk dr. kontrolümüzde ben de soracağım... Güzel haberlerini bekliyoruz.... Hatice'ciğim,ilk defa duyduğunu söylesen inanırım canım.Çünkü;biz de ilk defa duyduk böyle bir şeyi. Ayrıca,tabii paylaşacağım bunu sizlerle...kendi yavruma olduğu kadar,sizin yavrularınıza da kıyamam ben.İnşallah,hiçbirinizin bebeğinde çıkmaz bu durum canım.
|
|
esvo
-
Tüm gönderiler
:
2147
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
05.07.2007 23:32:14
( #29 )
Orjinalden alıntı: masserati serapcım,canım öncelikle tez vakitte acil şifalar diliyorum canım.ikincisi bizi bilgilendirdiğin için çok sağol.bende hemen danışıcam.insan başına gelmeden bilemez tabiiki ama sen sakın canını sıkma çok şükür çözümü varmış.Allah beterinden saklasın.ben senle bi telleşicem canım .safulyeme nazarlar değmesin mucx Canım benim,çok sağol...AMİN.Ben, böyle bir şeyi duyup,sizlere haber vermez miyim hiç?Sizin kuzulara kıyabilir miyim ki?
|
|
esvo
-
Tüm gönderiler
:
2147
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
05.07.2007 23:34:00
( #30 )
Orjinalden alıntı: ılgım06 serapımmmmmmmmm çok üzüldüm .inşallah ilaçla geçer.bende ılgını götüreceğim bunun için altını her açtığımızda canı yanmışcasına ağlıyor serap.anlayamıyoruz biz.bide çok pişik kremi kullandık .babannesi her gün sürer . Gül'cüğüm,inşallah Ilgın'ın ağlamalarının bununla bir ilgisi yoktur ama, sen yine de bir götür doktora canım.Tedbir olur.
|
|
esvo
-
Tüm gönderiler
:
2147
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
05.07.2007 23:35:32
( #31 )
Orjinalden alıntı: binnaz006 serapcım çok geçmiş olsun canım..boncuk ayşemiz inşallah ilaç tedavisi ile sağlığına kavuşur..bende böyle bir şeyi ilk defa duydum..paylaştığın için çok teşekkürler canım..dualarımız boncuk ayşe mizle..çok öptük sizi.. Binnaz'cığım,çok teşekkür ederim canım. AMİN diyorum dualarına. Biz de sizi çok öptük.
|
|
esvo
-
Tüm gönderiler
:
2147
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
05.07.2007 23:39:17
( #32 )
Orjinalden alıntı: cutsuperior canımmm ayşemmmm benim. offf çok üzüldüm minik boncuğum benim. serapcığım çook geçmiş olsun . ilaç tedavisine hemen cevap versin lütfen . hemen arıyorum seni . Funda'm ile bu mesajının hemen akabinde, telefon ile uzun uzun konuştuk zaten.Yanlış anlamadıysam eğer,Öykü ve Doğa'nın doktoru da her ay kontrollerini düzenli olarak yapmış ve 1 yılın sonunda "tamam artık,tehlike yok"demiş...öyle miydi Funda'm yaa?Yalan yanlış bilgiler vermiyorumdur umarım.Eğer yanlışsa da, öğrenince doğrusunu, düzeltirim .
|
|
esvo
-
Tüm gönderiler
:
2147
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
05.07.2007 23:42:01
( #33 )
Orjinalden alıntı: seker66 ÇOK GEÇMİŞ OLSUN KIZINIZA.. DOKTORUMUZ SANIRIM YAŞINA KADAR HER MUAYENESİNDE KIZIMIN VAJİNASINADA BAKARDI.. HİÇ SORMAMIŞTIM NİYE BAKTIĞINI.. AMA İLGİNÇ GELİRDİ.. BİR DAHA DOKTORA GİTTİĞİMDE SORACAĞIM BENDE.. PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER VE ACİL ŞİFALAR.. seker66,çok teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerinize. Ne kadar şanslısınız ki,işini doğru yapan bir doktora götürüyorsunuz kızınızı.
|
|
esvo
-
Tüm gönderiler
:
2147
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
05.07.2007 23:43:12
( #34 )
Orjinalden alıntı: kaoss geçmiş olsun..bir arkadaşımın kızında da oldu..ilaç tedavisine cevap vermeyince cerrahi operasyon gecirdi ve düzeldi..bir daha da tekrarlamadı..üzülmeyin inşallah en kısa zamanda atlatırsınız.. kaoss,teşekkür ederim. Umarım,atlatırız.
|
|
esvo
-
Tüm gönderiler
:
2147
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
05.07.2007 23:45:08
( #35 )
Orjinalden alıntı: zerguvan canım geçmiş olsun bizi bilgilendirmen çok iyi oldu bu konu hakkında hiç bi bilgim yoktu gerçi benim oğlum var ama olsun insanın başına ne geleceği belli olmuyo acilll şifalarrrr zerguvan,teşekkür ederim...benim de hiçbir bilgim yoktu . Erkeklerde de penis derisinin yapışması tehlikesi var diye biliyorum.
|
|
esvo
-
Tüm gönderiler
:
2147
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
05.07.2007 23:46:20
( #36 )
Orjinalden alıntı: georgian Gecmis olsun Serap'cim, acil sifalar diliyorum Ayse'ye.. Banu'cuğum,teşekkür ederim AMİN.
|
|
esvo
-
Tüm gönderiler
:
2147
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
05.07.2007 23:48:39
( #37 )
Orjinalden alıntı: minnik Serap'cığım mesajını okuyunca öylece kalakaldım.Çok geçmiş olsun Ayşe'ciğime.İnşallah bir an önce ilaç tedavisiyle iyileşir.Sen de moralini yüksek tutmaya çalış canım.İyi ki doktor bakmış ve farketmiş. Evet Elif'ciğim,inşallah ilaç tedavisi ile halledebiliriz bu meseleyi. Allah'tan doktorumuzu değiştirmişiz. Dediğin gibi,moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum canım .
|
|
Filiz&sena
-
Tüm gönderiler
:
3318
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
05.07.2007 23:48:55
( #38 )
iyi geceler.geçmiş olsun öncelikle..benimde kızım var 2 yaşında..ilk defa duydum bunu..bende pişik krmi kullanırım..doktorumda bu konuda herhengi birşey söylemedi..bende hep kızımı doğduğundan beri düzenli olarak doktora götürürüm..ama doktorum hiç böyle bir kontrol yapmadı..bu bilgilendirmeniz için teşekkür ederim..
|
|
ozlemhege
-
Tüm gönderiler
:
428
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: ;)
-
|
-
05.07.2007 23:50:10
( #39 )
serap çok geçmiş olsun yoğunluktan yeni girebildim net'e kıyamam ben ayşeye ahhh kızım benim, umarım çabucak iyileşir, sanada sabır diliyorum. allah korusun yavrularımızı
|
|
esvo
-
Tüm gönderiler
:
2147
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
05.07.2007 23:51:28
( #40 )
Orjinalden alıntı: aleyna_25 Geçmiş olsun Serap çım benimde kuzenimin kızında olmuştu ve doktoru şu ıslak mendillerin ,havluların yapabileceğini söylemişti,ilaç tedavisiyle düzeldi umarım Ayşe de tedaviye cevap verir... Banu'cuğum,ıslak mendiller ile ilgili yazmış olduğun şey,önümüzde başka bir kapı açtı . Doktorumuz bize böyle birşey demedi ama,Ayşe de öyle çok ağladı ki,kadıncağız da çok şaşırdı ve üzüldü zaten . Yarın,hemen arayıp ıslak mendileri de soracağım canım...çok sağol.
|
|