Forum Bebeği Forum Ana Sayfa

Bebek.com Forum'a Hoş Geldiniz...

Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.
Bebek.com forumunu ilk ziyaretiniz ise; Forum Kuralları için tıklayınız.

VAJİNA TIKANIKLIĞI(KAPANMASI)!!!

Sayfayı değiştir: < 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 9 of 11, mesajlar 161 to 180 of 204
Yazar Mesaj
*BoNuSuM*

• Tüm gönderiler : 3042
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 01 January 0001
  • Bölge: Bursa
  • Durum: çevrimdışı
Ynt: VAJİNA TIKANIKLIĞI(KAPANMASI)!!! - 27.07.2007 22:29:07 ( #161 )
serapçım boncuğuma çok geçmiş olsun. kıyamam seninde dediğin gibi ufacık canlarıyla ne sıkıntılar çekmişler söyleyemiyorlarda şu derdim var diye. şükür ki müdahalesi kolay olmuş ve şükür ki sıkıntısız atlatmışsınız operasyonu darısı fıstık elifimin başına inşallah arzucum sende güzel haberler verirsin...

deniz
Ebru_Arda&Nehir

• Tüm gönderiler : 3903
Ynt: VAJİNA TIKANIKLIĞI(KAPANMASI)!!! - 27.07.2007 22:43:41 ( #162 )
Serapcım şükür atlatmışsınız. Allah beterinden korusun.

Arzucum sizde bir an önce atlatın inşallah. Elifcim de rahata ersin
masserati

• Tüm gönderiler : 6120
  • Bölge: istanbul
Ynt: VAJİNA TIKANIKLIĞI(KAPANMASI)!!! - 27.07.2007 23:30:31 ( #163 )
offff bir garip hislerle okudum yaşayarak.safulyemin ne düşündüğünü bilemedim ama senin hislerini düşündüm ama çok şükürki bak çok rahatlamış ve geçmiş.birdaha hiç tekrarlamaz inşallah.tekrar çok geçmiş olsun yawlum safulyemi öpüyorum .oh şükürler olsun

corciyan,bammıh,idağ,tubiş,aslovski
~~€ C €~~

• Tüm gönderiler : 2548
  • Bölge: Ece kızın yüreğinden....
Ynt: VAJİNA TIKANIKLIĞI(KAPANMASI)!!! - 27.07.2007 23:57:07 ( #164 )
çok çok geçmiş olsun, Rabbim dermansız dert vermesin

İçimde kıpırdamanı hissettiğim ilk günden beri,
ben öylesine anneyimki , sende öylesine melek.......
arzum76

• Tüm gönderiler : 3697
  • Bölge: istanbul/beylerbeyi
Ynt: VAJİNA TIKANIKLIĞI(KAPANMASI)!!! - 28.07.2007 01:29:00 ( #165 )

Orjinalden alıntı: esvo

Merhaba,
dün 3 haftalık ilaç tedavimizin son günü idi ve doktorumuza gittik.Açılma tam olarak gerçekleşmemiş.Doktorumuz,artık elle müdahele etme zamanının geldiğini söyledi.Yapışık olan yere "anestol"sürdük(uyuşturması için),daha sonra etkisini göstermesi için 15-20 dk.bekledik.Acil odasına aldılar bizi.Nilgün Hanım(doktorumuz)benden, Ayşe'nin üzerine kapanmamı istedi.Yani,Nilgün'ü görmesine izin vermeyecek şekilde."Benden korkmasını ve mimlemesini istemiyorum"dedi.Yaptığı işlem tam 3 sn.sürdü.Eşim anlattı daha sonra.Yapışık olan yeri parmakları ile tutmuş ve çok yumuşak bir şekilde 2 tarafa doğru çekmişİşlem bittikten sonra,"gerçek hali budur işte,gördüğün zaman gözlerine inanamayacaksın"dedi.
Pansuman olarak;5 gün boyunca,günde 2 defa,5 lt.suya bir kapak "baticon"dökülecek,içinde biraz oturulacak ve arkasından "anestol"ve "furacin"(furacin'i tedavide de kullanmıştık)karıştırılarak sürelecek bölgeye.Dün akşamdan beri uygulamaya başladık.
Yalnız size şunu söylemeliyim ki,eve geldiğimiz zaman, gerçekten gözlerime inanamadım.Bu kadar mı açık olur,ya da bu kadar mı kapanabilir?Aradaki fark o kadar büyük ki,yavrumun bundan sıkıntı çekmemesi mümkün değilmiş zaten.Bunca zaman nasıl dayandı, ben ona şaşırıyorum.1-2 gün çişini yaparken canının yanabileceğini söyledi Nilgün.Ama,bu da geçecek.
Bir de, işin ilginç ve sevindirici diğer bir yanı da şu;Ayşe'nin son aylardaki bütün huysuzluğu,hırçınlığı bıçak gibi kesildi.Bu olumluluğu,yaşadığımız bu olaya bağlamak doğru mu bilmiyorum ama,yavrumun rahatladığı o kadar ortada ki.Eğer öyle ise,bu güne kadar yaşadığını tahmin ettiğimin şeylere daha çok üzülüyorum.
Bizden şimdilik bu kadar.Aklıma başka birşey gelirse yine yazarım.
Bizi merak eden,dualar eden,iyi dileklerini bizden esirgemeyen herkese çok teşekkür ederiz.

Arzu'cuğum,sizden de olumlu bir haber alırsam daha çok sevineceğim canım.

Herkese sevgiler...

Ay canım ya çok çok geçmiş olsun,darısı başımıza inşallah.
Sonu her ne kadar güzel de bitse inan bana, soğuk terler ve ateşler bastı,o günü düşünmek bile istemiyoruuuum,Elif şimdi bile altını açtırmamak için elinden geleni yapıyor,ondan sonrasını düşünemiyorumElifin üstüne kim kapanırsa kapansın o artık ortamı tanıyor,hastanedeki hostesleri tanıyor, daha doktoru görmeden çılgınlığımız başlıyor yani,valla ben şimdiden çok gerildim,ama biz haftaya değil 15 gün sonra gideceğiz sanırım çünkü ayın 6'sında tatile çıkıyoruz sırf Elifin deniz çılgınlığı sebebi ile,o operasyondan hemen sonrada denize girmesi sanırım uygun olmaz,onun için dönüş en güzeli bizim için.

Dediğin gibi yapışıklığı ve açıklığı ben artık çok kolay ayırdedebiliyorum,dün bir arkadaşımın bebeğine baktım bence onda da yapışma var,bu ay doktoruna soracak,ama dediğin gibi,sonuçta normal olmayan bir şey mutlaka verdiği bir sıkıntı vardır kuzulara,Ayşecik sağlıkla atlatmış ne mutlu darısı kuzumun başına
Ayşe'nin huysuzluğu ona bağlı mıdır acaba gerçekten,Elifte öyle bariz bir huysuzluk yok aslında ama öyle yada böyle huysuzluğun geçmiş olması güzelYakışmaz zaten o güzel kıza huysuzluk
Neyse ben kaçayım,size tekrar çok geçmiş olsun,umarım yaaşadığınız-mız en büyük sorun bu olur,Allah daha kötü ve çaresiz herşeyden korusun tüm kuzuları.
Öptük sizi
Sevgiler

*SemAyberK*

• Tüm gönderiler : 4157
  • Bölge: zonguldak/çaycuma
Ynt: VAJİNA TIKANIKLIĞI(KAPANMASI)!!! - 30.07.2007 09:39:30 ( #166 )
serapcım çok geçmiş olsun.atlatmışsınzı çok şükür.öpüyorum sizi...

arzucum darısı başınıza canım.inş sizde atlatırsınız bu durumu hemencecik...
esvo

• Tüm gönderiler : 2147
  • Bölge: İstanbul
Ynt: VAJİNA TIKANIKLIĞI(KAPANMASI)!!! - 30.07.2007 15:29:53 ( #167 )
BUKET'CİĞİM,DENİZ'CİĞİM,EBRU'CUĞUM,EDA'CIĞIM,PRENSESKIZIM,
SEMA'CIĞIM,hepinize çok teşekkür ederim.
Hepinizi öpüyorum...
Sevgiler

İNSANLARI İNANDIKLARINDAN VAZGEÇİRMEK,ONLARI BİR ŞEYE İNANDIRMAKTAN DAHA ZORDUR
Hz.Muhammed
esvo

Ynt: VAJİNA TIKANIKLIĞI(KAPANMASI)!!! - 30.07.2007 15:37:35 ( #168 )
Arzu'cuğum,bak aklıma ne geldi(belki,sizin de gelmiştir)Elif'in doktoru ile konuşsanız ve başka bir yerde yaptırsanız canım bu müdahaleyi...hıı,ne dersin?Yine de korkacak,ağlayacak biliyorum ama en azından tanıdığı,bildiği hastahaneyi görür görmez olmaz bu.Siz biraz zaman kazanırsınız,Elif'ciğim de belki daha az hırpalanır.Bizim doktorumuz,Ayşe ile oyunlar oynuyor,gülüyorlar,eğleniyorlar,sıra aşıya filan geldi mi başka bir odaya geçiyoruz doktorumuza bay bay yapıp ve Nilgün(doktorumuz)Ayşe'ye görünmeden gelip,aşısını yapıp kaçıyor odadan.Ayşe de ne olup bittiğini bile anlamıyor.belki sizde de işe yarar,ne bileyim.
Şimdiden iyi tatiller canım.
Sizin de kolayca geçecek,biliyorum ve inanıyorum.
Öpüyorum sizi çok.

Hz.Muhammed
spmm

• Tüm gönderiler : 1352
Ynt: VAJİNA TIKANIKLIĞI(KAPANMASI)!!! - 30.07.2007 16:46:01 ( #169 )
ohh çok şükür Serapcığım nihayet en güzel şekilde atlatmışsınız bu operasyonu.Kuzumun nasıl sıkıntısı vardı kimbilir neyseki bitti , Allahım beterinden korusun ve birdaha benzeri şeyleri yaşatmasın prensesime...tekrar çok geçmiş olsun canım
esvo

Ynt: VAJİNA TIKANIKLIĞI(KAPANMASI)!!! - 31.07.2007 18:01:32 ( #170 )

Orjinalden alıntı: phatosh_23

ohh çok şükür Serapcığım nihayet en güzel şekilde atlatmışsınız bu operasyonu.Kuzumun nasıl sıkıntısı vardı kimbilir neyseki bitti , Allahım beterinden korusun ve birdaha benzeri şeyleri yaşatmasın prensesime...tekrar çok geçmiş olsun canım

Çok teşekkür ederim Fatoş'cuğum.
Allah,hiçbirimizin yavrusuna  sıkıntı yaşatmasın inşallah.
Öpüyorum canım seni ve Aliş'i.

Hz.Muhammed
arzum76

Ynt: VAJİNA TIKANIKLIĞI(KAPANMASI)!!! - 31.07.2007 20:02:37 ( #171 )
Semacım sağol canım

Arzu'cuğum,bak aklıma ne geldi(belki,sizin de gelmiştir)Elif'in doktoru ile konuşsanız ve başka bir yerde yaptırsanız canım bu müdahaleyi...hıı,ne dersin?Yine de korkacak,ağlayacak biliyorum ama en azından tanıdığı,bildiği hastahaneyi görür görmez olmaz bu.Siz biraz zaman kazanırsınız,Elif'ciğim de belki daha az hırpalanır.Bizim doktorumuz,Ayşe ile oyunlar oynuyor,gülüyorlar,eğleniyorlar,sıra aşıya filan geldi mi başka bir odaya geçiyoruz doktorumuza bay bay yapıp ve Nilgün(doktorumuz)Ayşe'ye görünmeden gelip,aşısını yapıp kaçıyor odadan.Ayşe de ne olup bittiğini bile anlamıyor.belki sizde de işe yarar,ne bileyim.
Öpüyorum sizi çok.

Serapcım fikrin için sağol canım,doktorla bir konuşmakta fayda var tabi ama Elif o tür ortamları hemen anlıyor,başka bir hastaneye ziyarete gittiğimizde o da yanımızdaydı içeri girer girmez başladı ağlamaya,önce anlam veremedik ama sonra anladık,ilgisini başka şeylere çekip susturduk ama zaten alt açmamız bile olay diyorum ya,bir gerginlik yaşamamız sanırım malesef kaçınılmaz.Ama hastanenin diğer bloğu daha sakin,yani her yandan hostesler çıkmıyor,koridorlar da çok fazla insan yok,belki o blokta bi odada olabilirse,tabi belki birde önlük giydirmeyebiliriz doktorlarımıza,sonuçta şimdilik cerrahıda tanımıyor,kadın doğumcuyuda görür görmez tanımaz,bakalım tatil işini bi atlatalım da dönünde ilk işimiz bu olacak.Ayşecik nasıl oldu,pansumanda zorluk çıkarıyormu,bizimki kesin o baticonlu suda da oturmazUmarım dediğiniz gibi kolayca atlatırız bizde

Öpüyoruz sizi
Sevgiler

esvo

Ynt: VAJİNA TIKANIKLIĞI(KAPANMASI)!!! - 01.08.2007 01:26:07 ( #172 )

Orjinalden alıntı: arzum76

Semacım sağol canım

Öpüyorum sizi çok.

Serapcım fikrin için sağol canım,doktorla bir konuşmakta fayda var tabi ama Elif o tür ortamları hemen anlıyor,başka bir hastaneye ziyarete gittiğimizde o da yanımızdaydı içeri girer girmez başladı ağlamaya,önce anlam veremedik ama sonra anladık,ilgisini başka şeylere çekip susturduk ama zaten alt açmamız bile olay diyorum ya,bir gerginlik yaşamamız sanırım malesef kaçınılmaz.Ama hastanenin diğer bloğu daha sakin,yani her yandan hostesler çıkmıyor,koridorlar da çok fazla insan yok,belki o blokta bi odada olabilirse,tabi belki birde önlük giydirmeyebiliriz doktorlarımıza,sonuçta şimdilik cerrahıda tanımıyor,kadın doğumcuyuda görür görmez tanımaz,bakalım tatil işini bi atlatalım da dönünde ilk işimiz bu olacak.Ayşecik nasıl oldu,pansumanda zorluk çıkarıyormu,bizimki kesin o baticonlu suda da oturmazUmarım dediğiniz gibi kolayca atlatırız bizde

Öpüyoruz sizi
Sevgiler

Hay Allah yaa,başka ne çözüm olabilir acaba???

Ayşe'ye baticonlu suyu çok rahat uygulayamadık Arzu'cuğum.Sanırım yaktı baticon.Zaten doktorumuz da,1-2 gün canının yanacağını söylemişti.Ben de en sonunda şöyle bir şey yaptım;baticonlu suyu küvetine hazırladım ve küveti salonun ortasına koydum,televizyonu da açtım,çizgi film-reklam filan izlerken oturdu o suda.Yani,işe yaradı.Bugün bitti zaten.Açıkcası ben de öyle rahatladım ki.Darısı başınıza canım.

Öpüyoruz.
Lütfen, bizi gelişmelerden haberdar etmeyi ihmal etmeyin.

Hz.Muhammed
arzum76

Ynt: VAJİNA TIKANIKLIĞI(KAPANMASI)!!! - 01.08.2007 13:40:09 ( #173 )
Canım çok teşekkür ederiz ilgine, çok iyisin.
Size tam anlamıyla gelmiş geçmiş olsun Allah başka dert vermesin.
Bakalım bizi  15 gün sonra neler bekliyor,gelişmeleri yazarım
Öptük sizi
hoşçakalın

esvo

Ynt: VAJİNA TIKANIKLIĞI(KAPANMASI)!!! - 01.08.2007 22:40:58 ( #174 )

Orjinalden alıntı: arzum76

Canım çok teşekkür ederiz ilgine, çok iyisin.
Size tam anlamıyla gelmiş geçmiş olsun Allah başka dert vermesin.
Bakalım bizi  15 gün sonra neler bekliyor,gelişmeleri yazarım
Öptük sizi
hoşçakalın

(artık yazmıyorum,senden haber bekliyorum)

Hz.Muhammed
asuman_k

• Tüm gönderiler : 603
Ynt: VAJİNA TIKANIKLIĞI(KAPANMASI)!!! - 01.08.2007 22:47:29 ( #175 )
Güzeller güzeli Ayşe melek rahatlamış, çok sevindim inşallah başka sıkıntısı olmadan bir bakarız genç kız olmuş

Arzum76 size de geçmiş olsun, inşallah güzel Elif te en kısa zamanda fazla sıkıntı çekmeden rahatlar.
esvo

Ynt: VAJİNA TIKANIKLIĞI(KAPANMASI)!!! - 01.08.2007 22:59:13 ( #176 )

Orjinalden alıntı: asuman_k

Güzeller güzeli Ayşe melek rahatlamış, çok sevindim inşallah başka sıkıntısı olmadan bir bakarız genç kız olmuş

Arzum76 size de geçmiş olsun, inşallah güzel Elif te en kısa zamanda fazla sıkıntı çekmeden rahatlar.

Asuman'cığım,ne güzel demişsin...genç kız olmuş.Olacak, değil mi?Genç kız olacaklar,delikanlı olacaklar hayırlısıyla.
Öpüyorum canım seni ve Deniz'i

Hz.Muhammed
aylinakav

• Tüm gönderiler : 1667
  • Bölge: izmir
Ynt: VAJİNA TIKANIKLIĞI(KAPANMASI)!!! - 02.08.2007 19:22:40 ( #177 )
okuduklarıma inanamadım, nasıl böyle birşey olabilir, daha önce ben de birçoğumuz gibi duymadım.ve bu sayfayı bu kadar geç fark etmem de hayret birşey.

serapçım kızının iyileşmesine çok sevindim.inşallah bir daha tekrar böyle bir olay yaşamazsınız.umarım kimse yaşamaz.öpüyorum boncuk ayşeyi.

arzucum size de geçmiş olsun.umarım tedavi iyi yönde ilerliyordur.iyi haberlerini en kısa zamanda bekliyoruz elifin.sevgiler.

4everCAgirl

• Tüm gönderiler : 3904
  • Bölge: New York, NY
Ynt: VAJİNA TIKANIKLIĞI(KAPANMASI)!!! - 03.08.2007 05:31:42 ( #178 )
Gecmis olsun, fazla olayli olmadan atlatmissiniz.  Rahatlamasina cok sevindim.  Ilk ve son olsun. 

Arzu umarim Elif de fazla strese girmeden, aglamadan atlatir...
esvo

Ynt: VAJİNA TIKANIKLIĞI(KAPANMASI)!!! - 05.08.2007 17:44:29 ( #179 )
Aylin evet, maalesef okudukların doğru ve birçoğumuz da senin gibi ilk defa duyarak çok şaşırdık.
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.
Ben de Melis'i öpüyorum[sm=kiss.gif].

Burcu,çok teşekkür ederim.Dediğin gibi,umarım son olur.Çünkü;tekrarlanmasından korkuyorum.Ayşe bir daha yaşasın istemiyorum aynı sıkıntıyı.

SEVGİLER

Hz.Muhammed
arzum76

Ynt: VAJİNA TIKANIKLIĞI(KAPANMASI)!!! - 13.08.2007 18:43:30 ( #180 )
Eveeeet biz tatilden döndük ve sürpriz ama güzel bir gelişme ile karşınızdayızBizim sorunumuz kendişiğinden çözüldü,bilindiği gibi operasyonu deniz sakıncalı olur diye tatil ertesine bırakmıştık iyi ki de bırakmışızElif bu hafta bolca denize girdi,kumda oynadı,deniz yatağında ve simidinde bolca vakit geçirdi,2-3 gün sonra, deniz dönüşü bezini gösterip ağlamaya başladı bizde yine kabızlık sıkıntısı sanıp,onunla uğraştık,bu arada Elif bitti bitti,aşıyo diye ağlayıp bacaklarını sıkmaya başladı,tabi yine aklımıza gelmedi,sonra altını açtığımda bi baktım açılmış gözlerime inanamadıım,hemen sabah doktoru aradım,merhem verdi,şimdilik bu konuda bir sıkıntımız yok,ama idrar yollarımız iltihaplandı,40 derece ateşimiz var malesef antibiyotik kullanmaya başladık,ama sonu böyle bile olsa o ortamın stresini yaşamadık ya,daha ne olsun,Serapcım işte böyle bizde kısmet böyleymiş,ikimizede geçmiş olsunBabanız askere gitti sanırım,hayırlı teskereler şimdiden,herşey gönlünüzce olsun,
sevgiler
Öptük sizi,tabi bu sayfada bize dua eden herkesi de[sm=kiss.gif]
<mesaj tarafından düzenlendi arzum76 on 23.08.2007 22:23:49>

Sayfayı değiştir: < 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 9 of 11, mesajlar 161 to 180 of 204

Hızlı ulaşım:

Şu andaki aktif kullanıcılar
0 adet üye ve 3 misafir var.
İkonların Anlamları ve İzinler
  • Yeni mesajlar
  • Yeni mesaj yok
  • Yeni Konu ve Yeni Mesajlar
  • Yeni mesajı olmayan yeni konu
  • Yeni mesajlarla kilitlendi
  • Yeni mesajlar olmadan kilitlendi
  • Mesajı oku
  • Yeni konu başlat