Orjinalden alıntı: esvo
Merhaba,
dün 3 haftalık ilaç tedavimizin son günü idi ve doktorumuza gittik.Açılma tam olarak gerçekleşmemiş
.Doktorumuz,artık elle müdahele etme zamanının geldiğini söyledi.Yapışık olan yere "anestol"sürdük(uyuşturması için),daha sonra etkisini göstermesi için 15-20 dk.bekledik.Acil odasına aldılar bizi.Nilgün Hanım(doktorumuz)benden, Ayşe'nin üzerine kapanmamı istedi.Yani,Nilgün'ü görmesine izin vermeyecek şekilde."Benden korkmasını ve mimlemesini istemiyorum"dedi.Yaptığı işlem tam 3 sn.sürdü.Eşim anlattı daha sonra.Yapışık olan yeri parmakları ile tutmuş ve çok yumuşak bir şekilde 2 tarafa doğru çekmişİşlem bittikten sonra,"gerçek hali budur işte,gördüğün zaman gözlerine inanamayacaksın"dedi.
Pansuman olarak;5 gün boyunca,günde 2 defa,5 lt.suya bir kapak "baticon"dökülecek,içinde biraz oturulacak ve arkasından "anestol"ve "furacin"(furacin'i tedavide de kullanmıştık)karıştırılarak sürelecek bölgeye.Dün akşamdan beri uygulamaya başladık.
Yalnız size şunu söylemeliyim ki,eve geldiğimiz zaman, gerçekten gözlerime inanamadım.Bu kadar mı açık olur,ya da bu kadar mı kapanabilir
?Aradaki fark o kadar büyük ki,yavrumun bundan sıkıntı çekmemesi mümkün değilmiş zaten
.Bunca zaman nasıl dayandı, ben ona şaşırıyorum.1-2 gün çişini yaparken canının yanabileceğini söyledi Nilgün.Ama,bu da geçecek.
Bir de, işin ilginç ve sevindirici diğer bir yanı da şu;Ayşe'nin son aylardaki bütün huysuzluğu,hırçınlığı bıçak gibi kesildi
.Bu olumluluğu,yaşadığımız bu olaya bağlamak doğru mu bilmiyorum ama,yavrumun rahatladığı o kadar ortada ki
.Eğer öyle ise,bu güne kadar yaşadığını tahmin ettiğimin şeylere daha çok üzülüyorum
.
Bizden şimdilik bu kadar.Aklıma başka birşey gelirse yine yazarım.
Bizi merak eden,dualar eden,iyi dileklerini bizden esirgemeyen herkese çok teşekkür ederiz
.
Arzu'cuğum,sizden de olumlu bir haber alırsam daha çok sevineceğim canım.
Herkese sevgiler...
Ay canım ya çok çok geçmiş olsun,darısı başımıza inşallah.
Sonu her ne kadar güzel de bitse inan bana, soğuk terler ve ateşler bastı,o günü düşünmek bile istemiyoruuuum,Elif şimdi bile altını açtırmamak için elinden geleni yapıyor,ondan sonrasını düşünemiyorum

Elifin üstüne kim kapanırsa kapansın o artık ortamı tanıyor,hastanedeki hostesleri tanıyor, daha doktoru görmeden çılgınlığımız başlıyor yani,valla ben şimdiden çok gerildim,ama biz haftaya değil 15 gün sonra gideceğiz sanırım çünkü ayın 6'sında tatile çıkıyoruz sırf Elifin deniz çılgınlığı sebebi ile,o operasyondan hemen sonrada denize girmesi sanırım uygun olmaz,onun için dönüş en güzeli bizim için.
Dediğin gibi yapışıklığı ve açıklığı ben artık çok kolay ayırdedebiliyorum,dün bir arkadaşımın bebeğine baktım bence onda da yapışma var,bu ay doktoruna soracak,ama dediğin gibi,sonuçta normal olmayan bir şey mutlaka verdiği bir sıkıntı vardır kuzulara,Ayşecik sağlıkla atlatmış ne mutlu darısı kuzumun başına
Ayşe'nin huysuzluğu ona bağlı mıdır acaba gerçekten,Elifte öyle bariz bir huysuzluk yok aslında

ama öyle yada böyle huysuzluğun geçmiş olması güzel

Yakışmaz zaten o güzel kıza huysuzluk
Neyse ben kaçayım,size tekrar çok geçmiş olsun,umarım yaaşadığınız-mız en büyük sorun bu olur,Allah daha kötü ve çaresiz herşeyden korusun tüm kuzuları.
Öptük sizi
Sevgiler