Forum Bebeği Forum Ana Sayfa

Bebek.com Forum'a Hoş Geldiniz...

Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.
Bebek.com forumunu ilk ziyaretiniz ise; Forum Kuralları için tıklayınız.

VAJİNA TIKANIKLIĞI(KAPANMASI)!!!

Sayfayı değiştir: 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 1 of 11, mesajlar 1 to 20 of 204
Yazar Mesaj
esvo

• Tüm gönderiler : 2147
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 01 January 0001
  • Bölge: İstanbul
  • Durum: çevrimdışı
VAJİNA TIKANIKLIĞI(KAPANMASI)!!! - 05.07.2007 16:16:57 ( #1 )
Merhaba,
dün 14 aylık kızımızı yeni bir çocuk doktoruna götürdük ve doktorumuzun her çocuğa yaptığını söylediği rutin muayenenin sonunda,kızımızın vajinasının kapalı olduğunu öğrendik.Bu ayına kadar,hiçbir muayenesinde kızımızın vajinası kontrol edilmemişti.Belki de doğuştan tıkalı,ya da sonradan tıkandı(kapandı).
Bu tıkanıklık,bizim anlayabileceğimiz bir şey değilmiş,"kendinizi suçlayacağınızı biliyorum" dedi doktor hanım.Nedeni,pişik kremi olabilirmiş.Çok sık kullanıyor ve içine kadar sürüyor musunuz dedi.Biz de, doğduğundan beri hiç pişik kremi kullanmadığımızı söyledik(1-2 kez hariç).Bezin de yapabileceğini söyledi.Sonuçta,bez vajinayı sıkıştırıyor ve eziyor dedi.Çok sık rastladıkları bir durummuş.Sıkıntı da verirmiş bebeğe.Çişini yaparken canı yanarmış,çok ağlaması lazım dedi."Hayır" dedik,Ayşe normalde de ağlamaz zaten.Bu yüzden birşeylerin ters gittiğini anlamamış olmanız çok doğal dedi.15 günlük bir ilaç tedavisi uygulayacağız.Eğer bir açılma olmaz ise,küçük bir cerrahi operasyona başvurmak zorunda kalabiliriz dedi.Ama,ilaca cevap vermesi % 95 ihtimal.Bugüne kadar sadece 2 kız bebeğini cerrahi operasyona yönlendirdiğini söyledi.
Allah, beterlerin korusun ama,dünden beri çok üzüldüm.Bir de,ilacı tatbik ederken,ağlamak nedir bilmeyen kızım,çok ağlıyor.İnşallah,ilaç tedavisinden olumlu neticeyi alırız.

Bütün bunları sizler ile paylaştım çünkü;eğer sizlerin de kız bebeklerinize böyle bir muayene yapılmadı ise bugüne kadar,lütfen hemen talep edin.Biz bilmiyorduk.Sizlerin bebeklerinde,böyle bir sorunun olmaması dileği ile.

İNSANLARI İNANDIKLARINDAN VAZGEÇİRMEK,ONLARI BİR ŞEYE İNANDIRMAKTAN DAHA ZORDUR
Hz.Muhammed
*SemAyberK*

• Tüm gönderiler : 4157
  • Bölge: zonguldak/çaycuma
Ynt: VAJİNA TIKANIKLIĞI(KAPANMASI)!!! - 05.07.2007 16:28:28 ( #2 )
serapcım çok geçmiş olsun canım....eminim ki ilaçla düzelecektir.öpüyorum boncuk ayşemizi....
esvo

• Tüm gönderiler : 2147
  • Bölge: İstanbul
Ynt: VAJİNA TIKANIKLIĞI(KAPANMASI)!!! - 05.07.2007 16:33:43 ( #3 )
Sema'cığım,çok teşekkür ederim.Umarım,dediğin gibi olur.Ayberk'ciğime sevgiler canım.

İNSANLARI İNANDIKLARINDAN VAZGEÇİRMEK,ONLARI BİR ŞEYE İNANDIRMAKTAN DAHA ZORDUR
Hz.Muhammed
Ebru_Arda&Nehir

• Tüm gönderiler : 3903
Ynt: VAJİNA TIKANIKLIĞI(KAPANMASI)!!! - 05.07.2007 16:35:32 ( #4 )
Geçmiş olsun boncuk Ayşeme. Serapcım sanki bu problemi arzum 76 da kızı Elifte yaşadı gibi hatırlıyorum. Onlarda ilaç tedavis uygulamasından sonra kadın doğumcuda son kontrolünü yaptırmışlardı. inşallah kısa zamanda atlatır
<mesaj tarafından düzenlendi ebruyarkataş on 05.07.2007 16:36:33>
beklenengun

• Tüm gönderiler : 2852
Ynt: VAJİNA TIKANIKLIĞI(KAPANMASI)!!! - 05.07.2007 16:36:34 ( #5 )
serapcım çok şaşırdım hiç bilmiyordum geçmiş olsun. hepimiz pişik kremi kullanıyoruz nerdeyse. ben de hep sürerim. peki neden uyarmamış doktorlar bu konuda? sen kendini suçlama sen nerden bileceksinki.
ela doğduğunda ablamın eşi yanımızdaydı kendisi genel cerrah. ama ela gelir gelmez bezini açıp tüm deliklerini kontrol ettiğini herşeyin normal olduğunu söylemişti. ama sonradan kapanıyor gibi bir durum varsa o zaman bu konu hakkında bilgilenmek lazım
erken farkedildiği için şanslısın. eminim hiçbir sorun olmadan hallolacaktır.
tria

• Tüm gönderiler : 2290
Ynt: VAJİNA TIKANIKLIĞI(KAPANMASI)!!! - 05.07.2007 16:36:51 ( #6 )
canım inanamadım okuduklarıma, inanmak istemedim. kesin mi bu teşhis? bir dr daha görse diyeceğim ama, belli ki güveniyorsunuz. ne yazacağımı şaşırmış durumdayım. bir an evvel şifalar diliyorum meleğime. Rabbim dermansız dert vermesin yavrularımıza. Amin.

bizi tekrar bilgilendir lütfen. iyi haberler bekliyoruz.
<mesaj tarafından düzenlendi tria on 05.07.2007 16:48:09>
Edosh...

• Tüm gönderiler : 1420
  • Bölge: Denizli
Ynt: VAJİNA TIKANIKLIĞI(KAPANMASI)!!! - 05.07.2007 16:38:06 ( #7 )
çok geçmiş olsun serapcım...çok şaşırdım ilk defa duydum desem ...
inşallah minik ayşecik'in ilaçla düzelir ve operasyona gerek kalmaz...

Paylaşımın için de ayrıca teşekkür ederim..ilk dr. kontrolümüzde ben de soracağım...
Güzel haberlerini bekliyoruz....
masserati

• Tüm gönderiler : 6120
  • Bölge: istanbul
Ynt: VAJİNA TIKANIKLIĞI(KAPANMASI)!!! - 05.07.2007 16:44:30 ( #8 )
serapcım,canım öncelikle tez vakitte acil şifalar diliyorum canım.ikincisi bizi bilgilendirdiğin için çok sağol.bende hemen danışıcam.insan başına gelmeden bilemez tabiiki ama sen sakın canını sıkma çok şükür çözümü varmış.Allah beterinden saklasın.ben senle bi telleşicem canım .safulyeme nazarlar değmesin mucx

corciyan,bammıh,idağ,tubiş,aslovski
**gül**

• Tüm gönderiler : 8766
  • Bölge: ankara/
Ynt: VAJİNA TIKANIKLIĞI(KAPANMASI)!!! - 05.07.2007 16:58:31 ( #9 )
serapımmmmmmmmm çok üzüldüm.inşallah ilaçla geçer.bende ılgını götüreceğim bunun için altını her açtığımızda canı yanmışcasına ağlıyor serap.anlayamıyoruz biz.bide çok pişik kremi kullandık.babannesi her gün sürer.
...
binnaz006

• Tüm gönderiler : 6631
Ynt: VAJİNA TIKANIKLIĞI(KAPANMASI)!!! - 05.07.2007 17:03:16 ( #10 )
serapcım çok geçmiş olsun canım..boncuk ayşemiz inşallah ilaç tedavisi ile sağlığına kavuşur..bende böyle bir şeyi ilk defa duydum..paylaştığın için çok teşekkürler canım..dualarımız boncuk ayşe mizle..çok öptük sizi..

bastet

• Tüm gönderiler : 1997
Ynt: VAJİNA TIKANIKLIĞI(KAPANMASI)!!! - 05.07.2007 17:08:47 ( #11 )
canımmm ayşemmmm benim. offf çok üzüldüm minik boncuğum benim. serapcığım çook geçmiş olsun . ilaç tedavisine hemen cevap versin lütfen . hemen arıyorum seni .
seker66

• Tüm gönderiler : 3335
Ynt: VAJİNA TIKANIKLIĞI(KAPANMASI)!!! - 05.07.2007 17:13:26 ( #12 )
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN KIZINIZA.. DOKTORUMUZ SANIRIM YAŞINA KADAR HER MUAYENESİNDE KIZIMIN VAJİNASINADA BAKARDI.. HİÇ SORMAMIŞTIM NİYE BAKTIĞINI.. AMA İLGİNÇ GELİRDİ.. BİR DAHA DOKTORA GİTTİĞİMDE SORACAĞIM BENDE.. PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER VE ACİL ŞİFALAR..
kaoss

• Tüm gönderiler : 4546
Ynt: VAJİNA TIKANIKLIĞI(KAPANMASI)!!! - 05.07.2007 17:34:19 ( #13 )
geçmiş olsun..bir arkadaşımın kızında da oldu..ilaç tedavisine cevap vermeyince cerrahi operasyon gecirdi ve düzeldi..bir daha da tekrarlamadı..üzülmeyin inşallah en kısa zamanda atlatırsınız..
georgian

• Tüm gönderiler : 9556
  • Bölge: Corciya-yuesey
Ynt: VAJİNA TIKANIKLIĞI(KAPANMASI)!!! - 05.07.2007 18:31:57 ( #14 )
Gecmis olsun Serap'cim, acil sifalar diliyorum Ayse'ye..
diyet, lost, ebay, kargo vs., icin tum sorularinizi yeni georgi@n'a yonlendirin arkadaslar:) anlayacaginiz.. bi zaaaamet arkadasa muracaaat:)
minnik

• Tüm gönderiler : 2051
Ynt: VAJİNA TIKANIKLIĞI(KAPANMASI)!!! - 05.07.2007 18:33:28 ( #15 )
Serap'cığım mesajını okuyunca öylece kalakaldım.Çok geçmiş olsun Ayşe'ciğime.İnşallah bir an önce ilaç tedavisiyle iyileşir.Sen de moralini yüksek tutmaya çalış canım.İyi ki doktor bakmış ve farketmiş.

aleyna&tuana

• Tüm gönderiler : 3760
  • Bölge: Bursa dan Antalya ya transfer :))
Ynt: VAJİNA TIKANIKLIĞI(KAPANMASI)!!! - 05.07.2007 18:49:30 ( #16 )
Geçmiş olsun Serap çım benimde kuzenimin kızında olmuştu ve doktoru şu ıslak mendillerin ,havluların yapabileceğini söylemişti,ilaç tedavisiyle düzeldi umarım Ayşe de tedaviye cevap verir...

4everCAgirl

• Tüm gönderiler : 3904
  • Bölge: New York, NY
Ynt: VAJİNA TIKANIKLIĞI(KAPANMASI)!!! - 05.07.2007 20:26:06 ( #17 )
Cok gecmis olsun Ayse'ye, umarim en kisa zamanda ilacla gecer.  Paylasip bilgilendirdigin icin cok tesekkurler. 
nilyağız

• Tüm gönderiler : 965
Ynt: VAJİNA TIKANIKLIĞI(KAPANMASI)!!! - 05.07.2007 20:37:20 ( #18 )
Serapcım geçmiş olsun inşallah kısa sürede geçer Ayşem ağlamaz daha fazla çok kötü oldum okuyunca off ya yavrum

ffiliz

• Tüm gönderiler : 3343
Ynt: VAJİNA TIKANIKLIĞI(KAPANMASI)!!! - 05.07.2007 20:43:54 ( #19 )
çok geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşir ayşe...

elimak

• Tüm gönderiler : 2707
  • Bölge: Ankara
Ynt: VAJİNA TIKANIKLIĞI(KAPANMASI)!!! - 05.07.2007 20:54:10 ( #20 )
Serapcım  Sema  bugun msn  de  söyleyince  çok  üzüldüm  ve   hemen  cevaplayamadım  .bizimde  başımızdan  geçti  bu  durum.  elif  6-7  aylıktı  farkedildiğinde lakin  bizimki  fazla  açıkdı  mutlaka  bir  cerrah  görmesi  lazım  dedi  dr  bizler bazen  yanılıyoruz  demişti.  bizde  cerraha  götürdüğümüzde  ilaç  tedavisi  ile  geçebileceğini  söyledi  15-20  günde  düzeldi  sen hiç  meraklanma  hemen  kötü  şeyler  aklına  getirme (operasyon  gibi) yalnız  bizim kremden  sonra  mutlaka  sıcak  suda  beklememizi  ve  daha  sonra  iyice kremi  temizlemememizi  istemişti  dr.  kontrolde  düzeldiğini  söylemişti..bence  Ayşemizinde  operasyonsuz  bu  işi   atlatacak..kendinize  iyi  bakın  canım...

bizdeki  oluş  sebebi  ise  prematüre  olmasına  bağladı  dr..iyiki  prematüre  valla  yoksa  drların   benden  çoooookkk  çekecekleri  vardı  nedir  neden  niçin  sorularındann....

Elif'im Yaşanılası İklimim
Hayatımıza girişi 03 08 2005
Sayfayı değiştir: 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 1 of 11, mesajlar 1 to 20 of 204

Hızlı ulaşım:

Şu andaki aktif kullanıcılar
0 adet üye ve 3 misafir var.
İkonların Anlamları ve İzinler
  • Yeni mesajlar
  • Yeni mesaj yok
  • Yeni Konu ve Yeni Mesajlar
  • Yeni mesajı olmayan yeni konu
  • Yeni mesajlarla kilitlendi
  • Yeni mesajlar olmadan kilitlendi
  • Mesajı oku
  • Yeni konu başlat