Forum Bebeği Forum Ana Sayfa

Bebek.com Forum'a Hoş Geldiniz...

Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.
Bebek.com forumunu ilk ziyaretiniz ise; Forum Kuralları için tıklayınız.

***Yeni Sayfa Açmadan Önce Lütfen Konuları Buradan Kontrol Ediniz****

Yazar Mesaj
...

• Tüm gönderiler : 1860
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 01 January 0001
  • Durum: çevrimdışı
***Yeni Sayfa Açmadan Önce Lütfen Konuları Buradan Kontrol Ediniz**** - 20.06.2008 11:05:02 ( #1 )
Arkadaşlar hamilelik öncesi dönemle ilgili düzenleme kısmi olarak bittiği için sayfayı buraya eklemek istedim...Eksikleri sizde göreceksiniz eminim..O yüzden eksiklerle ilgili mesajları yollarsanız sayfanız daha düzenli bir hal alacak ve gereksiz başlıklardan, konu bölünmelerinden kurtulmuş olacaksınız...

Eğer açmak istediğiniz konu burada varsa, lütfen o konudan devam ediniz . Eğer açmak istediğiniz konu burada yoksa, yeni konuyu açtıktan sonra açtığınız konunun linkini ve başlığını buraya mesaj olarak atınız...

30 Yaş Üstü Anne Aday Adayları

Adet Gecikmesinden Önceki Gebelik Belirtileri

Aşılama Yapanlar ve Yapacak olanlar

Ateş Yöntemi

Bebek İsteyen ve Hamileler İçin Cetvel

Çatlatma İğnesi Yaptıranlar

Fertility Friend Hamile Kalmak İçin Detaylı Tablo

Folik Asit ve Vİtaminler

İmplantasyon Kanaması

Hamilelik Öncesi Yapılması Gerekenler

Hamile Kalabilme Yöntemleri

Hamilelik Öncesi Kızamık (Rubella) Aşısı

Hamile Kalmak İsteyenler İçin Tefriciye Sayfası

Hayıt Tohumu-Adaçayı-Arı Sütü, Bal, Polen- Keçiboynuzu Pekmezi-Yumurtlama (Ovulasyon)

Histereskopi

Polikistikover

Rahim Filmi Çektirenler

Rahimin Ters Olması

Troid ve hamilelik

Tüp Bebek (Mikro) Sayfası

<mesaj tarafından düzenlendi *ASLUŞKA* on 28.07.2008 11:22:41>
...

• Tüm gönderiler : 1860
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 01 January 0001
  • Durum: çevrimdışı
***Yeni Sayfa Açmadan Önce Lütfen Konuları Buradan Kontrol Ediniz**** - 28.06.2008 00:29:36 ( #2 )

Orjinalden alıntı: 4everCAgirl

"Hamilelik oncesi hazirlik: beslenme, vitaminler ve asilar (e.g. Rubella)" gibi bir baslik yapsak da tum rubella ve vitaminler ile ilgili basliklari toplasak da guzel olur bence, eger cok zor degilse tabii. 

Bircok arkadas rubella, kizamikcik asisi sorunlari ile karsi karsiya kaliyor.  Hamilelik oncesinde bunlari halletmek cok kolay halbuki.  Eger ust konu olursa tum bilgileri orada toplayabiliriz, boylece bilgi arayan ve soru sormak isteyen baslik acmaz diye dusunuyorum. 

Orjinalden alıntı: 4everCAgirl

Orjinalden alıntı: *ASLUŞKA*

Hamilelik Öncesi Hazırlıktan kastın eğer alt başlıksa bu sayfanız için çok iyi olacaktır. ama dediğim gibi bunlar hep sizin yardımlarınızla olacak şeyler...Neyin nerde olması çok önemli o yüzden ben sizden bu tarz fikirler bekliyorum...

Ben de alt baslik diye dusunuyordum.  Rubella ile ilgili onde tuttugum bir baslik vardi ama vitaminler konusunu en son nerede konustuk bilemiyorum, bakarim biraz.

Aysegul keciboynuzu vs. ile ilgili bir sayfa acmisti, bu tip kurlerle ilgilenen arkadaslar var, o sayfayi da Hamilelik Oncesi Hazirlik altinda tutabiliriz. 

Folik Asit ve Vitaminler sayfasi olusturmak gerek galiba.  Bircok arkadas hamile kalmadan folik asit kullanilmaz diye dusunuyor.  Halbuki hamile kalmadan en az 3 ay once baslamak gerek.  Bu konuda birkac kez baslik acilmisti ama en son ne zaman bilmiyorum simdi.

Aklima simdilik bunlar geliyor.   
<mesaj tarafından düzenlendi *ASLUŞKA* on 28.06.2008 00:38:39>

Hızlı ulaşım:

Şu andaki aktif kullanıcılar
0 adet üye ve 3 misafir var.
İkonların Anlamları ve İzinler
  • Yeni mesajlar
  • Yeni mesaj yok
  • Yeni Konu ve Yeni Mesajlar
  • Yeni mesajı olmayan yeni konu
  • Yeni mesajlarla kilitlendi
  • Yeni mesajlar olmadan kilitlendi