...
-
Tüm gönderiler
:
1860
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 01 January 0001
-
Durum: çevrimdışı
|
***Yeni Sayfa Açmadan Önce Lütfen Konuları Buradan Kontrol Ediniz****
-
20.06.2008 11:05:02
( #1 )
|
|
...
-
Tüm gönderiler
:
1860
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 01 January 0001
-
Durum: çevrimdışı
|
***Yeni Sayfa Açmadan Önce Lütfen Konuları Buradan Kontrol Ediniz****
-
28.06.2008 00:29:36
( #2 )
Orjinalden alıntı: 4everCAgirl "Hamilelik oncesi hazirlik: beslenme, vitaminler ve asilar (e.g. Rubella)" gibi bir baslik yapsak da tum rubella ve vitaminler ile ilgili basliklari toplasak da guzel olur bence, eger cok zor degilse tabii. Bircok arkadas rubella, kizamikcik asisi sorunlari ile karsi karsiya kaliyor. Hamilelik oncesinde bunlari halletmek cok kolay halbuki. Eger ust konu olursa tum bilgileri orada toplayabiliriz, boylece bilgi arayan ve soru sormak isteyen baslik acmaz diye dusunuyorum. Orjinalden alıntı: 4everCAgirl Orjinalden alıntı: *ASLUŞKA* Hamilelik Öncesi Hazırlıktan kastın eğer alt başlıksa bu sayfanız için çok iyi olacaktır. ama dediğim gibi bunlar hep sizin yardımlarınızla olacak şeyler...Neyin nerde olması çok önemli o yüzden ben sizden bu tarz fikirler bekliyorum... Ben de alt baslik diye dusunuyordum. Rubella ile ilgili onde tuttugum bir baslik vardi ama vitaminler konusunu en son nerede konustuk bilemiyorum, bakarim biraz. Aysegul keciboynuzu vs. ile ilgili bir sayfa acmisti, bu tip kurlerle ilgilenen arkadaslar var, o sayfayi da Hamilelik Oncesi Hazirlik altinda tutabiliriz. Folik Asit ve Vitaminler sayfasi olusturmak gerek galiba. Bircok arkadas hamile kalmadan folik asit kullanilmaz diye dusunuyor. Halbuki hamile kalmadan en az 3 ay once baslamak gerek. Bu konuda birkac kez baslik acilmisti ama en son ne zaman bilmiyorum simdi. Aklima simdilik bunlar geliyor.
<mesaj tarafından düzenlendi *ASLUŞKA* on 28.06.2008 00:38:39>
|
|