Sayfayı değiştir:
< 12 | Sayfayı gösteriyor 2 of 2, mesajlar 21 to 35 of 35
IŞIK :)
-
Tüm gönderiler
:
4819
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 01 January 0001
-
Durum: çevrimdışı
|
Ynt: Yenidoğan sünneti
-
03.09.2008 16:52:34
( #21 )
19 haziranda oğlum dünyaya geldi ve 20 haziranda doğumu yaptıran doktorum sünnetinide yaptı.bebeğimi bana getirdiklerinde altı bağlıydı.sadece krem sürüp üzerine gazlı bez koyup bezini bağladık.göbeği düşene kadar kendiside düzeldi.altını bağlamada,kucağa almada hiç problem yaşamadık ve bu dönemde canının yandığına dair hiç bir belirti olmadı. sadece 1 hafta banyo yaptırmadık o kadar.
|
|
sibel-özgür
-
Tüm gönderiler
:
476
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
04.09.2008 16:56:02
( #22 )
ay maşallah oğluşna çok tatlı....benim oğlumda 2 aylık...bu ayki kontorlünde doktoru pipisinin ucu dar... enfeksiyonu kolay kapabilir dedi..ürolojiye gösterin gerek duyarsa sünnet olsun dedi... göstericez ...eğer gerek duyarsa yaptırıcam..
|
|
Y.Altug
-
Tüm gönderiler
:
16
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: Istanbul
-
|
-
09.09.2008 18:50:35
( #23 )
bir aylik bana cok erken gibi geldi. bendede doktor erken sünnet olsun diye önerdi. sünnet yaptirdik ve oglumdada enfeksiyon oldu. cisini yapamadi. aglamalar, bagirmalar oldu. tabikide insan fark ediyor birseyler normal olmadigini. doktora gidince Allah'a sükürler olsun yine hersey normale döndü. bazi arkadaslarimin hic birseycikleri olmadi. galiba cocuga bagli mi bilmiyorum. doktorda degilim. selamlar
...Mutluluk paylaşılmak için yaratılmıştır...
|
|
__berna__
-
Tüm gönderiler
:
3960
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
18.09.2008 14:24:36
( #24 )
benim bebeğim 2,5 aylık. biz de 4 gün sonra yaptırıcaz sünneti. aslında planımız doğduğu günün ertesi günü yaptırmaktı ama işler yolunda gitmedi, bazı arkadaşlar bilirler. sünneti arkadaşımız olan bir plastik cerrah yapacak. anlayamadığım, bu yaştaki bir bebek lokal anesteziyle nasıl uyuşturulur? elleri ve kolları sürekli hareket halinde çünkü. normal bir uykunun da yeterli geleceğini sanmıyorum çünkü ameliyathanede oradan oraya taşınıyor, hareket ettiriliyor. hafif bir genel anestezi yani sedasyon yapılması gerekiyormuş ve bu gaz halinde bulunan anesteziklerle yapılıyormuş. tunç doğar doğmaz çok ağır bir akciğer enfeksiyonu geçirdiği için anestezi uzmanı biraz beklememizi önerdi. lokal anestezi yapılan arkadaşlar biraz anlatabilirler mi? lokal yeterli olmuş mu çocuğu zaptetmeye?
|
|
kamilkubra
-
Tüm gönderiler
:
387
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: hollanda
-
|
-
21.09.2008 13:09:01
( #25 )
arkadaslar yazilarin hepsini okuyamadim yanliz benim konum bu konuya uygun diye buaraya yazmak istedi,m. benim canim pglusum tam bir yasinda ve artik sunnet ettirmek istiyorum cunki suanda hoicbir sekilde bir sey hoissetmiyor diye dusunuyorum. gecen hastanede alerji testi yapildigindanda gorduk daha buyuk cocuklar aglamisti benimki aglmamaisti. yanliz ben yeni yoontemlerden bajsetmek istiyorum klamps yontemi varmis kesilmeden dikilmeden kanamadan olan bir yoinetm simdi randevu alicam aam bilemiyorum tecrubelre3 ihtiyacim var acaba beisini bu yontemlke sunnet ettiren varmi????
|
|
kamilkubra
-
Tüm gönderiler
:
387
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
24.09.2008 00:35:15
( #26 )
arkadaslar nerdesinizzz??????/ huiuuuuuuuuuuuuuuu 4 ekime randevu aldik ama yinede tecrubelerinize ihtoyacim var
|
|
sibel-özgür
-
Tüm gönderiler
:
476
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
24.09.2008 13:27:43
( #27 )
kübracım dediğin yönetimi duydum ama nasıl olur bilemem... ben 3 gün önce normal lokal naestezi ile sünnet ettirdim...bebeğim 2.5 aylık henüz...ama çok zor atlattık ilk günü...çok ağladı...ayaklarını çok hareket ettirdiği için pipisine vurdu ve doğal olarak canı yandı..bence biraz aklının ermesinde fayda vardır.....mecburiyet dışında kimseye tavsiye etmiyorum erken sünneti... gerçi ilk gün çok zor geçti..şimdi çok ii maşallah..ama o ilk gün içim parçalandı.... şimdiden senin oğluna hayırlı sünnetler diliyorum...
|
|
kamilkubra
-
Tüm gönderiler
:
387
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
25.09.2008 20:31:31
( #28 )
sagol sibelcim bilmiyorum yani tereddutluyum bir yandan bir yandanda neden olmasin diyorum cunki nekadar kucuk okadar iyi bezliyken en aindan oneriyor doktorlar oyuzden pisman degilim ama biur yandanda yueni bir yontem oldugu icin korkuyorum baska tecrubesi olan arlkadaslar varmi???? bu alet ankarada turkiyenin daha dogrusu biorcok yerinde kullanilmis ve dinledigimi zyorumlar kadari ilede oldukca guvenli.... buarada sizede hayirli olsun canim
|
|
bebeto2008
-
Tüm gönderiler
:
614
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: ADANA
-
|
-
25.09.2008 20:48:40
( #29 )
SELAM bu yöntemi bende merak ettim nasıl oluyor benimde bebişim 5 aylık oldu ve sünnet düşünüyoruz bayramdan sonra ama çok hareketli ne yapacaz. Şuan araştırma aşamasındayım. Ben lokal düşünüyorum sizlşer ne dersiniz. Genel in bebek için zararlı olmasından korkuyorum
|
|
sevhak
-
Tüm gönderiler
:
18
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
27.09.2008 12:29:11
( #30 )
bizde geçen hafta salı günü sünnet ettirdik yani 7.5 aylık. lokal anestezi ile oldu. ucu yapışık olduğu için biraz fazla uğraştı doktor. yaklaşık 50 dakika sürdü.tabi bizimki de sıkıldığı için çok ağladı. alışkın değil öle kıpırdamadan durmaya. şimdi daha iyi ama tam anlamıyla iyileşti sayılmaz. ben daha kısa sürede iyileşir diye bekliyordum bana çok uzun sürdü bu dönem.bağlandığı için pipisinin ucu beze yapışıyor sonrada kanıyor tabi iyileşmesi de gecikiyor.sık sık değiştiriyorum altını ama özellikle uyrken yüzüstü uyuduğu için daha çok yapışıyor .geçicek inşallah az kaldı. .
|
|
sibel-özgür
-
Tüm gönderiler
:
476
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
27.09.2008 12:38:11
( #31 )
saol kübracım inş.sinde hayırlısı ile atlatırsınız... sevilayy benim oğluşumun pipisinin ucu dardu yapışık olmadığı için seninkine nazaran daha kolay oldu...10 dk sürdü sünneti... ben bolca krem sürdüm...2 günde iilşeti..ilk gün bezini bağlamadık...ama çok pişamn oldum orasına ayaklarını vurdukça kanattı ve canı çok yandı...ilk gün hiç sussmamaca ağladı kuzum... melihacım benim fikrimi sorarsan eğer yaptırma zorunluluğun yoksda yaptırma derim... en azından laftan anlaması lazım çocuğun...
|
|
kamilkubra
-
Tüm gönderiler
:
387
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
27.09.2008 15:22:35
( #32 )
kilzarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cok korkuyorummmmmmmmm. cok tedirginim vazmi gecsem yaaaaaa. aliskalmp yontemiyle cocugu sunnet olan yokmu arkladaslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
|
|
refakir
-
Tüm gönderiler
:
1214
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: Almanya/Köln
-
|
-
02.10.2008 23:00:29
( #33 )
Merhaba arkadaşlar benim sorum almanya da olanlara. Oğlum 1 aylık ve sünnetini yaptırmayı düiünüyoruz. Yanlız burada nereye gitmeliyiz kimler yapıyr bilmiyorum. Bunu bilen var mı? Birdahaki ay çocuk doktorunda kontrolmüz var o zaman doktorumuza da soracağım ama doktorumuz alman olduğundan bilmiyorum bize yardımcı olabilirmi. Cevaplarınız için şimdiden telekkür ederim.
|
|
zzeynepp
-
Tüm gönderiler
:
3275
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: İstanbul
-
|
-
07.06.2009 10:07:52
( #34 )
|
|
***ATIKUS***
-
Tüm gönderiler
:
1338
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: İSTANBUL
-
|
-
11.07.2009 18:12:28
( #35 )
Biz de bugün itibariyle sünnetimizi olduk. Doktor amcamız hiç ağlamadığını söyledi ama sonrasında çok ağladı. Şimdi ise iyi sanırım ağrısı yok uyuyor. Bakalım bu geceyi bir atlatsak... Benim sıkıntım kaka yapınca nasıl temizleyeceğim. Zira kaka yapınca pipisini de batırıyor bizimki. Nasıl beceriyor bilmiyorum ama beceriyor işte. Bakalım doktorumuz salıya kadar baya iyileşir dedi. Umarım öyle olur.
GAMZELİ CANKUŞUM
|
|