Merhaba,
Ben de yeni bir uye olarak hemen bir animi paylasmak istedim bunlari okudukca.
Adetim oldum olasi duzensiz oldugu icin, hamileligimi adet gecikmesinden anlamam imkansizdi.
Kendimce suphelerim oldu, gebelik testi aldik eczaneden ama hamile olmadigimi ogrendim testten.
Zaman icinde mide bulantilarim ve halsizliklerim arttigi icin bir dahiliye uzmanina gitmeye karar verdim.
Gebelik testi yuzunden hamile olmadigima o kadar emindim ki kesin ya midemde ya da safra kesemde bir problem cikacak diye umuyordum.
Doktor kan ve idrar testleri ,ayrica ultrason istedi.
Kan ve idrari verdikten sonra ultrasona girdim. Kadin mideden bobreklere butun batina bakti inceledi inceledi, sonra kasiklarimda kalakaldi. Orda kalinca ben de bir sorun mu var dedim. Kadin 7 haftalik hamile oldugumu soyledi

Inanamadim soka girdim aglamaya basladim." Bir yanlislik olacak" dedim

Kadin da "Ne yanlisligi , kalp atislari var!" dedi. O kadar heyecanlandim ve korktum ki, daha 1 yil bile olmamisti evleneli ve hic dusundugumuz planladigimiz bisey degildi. O saskinlikla "Hayir hayir bir yanlislik olmali" demisim isaret parmagimi kaldirip..

Heyecandan, duygu yogunlugundan cok agladim, kadin da sasirdi, "Gayrimesru mu evli degil misiniz, yoksa sevincten mi agliyorsunuz" dedi.
Ne diyecegimi bilemeden ciktim odadan. Simdi 14 haftalik hamileyim, buyuk bir hevesle aramiza katilacagi gunu bekliyorum