benimkisi biraz mide bulantısı hikayesi ama yıllardır anlatır dururum..kusura bakmayın biraz içinizi kaldırabilirim
Büyük kızıma hamileyim..çalışıyorum bu arada...o zaman istanbuldaydık..işyerim yenibosna da..evim bahçelievler de..servisler gidip geliyorum...
benim bütün hamileliklerim(topu topu 2 tane) inanılmaz kusma ile geçiyor..ilk günnünden son ana kadar...sürekli klozetle akrabalık durumu söz konusu..
O gün gene berbat birgünüm...Mesai bitti servise bindim ama içim dışımda o durumdayım yani..artık belli bir zamandan sonra ar damarım çatladı yer zaman tanımaz oldum kusarken
Servisin en arkasındayım camın kenarında(ne olur ne olmaz) dışarıya bakıyorum trafiğin ortasındayız..bir sokağa girdik benim midem bulandı bulandı bulandıııııı ve camdan dışarı salıverdim...

o sırada yanımızdan bir taksi geçiyormuş..ben adamın ön camınaaaaaaa böğğğğ şeklinde.....adam anladı halimi çünkü ayağa kalktım servisin içinde hamileyim dedim...

adam elleriyle tamam tama falan dedi gitti....
Girdiğimiz sokaktan çıkarken benim midem tekrar bulandııı bulandııı ben camdan dışarııııııııııı bir baktım aynı taksiiiii aynı adammmmmmm!!!!!!!!!!!!!!! ben tabi utançtan geberiyorum...kızardım bozardımmmm

adama acınarak bakıyordum ki adam elleriyle "ee yuhhh artık" manasında işaret etti....
ee adamcağız gayettttt haklıııııı..ayyyyy
daha o kadar çok istanbul sokakları ve mide bulantısı hikayem var ki ooooo...her ikisinde de aynı şeyi yaşadığım için.....