Forum Bebeği Forum Ana Sayfa

Bebek.com Forum'a Hoş Geldiniz...

Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.
Bebek.com forumunu ilk ziyaretiniz ise; Forum Kuralları için tıklayınız.

hamileliğe ait komik anektotlar

Sayfayı değiştir: < 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 4 of 11, mesajlar 61 to 80 of 204
Yazar Mesaj
ela_tac

• Tüm gönderiler : 1203
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 01 January 0001
  • Bölge: BURSA
  • Durum: çevrimdışı
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 03.06.2007 23:50:39 ( #61 )
BENDE 8 AYLIK HAMILEYKEN BIR ARKADASA KINA GECESI YAPTIK. MUZUK CALIYOR KIMSE KALKIP OYNAMIYOR. BEN ZOR TUTUYORUM KENDIMI KALKIP OYNAMAMAK ICIN. SONRA ORYANTAL MUZIK CALMAYA BASLADI. BEN ARTIK DAHA FAZLA DAYANAMADIM BIR ELIM KOCA KARNIMDA OYNAMAYA BASLADIM. KIZLAR BENIM BU HALIMLE OYNADIGIMI GORUNCE ONLARDA KATILDI.ZAVALLI BEBISIM NEKADAR RAHATSIZ OLMUSTUR KIMBILIR. ARKADASLARIM SEN BURDAN DOGUMA GIDERSIN DEDI. KURTLARIM DOKULENE KADAR BIR ELIM GOBISIMDE OYNADIM. TABII O GECE DOGURMADIM. SU AN 39 HAFTALIK HAMILEYIM AMA HALA DOGURMADIM
ela_tac

Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 03.06.2007 23:58:43 ( #62 )
BEN DALLASTA YASIYORUM. YURUYUS OLSUN DIYE BAZEN ESIME SIGARA ALMAYA GIDIYORUM. BU BASIMDAN GECEN 9 AYLIKKEN OLDU.  BURDA SIGARA ALDIGIN ZAMAN KIMLIK ISTIYORLAR 18 YASINDAN KUCUKLERE SIGARA SATISI YASAK. NORMALDE HER SEFERINDE KIMLIK SORUYORLARDI KURAL OLDUGU ICIN. BU SFER ADAM SORMADI BENDE KIMLIK ISTEMIYORMUSUNUZ DEDIM. YANIMDA BIR TANE ZENCI VARDI BANA DONDU SENIN KIMLIGIN KARNINDA DEDI.KARNIMI GOSTEREREK. GULMEMEK ICIN KENDIMI ZOR TUTTUM ORDA.
4everCAgirl

• Tüm gönderiler : 3904
  • Bölge: New York, NY
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 04.06.2007 02:10:42 ( #63 )

Orjinalden alıntı: ela_tac

BEN DALLASTA YASIYORUM. YURUYUS OLSUN DIYE BAZEN ESIME SIGARA ALMAYA GIDIYORUM. BU BASIMDAN GECEN 9 AYLIKKEN OLDU.  BURDA SIGARA ALDIGIN ZAMAN KIMLIK ISTIYORLAR 18 YASINDAN KUCUKLERE SIGARA SATISI YASAK. NORMALDE HER SEFERINDE KIMLIK SORUYORLARDI KURAL OLDUGU ICIN. BU SFER ADAM SORMADI BENDE KIMLIK ISTEMIYORMUSUNUZ DEDIM. YANIMDA BIR TANE ZENCI VARDI BANA DONDU SENIN KIMLIGIN KARNINDA DEDI.KARNIMI GOSTEREREK. GULMEMEK ICIN KENDIMI ZOR TUTTUM ORDA.

Gulseydin yahu niye tuttun?
ela_tac

Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 04.06.2007 02:47:45 ( #64 )

Orjinalden alıntı: SephoraGirl

Gulseydin yahu niye tuttun?

PEK TEKIN ORTAM DEGILDI. ZENCI ADAMIN YANLIS ANLAMASINDAN KORKTUM. OLDUM OLASI ZENCILERDEN KORKARIM
4everCAgirl

• Tüm gönderiler : 3904
  • Bölge: New York, NY
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 04.06.2007 03:02:49 ( #65 )

PEK TEKIN ORTAM DEGILDI. ZENCI ADAMIN YANLIS ANLAMASINDAN KORKTUM. OLDUM OLASI ZENCILERDEN KORKARIM

Bak simdi bu hic olmadi.  Yakisiyor mu hic, niye korkuyorsun? 
ela_tac

Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 04.06.2007 03:40:40 ( #66 )

Orjinalden alıntı: SephoraGirl

Bak simdi bu hic olmadi.  Yakisiyor mu hic, niye korkuyorsun? 

ELIMDE DEGIL . IRI YARI OLDUKLARINDAN KORKUYORUM. AMA COCUKLARI COK SEKER OLUYO.
DAHA COK ERKEKLERDEN KORKUYORUM ZATEN
TAVŞANCIK

• Tüm gönderiler : 6040
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 04.06.2007 12:07:30 ( #67 )
Ben de bu sayfayı çok sevdim Hepsini de okudum.Okurken de birsürü anı geldi aklıma...Hepsini yazarsam sıkılırsınız belki 5 hamilelik olunca,bu sonuncuya da zorla hamile kalınca (tüp bebek) birsürü şey oluyo tabii insanın kafasında...Ben gene de yazıcam.Okumayan okumasın(Ay naz da yapıyorum)

İlk çocuğum kız olduğu için,ikinciyi oğlan istiyorum haliyle...Dr.a gittik,3.5 aylıkken.Dr.inceledi filan.Eşim sordu:Henüz cinsiyet belli olmaz di mi?
Dr:Yoo belli.
Biz: ee peki ne?
Dr:sizin kızınız vardı di mi?
Biz: evet
uzun bir sessizlik.Demek ki yien kız ki adam söylemeye çekiniyor dedim ben kendimce..
Dr:erkek.
Eşim: ama daha kesin değildir di mi?Hani kordonla filan karışıyor ya...
Dr.,dopleri açtı,göbek kordonundan kan geçtiğini ama oradan geçmediği gösterek ikisinin ayrı şeyler olduğunu ispat etti.Ve o kadar ciddi adam ne dedi:bakın işte bu kordonu bu da pipisi,neyini karıştırıcam

TAVŞANCIK

Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 04.06.2007 12:09:52 ( #68 )
Şimdiki eşimle çocuk istiyoruz,ama olmuyor birtürlü.Hangi dr.a gitsek ben 2 çocuğum olduğunu ama tekrar evlendiğimi vs anlatıyorum.Ama ne hikmetse 10 dakika sonra unutuyorlar,veya 2. gidişimde hiiiç hatırlamıyorlardı.Dr diyorki eh bakın 4 kere hamile kalabilmişsiniz yine olur (2 de kürtajım var).
Her seferinde ben:İyi de onlar başka bir erkekten!!!
TAVŞANCIK

Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 04.06.2007 12:12:27 ( #69 )
Boşanmışım.2 çocukla dolaştığımı görüyorlar haliyle.Berberde markette soruyorlar.Aaa evli değil misiniz?
Değilim.
Ama çocuklarınız var?
Bilin bakalım nasıl var?
bir kaç sefer evlatlık sandılar.Eh iyi de 2 tane mi evlatlık edindim dedim.Bu neyse de...Asıl olay bence bu:
Aaa,inanmıyorum gayri meşru mu?
Evet anam,hem de teki de değil,iki kere gayri meşru doğurdum.O kadar cesur kadınım yani

babyh23

• Tüm gönderiler : 1570
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 04.06.2007 13:09:47 ( #70 )

Orjinalden alıntı: TAVŞANCIK

Her seferinde ben:İyi de onlar başka bir erkekten!!!

ben buna koptum

*BURCU*

• Tüm gönderiler : 9393
  • Bölge: sakarya:))))
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 04.06.2007 13:15:23 ( #71 )
bebiş hikayelerine bayıldım arkadaşın dediği gibi herseferinde ben;iyide onlar başka bir erkekten lafınada öldük gülmekten yahu...
boy;1 57

14/06/09;76

20/06/09;74,8

27/06/09;74:)))

hedef kılo;60

basaracağım kendımı sevıyorummm!!!!
two pink line

• Tüm gönderiler : 1439
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 04.06.2007 17:02:12 ( #72 )
 feyzacım döktürmüşsün maşallah.......

CANIM OGLUM OYTUN YEKTA
lusia

• Tüm gönderiler : 437
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 05.06.2007 12:17:38 ( #73 )
Bu sayfa gerçekten çok komik bende  neredeyse 3 aylık  hamişim.fazla bir anım olmadı ama Dr. a  ilk gittik ve Dr.ultrason muayenesinden sonra elime bebeğin kesesini gösteren kağıdı tutuşturdu ve üzerinde tekil gebelik yazıyordu..Ben bir refleksle atıldım ne yani bir tanemi bebek varDr.um hayırdır kaç tane olacaktı dedi... Sonra Dr.la eşim gülmeye başladılar...Ay rezil oldum adama..Ben her ne hikmetse hamiş kalırsam ikiz olur düşüncesine baya alıştırmışımki kendimi Dr.tekil deyincede atlamışım sazan gibi....
CANIM OĞLUM KUZUUUM HOŞGELDİN HAYATIMA..

Şekerli Kurabikk :)

• Tüm gönderiler : -2457
  • Bölge: İstanbul :))
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 05.06.2007 12:32:37 ( #74 )
son adet tarihim 17 mayıs 2006 idi 20 hazirana kadar adetim gecikti ve ben hemen bir test alıp yaptım evet tahmin ettiğim gibi hamileydim :) 26 Haziran evlilik yıldönümümüzdü. Sabretmeliydim ve eşime ilk evlilik yıldönümümüzde sürpriz yapmalıydım ve yaptım :) kocaa bir paketin içine çift cizgili testimi güzelce kurdelelerle paketleyip koydum ve eşime hediye ettim :)))) ilk başta algılayamadı, daha sonraaa anladığında dünyalar onun oldu heralde ona verebileceğim en güzel hediye bu olsa gerek :))
bebegim sudem

• Tüm gönderiler : 1883
  • Bölge: ADANA/SEYHAN
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 06.06.2007 11:01:56 ( #75 )
9 haftalık hamileyim geçen gün tokso testi yaptırdım sonucu almak için kliniğe gittim orda oturan bayana test sonucum olcaktı alabilir miyim dedim.ne testi gebelikmi dedi,bende hayır tokso testi dedim içeri girdi kağıdı getirdi elime aldım baktım pozitif emin olmak için kıza sordum sizce sonuç nedir pozitif mi dedim.kağıdı eline aldı şöyle bir baktı uzun uzun ben anlamam dedi içimden anlamıyosan niye biliyomuş gibi bakıyosun dedim,neyse dr yokmu o baksın dedim kız dr un odasına götürdü dr ordan bağırdı pozitif pozitif diye.kızda pozitif dedi başımdan kaynar sular boşaldı neyse kız başladı ahiret sorusu sormaya bu ne testi,ne işe yarıyo dedi.bende hamile olduğum için yaptırdım eğer test pozitif olursa çocuğa zarar verir dedim,kız hııııı dedi sonra birden aaa sen evlimisin dedi,allahım o moral bozukluğuyla kıza şöyle bi baktım yok gayri meşru doğuracam deyip kağıdı aldım ve ordan çıktım o an kızın suratını bi görseydiniz.allahım dedim kendi kendime ne tip insanlar var dünyada.neyseki dr umu aradım önceden geçirdiğimi öğrenince içim rahat etti.
<mesaj tarafından düzenlendi bebeğim sudem on 06.06.2007 11:15:42>
le petit prince

• Tüm gönderiler : 3473
  • Bölge: ankara
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 06.06.2007 11:59:03 ( #76 )

Orjinalden alıntı: babyh23

benden bi tane daha.bebeğin cinsiyetini öğrenmek üzere eşimle berber hastanedeyiz.oğlumuz olacakmış erkek bebek istediğimiz için haliyle ağzımız kulaklarımızda.doktorun odasından çıkıp cafeye indik hemen oturup tüm arkadaş ve yakınlarımıza heber vericez.benim babamdan başladı eşim.bu arada belirtmeliyim benim babam biraz otoriterdir.yani yanında hareket ve konuşmalarınıza dikkat etmeniz gereken bir baba:)eşim babamın teli açmasını bekliyor bende sırıtarak ona bakıyorum.eşim birden "baba torununun pipisi var"dedi ben gülümsemem donmuş bi vaziyette eşime "napıyosun öyle söylenir mi?"derken ikinci bombayı patlattı.babam ne dediğini anlamamış olacak ki bu defa tüm cafenin bize bakmasına neden olacak bir ses tonuyla"çükü var baba çüküü"diye bağırdı.kısa bir sessizlikten sonra eşimde kimle konuştuğunu hatırladı ve kıpkırmızı bir suratla babamın tepkisini bekliyoruz.telefonda derin bi sessizlik var.sonra sessizlik babamın kahkahasıyla son buldu.demek ki neymiş en otoriter dedeler bile torunlarına dayanamazmış...

puuuhaaaaaaaaaaaaa.......

[image]local://121249/CBB7DB8CC6F84BFA898246394155996E.gif[/image]
Eklenen resim(ler)

eday

• Tüm gönderiler : 506
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 06.06.2007 12:33:51 ( #77 )
ayyy son gûnleri sayarken çok hos olmus bu sayfa,

geçen hafta yasadigim bir olay, kardesimin kayinvalidesine oturmaya gittik... komsu ve ^3 yasinda kizi da varlar...

Benim hamilelik kolyem var, gôbek hizasinda, top gibi, cevizde az kûçûk, ve Brezilyadan gelmis, çok az sesler çikariyor, maksat bebek o ses anne karninda alissin dogdugu zaman da tanidik bir ses duydugu zaman sakinlessin... Neyse koltukta oturuyorum, çocugun dikkatini çekti hemen ki, benim kolyemi eline aldi oynadi, gitti geri geldi falan, en son birden simsek çakti kizin gôzlerinde, aldi kolyeyi karnima dayiyo " bebek memme" diye!!!

Yani benim boynumdaki karnimdaki bebegin memesiymis!!! Allahim, sasirdim, ne diyecegimi bilemedim, e utandim da, allahtan erkek yoktu, çok zeki bu çocuklar çooook
yecebe

• Tüm gönderiler : 1030
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 06.06.2007 12:36:33 ( #78 )
ay burası çok güzelmiş ya ben de anlatayım

25 yaşında evlendim ve 44 kg dum. Bi de bayağı bi küçük gösteriyordum. Evlendim hemen hamile kaldım. Doktora gittik annemle, doktor muayene ediyor ama bi yandan da bi bana bakıyor bi anneme bakıyor falan derken bayağı şüpheli bakışlar fırlattı bize. Hamilesin dedi ve bomba soruyu patlattı. ' Sen evli misin'
yecebe

• Tüm gönderiler : 1030
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 06.06.2007 12:48:05 ( #79 )
iş yerinde bir toplantıdayım. Ama benim kız karnımda bir oyana bir bu yana salınıp duruyor. ben üstümü falan düzeltiyorum belli olmasın diye elimi falan koyuyorum. Bizim de bir müdürümüz var bir sinirlendimi evlere şenlik. bu bir bağırmaya başladı, benim kız da hareket yok. İnanaır mısınız onun sesini duyana kadar öyle hareket halindeydi ki, sesini duyar duymaz hareket kesildi. Kızım onun sesini ve tavrını anlamış ve korkmuştu.
two pink line

• Tüm gönderiler : 1439
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 06.06.2007 17:26:35 ( #80 )

CANIM OGLUM OYTUN YEKTA
Sayfayı değiştir: < 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 4 of 11, mesajlar 61 to 80 of 204

Hızlı ulaşım:

Şu andaki aktif kullanıcılar
0 adet üye ve 13 misafir var.
İkonların Anlamları ve İzinler
  • Yeni mesajlar
  • Yeni mesaj yok
  • Yeni Konu ve Yeni Mesajlar
  • Yeni mesajı olmayan yeni konu
  • Yeni mesajlarla kilitlendi
  • Yeni mesajlar olmadan kilitlendi
  • Mesajı oku
  • Yeni konu başlat