Forum Bebeği Forum Ana Sayfa

Bebek.com Forum'a Hoş Geldiniz...

Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.
Bebek.com forumunu ilk ziyaretiniz ise; Forum Kuralları için tıklayınız.

hamileliğe ait komik anektotlar

Sayfayı değiştir: < 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 5 of 11, mesajlar 81 to 100 of 204
Yazar Mesaj
two pink line

• Tüm gönderiler : 1439
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 01 January 0001
  • Durum: çevrimdışı
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 08.06.2007 09:15:45 ( #81 )
sayfa kaybolmasın

CANIM OGLUM OYTUN YEKTA
BORAPOYRAZ

• Tüm gönderiler : 7796
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 08.06.2007 12:06:06 ( #82 )
BENCE DE

yecebe

• Tüm gönderiler : 1030
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 08.06.2007 13:34:45 ( #83 )
doğumuma 3 hafta kalana kadar çalıştım. (gerçi izine çıkıp bir hafta sonra doğum yaptım) Bayağı bi kilo da almıştım. Arkadaşlarım ben yürürken masaları, aşyaları tutuyorlardı  yürürken yeri çok sallıyormuşum diye
TAVŞANCIK

• Tüm gönderiler : 6040
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 09.06.2007 10:19:47 ( #84 )
Ben de 2. çocuğuma hamileyken olan bir şeyi anlatayım.6 aylık filan hamileyim.Ama 9 aylık gibi görünüyorum.(9 aylıkken de 12 gibi görünüyodum) Neyse,ama ben hareketliyim.Hop oraya hop buraya.Ve sürekli seyahat ederek çalışıyorum.İznimi de sona saklamak istediğim için son 2 güne kadar çalıştım.Ay bunları anlatmıycaktım ki ben yaaa

İşte öyle bir haldeyken,arkadaşlar benimle çok fena dalga geçtiler.Bilgisayar kameraları yeni çıkmış,benim haberim yok.Ofisimiz de açık ofis.Beni ofisin bir ucundan diğer ucuna çağırdılar.Bir de koş koş acele gel bişii göstercez diyolar.Ben karnım bi o yana bir bu yana koşuyorum.Meğer kameraya çekiyolarmış.Hadi onlar çekti neyse de,2 ay sonra 150 kişinin katıldığı toplantı sunumunda jeneriğe de koymuşlardı
two pink line

Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 12.06.2007 09:58:37 ( #85 )
 zıplayan göbeğini ve içindeki bebeğini tahmin edemiyorum feyzacım
bizim işyerinde bir arkadaş ta hamileyken 6 ayda 9 aylık gibi olmuştu, bırak koşmayı yürürken bile hemen oracığa doğuracak diye korkardık...

CANIM OGLUM OYTUN YEKTA
sedasönmez

• Tüm gönderiler : 223
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 12.06.2007 18:54:23 ( #86 )
kızlar merhaba;ben de 6 aylık hamileyim ama yarın doğuma girecekmişim gibiyim:)))acayip kilo aldım karnım burnumda dolaşıp duruyorum.hatta geçen gün bir arkadaşım:seda ne zaman canın çekerse çekinme söyle,biz seni yuvarlarız dedi....:(((

neyse geçen hafta bir arkadaşımla bir mağazaya gittik.arkadaşım kendisine kıyafet bakıyor,ben de ahhh ahhh diye iç çekiyorum ve bir kenarda oturuyorum(üstüme uyan birşey bulamıyorum da..)arkadaşım bir ara bana döndü: sen de bişeyler baksana dedi.ben de artık kısmetse doğumdan sonra dedim.tezgahtar kız bana şöyle bir baktı :aaa siz hamile misiniz ?diye sordu.hani böyle abuk sorular vardır ya ne cevap vereceğinizi o an için bilemezsiniz şaşırır kalırsınız,ben de aynen öyle,bir göbeğime bir kıza baktım,gülmemek için kendimi zor tuttum .hani utanmasam YUHH!! diyeceğim diyemiyorum da..ve 'yok hamile değilim biraz gazım var da'dedim..:)kızın yüz ifadesi çok komikti sadece' hımm anladım 'dedi döndü arkasını gitti..ama kızlar patlayacaktım gülmekten..
benim de sanırım tek komik anım bu...
two pink line

Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 13.06.2007 16:14:08 ( #87 )
 e pes doğrusu 9 aylık gibi duran bir göbüşü farketmemiş mi... Gözlerinden sorunu var sanırım, iyi demişsin...

CANIM OGLUM OYTUN YEKTA
4everCAgirl

• Tüm gönderiler : 3904
  • Bölge: New York, NY
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 19.06.2007 23:37:24 ( #88 )
BalBöceği_Annemicino

• Tüm gönderiler : 8499
  • Bölge: karlar diyarı:)
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 20.06.2007 10:15:22 ( #89 )

İşte öyle bir haldeyken,arkadaşlar benimle çok fena dalga geçtiler.Bilgisayar kameraları yeni çıkmış,benim haberim yok.Ofisimiz de açık ofis.Beni ofisin bir ucundan diğer ucuna çağırdılar.Bir de koş koş acele gel bişii göstercez diyolar.Ben karnım bi o yana bir bu yana koşuyorum.Meğer kameraya çekiyolarmış.Hadi onlar çekti neyse de,2 ay sonra 150 kişinin katıldığı toplantı sunumunda jeneriğe de koymuşlardı

çok hoş

two pink line

Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 29.06.2007 17:47:18 ( #90 )
KİMSENİN KOMİK BİR ANISI YOK MU... HADİ YAZALIM VE BİRAZ EĞLENELİM...
BEN HENÜZ 3 AYI YENİ BİTİRDİM VE PEK KARNIM BELLİ DEĞİL, HAMİLEYİM DİYİNCE BEBEK NEREDE DİYORLAR, O YÜSDEN HENÜZ KOMİK ANILARIM YOK AMA OLUNCA YAZICAM MUTLAKA...

CANIM OGLUM OYTUN YEKTA
hbaver

• Tüm gönderiler : 156
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 30.06.2007 10:16:41 ( #91 )
Hamilelliğim boyunca beni rahatsız eden soru şuydu.eşimin kaptan olduğunu öğrendiklerinde, doktorumda buna dahil:Aaa nasıl hamile kaldınız,zor olmadı mı? ve buna benzer sorular beni çileden çıkarıyordu.
4everCAgirl

• Tüm gönderiler : 3904
  • Bölge: New York, NY
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 30.06.2007 22:08:10 ( #92 )

Orjinalden alıntı: hamidebaver

Hamilelliğim boyunca beni rahatsız eden soru şuydu.eşimin kaptan olduğunu öğrendiklerinde, doktorumda buna dahil:Aaa nasıl hamile kaldınız,zor olmadı mı? ve buna benzer sorular beni çileden çıkarıyordu.

Manyak bu insanlar yaaa!  Agizlarinin payini vermek lazim bu tiplerin. 
hazell

• Tüm gönderiler : 1991
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 01.07.2007 12:53:40 ( #93 )
ne güzel acı tatlı bi sürü anınız var..
inş bir gün biz de anılar biriktirebiliriz
sevgi5

• Tüm gönderiler : 48
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 01.07.2007 16:47:13 ( #94 )
benimde 2. hamileliğimdi 7aylık falanım belediye otobüsündeyim şoför  hamilelere yer verelim diyor  15 dakikanın sonunda 30 35 yaşlarında biri  aaaa siz hamilesiniz buyrun dedi günaydın inmek için düğmeye basmıştım bileeee
ayluf

• Tüm gönderiler : 95
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 02.07.2007 09:22:22 ( #95 )
Benden de ufak bir anı olsun
Ben 16 haftalık hamileyim ama karnım baya büyüdü 6 aylık falan gibiyim. Sınıfa bir stajer kız geldi bende sınıftayım bir şeyler sordu falan sonra aaa hamilemisiniz dedi bende evet dedim bende hamileyim ama benim daha 4 aylık dedi(karnı tahta gibiydi) Ben de saf saf bendeee dedim sonrada karnımı içime çeke çeke cevapladım kızın sorularını
ayluf

• Tüm gönderiler : 95
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 02.07.2007 09:38:49 ( #96 )
Bir arkadaşım 1 ay önce sezeryanla doğum yapacaktı.Pazartesi sabah 9 gibi onları alıp hastaneye gidecektik.Sabah 9 a doğru eşim aradı ve Eşi Sultan doğum yaptı gece sancısı geldi normal doğum yaptı hastanedeyiz dedi.Tabi biz şok olduk ve hep normal istediği içinde çok sevindik.Tüm aileye haber veriliyor ,Ankara ,İzmir normal doğdu diye.Kız uyandığında  doğumdan  3 saat sonra falan kayınvalidesi telefonla ablasıyla konuşuyormuş normal doğum normal doğum diye Sultan da sezeryaaan deyince kayınvalide şok oluyor çarşafı kaldırıyor birde ne görsün bantlar  o saate kadar normal doğum sanıyorlar.Pazar gecesi sancısı geliyor ve apar topar bize haber vermeden taksiyle hastaneye gidiyorlar ve normal doğum yapabilir açılma iyi diye doğumhaneye alıyorlar kızı.Kız son ana kadar sancı çekiyor ama bebek tehlikeye girdiği için sezeryana alıyorlar ama bundan ailenin haberi yok.Bebek çıkıyor doktor herşey normal diyor bunlarda normal doğuma da girdiği için normal sanıyorlar.Bebeği getiriyorlar sonra da biraz ayılınca anneyi (3 saat sonra)seviyorlar ben arıyorum eşi çok kolay doğum oldu bebek burda da Sultan yorgun uyuyor diyor.Bende allah allah bu ne uyku falan diyorum ama öğle arası eşimin gelmesini bekliyorum gitmek için.Öğle arasıbiz yola çıktık Eşi bankada Ankaradan ablasından sezeryan olduğunu öğrenmiş bizi arıyor sezeryanmışşş diye .Hastaneye gittik ki insanlar şaşkın biz bu saate kadar normal biliyorduk doktor normal dedi herkeze söyledik bu kız da amma uyudu dedik sultan sezeryan deyince baktıkki bantlar  falan var .Sonra sonra çok güldük hallerine ama doktor nasıl zamanı ayarlayamadı diyede çok kızdık .
<mesaj tarafından düzenlendi ayluf on 02.07.2007 09:40:59>
seker66

• Tüm gönderiler : 3335
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 02.07.2007 09:59:59 ( #97 )
5 AYLIK HAMİLEYİM.. KIZKARDEŞİMDE YEMEK YİYORUZ.. 5,5 – 6 YAŞLARINDAKİ YEĞENİM ALARA BİRAZ DÜŞÜNDÜ SONRA BANA DÖNDÜ;

“TEYZE BİZ BEĞENMEDİMİZ BİRŞEY OLUNCA YEMİYORUZ” PEKİ NAZ’A (KIZIM OLACAĞI VE İSMİNİN NAZ OLACAĞI BELLİYDİ), SEVMEDİĞİ BİŞİ GİDİNCE KARNINDAN NAPIYORDUR, TÜKÜRÜYORMUDUR KARNININ İÇİNE ACABA ?”

DİYE SORMUŞTU..
xdemetx

• Tüm gönderiler : 412
  • Bölge: İSTANBUL
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 02.07.2007 21:58:00 ( #98 )
bende ilk gebeliğim .kızıma hamileyim 8 aylık tım ..teyzemlere gitmiştim .10 yaşlarındaki oğlu karnıma dikkatlice bakıyordu birden kızımın hopur hopur hareket ettiğini görünce anneee kaçıııınnnnn xdemetx ablamın karnında bişiler var diyip korkarak kaçtı ama ben nasıl güüyorum .çocuk hayatında hiç hamile görmemişti sanırım ona çok garip gelmişti..
esra demirci

• Tüm gönderiler : 89
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 04.07.2007 13:50:16 ( #99 )
ay allahım ya catlattınız benı gulmekten gozumden yas geldı valla
sadengk

• Tüm gönderiler : 7732
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 04.07.2007 14:11:28 ( #100 )

Orjinalden alıntı: xdemetx

bende ilk gebeliğim .kızıma hamileyim 8 aylık tım ..teyzemlere gitmiştim .10 yaşlarındaki oğlu karnıma dikkatlice bakıyordu birden kızımın hopur hopur hareket ettiğini görünce anneee kaçıııınnnnn xdemetx ablamın karnında bişiler var diyip korkarak kaçtı ama ben nasıl güüyorum .çocuk hayatında hiç hamile görmemişti sanırım ona çok garip gelmişti..

korku filmi gibi gelmiş çocuğa

[image]local://106220/079304B6877243B19F30E48A38F79459.gif[/image]
Eklenen resim(ler)

Sayfayı değiştir: < 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 5 of 11, mesajlar 81 to 100 of 204

Hızlı ulaşım:

Şu andaki aktif kullanıcılar
0 adet üye ve 13 misafir var.
İkonların Anlamları ve İzinler
  • Yeni mesajlar
  • Yeni mesaj yok
  • Yeni Konu ve Yeni Mesajlar
  • Yeni mesajı olmayan yeni konu
  • Yeni mesajlarla kilitlendi
  • Yeni mesajlar olmadan kilitlendi
  • Mesajı oku
  • Yeni konu başlat