Forum Bebeği Forum Ana Sayfa

Bebek.com Forum'a Hoş Geldiniz...

Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.
Bebek.com forumunu ilk ziyaretiniz ise; Forum Kuralları için tıklayınız.

hamileliğe ait komik anektotlar

Sayfayı değiştir: < 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 6 of 11, mesajlar 101 to 120 of 204
Yazar Mesaj
mmuko

• Tüm gönderiler : 17
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 01 January 0001
  • Durum: çevrimdışı
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 04.07.2007 16:32:16 ( #101 )
ay hepiniz çok yaşayın
Allah hepinizi bir ömür boyu böyle güldürsün:)

inşallah benim de böyle anılarım olurrr
muge31

• Tüm gönderiler : 1774
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 06.07.2007 00:03:24 ( #102 )

<mesaj tarafından düzenlendi muge31 on 29.09.2007 21:20:45>
Grizabella

• Tüm gönderiler : 13225
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 06.07.2007 01:17:16 ( #103 )

Orjinalden alıntı: hamidebaver

Hamilelliğim boyunca beni rahatsız eden soru şuydu.eşimin kaptan olduğunu öğrendiklerinde, doktorumda buna dahil:Aaa nasıl hamile kaldınız,zor olmadı mı? ve buna benzer sorular beni çileden çıkarıyordu.

Ben senin yerinde olsaydım, "eşim dart oynamayı çok sever, ordan alışkanlık; çok kolay 12'den vurur" derdim cevap olarak.
Bu arada forumdaki tarihimde yazdığım en müstehcen mesaj da bu oldu içerik olarak. Ama ne yapayım dayanamadım, o densiz insanların ağzının payını bu şekilde yüzlerini kızartarak verebilmeyi çok isterdim!
carolina esila

• Tüm gönderiler : 715
  • Bölge: Belcika-Antwerpen
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 06.07.2007 16:06:49 ( #104 )
Mayista Turkiyeden donerken Ataturk Havalimaninda ucaga binmek icin bekliyoruz.Iceri almaya basladilar,Cantayi banta birakip o guvenlik kapisindan gectim.Sorun cikmadi sinyal yok ama illa arayacaklar.Kiz geldi direk karnimi aramak istedi.Orda bebek var dedim baska birsey degil.Kac haftalik dedi.25 haftalik dedim.Guya o haftaya gore buyuk karnim varmis.O an kendimi cok sisman ve cirkin hissetmistim.Ne yapiyim dedim 16 gun durmadan yemek yedim.Burda bulamadigim herseyi yedim.Bu arada esim konusulanlari anlamiyo ama kiz illa karnima dokunmak istedikce gulme krizine girdii.

carolina esila

Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 06.07.2007 16:35:14 ( #105 )
Hepiniz harikasiniz.Gulmekten karnim sancidi.Mayista Turkiyedeydim.Kahvaltida tost yaptim,hem sofra hazirliyor hem de bi istahla yiyorum.19 yasinda erkek kardesim var.Bana bir bagirdi.Ne bu kuru kuru tost yiyosun bebegin bogazina takilip bogulacak ne sorumsuz birseysin diye.Annem ve ben koptuk,esim tuhaf tuhaf bakiyo yüzüme,tercume ettim kardesimin dedigini o da basladi gulmeye.Bu defa kardesim ofkeli,yanlismi soyluyorum ne bicim anne olacaksin sen diyip durduu

sadengk

• Tüm gönderiler : 7732
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 06.07.2007 17:06:49 ( #106 )
Açelya anıların gerçekten çok hoş özellikle tost olayıAma bişey kafama takıldı neden hamileyken o cihazdan geçirdiler seni.Allah korusun  ben sakıncalı diye biliyorum.Hatta ablamlar çocuklarını bile geçirmiyorlar
<mesaj tarafından düzenlendi sadengk on 06.07.2007 17:08:02>

carolina esila

Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 06.07.2007 17:18:45 ( #107 )
valla bilmiyorum sadengk.Burdan tr ye giderken dikkat ettiler ama bizimkiler illa gececeksin dediler.
Baslamisken yazmaya bir ani daha.Esimle doktora gittik ultrasyondaabebege bakiyoruz ve ilk ultrasyonumuz.bebek parmagini emerken sanki burdayim merhaba der gibi diger kolunu oynatiyor.o arada hickirikta tutunca top gibi zipladi.esim ne derse begenirsin.doktor yaptiriyomus o hareketleri saka olsun diye.inanamadi bebegin yapabilecegine.beni aldi gulmek.
Ilk baslarda hamileyim dedigimdebelli etmedi heyecanini.istemiyo sandim cok agladim.ama simdi beni sinir kupu yapiyooo.evde oldugunda saatlerce bebek odasindan cikmiyo.ve bana zeplin diyoo.cok kilo almadim ama hep dalga geciyo benimlee.

sadengk

Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 06.07.2007 17:27:10 ( #108 )

Orjinalden alıntı: acelyakan

valla bilmiyorum sadengk.Burdan tr ye giderken dikkat ettiler ama bizimkiler illa gececeksin dediler.
Baslamisken yazmaya bir ani daha.Esimle doktora gittik ultrasyondaabebege bakiyoruz ve ilk ultrasyonumuz.bebek parmagini emerken sanki burdayim merhaba der gibi diger kolunu oynatiyor.o arada hickirikta tutunca top gibi zipladi.esim ne derse begenirsin.doktor yaptiriyomus o hareketleri saka olsun diye.inanamadi bebegin yapabilecegine.beni aldi gulmek.
Ilk baslarda hamileyim dedigimdebelli etmedi heyecanini.istemiyo sandim cok agladim.ama simdi beni sinir kupu yapiyooo.evde oldugunda saatlerce bebek odasindan cikmiyo.ve bana zeplin diyoo.cok kilo almadim ama hep dalga geciyo benimlee.

ben bayılıyorum hamilelere.Çok da harika görünüyorlar eminim sen de öylesindir.Ama erkekler hep aynı ben 52 kiloyum eşim benimle bile dalga geçiyobirde hamile olsam napacakseni kızdırmak için yapıyordur
<mesaj tarafından düzenlendi sadengk on 06.07.2007 17:29:22>

carolina esila

Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 06.07.2007 17:40:00 ( #109 )
Benim esimde 106 kilo sadengk.Ben hamile kaldim o aserdi yiyip duruyoo.Ama gobegine laf edince o gobek diil Turk kasi diyip cekiliyo kenara.Sozlerinin beni kizdirma nedeni sadece evde bana yapmiyo o sakayi.Baskalarinin yanindada yapiyo.Burdakilerin kulturu cok farkli.akillarindakini direk soyluyolar.Bende diyorum madem Ben Turk oldum diyosun oyle davranmaya baslaa.(Esim Turkiye ve Turklerin hayrani)Tr ye gittigimizde surdan gidelim bunu yapalim dedim.Senin kadar benimde memleketim ben yolu biliyorum diye azarladi beni..

sadengk

Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 06.07.2007 19:19:04 ( #110 )
Kültürümüzü ve Ülkemizi benimsemesi çok güzel.Zamanla alışır her düşündüğünü her yerde söylememeye deBen de eşime diyorum yavaştan balkon çıkıyor diyeklasik lafları işte kas o kas nerde göbek diyor

DeriNehiR

• Tüm gönderiler : 2268
  • Bölge: İstanbul
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 06.07.2007 23:27:45 ( #111 )
Aklıma gelmişken yazıyım. Sonra unutuyorum, bunamış gibi görüyorum kendimi.
6 Aylık hamileydim Galleria'da annemle beraber geziyoruz. Karşıdan bir kadın garip garip baktı bana. Sonra geldi yanıma " Affedersiniz, ben sizi bir yerden tanıyorum" falan dedi nerden nerden derken okuduğum okulları falan sordu. Meğer liseden sınıf arkadaşımmış. Oturduk bari birbirimizi bulmuşken birşeyler içelim sohbet edelim dedik. Konuşurken bana "evli misin ?" diye sordu. İçimden kızdım "yuh yani karnımı görmüyormuş gibi ne demek istiyor" dedim kendi kendime. Evet dedim. "Çocuk varmı ?" dedi. Karnımı gösterdim. Kızcağız meğer kilo aldığımı zannediyormuş.(Lisedeyken baya zayıftım)  Hamile olduğuma ihtimal bile vermemiş. Ama benim içime kurt düşürmüştü. Bebek küçük mü acaba diye düşünüp durmuştum. Sonraki doktor randevumuzda karnımın boyutunun normal olup olmadığını sormuştum. Sonra zaten istemediğim kadar şişti.
<mesaj tarafından düzenlendi nazli_eraydin1980 on 09.07.2007 00:10:51>

two pink line

• Tüm gönderiler : 1439
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 09.07.2007 17:34:47 ( #112 )

CANIM OGLUM OYTUN YEKTA
ally

• Tüm gönderiler : 8679
  • Bölge: kocaeli
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 20.07.2007 20:39:49 ( #113 )
sayfa çok geride kalmış...
1C

• Tüm gönderiler : 1788
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 21.07.2007 22:21:27 ( #114 )
18 Nisan 2007 Çarşamba saat 17:30 gibi suni sancı vermeye başladılar ve akabinde doğumhaneye alındım saat 19.00 gibi ıkınmalarım başladı yani nerdeyse doğurucam yanımda 3 hemşire 1 doktor. Konuşmaları aynen aktarıyorum.

Doktor: Evet Bircecim bebeğin başını gördük şimdi derin nefes alıyosun ve kasılman başlayınca ıkınıyosun ....
Ben: Saat kaç ?
Hemşire: 19:17
Doktor: Hayırdır doğurmak için saati mi yuvarlıycaksın 19:30 u mu bekliyceksin yoksa.
Ben: yok 8 de Yaprak Dökümü başlıycaktı.

4everCAgirl

• Tüm gönderiler : 3904
  • Bölge: New York, NY
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 22.07.2007 04:33:59 ( #115 )

Orjinalden alıntı: Bipss

18 Nisan 2007 Çarşamba saat 17:30 gibi suni sancı vermeye başladılar ve akabinde doğumhaneye alındım saat 19.00 gibi ıkınmalarım başladı yani nerdeyse doğurucam yanımda 3 hemşire 1 doktor. Konuşmaları aynen aktarıyorum.

Doktor: Evet Bircecim bebeğin başını gördük şimdi derin nefes alıyosun ve kasılman başlayınca ıkınıyosun ....
Ben: Saat kaç ?
Hemşire: 19:17
Doktor: Hayırdır doğurmak için saati mi yuvarlıycaksın 19:30 u mu bekliyceksin yoksa.
Ben: yok 8 de Yaprak Dökümü başlıycaktı.

Harikasin yaaa sen cok yasa e mi, gece gece keyfim yerine geldi  

Yaprak Dokumu'nu seyredebildin mi bari?
1C

• Tüm gönderiler : 1788
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 22.07.2007 09:06:23 ( #116 )
ya hangi psikolojiyle öyle bişey sorduysam artık ben de bilmiyorum, odamda televizyon vardı ama izlememiştim, izleyecek daha güzel bişey vardı kucağımda 

nur10

• Tüm gönderiler : 440
  • Bölge: Balıkesir - Erdek YAKINDA MARMARİS
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 22.07.2007 14:07:25 ( #117 )
bende yazayım .ama sizinkiler kadar komik değil tabiki.erken doğum tehlikem vardı.ne olduysa yatmadan midem bulanmaya başladı.yattım.gece kalktım tuvalete zor yetiştim.kusuyorum.çok kusuyorum ama.neden oldu anlamadık.bütün gece kustum.toplam 15 defaya yakın.bir tanesinde de kusarken afedersiniz zorlanmaktan tuvaletimi kaçırdım.ama ne oldu anlamadım.anneme söyledim.annem yanımazdaydı.anne sumu geldi acaba.annem kızım o kadar su gelmez.devamı gelir.ee bende gelmiyor.ama içime şüphe düştü.doktorumuz balıkesirde.ben erdktyim.ben yattım uyudum.sabah kalktım.eşimle ne diye düşünüyoruz anlayamadık tabi.ben ya su geldiyse diye başladım ağlamaya.hafta sonu.erdekte kadın doğumcu hafta sonu gelmiyor.sevk ediyorlar bandırmaya.idrar testi yapıldı.belki enfeksiyon vardır diye yok.benim moral iyice bozldu.ben ağlayıp duruyorum.doktoru da arayamıyorum o kadar salakça şeyden arıyorz ki adam ıkacak diye.en sonunda eşim aradı.su gelse devamı gelir gelmiyorsa değildir diye.en sonunda rahatladım.
selmaatak

• Tüm gönderiler : 68
  • Bölge: ikamet Eskişehir,aslen ANKARA
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 24.07.2007 22:24:21 ( #118 )
Benimde komik bir anım var hamilelikle ilgili değil ama yinede paylaşmak istedim hoşunuza gideceğini düşünerek; ben evlenmeden önce avusturyada yaşıyordum, neyse evlendik ve ben ilk defa şehirlerarası otobüsle yolculuk yapıyorum tr'de. yolculuğun başında hani muavin içecek bişeyler getirir ya, bize geldi sıra, ben soruyorum
-sıcak bişeyler varmı acaba?
-var abla
-ne var peki?
-çay ve kahve(başka ne olacaksa)
- iyi o zaman ben bi kola alayım.
bende o zamanlar capuccino'yu pek severdim, sandımki öyle şeylerde vardır. o olmayınca çevirdim soğuk içeceğe. sonra tabi muavin arkaya doğru ilerleyince eşimi aldı bi gülmek, ben niye gülüyosun diyorum, hala farkında değilim ne yaptığımın. eşim hala dalga geçer yolculuklarımızda
-sen istersen sıcak bir kola al diye
o zamanlar küçüktük,cahillik ne yaparsınız?
[url=http://www.TickerFactory.com/]

GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR,GÜZEL DÜŞÜNEN HAYATINDAN LEZZET ALIR...said nursi
Onur Efe & Dilek

• Tüm gönderiler : 1311
  • Bölge: istanbul
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 08.08.2007 17:51:42 ( #119 )
sayfa geriye düşmüş ama ben burayı çok seviyorum. inşallah bizde komikliklerimizi yazacaz da henüz yeniyiz.
en komik olayımız bence tabi;
benim canım aşkım bana gül gibi bakıyor bakmasına da ben bu kadar sıkıntıya gelemiyorum. tamam bebişimiz için herşey iyi olsun am bu arada beni de bunaltmamak lazım dimi.
aşkım hurafelere taktığı için bana çilek,şeftali,ve çiğ et elletmiyor. ama canım yemek istiyo. eldiveni düşünene kadar da ben epey sinir oldum. neyse bu dönemde eşim bana bir şeye izin vermediğinde ilk tepkim genelde şu oluyordu:
"bana bak zıplamaya başlıyorumm, takla attıracam veledine.başını döndürürüm haberin olsun."
ilk başlarda inanıyordu garibim suratı da çok hoş oluyordu ama artık inanmıyor.
[url=http://www.TickerFactory.com/]

http://dkenanoglu2001.spaces.live.com/
nilayyil

• Tüm gönderiler : 1015
  • Bölge: Antalya
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 24.08.2007 21:54:05 ( #120 )
benim anlatacağım olay arkadaşın başına gelmiş..çok güldüm..bende tedaviyle hamile kaldım..arkadaşta senelerce tedaviden sonra hamile kaldı..dr a ilk muayeneye gidiyorlar..kalp sesini dinletiyor dr..alttan ultrasonla muayenedeler..arkadaş hem mutlu hem heyecanlı dr a soruyor bu onun kalp seslerimi gerçekten mi..dr şöyle bir bakıyor burdan seninkileri duyamam diyor arkadaşım çok utanıyor
Sayfayı değiştir: < 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 6 of 11, mesajlar 101 to 120 of 204

Hızlı ulaşım:

Şu andaki aktif kullanıcılar
0 adet üye ve 13 misafir var.
İkonların Anlamları ve İzinler
  • Yeni mesajlar
  • Yeni mesaj yok
  • Yeni Konu ve Yeni Mesajlar
  • Yeni mesajı olmayan yeni konu
  • Yeni mesajlarla kilitlendi
  • Yeni mesajlar olmadan kilitlendi
  • Mesajı oku
  • Yeni konu başlat