Forum Bebeği Forum Ana Sayfa

Bebek.com Forum'a Hoş Geldiniz...

Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.
Bebek.com forumunu ilk ziyaretiniz ise; Forum Kuralları için tıklayınız.

hamileliğe ait komik anektotlar

Sayfayı değiştir: < 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 8 of 11, mesajlar 141 to 160 of 204
Yazar Mesaj
sadengk

• Tüm gönderiler : 7732
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 01 January 0001
  • Durum: çevrimdışı
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 14.11.2007 17:09:11 ( #141 )
Bulantı ve kusmalarım iyice arttı ve öğürme seslerimi tüm bina duyuyorsabah komşu sordu hocam nasıl oldunuz diye eşim benden önce atıldı sık sık üşütüyor daevet çok sık üşütürüm

Hamilelikle alakası yok ama yazacağım bügün öğrencilerden birini gıdıklıyordum, ben de seni gıdıklıycam dedi.Ben gıdıklanmam ki Boran dedim.O zaman sen çok garip bi kızsın dedi

<mesaj tarafından düzenlendi sadengk on 14.11.2007 17:11:11>

z.tezcaninanc

• Tüm gönderiler : 182
  • Bölge: İSTANBUL
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 17.11.2007 22:50:54 ( #142 )
Biraz iğrenç olabilir ama artık hepimiz hamileyiz alıştık belden aşağı testlere tahliller falan dimi o yüzden mazur görün de yaptığım aptallığı anlatayım

Cuma günü şeker yüklemesi yapılacaktı akşam dokuzdan sonra hiçbirşey yeme dedi doktor. Sabah gittim hastaneye aç susuz . İdrar tahlili de yapılacak diye tutmuştum idrarımı sabahtan beri. Hemşire bardağı verdi bekliyor ben gittim wc'ye o kadar sıkışmıştım ki açlıktan beynim de dönmüş unuttum bardağı ayıptır söylemesi bir güzel rahatladım. Son anda bir farkettim aaaa ben bardağı dolduracaktım dimi Boşuna tutmuşum sabahtan beri. Hemşireye gittim elimde boş bardakla ne diyeceğimi düşünüyorum tam rezillik...
tabi hemen 1 litre su içip beklemeye koyuldum ve yaptığım aptallığa hala inanamıyorum.
tweety0555

• Tüm gönderiler : 13295
  • Bölge: AMASYA/MERZIFON
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 17.11.2007 23:24:38 ( #143 )
VALLAHI KOPTUMHEMDE EVDE GECENIN BU VAKTI KAHKAHALARLA GULDURDUNUZ BENI ALLAH TA SIZI GULDURSUN

tweety0555

• Tüm gönderiler : 13295
  • Bölge: AMASYA/MERZIFON
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 17.11.2007 23:50:12 ( #144 )

Orjinalden alıntı: babyh23

benden bi tane daha.bebeğin cinsiyetini öğrenmek üzere eşimle berber hastanedeyiz.oğlumuz olacakmış erkek bebek istediğimiz için haliyle ağzımız kulaklarımızda.doktorun odasından çıkıp cafeye indik hemen oturup tüm arkadaş ve yakınlarımıza heber vericez.benim babamdan başladı eşim.bu arada belirtmeliyim benim babam biraz otoriterdir.yani yanında hareket ve konuşmalarınıza dikkat etmeniz gereken bir baba:)eşim babamın teli açmasını bekliyor bende sırıtarak ona bakıyorum.eşim birden "baba torununun pipisi var"dedi ben gülümsemem donmuş bi vaziyette eşime "napıyosun öyle söylenir mi?"derken ikinci bombayı patlattı.babam ne dediğini anlamamış olacak ki bu defa tüm cafenin bize bakmasına neden olacak bir ses tonuyla"çükü var baba çüküü"diye bağırdı.kısa bir sessizlikten sonra eşimde kimle konuştuğunu hatırladı ve kıpkırmızı bir suratla babamın tepkisini bekliyoruz.telefonda derin bi sessizlik var.sonra sessizlik babamın kahkahasıyla son buldu.demek ki neymiş en otoriter dedeler bile torunlarına dayanamazmış...

BAYILDIMMMMMM

M+S=B

• Tüm gönderiler : 1243
  • Bölge: edirne'den çok uzakta...
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 18.11.2007 12:15:43 ( #145 )
benim göbüşüm hamileyken çok erken çıkmıştı 5 aylık hamileliğimde 7 aylık gibi görünüyordu herkesin anlaması çok kolaydı yani hamileliğimi.bi akşam arkadaşlarla ve eşlerimizle canlı müzik yapan bi yere gittik ben oynamayı çok bilmem yalnız rumeli ve roman havaları çıkınca tutamıyorum kendimi n'apayım adam da başlamazmı roman havasına duramadım o an arkadaşlar 'sakın semra' der gibi oldular ben kendimi pistte buldum koca göbeğimle sıçraya sıçraya oynuyorum eşim beni oturtmak için çekiştiriyo ben de o oynasın diye onu çekiştiriyorum sonra benim ısrarlarıma dayanamadı mecburen başladı o da oynamaya işin ilginci kimse o havayı bilmiyormuş biz iki vitrinlik oynuyoruz ortada adam da uzattıkça uzattı havayı en son etrafıma bakınca herkes donmuş bi şekilde bizi seyrediyor eşimle (içlerinden neler geçirdiklerini tahmin bile etmek istemedim)o anda koşarcasına yerime oturdum unutmuşum hamile olduğumu dabiz oturur oturmaz bi alkış sesi koptu ama ne alkışçok utanmıştım kesinlikle.insan hamile olduğunu nasıl unutur ki zavallı eşim bana kıyamamıştı ama sonra çok söylendi bi daha sana canlı müzik yok diye
<***AYNUR***>

• Tüm gönderiler : 540
  • Bölge: istanbul
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 25.11.2007 00:30:59 ( #146 )
hepiniz süppeersiniz ya! valla çok güldüm Allahda sizi güldürsün...
sadengk

Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 26.11.2007 12:56:41 ( #147 )
Velimle karşılaştık bir yerde hamilelikten cinsiyetten filan konuşuyorduk Şevvalin tahminleri hep tuttu ona soralım bakalım ne diyecek dedi Şevval kızı,5 yaşında.Soru aynen şu''Şevval Nurcan öğretmenin evine tavuk mu girecek,horoz mu'' Ben şaşkın
Cevap horoz

two pink line

• Tüm gönderiler : 1439
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 28.11.2007 18:25:42 ( #148 )
ANNEMLE ALIŞVERİŞTEYİZ, LOĞUSA PİJAMASI ARIYORUZ... MALUM DOĞUM KIŞA GELİYOR VE ANNEM ÜŞÜRÜM DİYE İLLA KALIN BİŞEYLER ARIYOR.SANKİ PİJAMAYI DIŞARIDA GİYİCEM.NEYSE ZATEN GİRDİĞİMİZ MAĞAZALARDA DA HEP PENYE PİJAMALAR ÇIKARTIYORLAR VE ANNEM HEMEN SORUYOR: KIZIM BUNLAR İNCE DEĞİL Mİ, DAHA KALINLARI YOK MU BUNLARIN? SATICI KIZ: BANA BAKARAK AMA ZATEN TOMBİŞSİNİZ BİR DE POLAR GİYDİĞİNİZİ DÜŞÜNSENİZE... ANNEM HEMEN ATLIYOR TABİ: AAA KIZIM O ZAYIFTI Bİ KERE, ŞİMDİ HAMİLE DİYE BÖYLE...
 BEN GÜLEYİM Mİ, KIZAYIM MI BİLEMEDİM... TABİ Kİ PİJAMAYI O MAĞAZADAN ALMADIM... BU ARADA 8 AYLIK HAMİLEYİM VE 9 KİLO ALMIŞIM HİÇTE TOMBİŞ DEĞİLİM YANİ...

CANIM OGLUM OYTUN YEKTA
two pink line

• Tüm gönderiler : 1439
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 28.11.2007 18:30:03 ( #149 )
7. AYA KADAR KARNIM PEK BELLİ OLMADI.7 AYLIKKEN GÖRENLER GÖBEĞİN KÜÇÜK DEYİP MORALİMİ BOZUYORLARDI.SONRA 7 İLE 8 ARASI BİR PATLAMA OLDU VE KARNIM BİRDEN BÜYÜDÜ, BU SEFERDE GÖRENLER, AH YAVRUM PEKTE ŞİŞMİŞ DOĞUM YAKIN HERALDE DEMEYE BAŞLADI... YANİ GÖBEĞİMİ BİR TÜRLÜ BEĞENDİREMEDİM KİMSEYE, YA BÜYÜK BULDULAR YA KÜÇÜK... ARTIK NEYLE KIYASLIYORLARSA...

CANIM OGLUM OYTUN YEKTA
sadengk

Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 28.11.2007 19:24:25 ( #150 )
Benim bebek istememe,adetimin gecikmesine şahit olan,hatta idrar testini yapıp gösterdiğim,ulrason görüntülerini gören,bulantılarıma şahit olan kısacası hamilelik öncemi ve şimdiki durumumu yakından bilen arkadaşım,hamiş pantolonu giyince göbüşüm rahatça çıktığı dün göbüşüme bakarak''Nurcan sen harbiden hamilesin''dedi

*bahar*

• Tüm gönderiler : 4948
  • Bölge: mutluluğun göbeğinden:)))
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 28.11.2007 22:31:12 ( #151 )
benim ki doğuma ait bi komedi olcak ama kabul edin artık.ben doğuma gittiğimda tam 100 kiloydum..beni ameliyathaneye aldılar.sezeryan olucam..masaya yatırdılar başımda bi dünya adam.anestezi uzmanı kaç kilosun sen dedi 100 dedim gözlerim sımsıkı kapalı..gülmeye başladı üçüncüyü düşünmüyon dimi bu kiloyla dedi bana .tabii beni rahatlatmaya çalışıyo biliyorum çünkü müthiş bi şekilde titiriyorum..ben de düşünüyom dedim ben çıkarken gidecek bu kilolar görceniz dedim.hemşire sordu adama 25 cc verelim dedi narkozu.adam ne dese iyi yok be 25 le bayılırmı bu baksana 100 kilo sen 50 ver dedi..en son duyduğum buydu bayılmışım.ayılırken de ben 100 kilo değilim demiş durmuşum
ama şimdi 75 kiloyum bunuda belirteyimde

hoppie

• Tüm gönderiler : 1158
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 28.11.2007 22:47:59 ( #152 )
benimki hamilelikle ilgili degil ama anlatmak isterim...

cok yakin bir arkadasim kilolari yuzunden depresyona girmisti.biraz hava almak icin cocuklari babalrina birakip disari cikmistik.uzun uzun konusup arkadasimin icini bir nebze olsun rahatlattiktan sonra eve donus icin metroya bindik...metro kalabalikdi ve bir hanim arkadasima oturmasi icin yer verdi.arkadas tam oturacakken de su cumleyi kurdu''kac aylik hamilesiniz ''

o
budakzuhal

• Tüm gönderiler : 2859
  • Bölge: (maraş) elbistan-(bursa) gemlik-balıkesir
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 29.11.2007 01:31:03 ( #153 )
ben de kendi yaptığım gafı anlatayım size
ehliyet kurusuna gidiyorum sınıfa girdim oturdum kendim doğum yaptım kızım var çok mutlu ve guruluyum kendimce hamilelik ve çocuk hakkında bilgiliyim ve bu durumlara karşı hassasım ya  hamileler bebekler hep ilgi alanım olmuştur çok sevmişimdir neyse bunlarda gafımı mazur görmeniz çabam oluyor :))
iki bayan karşıdan geliyor hemen önümden geçip yanıma oturacaklar ben yeşilli bayana hemen masum bir gülümsemeyle ayyy hamilemisiniiiiiiiiizzzz dedim arkadaşı başladı gülmeye kız suratıma bir bakış attı allah yanii . hayır sigarayı bıraktım dedi :)))))))))) 12 senedir sigara içiyordum bırakınca böyle oldum dedi  ama napayım ya aynı hamilelik gibi bir penye giymişti başında lohusa gibi bant :) yüz göz şiş meğer bebek değil göbekmiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşş :)))))
hoppie

• Tüm gönderiler : 1158
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 29.11.2007 01:32:41 ( #154 )

o
*AYŞEGÜLCE*

• Tüm gönderiler : 1689
  • Bölge: CENNET İZMİRİN İNCİSİ 35/5 KARŞIYAKA
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 29.11.2007 22:06:03 ( #155 )
4 aylık hamiştim uykum geldi ve eşimden önce yattım yatağın kenarına öyle bir gelmişim ki uykumun içinde bir anda kendimi yerde buldum ve henüz yanımda olmayan eşime bütün yatağa yayılıyorsun ben hamileyim daracık yerde yatıyorum diye bağardım eşim içerden sesimi duymuş ve koşarak geldi' nooldu hayatım iyi misin?'meğer adamcağaz daha yatmamış bile öyle utandım ki anlatamam sonra bastık kahkahayı hemen doktorumuzu aradık önlemler ve takip derken sabaha kadar uyumadık ve ertesi gün hemen doktora...çok şükür bi sorun yoktu rahatladık ve doktorumuz da güldü bu duruma düşmeme mi yoksa kocişime boş yere bağarmama mı bilemem hala olayı konuşur güleriz... 

seheraytx

• Tüm gönderiler : 1214
  • Bölge: usa tx-IZMIR
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 30.11.2007 02:35:09 ( #156 )
Cok komik hepsi. Benim de basimdan urik asitini yaptiktan sonra bardagi hatirlama hadisesi gecmisti. Hemsireye unuttum deyince bir gulmek aldi ikimizi:)) Benim anlatacagim cocuklarla igili komik bir sahne. Ama o sayfayi bulamadim. Gerekirse mod ablalar tasirlar.

Hikayenin kahramanlari, gorumcem, tr den bir arkadasimiz ve 2,5 yasindaki cimcime kizi.
Arkadas ruzgarli bir gunde balkona camasir asmis, Kizinin sevdigi ve cok giydigi bir elbisesi o ruzgarda ucmus gitmis. Cimcime kiz bu hadiseyi gorumceme anlatirken su tarihi cumleleri kullanmis:

Ahsen Teyze, Duydun mu annemi, Benim en sevdigim cicekli elbisemi balkona asmis, o da ucmus. Allah korusun ya ben de icinde olsaydim. Cik cik cik 
Bayilacaktim gulmekten. Su kiz cocuklari alem oluyor.

...ZeyNi...

• Tüm gönderiler : 7208
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 30.11.2007 02:43:32 ( #157 )

Orjinalden alıntı: budakzuhal

ben de kendi yaptığım gafı anlatayım size
ehliyet kurusuna gidiyorum sınıfa girdim oturdum kendim doğum yaptım kızım var çok mutlu ve guruluyum kendimce hamilelik ve çocuk hakkında bilgiliyim ve bu durumlara karşı hassasım ya  hamileler bebekler hep ilgi alanım olmuştur çok sevmişimdir neyse bunlarda gafımı mazur görmeniz çabam oluyor :))
iki bayan karşıdan geliyor hemen önümden geçip yanıma oturacaklar ben yeşilli bayana hemen masum bir gülümsemeyle ayyy hamilemisiniiiiiiiiizzzz dedim arkadaşı başladı gülmeye kız suratıma bir bakış attı allah yanii . hayır sigarayı bıraktım dedi :)))))))))) 12 senedir sigara içiyordum bırakınca böyle oldum dedi  ama napayım ya aynı hamilelik gibi bir penye giymişti başında lohusa gibi bant :) yüz göz şiş meğer bebek değil göbekmiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşş :)))))

EBRU82

• Tüm gönderiler : 460
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 09.12.2007 22:09:50 ( #158 )
bende bir anımı paylaşayım bariii ben hemşireyim dahiliye nöbet tutarken ambulansın hastaneye yanaştıGnı gördümm gecenin o saatinde kim geldi die ole merakla koşmuşumki koca karnımlA ama kanımıda tutuyorum bu arada bebişe bişey olmasın die  ayagımı burKmusum onu bile ertesi gün farkettim EE MERDİVENLE 3 ER 5 ER İNERSEM OLACAGI BUYDU  şu merak insanın başını belaya sokarr
<mesaj tarafından düzenlendi ebru1982 on 09.12.2007 22:13:34>
gülçin06

• Tüm gönderiler : 439
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 09.12.2007 23:40:14 ( #159 )
bende hamilelikte trajı komik bir olay yaşadım
bizim orda bi fırın var herkes ordan düşerr
ya yolda buz falan yok yengem ordan giderken düştü aldı bizi bir gülmee artıkk gülmekten doguracağımı falan düşünmüştüm neyseee
ertesi gün zavallı annem düştü poposu morarmış olarak kalktı
ve ben saf agzımı fırındaki gözlemelere baka baka giderken hoğğ güm derken kendimi yerde buldum.allahım zor kalktım ama gülmekten ölcez kardeşimleee
hemen dr gittik tabii allahtan bişey olmamış kızımaaa
hala ordan geçerkenn hatırlarım ve doğumdan sonra ordan 3 kerede kayınvalidem düştü
orayı bi yaptırmadılar kardeşim yaaa
YA BİR YOL BUL
YA BİR YOL AÇ
YADA YOLUMDAN ÇEKİL!!!
OneMoreTime

• Tüm gönderiler : 2369
  • Bölge: florida /USA
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 12.12.2007 21:34:01 ( #160 )
cok guzel yaaa cok sevdim burayi nesem yerine geldi.

biz floridanin naples sehrinde yasiyoruz ve burdaki insanlarin yuzde sekseni 60 yas uzeri. bana en komik gelen esimin her gun bikmadan usanmadan 60 ila 90 yas arasi hastalarina bebegimizi anlatmasi ve beni cagirip gururla karnimi gostermesi. bu yillardir hamile gormeyen yasli insanlarin hasret ve hayranlikla hayatlarinda hic gormemisler gibi karnimi incelemeleri hatta dokunmak istemeleri cok komiime gidiyor. bide kendi 40-50 yil onceki anilarini anlatmaya baslamiyolarmi, her seferinde gulme krizine giriyorum.

Sayfayı değiştir: < 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 8 of 11, mesajlar 141 to 160 of 204

Hızlı ulaşım:

Şu andaki aktif kullanıcılar
0 adet üye ve 13 misafir var.
İkonların Anlamları ve İzinler
  • Yeni mesajlar
  • Yeni mesaj yok
  • Yeni Konu ve Yeni Mesajlar
  • Yeni mesajı olmayan yeni konu
  • Yeni mesajlarla kilitlendi
  • Yeni mesajlar olmadan kilitlendi
  • Mesajı oku
  • Yeni konu başlat