Forum Bebeği Forum Ana Sayfa

Bebek.com Forum'a Hoş Geldiniz...

Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.
Bebek.com forumunu ilk ziyaretiniz ise; Forum Kuralları için tıklayınız.

hamileliğe ait komik anektotlar

Sayfayı değiştir: < 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 9 of 11, mesajlar 161 to 180 of 204
Yazar Mesaj
Azerin

• Tüm gönderiler : 37
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 01 January 0001
  • Durum: çevrimdışı
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 17.12.2007 17:42:06 ( #161 )
evet kızlar, cok hossunuz. cok hosuma gitdi bu sayfa...
Bende hamileyim ama malesef hatırladıgım komik bir olay olmadı henuz.
olunca paylasirim İnşallah
Bismillah her hayrın başıdır,
biz dahi başda ona başlarız.
SELO-HERO

• Tüm gönderiler : 1804
  • Bölge: İSTANBUL
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 10.01.2008 23:19:11 ( #162 )
yaaa bende bu sayfaları okurken gülme krizine giriyordum bayağıdır kimsenin başına gelen birşey yok herhalde ne güzel sizinle avunuyorduk ama!
<mesaj tarafından düzenlendi SELOCANN on 15.06.2008 13:26:56>

zzeynepp

• Tüm gönderiler : 3275
  • Bölge: İstanbul
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 13.01.2008 14:01:01 ( #163 )
 Geçen gün okula gitmedim. herhalde her an doğuracak gibi görünüyorum ki ben gitmeyince bazı  öğrenciler okulun müdavimi olan bikaç veliyi onlar da öğretmen arkadaşlarımı inandırmış ben erken doğum yaptım diye. Oysa ki önceki akşam 2 arkadaşla akşam 7 ya kadar beraberdik, onları bile inandırmışlar Bizim okul da 9da başlıyo 15 dk önce okulda oluyoruz normalde o gün 9a 5 kala gittim biraz geç kaldım tesadüf. O arada iyice telaş yapmış bizimkiler müdürden izin bile almış 2 arkadaşım beni hastaneye ziyarete gelmek için. Bi arkadaşım ağlamış falan canım benim o da 32 haftalık doğum yapmıştı ondan duygusallaştı sanırım. Ben bi gittim herkes hortlak görmüş gibi oldu hani sen doğurmuştun diye Adım başı laf anlatmak zorunda kaldım okula girene kadar.

Çok güldüm yaa. Bi de bizim edepsiz öğrenciler kendi aralarında konuşurken bi arkadaşım duymuş. Diyomuş ki biri "o kadar susun susun diye bağırırsa erken doğurur tabi" Edepsiz şey  Demiyolar gürültü yapıyoruz hamile kadını üzüyoruz bağartıyoruz diye bi de şu lafa bak. Çocuk milleti işte Buna da çok güldüm ne yalan söyliyim.
demirleke

• Tüm gönderiler : 99
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 13.01.2008 16:17:14 ( #164 )
bende hamılelıgımın 6.ayında dusmustum...herkes bana bakmıstı ve utanmıstım...popom mor gezmıstım bı sure...ama oğlum hareket etmıstı hemen..bır sure dınledım kendımı acaba hareket etcekmı dıye.....şimdi ise oğlum 17 aylık..

[image]local://368253/88082B84EEE44417B3EFE500DDB8D7FA.jpg[/image]
Eklenen resim(ler)
Namaste

• Tüm gönderiler : 5443
  • Bölge: Antalya
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 31.01.2008 16:00:24 ( #165 )
eşim elini karnıma koymuş mışıl mışıl uyurken kızım bir anda gümm diye bir tekme atıverdi babasının elinin altından.. eşim uyku sersemi nolduğunu anlamadı ama gözleri faltaşı gibi açıldı ve "duyguuuuu karnında bişi varrrr" dedi... bende gülerek "kızın olmasın sakın" dedim. garibim bir anda hamile olduğumu hatırladı ve yüzünde bi sırıtmayla tekrar uyyakaldı..

4everCAgirl

• Tüm gönderiler : 3904
  • Bölge: New York, NY
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 02.02.2008 08:48:36 ( #166 )

Orjinalden alıntı: namaste

eşim elini karnıma koymuş mışıl mışıl uyurken kızım bir anda gümm diye bir tekme atıverdi babasının elinin altından.. eşim uyku sersemi nolduğunu anlamadı ama gözleri faltaşı gibi açıldı ve "duyguuuuu karnında bişi varrrr" dedi... bende gülerek "kızın olmasın sakın" dedim. garibim bir anda hamile olduğumu hatırladı ve yüzünde bi sırıtmayla tekrar uyyakaldı..

Ilahi, cok yasayin ailecek   Hem cok komik, hem cok romantik olmus
çilek kizin annesi

• Tüm gönderiler : 5499
  • Bölge: uzaydan
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 29.02.2008 14:23:39 ( #167 )
benden de bir ani
Yazin Türkiyedeyiz esimin amcasinin kizi öylesine fala bakiyor
Benim falda bebek var diyor
Bende yok daha neler benim iki kizim yeter hem daha ufak kiz diyom (17 aylik) sen yanlis gördun görümcem çocuk yapcaktir diyom yeni evlendi ya
Yok yok diyo bu senin çocuk evin içinde gözüküyö diyo
Bense gülüyom siz kafaya taktiniz çocuk istiyonuz dedim erkek olsun diye dedim
Tatilin bitmesine de az kaldi 5 gün falan yani fransa ya döncez
Hadi dedim sizi rahatlatayim ben bir test yapicam (kizimi emzirdigim için regli degildim)
Neyse gittim bir test aldim
Ertesi gün sabah kalktim yaptim
Oneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Olamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm

Inanamadim hemde özel emziren kadinlarin kontrol hapindan içtigim yerde gebe kalmisim; hemde 4 aylikdan fazla
Üzüldüm mü hayir çunku benim için dunyanin en guzel duygusu hamilelik ve annelik ama biraz erkendi
neyse iyiki test yapmisim yoksa bilmeden çocuk dogurcaktim galiba
HAHAHAHAHAHAHA

çilek kizin annesi

Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 29.02.2008 14:27:42 ( #168 )
Bir tane daha
Simdi ben Türkiyeden hamile oldugumu ögrendim ya
Gelir gelmez doktoruma gittim, 4 ayi geçmis dedi
O arada bir arkadasa oturmaya gittim
Kadinin oglu lösemi hastasiydi ve doktorlar artik iyi oldugunu okula gidebilceni demisler bende gözun aydina gittim
Neyse kapiyi açti
Aaaaaaaaaa kiz sen kilo vermisin diyo (hafif tombisim de kizi da emzirdigim için rejim yapmiyordum )
Tabe tabe dedim 5 aya yakin hamileymisim dedim
çappppppppppppppppppp
bir tokat çakti bana arkadas o anin sürprizi ile
sonra oturup ikimiz güldük

Bu arada bizimkiler erkek istiyordu ya
hahahaha
4 üncü dogumum da kiz oldu

SELO-HERO

• Tüm gönderiler : 1804
  • Bölge: İSTANBUL
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 29.02.2008 18:46:09 ( #169 )

Orjinalden alıntı: fransali

benden de bir ani
Yazin Türkiyedeyiz esimin amcasinin kizi öylesine fala bakiyor
Benim falda bebek var diyor
Bende yok daha neler benim iki kizim yeter hem daha ufak kiz diyom (17 aylik) sen yanlis gördun görümcem çocuk yapcaktir diyom yeni evlendi ya
Yok yok diyo bu senin çocuk evin içinde gözüküyö diyo
Bense gülüyom siz kafaya taktiniz çocuk istiyonuz dedim erkek olsun diye dedim
Tatilin bitmesine de az kaldi 5 gün falan yani fransa ya döncez
Hadi dedim sizi rahatlatayim ben bir test yapicam (kizimi emzirdigim için regli degildim)
Neyse gittim bir test aldim
Ertesi gün sabah kalktim yaptim
Oneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Olamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm

Inanamadim hemde özel emziren kadinlarin kontrol hapindan içtigim yerde gebe kalmisim; hemde 4 aylikdan fazla
Üzüldüm mü hayir çunku benim için dunyanin en guzel duygusu hamilelik ve annelik ama biraz erkendi
neyse iyiki test yapmisim yoksa bilmeden çocuk dogurcaktim galiba
HAHAHAHAHAHAHA

VALLAA DOGURCAKMIŞSIN BİRAZ DAHA BEKLESEYDİN

"İPEK"

• Tüm gönderiler : 434
  • Bölge: İst-asya
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 29.02.2008 22:17:34 ( #170 )
Ben hamileyken büyüyen karnıma hiç alışamamıştım. Mesela arabanın kapısını açıp kapatırken, kapı hep karnıma çarpardı geri çekmeyi akıl edemediğim için.

Bir gün Migrosa gittik. Şaraplardan kule yapmışlar yanından geçerken bir döndüm, dönmemle göbeğimle bir kaç şarap şişesini birden aşağı indirmişim  çok utanmıştım, o anki şangırtıyı düşünün, bir de litrelerce kırmızı şarabın yerlere nasıl saçıldığını herkes bana, sonra da koca göbeğime bakmıştı ay hala gülesim geliyor düşündükçe...

çilek kizin annesi

Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 29.02.2008 22:39:09 ( #171 )

<mesaj tarafından düzenlendi fransali on 15.03.2008 10:21:56>
artemisse

• Tüm gönderiler : 3297
  • Bölge: paris
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 03.03.2008 01:38:19 ( #172 )

Orjinalden alıntı: namaste

okuyunca hamileligimi yeniden yasadim, ne guzel

Ben hamileyken büyüyen karnıma hiç alışamamıştım. Mesela arabanın kapısını açıp kapatırken, kapı hep karnıma çarpardı geri çekmeyi akıl edemediğim için.

Bir gün Migrosa gittik. Şaraplardan kule yapmışlar yanından geçerken bir döndüm, dönmemle göbeğimle bir kaç şarap şişesini birden aşağı indirmişim  çok utanmıştım, o anki şangırtıyı düşünün, bir de litrelerce kırmızı şarabın yerlere nasıl saçıldığını herkes bana, sonra da koca göbeğime bakmıştı ay hala gülesim geliyor düşündükçe...

cok gùldùm ipekcim

Güneşin olsun gönlünde
Kar bile yağsa, ya da fırtına olsa
Gök bulutlarla ve dünya kavgayla dolsa
Güneşin olsun gönlùnde
as.min.yes

• Tüm gönderiler : 601
  • Bölge: http://aframihrab.blogspot.com
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 03.03.2008 02:37:51 ( #173 )
benim hep komik anım olarak düşmem gelir bi gün mutfak perdesini çıkarttım tam inicem sandalyeye tam basamamışım hani şu mutfak sandalyeleri var ya onlar  bacağım sandalyenin arasına girdi sandalye kapandıı ve arka arkaya düşüş yaptım canım çok yandı ama gülmekten de kalkamadım yerimden,perdelerin üzerime düşmesi de cabası

diğer düşüşlerimide bi daha ki sefere anlatırımm
ferah-jenya

• Tüm gönderiler : 1754
  • Bölge: kuşadası
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 06.04.2008 19:14:16 ( #174 )
4,5 aylık falan hamileydim ayy allahım bu arada hala hamileyim,neyse işte arkadaşlar bizi yemeğe çağırdılar, aldık kolamızı,rakımızı bindik motorumuza,çıktık yola.( biliyorum motor yasak sorumsuz davrandık biraz) tam onların evine yaklaştık ,yol yokuş biraz,eşimin motorun ön kısmına bacaklarının arasına koyduğu içecek torbasından rakı düş ,başla tangır tangır yokuş aşağı yuvarlanmaya,eşim motoru durdurdu,ben cengaver gibi bi atlamışım motordan rakının arkasından koşuyorum,eşimde şaşkın şaşkın kaldı olduğu yerde bana bakıyo neyse yakaladım rakıyı,kaldırdım havaya eşime gösteriyorum ''bak bişey olmamış'' diye çıktım tekrar yokuşu ,o anda farkına vardık başaladık gülmeye,diyorum ki eşime,altında motor niye sen gidip almadın,hadi ben şaşkaloz,sen niye demiyosun bırak aşkım alt tarafı bi şişe rakı koşma arkasından diye diyo ki '''ne bileyim öyle bi atladın,koşmaya başladın ben de afalladım ''

dıgıl muf

• Tüm gönderiler : 1314
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 06.04.2008 19:23:09 ( #175 )
   Çok güldüm
IŞIK :)

• Tüm gönderiler : 4819
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 22.05.2008 11:46:36 ( #176 )

Orjinalden alıntı: ferah-jenya

4,5 aylık falan hamileydim ayy allahım bu arada hala hamileyim,neyse işte arkadaşlar bizi yemeğe çağırdılar, aldık kolamızı,rakımızı bindik motorumuza,çıktık yola.( biliyorum motor yasak sorumsuz davrandık biraz) tam onların evine yaklaştık ,yol yokuş biraz,eşimin motorun ön kısmına bacaklarının arasına koyduğu içecek torbasından rakı düş ,başla tangır tangır yokuş aşağı yuvarlanmaya,eşim motoru durdurdu,ben cengaver gibi bi atlamışım motordan rakının arkasından koşuyorum,eşimde şaşkın şaşkın kaldı olduğu yerde bana bakıyo neyse yakaladım rakıyı,kaldırdım havaya eşime gösteriyorum ''bak bişey olmamış'' diye çıktım tekrar yokuşu ,o anda farkına vardık başaladık gülmeye,diyorum ki eşime,altında motor niye sen gidip almadın,hadi ben şaşkaloz,sen niye demiyosun bırak aşkım alt tarafı bi şişe rakı koşma arkasından diye diyo ki '''ne bileyim öyle bi atladın,koşmaya başladın ben de afalladım ''

ay çok süper. karnımı hoplata hoplata güldüm
Ç i ç e k

• Tüm gönderiler : 3276
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 22.05.2008 17:19:51 ( #177 )

Hahahaha, çok komik hakikaten , bir de görmek lazımdı seni yokuş aşağı öyle şişe peşinde koşarken
C U D A N A

• Tüm gönderiler : 3943
  • Bölge: Deutschland
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 22.05.2008 18:24:49 ( #178 )

can'a hamileyken bi yerde okumustum:
28-32. haftalar  arasi
bebegin beynindeki, kisiligini ilgilendiren kisimlarin kivrimlari sekilleniyomus...
bunu anneme söyledim
ve bombayi patlatti:
"bol bol matematik problemi falan cöz de, kafasi matematige yatkin olsun,
kisiligi matematiksel yönde gelissin, bize cekmesin..."
dedi

www.portakalradyo.de
tweety0555

• Tüm gönderiler : 13295
  • Bölge: AMASYA/MERZIFON
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 22.05.2008 19:58:23 ( #179 )

sen cok yasa emı sen benı guldurdun allahta senı guldursun...hıc bukadar glmemıstımoglum bıle anne neye guluyon dıyordua ette sızı gorenler olmamıs olsun

zzeynepp

• Tüm gönderiler : 3275
  • Bölge: İstanbul
Ynt: hamileliğe ait komik anektotlar - 22.05.2008 20:11:22 ( #180 )
Vala Ferahçım ben de çok güldümmm 
Sayfayı değiştir: < 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 9 of 11, mesajlar 161 to 180 of 204

Hızlı ulaşım:

Şu andaki aktif kullanıcılar
0 adet üye ve 13 misafir var.
İkonların Anlamları ve İzinler
  • Yeni mesajlar
  • Yeni mesaj yok
  • Yeni Konu ve Yeni Mesajlar
  • Yeni mesajı olmayan yeni konu
  • Yeni mesajlarla kilitlendi
  • Yeni mesajlar olmadan kilitlendi
  • Mesajı oku
  • Yeni konu başlat