KOLİK

Sayfayı değiştir: 12 > | Sayfayı gösteriyor 1 of 2, mesajlar 1 to 40 of 51
Yazar Mesaj
nurcan53
  • Tüm gönderiler : 145
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 01 January 0001
KOLİK - 29.12.2007 16:57:08
iki gundur kızımda sebepsiz ve şiddetli ağlamalar var.. ilk hafta doktora gittiğimizde kolik olabileceğini söylemişti ama şimdiki ağlaması daha farklı..

kolik cd sini çalmaya başladım az önce bunun bir yararını gören var mı? kolik teşhisi konana bebek var mı aramızda??
<mesaj tarafından düzenlendi *ASLUŞKA* on 30.05.2008 18:25:30>
nurdan ım ben :)

Kızımın blogu

Z€HRAhsen
  • Tüm gönderiler : 2534
Ynt: kolik?? - 29.12.2007 22:55:40
canım ahsende de aynı zümra kadarken
ağlamalar oluyordu
yalnız kaldım çok yoruldum
bi taraftan öten fön makinası
bitaraftan açık kolik cd si
kafam şişmişti
bende dr.a gittim
dış ortama uyum sağlayamadığını bir tür kısa süreli depresyon olabileceğini söyledi
Allah tan şimdi geçti sayılır
sadece sabır canım sabır

bursa2007
  • Tüm gönderiler : 2
Ynt: kolik?? - 30.12.2007 00:51:11
arkadaşlar bu kolik cd'sinden kastınızı anlamadımda,bende buzuki orhan diye bi amcamınismini duymuştum kendi çocuğu olunca doktor yardımları ile hazırlamış ne bileyim denenebilir sanki.....

georgian
  • Tüm gönderiler : 9556
  • Bölge: Corciya-yuesey
Ynt: kolik?? - 30.12.2007 01:07:26
kolik bebeklerde aksamustu (yani en azindan bizim Selin'de oyleydi) piyasaya cikan sebepsiz, durupdururken geliveren bir agri, bebek durmaksizin aglar, doktor "kolik canim bu kolik, yapacak bir sey yok, bekleyin gecer" deyip eve gondermeye calistiginda doktora benim dedigim gibi "ya gel kendin bak cocuga o zaman" dedirtecek kadar sinirleri yipratan bir hastaliktir, Allahin sevgili kuluymusum 2 gun surdu:)) 2 ay suren bebek var, yapacak gercekten bir sey yok, kucakta gezdireceksiniz, Allah kolaylik versin.
diyet, lost, ebay, kargo vs., icin tum sorularinizi yeni georgi@n'a yonlendirin arkadaslar:) anlayacaginiz.. bi zaaaamet arkadasa muracaaat:)

kartalbey
  • Tüm gönderiler : 2188
  • Bölge: Adına GURBET Diyorlar...
Ynt: kolik?? - 30.12.2007 03:55:28
http://www.bebek.com/bebeknetforum/tm.aspx?m=474583

burayi da bir okuyun isterseniz....  bazi detaylari burdan cikartabilirsiniz...

Güzel bir şey, her zaman iyi değildir; ama iyi bir şey her zaman güzeldir

nurcan53
Ynt: kolik?? - 30.12.2007 16:12:05
bahsettiğim kolik cd si o zaten buzuki orhan mı osman mı ne ..ne acayip bir isim .. nst ye benzer sesler su sesleri karışık sesler var kafam şişti hakkaten..

kartalbey bakıyorum konuya teşekkürler..

Kızımın blogu

M+S=B
  • Tüm gönderiler : 1243
  • Bölge: edirne'den çok uzakta...
Ynt: kolik?? - 30.12.2007 16:24:17
o günleri hatırlamak hala tüylerimi diken diken etmeye yetertam 2 haftalıkken başladı 5.ayda azaldı ama bitmedi tam kurtulmamız 9.ayı buldu diyebilirim.gazsancımız da boldu e düşünün artık ikisi bi arada.yalnız başına kolikli bi bebeğe bakmak depresyona girmemek için cebelleşmek,sütün azalmasın diye _uykusuzluk ve açlıktan_ sadece dua etmek,2 saatte bi emzirmeye dikkat etmek(mide boşalmadan çocuğu beslemek gazı arttırdığı için dr.umuzun önerisiydi.sindirilmiş sütle sindirilmemiş süt karışınca gaz daha da artar çünkü)tüm gün boyunca kucakta gezdir,olmadı arabada tur attır.hiç geçmeyecek gibi geliyordu zaman.tek çaresi kucakta gezdirmek ve araba motoru,fön makinesi ya da elektrik süpürgesi vs.daha da önemlisi zaman...sindirim sisteminin gelişmesini ve dünyaya alışmasını beklemek.benim oğlum infantil koliği uzun sürdüğü için şanssızdı ama umarım her bebek ve anne bu dönemi en kısa sürede atlatır

DERYA-EFE
  • Tüm gönderiler : 430
  • Bölge: Bursa
Ynt: kolik?? - 01.01.2008 15:48:51
benim bebeğiminde sadece 2 gece koliği tuttu, ama sürekli gaz sorunumuz vardı, allahım ne kadar dayanılmaz bir durum, bebeğin öyle ağlarken hiçbişey yapamamak... Kolik cd sini bende kullandım, işin aslı o anda benim işime yaramadı, çünkü o kadar ağlıyorki müziği duymuyordu bile meleğim...Şu anda gündüz uykularında da kolik cd sini dinletiyorum yada fön makinasını çalıştırıyorum, hem sakinleştiriyor hem de dışarıdan gelen sesleri duyarak uyanmasına engel oluyor... Ağlama nöbetlerinde olmasada şu an işime yarıyor...
Rabbi meleğine sağlık, sanada bol bol sabırlar ihsan etsin...

nazan samıt
  • Tüm gönderiler : 6938
  • Bölge: http://ordeklerim.blogspot.com/
Ynt: kolik?? - 02.01.2008 12:58:15
çok kötü birşey yaa benim meleğimin gözlerinden akan yaşları görseniz nasıl ağlıyor damla damla akıyor yaşlar işte o zaman cayır cayır yanıyor yüreğim allah hepimize sabır ve bebeklerede derman versin

AyfErcu_59
  • Tüm gönderiler : 1605
  • Bölge: TEKİRDAĞ
Ynt: kolik?? - 04.01.2008 12:10:13
benim oğlumda kolikti ve ben bu cd sayesinde ve omx isimli bitkisel şurup sayesinde oğlumu iyileştirdim ama cd çok faydalı ayrıca çok çok krize girdiği anlarda aspiratör çok işe yarıyor mutfakta az oturmadık :) allah sağlık versin bebişine

jandan
  • Tüm gönderiler : 11167
  • Bölge: A N K A R A
Ynt: kolik?? - 04.01.2008 12:36:33
oğlum 2 aylıkken 3 hfta civarında çektik bu sıkıntıları bize tek iyi gelen fön makinası idi..bide kucak..alışır diye korkmadan hep kucağımıza aldık bide fön makinası gitgide azaldı..bize bıraktığı tek şey oğlum 5.5 aylık oldu hala fön makinası ile uyuyoalışkanlık yaptı..

tumanbay
  • Tüm gönderiler : 772
Ynt: kolik?? - 04.01.2008 21:26:36
Ay o gunleri hatirlamak dahi istemiyorum... Ama hic birseyin faydasi olmadi. Buzuki orhan cok degerli bir muzisyen! (duyurulur) Onun kolik cd si var. Bize bir tek o iyi geldi. Gaz ilaclarinin hic bir etkisi olmadi.. Gazsiz gunler geceler dilerim..
;

Nadis
  • Tüm gönderiler : 9
Ynt: kolik?? - 05.01.2008 08:31:20
Hiç bir tavsiye hiç bir yöntem benim kızımda kar etmiyor. Buziki orhan'ı ilk günler dinleyip sakinleşiyordu sonra fayda etmedi. Fön makinesini açtık ilk başlarda saatlerce çalışsa gıkı çıkmıyordu huzurlu bi şekilde o muhteşem sesi(!) dinliyordu. Şimdi ondan da vaz geçti. Kucağa almayla sakinleşirdi eskiden şimdi kucakta o oda senin bu kolidor benim dolaştırsamda susmuyor. Tüm yöntemlere 1/2 günde alışıyor ama şu lanet dünyaya alışamıyor. Kolik bizim evin en büyük düşmanı. Şiddetini her gecen gün arttırıyor. Gaz sancısı dünya stresi bebeğim daha ilk günlerde yaşam kavgası veriyor. Ben mi? 27 gündür gece gündüz uykusuzum. En fazla günde 3 saat uyurum o da deliksiz bir uyku değildir. Kızım ağlar susturmayı başarmak mümkün olmayınca bende aynı şiddetle ona eşlik ederim. İlk bebeğinizse, kolikli bi bebekse, uykusuz ve yorgunsanız, bunlara ilaveten sütünüz de gelmiyorsa hayat hiçde kolay değildir. Tüm bebeklerin bu kolik illetinden kurtulmasını anne-babaya sabır diliyorum.

nurcan53
Ynt: kolik?? - 05.01.2008 13:05:44
dün saç kurutma makinasını ben de denedim hiç etkisi olmadı aynı şiddette ağlamaya devam ettii..kucakta da ağlıyor bazan dolaşınca evin içinde o zaman susuyor..bir de sinir oluyorum acıkınca o kadar şiddetli ağlamıyor bu kolikte ağlıyor kocaman kocaman..

kolik cd si bizde işe yaramadı..zaten ben de tahammul edemedim o sese yaa

Kızımın blogu

Sweet_T_P
  • Tüm gönderiler : 20
Ynt: kolik?? - 07.01.2008 02:37:08
kizlar acaba benim bebegimde mi kolik  gecenin 11inde basliyor bu 4 haftadir devam etmekte gece 3 e kadar ne uyutmak ne susturmak mumkun degil surekli agliyor sinirleniyor emzikle zor susuyor uyumaya calisiyor uyuyamiyor gece ayni saatte 3ten sonra rahatlayip derin uykuya daliyor bu kolik mi oluyor?? fön makinesini denedim 2 dk dinledi yine basladi aglamaya  ve neden geceleri bu huysuzluk gunduzleri degil anlamiyorum

nurcan53
Ynt: kolik?? - 07.01.2008 12:21:12
canım her gun veya gece aynı saatlerde yapıyorsa huysuzluk o zaman kolik oluyor gazdan ayırmak o kadar zor ki..

bizde hem gunduzleri hem geceleri oluyor .zaten gece  1 den önce uyumak yok bize

Kızımın blogu

Arslana
  • Tüm gönderiler : 26
Ynt: kolik?? - 07.01.2008 13:29:41
Genelde kolik olayi çocuğun bakımda bazı şeyler değiştirip çözebilirsiniz. Bu tür şeyler bizim 'Anneler destek grubu' da örenebilirsiniz. Ayrıca baby-sling (http://www.anna-tr.com/Baby-sling.htm) kullanarak bu problem çozebilirsiniz. Anneler destek grubu katılmak için ön kayıtları www.anna-tr.com sitesinde yapılmaktadır

nurcan53
Ynt: kolik?? - 07.01.2008 18:42:00
link açılmıyor

kızım bugun saç kurutma makinası sesi eşliğinde bayadır uyuyor gece ayaktayız demek ama iyi oldu dinlendim..

bu saç kurutma makinası sesinin zararı var mıdır acaba?

Kızımın blogu

**UYUCU**
  • Tüm gönderiler : 1656
  • Bölge: Kalbim Ege'de kaldı...
Ynt: kolik?? - 11.01.2008 11:36:40
ay bu kolik ömrümden ömür çaldı, kızım çığlık çığlığa ağlarken bazen bende oturur ağlarım, uyanık olduğu tüm zamanlar kucakta o oda senin bu oda benim gez bakalım gez, bayılacam sanıyorum, memleketimden 1500 km uzakta doğu görevindeyim, ne gelenim var ne gidenim, ne annem var, ne teyzem misali yapayalnızım, kapımı çalan komşum bile yokçok zor canım biliyorum ama yapacak bişey yok dedi doktor sabır sabır sabır...

**UYUCU**
Ynt: kolik?? - 11.01.2008 11:39:17

Orjinalden alıntı: sabırsız semra

o günleri hatırlamak hala tüylerimi diken diken etmeye yetertam 2 haftalıkken başladı 5.ayda azaldı ama bitmedi tam kurtulmamız 9.ayı buldu diyebilirim.gazsancımız da boldu e düşünün artık ikisi bi arada.yalnız başına kolikli bi bebeğe bakmak depresyona girmemek için cebelleşmek,sütün azalmasın diye _uykusuzluk ve açlıktan_ sadece dua etmek,2 saatte bi emzirmeye dikkat etmek(mide boşalmadan çocuğu beslemek gazı arttırdığı için dr.umuzun önerisiydi.sindirilmiş sütle sindirilmemiş süt karışınca gaz daha da artar çünkü)tüm gün boyunca kucakta gezdir,olmadı arabada tur attır.hiç geçmeyecek gibi geliyordu zaman.tek çaresi kucakta gezdirmek ve araba motoru,fön makinesi ya da elektrik süpürgesi vs.daha da önemlisi zaman...sindirim sisteminin gelişmesini ve dünyaya alışmasını beklemek.benim oğlum infantil koliği uzun sürdüğü için şanssızdı ama umarım her bebek ve anne bu dönemi en kısa sürede atlatır

aynen aynen aynen aynı benim yaşadıklarım şuan 2 haftalıkken başladı, tam gaz devam ediyor, tek fark geceleri biraz uyumaya başladı artık çok şükür

nazan samıt
  • Tüm gönderiler : 6938
  • Bölge: http://ordeklerim.blogspot.com/
Ynt: kolik?? - 11.01.2008 12:17:10

ay bu kolik ömrümden ömür çaldı, kızım çığlık çığlığa ağlarken bazen bende oturur ağlarım, uyanık olduğu tüm zamanlar kucakta o oda senin bu oda benim gez bakalım gez, bayılacam sanıyorum, memleketimden 1500 km uzakta doğu görevindeyim, ne gelenim var ne gidenim, ne annem var, ne teyzem misali yapayalnızım, kapımı çalan komşum bile yokçok zor canım biliyorum ama yapacak bişey yok dedi doktor sabır sabır sabır...

aynen canım ne gelenim var ne gidenim kapımı çalan komşum bile yok gerçekten birde kolikli bir bebek ve tüm ilgi üstünde olsun isteyen kıskançlıktan çatlayan 2.5 yaşında bir çocukla düşünün artık ne haldeyim ama sabır diyorum sadece ve ne denediysem olmadı hiç bişi işe yaramıyorsenin içinde çok üzüldüm allah yardımcın olsun benim sadece burdaki arkadaşlarım var burasıda olmasa kafayı yerim

**UYUCU**
Ynt: kolik?? - 11.01.2008 12:21:37

Orjinalden alıntı: nazan samıt

aynen canım ne gelenim var ne gidenim kapımı çalan komşum bile yok gerçekten birde kolikli bir bebek ve tüm ilgi üstünde olsun isteyen kıskançlıktan çatlayan 2.5 yaşında bir çocukla düşünün artık ne haldeyim ama sabır diyorum sadece ve ne denediysem olmadı hiç bişi işe yaramıyorsenin içinde çok üzüldüm allah yardımcın olsun benim sadece burdaki arkadaşlarım var burasıda olmasa kafayı yerim

ay ay senin durumun daha kötü canım birde kardeş var demek tabi oda şimdi 2 yaş sendromundadır, bir sendromlu bir koliklisanada kolay gelsin, arkadaşlar var çalıştığım okuldan ama sık görüşemiyoruz herkes kendi halinde, öptüm canım sabır diyorum tekrar kolay gelsin

nurcan53
Ynt: kolik?? - 11.01.2008 16:27:59

Orjinalden alıntı: uyucu

canım ya aynen ben de tek başımayım akşamları eşimin gelişini dört gözle bekliyorum..

kızım 2 gun saç kurutmayla gunduz harika uyudu..son iki gun de bunun acısını çıkarıyor ne gunduz ne gece uyudu dun gece 2 ye kadar ayaktaydık en son memeye taktım yattık beraber ..hiç yapmadığım şey korkuyorum üzerine yatarım diye ama ikimiz deyorgun düşmüşüz..

bugun gene kötü ..

senin 3 ay olmuş geçmedi mi yaa

Kızımın blogu

**UYUCU**
Ynt: kolik?? - 11.01.2008 19:12:12

Orjinalden alıntı: zümrammm

canım ya aynen ben de tek başımayım akşamları eşimin gelişini dört gözle bekliyorum..

kızım 2 gun saç kurutmayla gunduz harika uyudu..son iki gun de bunun acısını çıkarıyor ne gunduz ne gece uyudu dun gece 2 ye kadar ayaktaydık en son memeye taktım yattık beraber ..hiç yapmadığım şey korkuyorum üzerine yatarım diye ama ikimiz deyorgun düşmüşüz..

bugun gene kötü ..

yok canım yaa geçmedi valla daha ne zaman geçer bilmiyorum, artık gaz mı naz mı bilmiyorum ama hep mız mız mız, hiç 5 dk bile oyalanmıyor kızım,sabah kahvaltımı bile o ağlarken yapıyorum bazen, ne yapayım yemesem süt yok, yesem çocuk durmuyor

M+S=B
  • Tüm gönderiler : 1243
  • Bölge: edirne'den çok uzakta...
Ynt: kolik?? - 12.01.2008 16:16:13

Orjinalden alıntı: zümrammm

bugun gene kötü ..

yok canım yaa geçmedi valla daha ne zaman geçer bilmiyorum, artık gaz mı naz mı bilmiyorum ama hep mız mız mız, hiç 5 dk bile oyalanmıyor kızım,sabah kahvaltımı bile o ağlarken yapıyorum bazen, ne yapayım yemesem süt yok, yesem çocuk durmuyor
bilirim nasıl zordur hem yalnızlık hem de kolik bi bebek benim de bebeğimin kolik durumu arasız 6. aya dek hafifledikten sonra 9.aya dek sürmüştü.bi ara psikolojimden şüphe duymuştum.ama geçti çok şükür...hergün bi sonraki günün takvim yaprağını koparıyordum zaman geçsin de burak büyüsün diye.o günler de yavrumu koklayamamanın acısı hala içimde.anneliğin tadına bile varamamıştım maalasef ki.ama çok şükür ki geçiyor.rabbim annelere bi şekilde sabır ve güç veriyor.geçecek kızlar inanın bu günler de geçecek.anneliğin tadına varıp,bu sefer de peşlerinden koşturmaktan yorgun düşeceksiniz ama hiçbi zaman dilimi kolik zamanı kadar üzücü olmuyor.tek yapılacak şey gün saymak...allah yardımcınız olsun

AyfErcu_59
  • Tüm gönderiler : 1605
  • Bölge: TEKİRDAĞ
Ynt: kolik?? - 13.01.2008 17:50:08
ben çok faydasını gördüm cdleri dinlet sakinleşmesini sağla ve omx adında bitkisel bir şurup var onuda mutlaka dr sorarak kullan çok işime yaramıştı

**UYUCU**
Ynt: kolik?? - 11.02.2008 08:45:41
kıslar yaa şu kolik geçsin artık allahım gecem gündüzüme karıştı, bebeğim uyuyamıyor yaa, oda yorgun bende eşimde 4 ayımızı bitirdik ama hala aynı birde üstüne idrar yolları enfeksiyonu eklendi aldığımız antibiotik şurubun yan etkisi gaz, şişkinlik ve ishal, sonuç yaren felaket tabi bizde, zaten gazlı olan bebeğim balon oldu, sürekli mız mız, ve kucakta geziyor, ağrımayan yerim yok artık

[image]local://107905/B4C946513ADF48E19F55A496B7EE9850.jpg[/image]
Eklenen resim(ler)

strawberry83
  • Tüm gönderiler : 1467
Ynt: kolik?? - 11.02.2008 09:16:38
canım benim seni çok iyi analıyorum aynı problem bizdede vardı uykusuz geceler tükenen sabırlar hepsini yaşadık...doktorlar bu tür ağlamalrın bebeklerin streslerini atmak için yaptıklarını söylüyorlar..tabi onlar sitresatarken bizi stres sahibi yapıyorlar..zamanla geçiyor canım benim sadece sabır etmekten başka  bi çıkışın yok..

tarcininmutfagi
  • Tüm gönderiler : 561
  • Bölge: Ankara
Ynt: kolik?? - 11.02.2008 10:54:13
koliki en iyi bilenlerdenim çünkü çok şiddetlisini yaşadık ama şükür artık geçti. saç kurutma makinası, gece araba seyahattleri, kolik cd leri bizde epey işe yaradı. hatta bu ugurda bir saç kurutması bile yaktık
geçince cabuk unutuyorsunuz.sabır ve bebegınıze kucakcı olsada ilgi ve sevgi verin. en kolay rahatlatıcıdır.

İZMİRLİ SERAP
  • Tüm gönderiler : 598
Ynt: kolik?? - 11.02.2008 13:08:41
KIZLAR SİZİ ÇOK İYİ ANLAYANLARDANIM BENİM BEBEĞİM ŞUAN 4,5 AYLIK VE BİZ 3 AY BU SORUNU YAŞADIK. GECE GÜNDÜZ AĞLARDI KIZIM.KOLİK CD Sİ,FÖN MAKİNESİ,SÜPÜRGE 3 AY BOYUNCA BUNLRLA UYUDUK BİZ.CD GECE GÜNDÜZ SON SES AÇIK ÇALARDI EVDE.VE KIZIMI SIMSIKI KUCAKLARDIM AYAKATA GEZİNİRKEN CD DİNLERKEN KUCAMDA UYURDU.BEŞİĞİNE KOYDUGUM AN UYANIRDI VE BU YÜZDEN 3 AY BOYUNCA KIZIMI KUCAMDA YATIRDIM BEN. SIRTIMA 2 YASTIK KOYUYORDUM HAFİF OTURURU POZİSYONDA KIZIM GÖĞSÜMDE YÜZ ÜSTÜ ÖYLE UYUDUK BU POZİSYON ONU ÇOK RAHATLATIYORDU.ALLAH ŞÜKÜR Kİ ŞUAN MELEKLER GİBİ USLU.TAM 3 AYMIZI DOLDURDUK VE BERFİN BİANDA DEĞİŞTİ.ŞİMDİ GÜNDÜZ DE GECE DE GÜZEL UYUYOR.KOLAY KOLAY AĞLAMAYAN BİR BEBEK OLDU.DARISI SİZLERE.SİZLERE BU YATIŞ ŞEKLİNİ VE KOLİK CD SİNİ YÜKSEK SESLE ÇALMAK ŞARTIYLA DENEMENİZİ İSTERİM. FAYDASI OLUYOR.

KIZIM SEN BENİM HERŞEYİMSİN

ekaya77
  • Tüm gönderiler : 133
Ynt: kolik?? - 11.02.2008 14:08:06
benimde ikizlerimden birinde kolik vardı.size yaptıklarımı yazayım belki faydası olur;
   fön makinası,sıcak suyun içinde tutma ya da karnına sıcak havlu ile masaj,rezene çayı,sab simlex damla ve en önemli yonca beşikten salanan beşik aldım onda hafif salanarak uyudu 3 ay böyle gecti,kızım aglamaktan katılırdı resmen.allah yardımıcınız olsun bu dönemi en kısa zamanda atlatın inşallah

**UYUCU**
Ynt: kolik?? - 12.02.2008 09:33:10
sağolun kızlarda ben bunların hepsini yapıyorum zateeeen ama tık yok, kucağımda ilgi ve sevgi sonsuz zaten, ama geçmedi yaa onu merak ediyorum acaba başka birşeymi var diye, bugün başka bir dr ye gidicez, burda kimsemde yok, sadece eşim ve ben birde minikim, serap artık çok zor ağlıyor demişsin maşallah, inşallah en kısa zamanda bende görürüm o günleri,sağolun kıslar

[image]local://107905/5117B6016ABF42D2819DAC2FFD7541AD.jpg[/image]
Eklenen resim(ler)

Azerin
  • Tüm gönderiler : 37
Ynt: kolik?? - 14.07.2008 13:00:14
benim bebeyim makinayla falanla sakınlesmiyo. ne yapsam ya. banyo, gezıntı, ovma, bitkisel cay denedim. nafile
Bismillah her hayrın başıdır,
biz dahi başda ona başlarız.

zumra buyurken
  • Tüm gönderiler : 9598
  • Bölge: Üyelik 2004
Ynt: kolik?? - 14.07.2008 13:13:37
İNTERNETTEN BUZUKİ ORHAN KOLİK CD Sİ İNDİR ONU DİNLET BEN DİNLEMEKTEN HELAK OLMUŞTUM BELKİ İŞE YARAR..

KOLİKSE EĞER KUCAK İŞE YARAR ALIŞIR DİYE KORKMA KUCAĞINA AL GÖĞSÜNDE YATIR KOLİK GECİNCE O KADAR KUCAK İSTEMİYOR..

BİZ BATTANİYEDE SALLARDIK SABAHLARA KADAR ÇOK ZORDU AMA KOLİK GEÇİNCE ŞÇOK ŞÜKÜR BATTAİNEYEYİ DE KESTİK..

Azerin
  • Tüm gönderiler : 37
Ynt: kolik?? - 14.07.2008 22:42:57
hangi siteden indire bılırım acaba? googleden aradım bulamadım. Sizlerin bildiyi site varmı?
Bismillah her hayrın başıdır,
biz dahi başda ona başlarız.

sibel_özgür
  • Tüm gönderiler : 1361
  • Bölge: ÜMRANİYE/İSTANBUL
Ynt: kolik?? - 15.07.2008 16:44:04
okudum ve şok oldum...daha neler duyucam bakalım  kolik diye bir durummu oluyo çocuklara ...hiç duymamıştım...  bu site  gerçekten çok faydali bir site... çok ağlayınca kolik mi olmuş oluyor... ve öyle olunca ne yapmamaız gerekiyor...

<***AYNUR***>
  • Tüm gönderiler : 540
  • Bölge: istanbul
Ynt: kolik?? - 28.07.2008 02:14:11
bende okuyunca 6 sene öncesine gittim 26.04.2002 doğumulu kızım beyzam dünyaya geldi...o tarihten sonra neredeyse 1,5 yıl boyunca kızım Allahın her günü saatlerce ağlardı çığlık çığlığa acile az götürmedik ne hal kaldı ne takat uykular haram eşimle perişan oluyorduk...bu şekil olunca insan ne anneliğinden birşey anlıyor ne bebekten üstelik ruhsal olarak ta darbe alıyor insan...

değişik değişik onlarca doktora götürdük yapılacak hiçbirşey yok dediler sabredin sabredin...sabrettik geçti gitti bazen o günlerimin benden neleri alıp götürdüğünü çok düşünürüm belki erkenden beyazlayan saçlarım belki başka şeyler zor çok zor ama ne olur kendinizi yıpratmayın daha relax olun şimdiki aklım olsa o kadar kendimi sıkmazdım...mutlaka bitecek.

Allah bana mükafat verdi 2.kızım melek gibiydi bir su misali büyüdü yavrum...

birde hamile anneler ve adayları en önemli tavsiyem şu: biz beyzayı her doktora pedogog a veya bir uzmana götürdüğümüzde hep şu soru ile karşılaştım hamileliğiniz nasıl geçti zor mu stresli mi negatif mi anladınız sanırım anahtar oymuş.    

zumra buyurken
  • Tüm gönderiler : 9598
  • Bölge: Üyelik 2004
Ynt: kolik?? - 28.07.2008 08:51:08

Orjinalden alıntı: Azerin

hangi siteden indire bılırım acaba? googleden aradım bulamadım. Sizlerin bildiyi site varmı?

biz netten bulmuştuk hatta kendi sitesi bile var.. beyaz müzik m ne öyle bişey de deniyordu.. takrarr bakın..malesef biz sildik çok şükür
ama sadece bikaç kere işe yaramıştı bizde yani her seferinde yeni  ve değişik bişey istiyordu kızım

şimdi hızlı hızlı sallanmadan uyumuyor..kolikin bize bıraktığı eser bu

rosein
  • Tüm gönderiler : 90
Ynt: kolik?? - 18.09.2008 14:35:50
tüm yazdıklarınızı bir solukta okudum, oğlumuzun bugün 22. günü 2-3 gündür gaz problemimiz var, özellikle akşamları çok sıkıntılı oluyor uykuya dalmakta zorlanıyor. Çok şiddetli değil ama ağlıyor uzun süre sürekli emmek istiyor,ben de denildiği gibi her emzirmenin arasını 2 saat tutmaya çalıştığımdan yalancı memeyle oyalamaya çalışıyorum,kucağımda sallıyorum, en son ben de dün akşam fönle uyuttum,battaniyeye sardım biraz rahatladı. Bu arada dediğim gibi 2-3 gündür bu sıkıntımız var ve önceden her emmede kakasını yapardı 2-3 gündür zorlanarak ve çok az yapıyor bununla bağlantılı bir durum galiba ancak normal mi böyle bir değişim kabız mı oldu yoksa ????

tumanbay
  • Tüm gönderiler : 772
Ynt: kolik?? - 18.09.2008 14:42:53
Ayy canim ya o gunleri hatirladim.. ağlardim ben..Ege 'nin cok fazla kolik sıkıntısı oldu. Hicbirsey ise yaramiyor. tek ilacı zaman.. Bir de burada daha evvel yazdımmı hatırlamiyorum sunun tavsiye edeyim. Orhan Osman'nın kolik ismi altında bir cd si var. Ege onunla sakinlerdi..hadi kolay gelsin.
;

Sayfayı değiştir: 12 > | Sayfayı gösteriyor 1 of 2, mesajlar 1 to 40 of 51