Sayfayı değiştir:
< 12 | Sayfayı gösteriyor 2 of 2, mesajlar 41 to 49 of 49
__berna__
-
Tüm gönderiler
:
3960
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 01 January 0001
|
Ynt: İMDAAAAAT SAÇLARIM DÖKÜLÜYOOOOO
-
15.12.2008 15:15:55
oğlum doğduktan yaklaşık 3 ay sonra başlayan ve neredeyse kafa derimin görünmesine yol açacak derecede şiddetli olan saç dökülmesi problemim sanırım bitmiş bulunuyor. hem de hala emzirmeme rağmen!!! benim kan tahlillerim tamamen normaldi. anemi gibi bir sorunum yoktu. cildiye uzmanı sadece doğuma bağlamıştı. ben de çinko+biotin+selenyum+e vitamini kullandım. 2 gün önce dip boyamı yapan kardeşim kafamdan minik minik saçların fışkırdığını söyledi! solgar'ın 22 mg zinc pikolinate ve 1000 mikrogramlık biotin preparatını ve amway nutriway'in de selenyum-E'sini kullandım. çinko vie biotin'i farklı markalardan da temin edebilirsiniz ama selenyum+evitamini bir arada sadece nutriway'de var. belki işinize yarar diye paylaşmak istedim züleyhacım konu başlığı açmadan önce bakılması gereken başlıklarda saç dökülmesi konusuna tıklayınca bu sayfa değil, benim ilk yazdığım ve senin kilitlediğin sayfa açılıyor canım. ben o yüzden oraya yazdım. düzelt istersen.
|
|
Nilay&Yiğit
-
Tüm gönderiler
:
3504
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: İstanbul
|
Ynt: İMDAAAAAT SAÇLARIM DÖKÜLÜYOOOOO
-
15.12.2008 18:35:01
arkadaşlar bende doğum yaptıktan sonra bu sorundan muzdariptim, dediğiniz gibi tutam tutam saçlarım dökülüyordu. doktora gittim tahlil yaptırdım çinko yada demir eksikliği olabilir mi diye ama hiçbişey çıkmadı, herşey normaldi. taa ki emzirme dönemi bitti ( oğlum 6 ay emdi ) ondan sonra saçlarım dökülmemeye başladı. bi çok yerdende duydum emzirirken saçlar dökülüyormuş. bende ona bağladım. emzirmem bitince dökülme de bitti.
|
|
happygirl
-
Tüm gönderiler
:
4
-
Ödül puanları
:
0
|
Ynt: Ynt: İMDAAAAAT SAÇLARIM DÖKÜLÜYOOOOO
-
05.07.2011 10:04:14
www.eczanemizde.com tavsiye ederim...saç dökülmesine karşı birçok ürünü satıyorlar...benim de alışveriş yaptıgım güvenilir bir site...
|
|