Gülüşüm Merhaba
Umarım hepimiz kısa zamanda bu listeden kurtuluruz...
Ben de Nisan ayında hamile kaldım...Fakat kimyasal gebelik oldu...
Çalıştığım fabrika el değiştirdi ben de yeni sahipleri ile çalışmak istemedim...İşten ayrılınca bir arkadaşımızın tavsiyesi üzerine bir merkeze gitmiştik...Orda önceki tetkiklere baktılar,herşey normal dediler...Adetinizin üçüncü günü şu testleri yaptırın getirin dediler...Ben adet olmayı bekliyordum...Bütün adet belirtilerini yaşadım...Hatta adet olacağım gün kahverengi leklenmeler oldu...Dedim ki kesin devamı gelir.Fakat gelmedi...Evde test yaptım...Hafif pembe çizgi...Sonunda görmek nasip oldu

Ertesi gün kan testinde de çıktı...1 hafta sonra testi tekrarladım fakat kanamam başlamıştı...Değer çok güzel yükselmişti...Fakat devamında kanamam kesilmedi ve devamı kimyasal geb elik...b-hcg değerim git gide geriledi ve kendi kendine sıfırlandı...Bu dönem beni çok yordu...Hamilelik belirtilerini yaşadım...Çok şükür ki kendi kendine sonlandı...Kürtaja felan gerek kalmadan...Her işte bir hayır varmış dedim işten çıkmamda bu yaşadıklarımı görünce...
Hatta doktor kimyasal gebelik deyince gülesim geldi...Kimyager olunca olacağı buydu dedim :)
3 sene olacak 10 Ağustosta evleneli...Başından beri istiyoruz...Eşim şehir dışında çalıştığı için doktor denk gelmiyor olabilir dedi...2 haftada 1 gelse de her zaman denk gelmiyor demekki:))
Doktor son tahlillerden sonra ne aşılama ne tüp bebekten bahsetmedi...Yumurta takibi dedi...Bakalım zaman ne gösterecek...Yaş 33...Aslında bana kalsa hiç oyalanmak istemiyorum...
Bu arada pzt günü de başka bir fabrikada işe başlıyorum...Umarım uğurlu gelir...
Canım foruma çok giremesem de hep aklımdasın unutma...Umarım 2.tüp bebek denemende cennet kokulu meleğini veya meleklerini kucağına alman nasip olur...Dualarım seninle...Rabbim emeklerini zayi etmesin...