ANNE ADAY ADAYLARININ LISTESI

Sayfayı değiştir: << < ..101102103104105 > | Sayfayı gösteriyor 104 of 105, mesajlar 4121 to 4160 of 4161
Yazar Mesaj
gülüs83
  • Tüm gönderiler : 3636
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 01 January 0001
  • Bölge: **
Ynt:ANNE ADAY ADAYLARININ LISTESI - 31.07.2009 11:10:42
noluyo ya herşey değişmiş listem karınca kadar çıktı

karabocux
  • Tüm gönderiler : 465
  • Bölge: İstanbul
Ynt: ANNE ADAY ADAYLARININ LISTESI - 31.07.2009 11:36:56
Merhaba Gülüş83,

Evet ben bir zamanlar aktiftim ama sonrasında uzun zamandır foruma girmiyordum. Hem işlerim çok yoğunlaşmıştı hem de bebek konusundan uzak durmak istedim. Bizimki sebepsiz infertilite her türlü tetkiği yaptırdık ama ikimizde de hiçbir sorun bulunamadı. Bu süre zarfında bir aşılama, bir tüp bebek denedik tutmadı. İkinci tüp bebek denemesi için işimden ayrıldım stresten uzak olayım diye ve şu anda çok şükür hamileyim inşallah sonunu da Allah'ın izniyle mutlu ve sağlıklı bir şekilde görürüm.
Bu listeden ne zaman çıkacağım ben diye kara kara düşünürdüm ve sonunda oldu işte.. darısı en tez zamanda siz isteyen arkadaşlarımın başına özellikle de uzun süredir bekleyen, tedavilere emek, zaman ve ümitlerini yatırmış arkadaşlarıma daha da çabuk vermesini diliyorum Allah'tan ama tabii sağlıklı ve hayırlısını.. sevgiler.. 

KUNTIKI
  • Tüm gönderiler : 10128
Ynt:ANNE ADAY ADAYLARININ LISTESI - 31.07.2009 23:32:50
gülüş83

bende alışamadım kıss gülüşümmm listeyi göremiyommm

gülüs83
Ynt: ANNE ADAY ADAYLARININ LISTESI - 01.08.2009 09:41:18
karabocux

Merhaba Gülüş83,

Evet ben bir zamanlar aktiftim ama sonrasında uzun zamandır foruma girmiyordum. Hem işlerim çok yoğunlaşmıştı hem de bebek konusundan uzak durmak istedim. Bizimki sebepsiz infertilite her türlü tetkiği yaptırdık ama ikimizde de hiçbir sorun bulunamadı. Bu süre zarfında bir aşılama, bir tüp bebek denedik tutmadı. İkinci tüp bebek denemesi için işimden ayrıldım stresten uzak olayım diye ve şu anda çok şükür hamileyim inşallah sonunu da Allah'ın izniyle mutlu ve sağlıklı bir şekilde görürüm.
Bu listeden ne zaman çıkacağım ben diye kara kara düşünürdüm ve sonunda oldu işte.. darısı en tez zamanda siz isteyen arkadaşlarımın başına özellikle de uzun süredir bekleyen, tedavilere emek, zaman ve ümitlerini yatırmış arkadaşlarıma daha da çabuk vermesini diliyorum Allah'tan ama tabii sağlıklı ve hayırlısını.. sevgiler.. 

canıım benim çok sevindim
bizimde sebepsiz infertilite benimda ilk tüp denememde olmadı inş.bidahakine olur  umut oldun valla darısı isteyen herkese olsun inşallahhhh
sakıncası yoksa hangi hastanede yaptırdın ben ilkini gazieurofertilde yaptırdım 2.yi istanbul yada ankara düşünüyorum ama bakalım kısmet

gülüs83
Ynt:ANNE ADAY ADAYLARININ LISTESI - 01.08.2009 09:50:14
KUNTİKİ

gülüş83

bende alışamadım kıss gülüşümmm listeyi göremiyommm

nurummm evet bende zorlanıyorum biraz
baksana durunun cetveli nerdeyse kaybolmuş
bu arada maşallahh kuzumaaa annesii 22 haftalık mı oldunuz amanınnnn zaman ne çabuk geçiyor

pembegül
  • Tüm gönderiler : 751
  • Bölge: ANKARA ANKARA GÜZEL ANKARA
Ynt:ANNE ADAY ADAYLARININ LISTESI - 01.08.2009 17:33:53
Gülüşüm Merhaba

Umarım hepimiz kısa zamanda bu listeden kurtuluruz...

Ben de Nisan ayında hamile kaldım...Fakat kimyasal gebelik oldu...

Çalıştığım fabrika el değiştirdi ben de yeni sahipleri ile çalışmak istemedim...İşten ayrılınca bir arkadaşımızın tavsiyesi üzerine bir merkeze gitmiştik...Orda önceki tetkiklere baktılar,herşey normal dediler...Adetinizin üçüncü günü şu testleri yaptırın getirin dediler...Ben adet olmayı bekliyordum...Bütün adet belirtilerini yaşadım...Hatta adet olacağım gün kahverengi leklenmeler oldu...Dedim ki kesin devamı gelir.Fakat gelmedi...Evde test yaptım...Hafif pembe çizgi...Sonunda görmek nasip olduErtesi gün kan testinde de çıktı...1 hafta sonra testi tekrarladım fakat kanamam başlamıştı...Değer çok güzel yükselmişti...Fakat devamında kanamam kesilmedi ve devamı kimyasal geb elik...b-hcg değerim git gide geriledi ve kendi kendine sıfırlandı...Bu dönem beni çok yordu...Hamilelik belirtilerini yaşadım...Çok şükür ki kendi kendine sonlandı...Kürtaja felan gerek kalmadan...Her işte bir hayır varmış dedim işten çıkmamda bu yaşadıklarımı görünce...

Hatta doktor kimyasal gebelik deyince gülesim geldi...Kimyager olunca olacağı buydu dedim :)

3 sene olacak 10 Ağustosta evleneli...Başından beri istiyoruz...Eşim şehir dışında çalıştığı için doktor denk gelmiyor olabilir dedi...2 haftada 1 gelse de her zaman denk gelmiyor demekki:))

Doktor son tahlillerden sonra ne aşılama ne tüp bebekten bahsetmedi...Yumurta takibi dedi...Bakalım zaman ne gösterecek...Yaş 33...Aslında bana kalsa hiç oyalanmak istemiyorum...

Bu arada pzt günü de başka bir fabrikada işe başlıyorum...Umarım uğurlu gelir...

Canım foruma çok giremesem de hep aklımdasın unutma...Umarım 2.tüp bebek denemende cennet kokulu meleğini veya meleklerini kucağına alman nasip olur...Dualarım seninle...Rabbim emeklerini zayi etmesin...

***SEN BENİM UĞURLU YOLUMSUN***

gülüs83
Ynt:ANNE ADAY ADAYLARININ LISTESI - 03.08.2009 09:15:14
pembegül

Gülüşüm Merhaba

Umarım hepimiz kısa zamanda bu listeden kurtuluruz...

Ben de Nisan ayında hamile kaldım...Fakat kimyasal gebelik oldu...

Çalıştığım fabrika el değiştirdi ben de yeni sahipleri ile çalışmak istemedim...İşten ayrılınca bir arkadaşımızın tavsiyesi üzerine bir merkeze gitmiştik...Orda önceki tetkiklere baktılar,herşey normal dediler...Adetinizin üçüncü günü şu testleri yaptırın getirin dediler...Ben adet olmayı bekliyordum...Bütün adet belirtilerini yaşadım...Hatta adet olacağım gün kahverengi leklenmeler oldu...Dedim ki kesin devamı gelir.Fakat gelmedi...Evde test yaptım...Hafif pembe çizgi...Sonunda görmek nasip olduErtesi gün kan testinde de çıktı...1 hafta sonra testi tekrarladım fakat kanamam başlamıştı...Değer çok güzel yükselmişti...Fakat devamında kanamam kesilmedi ve devamı kimyasal geb elik...b-hcg değerim git gide geriledi ve kendi kendine sıfırlandı...Bu dönem beni çok yordu...Hamilelik belirtilerini yaşadım...Çok şükür ki kendi kendine sonlandı...Kürtaja felan gerek kalmadan...Her işte bir hayır varmış dedim işten çıkmamda bu yaşadıklarımı görünce...

Hatta doktor kimyasal gebelik deyince gülesim geldi...Kimyager olunca olacağı buydu dedim :)

3 sene olacak 10 Ağustosta evleneli...Başından beri istiyoruz...Eşim şehir dışında çalıştığı için doktor denk gelmiyor olabilir dedi...2 haftada 1 gelse de her zaman denk gelmiyor demekki:))

Doktor son tahlillerden sonra ne aşılama ne tüp bebekten bahsetmedi...Yumurta takibi dedi...Bakalım zaman ne gösterecek...Yaş 33...Aslında bana kalsa hiç oyalanmak istemiyorum...

Bu arada pzt günü de başka bir fabrikada işe başlıyorum...Umarım uğurlu gelir...

Canım foruma çok giremesem de hep aklımdasın unutma...Umarım 2.tüp bebek denemende cennet kokulu meleğini veya meleklerini kucağına alman nasip olur...Dualarım seninle...Rabbim emeklerini zayi etmesin...

burcummmmm canımmmmm ne güzel haber bu sonu iyi olmasada sevindim inanki bak demekki doğal yolla hamile kalabiliryorsun bundan sonrasıda gelecektir inş..

benimde ilk tüp bebek denemem kimysasal oldu bendede kahve lekeler vardı kesin tutmadı demiştim ama kokuya karşı büyük hassasiyet olmuştu herşeyden midem bulanıyordu adet belirtiside vardı ama tam değil kasıklarımda bıçak saplanmaları oluyordu sanki fakat benimkide fazla sürmedi 2 günde bir testi tekrarladık sonunda 0 a düştü pek üzülmedim bundan sonra inş.sağlıklısı olur dedim

yeni işinde hayırlı olsun canım inş.sana uğurlu gelir bu defa sağlıkla büyür meleğin hayırlı haberler verirsin bize kendine çok iyi bak sende benim daima aklımdasın çok öpüyorum

behican
  • Tüm gönderiler : 306
Ynt:ANNE ADAY ADAYLARININ LISTESI - 16.08.2009 13:19:57
bu aralar hamile kalanda ,hamile kalmayı düşünende yok sanırım gülüş yalnızmı kaldık yoksam ...

gülüs83
Ynt:ANNE ADAY ADAYLARININ LISTESI - 17.08.2009 09:02:52
behican

bu aralar hamile kalanda ,hamile kalmayı düşünende yok sanırım gülüş yalnızmı kaldık yoksam ...

valla sanırım öyle oldu

zaten eskilerden ben ve bi kaç arkadaşım kaldı bizlerde bi hamile kalabilsek

saturn79
  • Tüm gönderiler : 384
Ynt:ANNE ADAY ADAYLARININ LISTESI - 04.09.2009 12:20:01
   Herkese merhabalar..benide listeden silebilirsiniz hamileyim :) allahım sağ salim tamamlamayı nasip etsin ..liste minnacık çıkmış görünmüyor ama ismim sanırım orada..bol bebişli mesajlar gelsin inşallah..sevgiler..

[/ img] [/ url] http://lb1f.lilypie.com/niNKp3.png [img] [ url = http://lilypie.com ]

gülüs83
Ynt:ANNE ADAY ADAYLARININ LISTESI - 05.09.2009 09:02:49
saturn79

Herkese merhabalar..benide listeden silebilirsiniz hamileyim :) allahım sağ salim tamamlamayı nasip etsin ..liste minnacık çıkmış görünmüyor ama ismim sanırım orada..bol bebişli mesajlar gelsin inşallah..sevgiler..

tebrik ederim canımm
evet ismin listede vardı çıkardım seni listeden gözün aydın canım ilk hamileliğin değildi sanırım demi

darısı listede geri kalan bizlere olsun inşallahhh aminn

gülüs83
Ynt:ANNE ADAY ADAYLARININ LISTESI - 05.09.2009 09:04:20
güncel liste
Eklenen resim(ler)

saturn79
  • Tüm gönderiler : 384
Ynt:ANNE ADAY ADAYLARININ LISTESI - 06.09.2009 17:51:45
gülüş83

saturn79

tebrik ederim canımm
evet ismin listede vardı çıkardım seni listeden gözün aydın canım ilk hamileliğin değildi sanırım demi

darısı listede geri kalan bizlere olsun inşallahhh aminn

Teşekkür ederim Gülüşcüm..yok canım ilk hamileliğim değil 2.hamileliğim.allahım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde tamamlamak nasip etsin.herkesden bebiş haberleri gelsin inşallah...Amin..

[/ img] [/ url] http://lb1f.lilypie.com/niNKp3.png [img] [ url = http://lilypie.com ]

behican
Ynt:ANNE ADAY ADAYLARININ LISTESI - 06.09.2009 18:21:30
allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin

__ANKA__
  • Tüm gönderiler : 5817
Ynt:ANNE ADAY ADAYLARININ LISTESI - 06.09.2009 23:55:47
gülüş ve behican bu sayfada tabiki yalnız değilsinizzzz

gün gelecek üçer beşer verecek Rabbim size de...
kızlar zamaaannnnnnnnnn,inanın kolay değil ama zamanı var
koca şiş göbüşle gezeceğiniz günler de gelecek

gardroplarınız giyemediğiniz cicilerle dolup taşacak
ayakkabılarınızın topuğu gideerek azalacak
dolabınızda sütler yoğurtlar fazlasıyla yer tutacak
bücürükler için ciciler bakılacak ,eve geliş gününün hayaliyle 9 ay çabucak geçecek...

sonraaaaaaaaaaa
yok sütüm gelmiyor,yok kilo veremiyorum
yok uykusuzum...

biraz daha sabır....sabrın sonu selamet inşaallah...

ALLAH'TAN YALNIZ KAFİRLER UMUDUNU KESER.............

slm ve dua ile kızlar,duanızı biz de bekliyoruz

gülüs83
Ynt:ANNE ADAY ADAYLARININ LISTESI - 08.09.2009 09:55:20
canım bisetim nasıl umut olduğunu nasıl destek verdiğini anlatamam  canım arkadaşım benim evet belki birgün bu dediklerinin hepsi olacak inşallah rabbimin izniyle

yazdıklarını okurken bile heyecanlandım valla gerçekten bunları yaşarmıyız acaba hiç bir kıyafetim olmasın uykusuz kalayım razıyım en sevmediğim yiyecekleri içecekleri sırf yavruma faydası olur diye zorla bile yerim yeterki kucağımda bir yavrum olsun yeterki kendi kanımızdan kendi canımınzdan bi parça olsun

eğer rabbim yazmışsa bizde birgün yaşayacağız inş. hayırlısını versin sağlıklısını versin başka bişey istemiyorum tüm isteyen herkese ve bana hayırlı bir evlat versin rabbimm aminnn

gün gelsin bu listeden kendimide çıkarayım büyük bir zevkle bu listede durmak birazda canımı sıkıyor artık anne adaylığına terfi etmek istiyorum

__ANKA__
  • Tüm gönderiler : 5817
Ynt:ANNE ADAY ADAYLARININ LISTESI - 11.09.2009 00:37:16
gülüş,

yazdıklarım Rahman'ın OL demesiyle hemen oluverecek şeyler...

zor değil...

dua edelim...ben inanıyorum...bunları siz de yaşayacaksınız...Allah yardımcımız olsun..evlat hasretiyle yanan bedenlere ruhlara mevlam ihsan etsin...evlat hasretiyle ve evlatlarımızla imtihan etmesin mevlam...

mlk
  • Tüm gönderiler : 1
  • Katıldı: 15 September 2009
Ynt:ANNE ADAY ADAYLARININ LISTESI - 15.09.2009 12:57:30
Merhaba Tüm anne adayları,
Bende son günlerimi yaşıyorum. İnşallah bebek geliyor ekim ayında, bebeğimin şansına bir yarışmaya katıldım. En mutlu anne adayı yarışmasına ve 3 bebeğe 1 yıllık prima bez veriyorlar ve daha bir sürü hediye var , sizde bebeğinizin şansına katılın aguagu adlı sitede yarışma.

gülüs83
Ynt:ANNE ADAY ADAYLARININ LISTESI - 15.09.2009 14:46:51
mlk

Merhaba Tüm anne adayları,
Bende son günlerimi yaşıyorum. İnşallah bebek geliyor ekim ayında, bebeğimin şansına bir yarışmaya katıldım. En mutlu anne adayı yarışmasına ve 3 bebeğe 1 yıllık prima bez veriyorlar ve daha bir sürü hediye var , sizde bebeğinizin şansına katılın aguagu adlı sitede yarışma.

canım inşallah sağlıkla alırsın yavrunu kucağına darısı bizlerinde başına
sen anne adaylarına değil anne aday adaylarına yazmışsın bi karışıklık oldu galiba bizler anne adayı olmayı bekleyen anne aday adaylarıyız inşallah birgün sizin oralara terfi ederiz

eda_dilara
  • Tüm gönderiler : 1533
  • Bölge: Istanbul
Ynt:ANNE ADAY ADAYLARININ LISTESI - 15.09.2009 16:47:10
Listeye benıde eklermısınız. benım 20 mayıs 2010 gozukyo tarıh. henız daha bır aylık bebısım:)

gülüs83
Ynt:ANNE ADAY ADAYLARININ LISTESI - 16.09.2009 09:26:42
eda_dilara

Listeye benıde eklermısınız. benım 20 mayıs 2010 gozukyo tarıh. henız daha bır aylık bebısım:)

bebişin hayırlı olsun gözünüz aydın tebrik ederimm
darısı başımıza (dediğime göre ) burası anne aday adayları listesi sizin listeniz hamilelik döneminde hazır buraya uğramışken ayağınızı süründe bizlerde peşinizden gelelim

mywish
  • Tüm gönderiler : 16
  • Katıldı: 06 October 2009
Ynt:ANNE ADAY ADAYLARININ LISTESI - 06.10.2009 21:49:51
selam benide araniza alirmisiniz. adim naz. 30 yasindayim. 5 yillik evliyim.son adet tarihim 1 ekim 2009. baska bisey yazmama gerekiyormu?

KUNTIKI
  • Tüm gönderiler : 10128
Ynt:ANNE ADAY ADAYLARININ LISTESI - 06.10.2009 22:01:11
mywish
aramıza hoşgeldin sefalar güzellikler uğurlar getirdin candostu burası çok uğurludur en yakın zamana yavrunun gelmesi dileğimle

seker66
  • Tüm gönderiler : 3335
Ynt:ANNE ADAY ADAYLARININ LISTESI - 06.10.2009 22:17:47
Nurrrrrr nerelerdesin ?

Ara ara görüyorum mesajlarını.. Az kalmış oğlunun gelmesine, sağlıcakla gelsin annesinin kollarına..

mywish
Ynt:ANNE ADAY ADAYLARININ LISTESI - 08.10.2009 20:23:13
selam.
ben sizinkiler gibi ticker nasil ekleyebilirm?

seyyda
  • Tüm gönderiler : 2
Ynt:ANNE ADAY ADAYLARININ LISTESI - 02.11.2009 00:51:28
merhaba bende aranıza yeni katıdım
anne aday adayıyım
15 ay oldu bizimde olmuyor bebişimiz
eşiminde benimde hiç bir sorunu yok
nedeni olmayan kısırlık dedikleri şey yaşadıklarımız
allah herkese tez zamanda nasip etsin
adım şeyda 23 yaşındayım istanbulda oturuyorum
hepinize iyi geceler

behican
Ynt:ANNE ADAY ADAYLARININ LISTESI - 07.11.2009 21:12:45
seyyda

merhaba bende aranıza yeni katıdım
anne aday adayıyım
15 ay oldu bizimde olmuyor bebişimiz
eşiminde benimde hiç bir sorunu yok
nedeni olmayan kısırlık dedikleri şey yaşadıklarımız
allah herkese tez zamanda nasip etsin
adım şeyda 23 yaşındayım istanbulda oturuyorum
hepinize iyi geceler

şeydacım hoşgeldin hepimizin duaları kabul olur inşallah listemiz genelde ugurludur ama .

seyyda
  • Tüm gönderiler : 2
Ynt:ANNE ADAY ADAYLARININ LISTESI - 22.11.2009 23:52:43
Hoşbulduk Behican
O zaman beni de listeye ekleyebilirsiniz..
Allah tüm bebek isteyenlere tez zamanda nasip eylesin inşallah..

mywish
Ynt:ANNE ADAY ADAYLARININ LISTESI - 02.12.2009 00:03:07
selam..
beni listeden cikarabilirsiniz. HAMILEYIM!!! Allaha sonsuz sukurler olsun. insallah sorunsuz bir hamilelik geciririm ve bebegimi saglikla kucagima alirim. darisi bekleyenlerin basina. Allah isteyen herkese nasip etsin.

mehpeyker
  • Tüm gönderiler : 674
Ynt:ANNE ADAY ADAYLARININ LISTESI - 15.02.2010 13:33:10

selam nasılsınz uzun süredr yoktum ne var ne yok kimler hamile herkesi tebrik ediyorum

mehpeyker
  • Tüm gönderiler : 674
Ynt:ANNE ADAY ADAYLARININ LISTESI - 15.02.2010 13:38:57

selam arkadaşlar benm 13 gün felan adetim gecikti hale adet olmadım... idrar testi yaptım silik 2 çizgi var acaba hamilemiyim yarın dr a gidicem..... çok sabirsizlanıyorum....hamilelik belirtileri ile ilgili forum bulamadım çatlıcam meraktan hamilemiyim acabea idrar testine güvenmiyorııummmmmmm

burcum60
  • Tüm gönderiler : 6
  • Katıldı: 10 October 2010
Ynt:ANNE ADAY ADAYLARININ LISTESI - 13.10.2010 23:36:38
merhaba bende siteye yeni katildim
iki yillik evliyiz ve 17 aydir bebek bekliyoruz
doktor bizede hicbir problem olmadigini biraz daha beklememiz gerektigini soyledi
ve iyi bir haber :))  dun benim regl olmam gerekiyordu ama olmadim :)) bugunde olmadim
regl olacagima dairde hicbir belirti yok
normalde regl belirtileri bir hafta onceden baslardi
arkadaslar hepinizin  dualarina ihtiyacim var insallah sonuc hayirlisiyla olumludur
tum isteyenlere ve dileyenlere de amin diyorum insallah rabbimden :))

burcum60
  • Tüm gönderiler : 6
  • Katıldı: 10 October 2010
Ynt:ANNE ADAY ADAYLARININ LISTESI - 13.10.2010 23:40:34
listeye benide eklermisiniz /°°
24 YASINDAYIM
SAT 12 EKIM

rana42
  • Tüm gönderiler : 709
Ynt:ANNE ADAY ADAYLARININ LISTESI - 08.03.2011 16:22:11
merhaba arkadaşlar uzun zamandır bu siteye girmiyordum listede ismimi görünce çok duygulandım hala bebegim yok hayırlısı hepimiz için olsun hoşçakalın

behican
Ynt:ANNE ADAY ADAYLARININ LISTESI - 08.10.2011 20:01:25
anam bende geldim de kimseler kalmamış :) bu arada bende hamile degilim rabişim

kardelen
Ynt:ANNE ADAY ADAYLARININ LISTESI - 29.11.2011 10:40:52
Selam arkadasla bende araniza yeni katildim biz 4 aydir evliyiz ama hala bebegimiz yok esimde bende cooook istiyoruz.
1 hafta once cok basim cok dönüyordu ve halsizdim doktora gittim ve yumurtaliklarda enfeksion oldugunu soyledi ve tedavige basladim bu gun adet gunum ve cok heyecanla bekliyorum insallah adet olmam.
benim eşimde varikosel var qaliba acaba hamile kalmis ola bilirmiyim.
<mesaj tarafından düzenlendi kardelen on 29.11.2011 10:44:44>

GUNEL
Ynt: Ynt: ANNE ADAY ADAYLARININ LISTESI - 29.11.2011 11:26:06
Selam arkadaslar bende anne olmagi cok istiyorum.
gecen haftalarda 1-2 gun cok kotu basim donuyordu ve karnimda agrilar vardi ve doktora gittim enfeksion oldugunu soyledi ve iyne,ilac falan verdi.
Simdi bu gunlerde adetim olmali, olmamasi icin allaha dua ediyorum.
benim tek korkum qaliba esimde varikosel var insallah yaniliriz
ve bu aydan hamile olurum sizce nasil olasilik yuksekmi acaba?

Sayfayı değiştir: << < ..101102103104105 > | Sayfayı gösteriyor 104 of 105, mesajlar 4121 to 4160 of 4161