Sayfayı değiştir:
<< < ..31323334 | Sayfayı gösteriyor 34 of 34, mesajlar 1321 to 1339 of 1339
irmakyagmur
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 01 January 0001
- Bölge: İSTANBUL
|
Ynt:KIŞ GÜNEŞİ KUZUCUKLAR---*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ ---
-
28.05.2010 17:15:13
Beyza'cığım hediyen tişörtü ilk kez giydirdim Yağmuşa. Çok da yakıştı, tekrar teşekkür ederim. O zaman gözüme ne kadar büyük gelmişti, şimdi anlıyorum ne kadar büyüdüklerini. Maşallah tüm evlatlarımıza.
|
|
uğurböcüğü
-
Tüm gönderiler
:
4047
-
Ödül puanları
:
0
|
-
02.06.2010 09:45:09
günaydınnn biz şu sıralar yine diş çıkarmakla meşgulüz.ece 2gecedir ateşliydi,geceleri mızıldanıp uyumuyor, uyutmuyordu ama dün gece biraz daha rahat uyudu... daha fazla zorlamasa bari.havalar da ısındı,çoook sıcak... buarada bizim kızları uyuttuktan sonra yataklarına yatırıyorum ama uyandıklarında yerlerinde yatmak istemiyorlar.yanımıza alınca uykuya devam.uyuyunca, ben uyumamış olursam ya da uyanırsam yine yerine götürüyorum ama çoğunlukla tekrar uyanıyorlar.fena alıştılar böyle.napıcam bilmiyorum.şöyle uyku vakti gelince yerlerine yatırsam,kendileri uyusalar süper olucak ama nasıl halledicem bilmiyorum,zor görünüyor... siz de bu durumlar nasıl??? ayşegülcüm odanız çok güzel oluyor,tam ırmak kuzusuna layık maşallah... yağmur nasıl? ne kadar büyüdüler değil mi? kardeşini görünce tepkisi nasıl olucak çok merak ediyorum açıkcası. inşallah seni çok zorlamaz... tülaycım biz iyiyiz çok şükür,siz nasılsınız? pek görünmüyorsun burda eskisi gibi? beyzacım resimlerden takip ediyorum sizi de,çok tatlı oluyorlar büyüdükçe değil mi? çok çok öpüyorum hepinizi...
|
|
irmakyagmur
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
|
-
03.06.2010 00:20:56
Türkan'cım diş konusu çok fena. Bizim de alttan üstten 3'er falan (tam bilemiyorum açmıyor, daha fazla olabilir) azı çıkmış. Sürekli eli ağzında, emziği de ağzından düşürmüyor. Yemek desen eskiyle alakası yok iştahının, sabahtan beri sadece bulamaç şeklinde kahvaltısının yarısını, sonrasında elmalı muhallebi, 200 cc kadar aptamil junior ve yine sebze püresinin 3'te 1'ini yemiştir. Öylece yattı saat 7 buçuk gibi... Gündüz uykusu uyumadı çünkü. Birazdan aptamil ısıtıp içircem. Ama işte bu iştahsızlıklar hep dişten. Sabah erken uyanınca ben de yanıma alıyorum hep, beni görünce ve tabi bizim yatağa gelince mışıl mışıl huzurla uyumaya devam ediyor. Neyse ki çok alışmadı. Ama alışmasından çok korkuyorum. Gerçekten çok büyüdüler ama uyumaları için hala çaba gerekiyor, yani hadi uykum var kapiim gözlerimi hala yok. Çok mu şey bekliyorum bilemiyorum. Daha vaktimiz var sanırım. Bugün mobilyalar geldi (karyola başka yerden olduğu için o hariç). Çok ciciş oldu odamız. Ama rustik perde borularını bulamadık, kalmamış, bu hafta sonu gelmesini bekliyormuş mağaza. Büyük ihtimalle o da karyola gibi dönüşe kaldı. Haftasonu Ankara'ya gidiyorum. Biraz erkene çektik çünkü kociş bu ara çok sık yurtdışına çıkacak, benim burada kalmamın bir anlamı kalmadı. Biraz da annemlerin evini dağıtsın Yağmuş paşa heheheh. Valla kardeşi olunca nasıl tepki vereceğini biz de çok merak ediyoruz. Bu aralar bana çok düşkün oldu. O da biz de bu işin üstesinden geleceğiz ama nasıl ve ne kadar zamanda bilemiyorum. En büyük arzum abisine çekmesi, ilk aylarda sakin bir bebek olması, gazsız, sorunsuz. O zaman ben de oğlumla ilgilenebilirim, bu süre zarfında o da kardeşinin varlığına alışır herhalde. Birkaç foto koyayım odamızdan.
|
|
irmakyagmur
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
|
-
03.06.2010 00:30:14
|
|
tweety0555
-
Tüm gönderiler
:
13295
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: AMASYA/MERZIFON
|
-
03.06.2010 07:57:58
aysegul o ıkı kapıyı bırını mavı bırını pembe gorunce gozlerım doldu rabbım gonlune gore verdı ..bebek ısteyen tum anneaday adaylarının gonlune gore versın...allahım bebek aratmasın...ırmakta geldım mı super olacak...saglıklı bırsekılde bebeklerını buyutmeyı nasıp etsın rabbım
|
|
ezgik
-
Tüm gönderiler
:
1139
-
Ödül puanları
:
0
|
-
03.06.2010 08:04:53
ayşegülcüm çok güzel olmuş maşallah, allah yavrularınla uzun ve güzel bir ömür nasip etsin canım
YAŞAR 20.08.2005 YAMAN 25.12.2009
|
|
irmakyagmur
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
|
-
04.06.2010 18:40:52
tweety0555 aysegul o ıkı kapıyı bırını mavı bırını pembe gorunce gozlerım doldu rabbım gonlune gore verdı ..bebek ısteyen tum anneaday adaylarının gonlune gore versın...allahım bebek aratmasın...ırmakta geldım mı super olacak...saglıklı bırsekılde bebeklerını buyutmeyı nasıp etsın rabbım Yaaaa Özlem'cim yıllarca ırmakyagmur diye sayıkladım, gezindim durdum. Allah'a ne kadar şükretsem azdır gerçekten. Kızımı da sağlıkla bir kucaklasam içim çok rahat edecek. Tüm dileklerine amin diyorum, Allah isteyen herkesi anne baba yapsın, sağlıklı evlatlar versin. Artık çok az kaldı. Şu 1,5 ay da geçse güzel haberler versem size. Bak sen Yiğit'i bile epey büyüttün maşallah, darısı başıma artık.
|
|
irmakyagmur
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
|
-
04.06.2010 18:42:07
ezgik ayşegülcüm çok güzel olmuş maşallah, allah yavrularınla uzun ve güzel bir ömür nasip etsin canım Teşekkür ederim Ezgi'cim. Herkesin beğenmesine çok sevindim, gerçekten içime sindi, çok mutluyum. Hepimiz için amin diyorum güzel dileğine.
|
|
uğurböcüğü
-
Tüm gönderiler
:
4047
-
Ödül puanları
:
0
|
-
08.06.2010 09:07:55
ayşegülcüm içine sinen, çok güzel bir oda hazırlamışsın kızına,çok çok beğendim tekrar söyleyim... çok az kaldı canım,hayırlısıyla sağlıkla kucaklamak nasip olsun inşallah... bebişle resimlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum...
|
|
irmakyagmur
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
|
-
09.06.2010 00:15:15
Sağol Türkan'cığım. Bugün ultrasona girdim, son adet tarihine göre 1 hafta geri diye hatırlıyorum ben Yağmuştaki gibi ama SAT'a uyumlu çıktı değerler. Sonuç olarak beklenen tarih 29 temmuz değil de 22 temmuzmuş. Ve ikinci sezaryanlar 10 gün önce yapıldığından 12 temmuzda bana sezaryan gözüktü. Hem çok şaşırdım, hem de çok sevindim. Biraz da panikledim aslında. 2.380 gr olmuş Irmak. Baş aşağı bekliyormuş. Offf offf acayip duygu fırtınası var içimde. Yağmur her geçen gün bana düşkün hale geliyor, sürekli sevgi, kucak istiyor. Sürekli eliyle elimi tutmak, yanağımı okşamak istiyor. Şimdi kız doğunca oğlumu ihmal etmek gibi çok büyük bir korku kapladı içimi. Onu asla üzmek istemiyorum. Bakalım artık. Cetvelime göre 1 hafta ilerideyim, 33.hafta bitmek üzere yani. Ama birdahaki gidişimde netleşsin de öyle değiştiricem cetvelimi.
|
|
tulo
-
Tüm gönderiler
:
2320
-
Ödül puanları
:
0
|
-
11.06.2010 12:27:30
ayşeğül çok az kalmış sanki dün gibi ama bi de sana sormak lazım ben bi erenle baş edemiyorum sen hem yağmurla uğraşıyosun hemde hamişsin.oda da çok güzel sağlıcakla kullanmayı nasip etsin ALLAH... bizde çarşamba günü aşı olsuk . son aşımızdı.2 yaşında hepaptit A aşısı var ama özel aşıymış isteğe bağlı yaptırmak şart değil. kendi doktorumuz yaptırın dedi.sağlık ocağındaki doktor bence yaptırmayın kendisi bağışıklığını kazansın dedi.ama yaptırmayı düşünüyorum.boyu 82 cm olmuş.kilosu 10,500 gr .bizden haberler bu kadar hepinizi çok öptük.
GÖZBEBEĞİM 05/12/2008 HAYATIMA HOŞ GELDİN
|
|
le petit prince
-
Tüm gönderiler
:
3473
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: ankara
|
-
11.06.2010 14:05:17
irmakyagmur Beyza'cığım hediyen tişörtü ilk kez giydirdim Yağmuşa. Çok da yakıştı, tekrar teşekkür ederim. O zaman gözüme ne kadar büyük gelmişti, şimdi anlıyorum ne kadar büyüdüklerini. Maşallah tüm evlatlarımıza. canım benim yaa.. nasıl da yakışmış kuzum.. gule gule giysin inşallah... aynısından bizde de var:) kimse foruma girmiyor diye ben de unutmusum buralara girmeyi... ama baktım ki yazmıssınız bişiler... aysegul canım maşallah 12 temmuz demek.. kolaycacık olsun hersey inşallah... bu aralar mehmet emin de bana cok dustu surekli sarılıyor dizime yatıyor yuzumu okşuyor.. hala cok hareketli ve cok yoruyor beni...:( ve konusmak namına bişiler yok..bi kac kelime sadece..:) turkancım benim oğluş da gece uyanınca yanımıza alınca geri uyuyor almazsak uyumuyor.. iyice alıştı.. biz bu durumdan şikayetçi de değiliz aslında cok guzel oluyor beraber uyumak ama yatagını hiç istemeyecek diye korkuyorum... opuyorum hepinizi... yarın karadenize yolcuyuz 10gun kadar...
|
|
irmakyagmur
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
|
-
14.06.2010 16:48:45
Tülay'cım alışıyor insan işte, ilk zamanlar çok zorlandım sonra yoğun tempoya alıştım. Zaten o yüzden bu hamileliğimde çok kilo almadım ve daha hareketliyim, hantallaşmadım. Biz de 7 Temmuz gibi aşıya gidicez. Maşallah Eren'e. Biz kaç cm, kaç kg olduk acaba. Odamız için de teşekkür ederiz. Kızımı çok merak ediyorum, bu aralar yoğun sabırsızlık ve merak var. Beyza'cım hep aynı şeyler canım yaaa. Bu da bir dönem sanırım, yanımızda güven buluyorlar. Biz de uyanınca uyutamazsak yanımıza alıyoruz, dalınca geri yatağına. Genelde sabaha karşı oluyor, gerçi çok sık olmuyor ama işte alışmasından da korkuyoruz dediğin gibi. Tişörtten sizde de var demek, maşallah yakışıklılarımıza yakışır hihihi. Tekrar teşekkür ederiz. Öpüyorum kızlar.
|
|
tulo
-
Tüm gönderiler
:
2320
-
Ödül puanları
:
0
|
-
16.06.2010 10:03:00
günaydın arkadaşlar babamızın yanına gezmeye geldik gelmişken sizlere de bi meraba diyelim dedik.eren kelime daarcığını genişletti. anne baba dede nene teyze hala dayı amca abi abla çiçek bebek aycan diye arkadaşım var aydi diyo ona da anne mama bitti anne baba gitti diyo düştü bitti köpek havlamasının taklitini yapıyo , bizim orda inşaat var devamlı toprağı kazıyolar oraya gelen komyonlara da DANDAN diyo dün dişçiye gittim yanımda da ereni götürdüm dişçide sesleri duydu vııınvınn diye taklitediyo .yakında tamamen konuşur herhalde.bi de bezini tutup çiş çiş diyo birkaç kez çiş çiş dediğinde açtım oturttum lazımlığa ama yapmadı bekledim bekledim yapmayınca geri bezledim.çaydanlığı görünce cızz diyo. yemek yeme konusunda iştahlı değil özellikle yoğurt yediremiyorum çok zorlasam öğürüyo kusuyo.artık yoğurt için zorlamıyorum bende her türlü denedim çünkü içine muz,büsküvi,şeker,reçel,meyve,kek karıştırdım farklı farklı günlerde denedim yesin diye ama yemedi ayran olarak ta denedim içmedi bende danonelerden veriyorum artık bi faydası yok ama yine de veriyorum.artık mama içmediği için almıyorum aptamil çünkü bi kutunun yarısından fazlası çöpe gitti içmeyince mamayı dökmek zorunda kalıyordum.şimdi akşam 9 gece 1 sabah da 7 de 125cc süt içiyor.toplamda 500cc olmuyo ama bu da yeter diye düşünüyorum.375 cc oluyor toplamı. bazen güzdüzleri muzlu sütlerden içiyo ama hepsini bitiremiyor.kahvaltıda bulamaç yapmıyoruz artık kuru kayısı iki tane cevizi ara öğün olarak tüketiyor bir tane haşlanmış yumurta bazen de peynirli ya da kaşarlı omlet kahvaltıda bizimle de masa da bişeyler atıştırıyor.bi de çorba içiriyorum.muzu çok seviyor her gün muz yiyo ama gün içinde farklı bir meyve daha yiyo bi de karpuzu çok seviyor geçen de dalından kopardığımız vişneleri afiyetle yedi ben ekşi yemez diye düşündüm ama bayıla bayıla yedi.biz yemek yerken o da bizimle birlikte yiyor tabağına makarna koyuyorum eline çatalı veriyorum kendi kendine yiyor muzu bile dilimleyip tavağa koyduğumda çatalla yiyor kendisi.bizden haberler bu kadar hepinizi çok öptük.
GÖZBEBEĞİM 05/12/2008 HAYATIMA HOŞ GELDİN
|
|
__ANKA__
-
Tüm gönderiler
:
5817
-
Ödül puanları
:
0
|
-
16.06.2010 21:21:22
SLM uzun zaman sonra:)) okullar tatil olacakken şöyle bir sörf yapayım dedim... hepinizi merak ediyorum..sayfamız durmuş artık,kötü olmuş..zaten o yüzden soğudum sayfadan.. ayşegülcüm sağlıkla devam ediyor inş gebelik..doğum ne zaman canım,Allah kolaylık versin..yağmur abi olmaya hazırdır sanırım:)) beyzam ve mehmet emin paşa..nasıl kuzucuk,sen de kayıplara karışmışsın canım... kızlar ne var ne yok,tülaycım,türkancım...kızlar nasıl türkan..bizimki kocaman oldu.. öpüyor,söylediğimizde ısısrıyor,ellerini ve yüzünü yıkıyor,koltuklara kendisi çıkıyor..yolda çocuklara hemen el sallıyor:))babamızı yada giden birini uğurlayınca kapıyı kapatıyor ve anahtara bir sağdan bir soldan vuruyor(kilitliyor güya:))) caillou bizim favorimiz..başka tv izlemiyor bir de reklamlardan bazıları... namaz kılıyor benimle,salıncak çok hoşuna gidiyor...kızlar anlatılmaz yaşanır bu çocuklar...belli kelimeler dışında çok bişey yok konuşma yönünden ama ne istiyorsa anlatıyor ve ne söylüyorsak anlıyor..kitap elinde dolaşıyor evde....kitaplık mekanı:)) ben bu yıl çok yoruldum..eee yalnız büyüttüm sonuçta..eşimle ben..şimdi tatile konsantre oldum,inş herşey güzel olur... sizleri ve güzel yavrularınızı duamda unutmuyorum..herşey ama herşey gönlünüzce olsun..ayşegül de sağsağlim kavuşsun prensesine...duam seninle ayşegülcüm

|
|
le petit prince
-
Tüm gönderiler
:
3473
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: ankara
|
-
21.06.2010 13:57:33
merhabalar... biz gezimizden geldik...resimlerimizi de face e ekledik.. bakmak isterseniz... çok guzel ama cok yorucuydu.. oglum huzursuzdu.. hava değişiminden etkilendi sanırım.. yemek ve uyku duzenimiz alt ust oldu.. ama yine de bir sürü yeni insan yeni durumla karsılastı.. köye götürdük oğlumu orda inekler köpek kediler tavuklarla oynasın görsün istedik ama bizimki kediden başka bişeyle oynamak istemedi..:) aysegul canım az kaldı doguma.. hazırlıklar ne durumda.. hersey tamamdır sanırım.. kolaycacaık hallolsun inşallah hersey... dogumun gazi hastanesinde mi olacak yine? tulay turkan biset opuyorum sizi ve kuzuları..
|
|
irmakyagmur
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
|
-
30.06.2010 17:45:12
Herkesin iyi olmasına sevindim. Malum artık çok nadir haber alabiliyoruz birbirimizden. Tüm bebişlerimize maşallah. Ben de hastane çantalarımı hazırladım. Birkaç parça kaldı işte, havlu falan... Çok heyecanlıyım, yeniden o duyguyu tatmak nasıl olacak, kime benzeyecek, yeniden emzirmek nasıl olacak... Hem tedirginim Yağmuş nasıl karşılayacak, kızı ondan nasıl koruyacağım diye, hem de çok sabırsızım. 12 ya fa 13 temmuzda olacak doğum tabi kızım daha erken gelmek istemezse. Perşembe akşamı da hala oldum, abimin bir oğlu oldu. Minnacık geldi gözüme, sonra düşündüm ben de böyle bir bebişe bakıcam 2 hafta sonra diye heheheh. Kendimi unuttum bir an orada da. 1 numara bezler bile kocaman geliyor. Tabi bizim pıtırlar büyüdüler maşallah. Neyse doğan büyüyor. :)
|
|
__ANKA__
-
Tüm gönderiler
:
5817
-
Ödül puanları
:
0
|
-
06.07.2010 17:10:51
SLM... biz kocaman olduk teyzeleri... herşey yolunda...sadece hala konuşma noktasında çözebilmiş değiliz..klasik şeyleri söylüyor onun ötesinde göstererek ve mimiklerle:)ama biz aklınıza gelen hangi kelimeyi kullanırsak kullanalım anlıyor... haftaya tatil programımız var...kovamız,havuzumuz falan hazır...memlekette ayaklarını toprağa çıplak bastırıp gezdireceğim çimlerin içinde,kocaman bahçemiz var zaten... yemek olayında da her şeyi istediğinde yiyor,gayet başarılı yeme konusunda ama gelin görün ki acıkmadıkça hiç birşey yemiyor..ha ne zaman acıkıyor diyorsanız o da sabah akşam:)))başka yok..hala meme devam ediyor ve memeyi çok seviyor..anne sütüne devam anlayacağınız... ayşegül senden haber var mı diye baktım özellikle..herşey yolunda olur inş..hala olmanı da kutluyoruz..şimdi yeni doğanları bırak 8-9 aylıklar bile ufak geliyor bize..maaşallah....sana kolaylıklar canım,yeni bir maraton başlıyor...Allah güç kuvvet verir..ama ömrümde bu seneki kadar yorulduğumu ve bin işe birden yetişmeye çalıştığımı yaşamadım...tatile ihtiyacım vaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr.öpüyorum sevgilerle arkadaşlar

|
|
irmakyagmur
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
|
-
11.10.2010 23:34:22
Kimseler girmez olmuş sayfamıza... Foto koyacaktım ama böyle bomboşken anlamsız olur. Hayat çok yoğun geçiyor, ama çok şükür herşey çok güzel. Cumartesi akşamı nezle oldum, heryerim ağrıyor.
|
|