Sayfayı değiştir:
<< < ..11121314151617181920 > | Sayfayı gösteriyor 13 of 20, mesajlar 481 to 520 of 793
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 19 January 2010
|
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ
-
01.09.2010 22:50:26
heheh ezgicim vallahi ben bile yerim bunları sebzeyi çok severim..dietteyim ya yoğurtlu sebze corbası hoşuma gitti bide kaç gün saklıyorsun buz dolabında yada günlük mü yapıyorsun canım bu tarifleri
|
|
aynur29
-
Tüm gönderiler
:
5030
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 01 January 0001
- Bölge: FINLANDIYA/ESKISEHIR
|
-
02.09.2010 09:12:46
Ezgicim cok tesekkurler tarifler icin benimde hosuma gitti dogrusu sebze corbasini yapiyordum ama sutlu ve yogurtlu olanda iyi oldu.Hemen yapip cocuguma yedirecegim.Sen böyle tarifler buldugunda bizimle paylasirsan sevinirim canim. Bizimde ayin 6 da kontrolumuz var bakalim gelisimi nasil eski istahi pek yok sanki hastaliktanmi anlamadim.Gece iyi uyudu iki kere uyandi ama aglamadan mamasini icip yatmasi iyi oluyor.Ya ben bazen mama yerine sut yaziyorum aliskanlik bizim burada sut olarak geciyorya o yuzden. Bir suru utum var dun Poyrazin kucuklerini ayirdim kaldirdim dolabini kontrol ettim alinacak falan varmi diye ben bayramlik almayacagim önceden aldiklarimdan hic giydirmediklerimden giydirecegim.Zaten bizim burda bayram olmuyorki herkes bayramdan bir haber esimde calisacak bayramin birinci gunu bizde bayramin birinci gunu arkadasin cocugunun dogumgunu var oraya gidecegiz.Oda heberi olmadan o gunu yer ayirttirmis cocuklar oynar bizde bayram kutlariz...
|
|
eda_dilara
-
Tüm gönderiler
:
1533
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: Istanbul
|
-
02.09.2010 09:25:42
Günaydınn Güzeller, Nasılsınız sayfayı soyle bı okuyayım gelıyımm.:)
|
|
eydd
-
Tüm gönderiler
:
1756
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: ANKARA
|
-
02.09.2010 16:51:51
fatmacım bazı çorbalar 2 günlük oluyor ertesi gün sıcak suya koyup ısıtıyorum ocakta değil 2 günden fazla bekletmiyorum aynurcum 6. ayki kontrolümüzde yine verir heralde tarifler o zamana yiyecekleride artıcak.. ben doktorun verdiği şekilde yazdım ama her çocuğun gelişimi farklı bunu göz önünde tutalım ela hemen çıkmışsın oğluşun nasıl güzel kızın sibelde bugün yok hasta değildir inş
demirhan 4 .01.2005 defne 10.03.2010
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: eskişehir
|
-
02.09.2010 21:18:07
selamlarrr 2 gündür çarşıda geziyorum dün semihin pantlonunu değiştirdim bugünde suedaya kırmızı pabuç aldım(pabuca taktım bu ara krımızı pabuç kırmızı pabuç suedada ayakkabı diyo ben pabuç dedikçe) kendime de bibi çift az topuklu ayakkabı bi çanta aldım aldığım keten pantlonun üstüne aradığım gibi bişiy bulamadım ayaklarım çoooookkk acıyo wezgi verdiğin tarifler için sağol bizim doktor sadece yoğurt meyve püresi muhallebi sebze çorbası dedi (patates havuç bulgur) dediydi onuda bir kere yaptım bidaha kaldı bu arada yaptığım yoğurtlar tutmuyo hazır süt yoğurt olduğundanmı acaba suedanın kırtasiye lişstesinide aldık liste dahada kabarmış  ayın 7 sinde teslim edecekmişiz bide sağlık rporu istiyolar suedaya sağlık ocağından bide o çıktı:( bizden bu kadar görüşürüz sonra:D
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
|
-
03.09.2010 08:58:52
selamlar nasılsınız kızlar..biz iyiyiz cok şükür..emineyi gönderdim,babamızı bekliyoruz aşıya gitmek için,kendisi yatak keyfi yapıyorda  benimde keyif yapacağım günler gelcek mi ya..uykular cok düzensiz bide ramazan olunca iyice karıştı uyku.. evi toplayayım ve giyineyim..nevzat şimdiden huysuzlanmaya başladı vallahi aşıdan sonra ne olacak kim bilir dolven içirecem şimdi..belki aşıdan sonra ağrısı için etkili olur..
|
|
eda_dilara
-
Tüm gönderiler
:
1533
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: Istanbul
|
-
03.09.2010 11:57:57
Gunaydın kızlar, Yiğidimi uyuttum bı ugrıyım dedım. bız pazar sabahı yola cıkıyoruz. gorumcemlerın arabasıyla kusadasına gıdıyoruz. bayram tatılı bıraz uzun olucak. esım bır hafta ızın vardı kullanalım dedık. bır hafta kalıcaz. bgun camasırları yıkıyorum bır yandan valız hazırlıyorum. cok fazla esya alamıycam bebek arabası sıgsın dıye. kızlar bır sey sorucam yogurt vermeye 4 aydan sonra baslınıyor degılmı .dondukten sonra bı kontrole goturcem yıgıdımı bakalım kac kılo olmusuz. boy zaten aldı basını gıttı kıyafetlerı olmuyor.
|
|
aynur29
-
Tüm gönderiler
:
5030
-
Ödül puanları
:
0
|
-
04.09.2010 11:02:12
Selamlar biz tam iyilesemedik burada acayip sogudu 7 derceye dustu birden bu soguklarin gelmesi hic iyi olmadi. Ezgicim tabiki cocugun gelisimide önemli ama genelde verilen yiyecekler ayni sekilde oluyor.Ben sutlu corbayi yaptim benimki biraz sulu oldu benim oglum sulu seyleri daha kasikla yiyemiyor.Sulari geri geliyor ay zaten artik her yerimiz batar oldu sizler mama sandalyesine otutturuptami yediriyorsunuz?Ben ara ara deniyorum ama daha beceremiyoruz.Bende azcik azcik oynasin diye birakiyorum arad kasikla yemek veriyorum ama dah oturarak beceremiyor beyfendi.Benimkide dizlerini topluyor ama ellerini kaldiramiyor daha bakalim belki bu abisinden hizli cikar emeklemeye baslar.Corba az yer oldu neden anlamadim hasta oldugu icinmi reddettigi icinmi mama verince hemen iciyor.Benimde basim catliyor agri kesici aldim ama daha gecmedi. Bizde birkac arkadas birlesip iftar yemegi veriyoruz yarin aksam oraya gidecegim Poyraz uyku saati cok mizmiz oluyor bakalim ne yapacagim. Edacim sizede hayirli yolculuklar oh ne guzel valla geziyorsunuz.Ben bu sene bir yere gitmedim ya bu kis bana nasiul gecer hic bilmiyorum.
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
|
-
04.09.2010 13:08:41
selamlarr, bi alışveriş gününü daha geride bıraktık  dün suedanın kırtasiye malz. bide temizlik malzemelerini aldık okul için onları tamamladık şükür salı günüde okula teslim edicez ve öğretmenimizle tanışırız muhtemelen  bu akşamda anneme gidiyoruz kayınvlademlerle yemeğe okul telaşesi bayram teleşesi hepsi birbirine karıştı semih uyandı ben kaçar sonra devam ederiz:D
|
|
esimveoglum
-
Tüm gönderiler
:
596
-
Ödül puanları
:
0
|
-
05.09.2010 14:54:16
Herkeze selam, Uzun zamandır okuyorum fakat yazamıyordum öncelikle herkezin Kadir gecesi mübarek olsun Allah herkeze bu geceyi layıkıyla geçirmeyi nasip etsin..... Bizde ek gıdalara başladı k doktorum liste verdi ilk önce devam sütüyle yoğurt yapıp yedirdim beğenmedi daha sonra her hafta bir meyve olucak şekilde meyve suyu verdim onlarıda beğenmedi beyefendi ben tam ümidi kesmişken dün yine devam sütüyle yapılan muhallebiyi yaptım bunu yedi ALLAH a şükür bir haftada buna devam edicez sonra çorbalar.... Bizde okul değiştirdik onun telaşı evi taşıdık onun telaşı şimdide bayram telaşı Allah sağlık sıhhat versinde yetişiyoruz heryere ALLAH aşükür okuduğum kadarıyla herkezin bebişleri iyi Allah daha iyi etsin İNŞALLAH şimdilik bu kadar tekrar yazarım ben ALLAH a emanet olun....
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
|
-
05.09.2010 16:41:33
merhaba kızlar biz cuma günü aşımızı olduk...şaşırılacak bir biçimde nevzat sesini bile cıkarmadı hemşire hayretler içinde kaldı ama ben aşıya götürmeden 1 saat öncesinde dolven vermiştim onun etkisi büyük galiba 3 bacaktan 1 ağızdan damlayla oldu..hafif atlattık..bir daha ki aşısı 1 yaşındaymış...vayy koca adam olmuş olacak bizde bayramda memleketteyiz carşambadan gidecez inşallah malum pazardan dönüş yapıcaz.. betülcüm sen geç başlamışsın ek gıdaya bence 4 aydan başlamak gerek daha sonra zor oluyo alışması her tadı kolay kabullenmiyor sonra.. eda bir cee dedin gidiyorsun..anlat bakalım yiğidin ne yapıyo..ablası ona nasıl davranıyo
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
|
-
05.09.2010 16:44:18
suersi selamlarr, bi alışveriş gününü daha geride bıraktık dün suedanın kırtasiye malz. bide temizlik malzemelerini aldık okul için onları tamamladık şükür salı günüde okula teslim edicez ve öğretmenimizle tanışırız muhtemelen bu akşamda anneme gidiyoruz kayınvlademlerle yemeğe okul telaşesi bayram teleşesi hepsi birbirine karıştı semih uyandı ben kaçar sonra devam ederiz:D hayırlı uğurlu olsun inşallah
|
|
aynur29
-
Tüm gönderiler
:
5030
-
Ödül puanları
:
0
|
-
05.09.2010 17:33:44
Kadir geceniz mubarek olsun. Betulcum evet ya sen gec baslatmissin simdi zorlanmazsin insallah. Fatmacim herseyin yolunda gitmesi ne guzel bayramda geliyor ohh ne guzel bayramlarin tadini cikarin buracikta ne bayram var ne birsey normal birgun gibi gecip gidiyor.Fatmacim masallah delikanliyi gik dememis. Sibelcim hadi alisverisinizide bitirmissiniz.Simdi bayram telasi sarmistir sizleride ohh ne guzel. Bizde gelince oglusumun hala burnu akiyor bende cok iyi degilim.Bide bugun 5 aylik olduk ay bir görseniz bu dik sacli oldu cikti basima fotosunu cektim pc ye aktardigimda eklerim.Ek gida olayi iyi gidiyordu ama su siralar pek iyi sayilmaz azcik yiyiyor.Ilk zaman öyle degil bende zorlamiyorum insallah eskisi gibi yer.Ama meyvaya gelince agzini bir acisi var anlatamam demek sebzelere karsi isteksizligi ama yesin alissin beyfendi.Bende muhallebi yaptim sekersiz falan olunca hic sevmedi.Artik 5 aylik oldugumuz icin kasik mamalarina baslayin der buyuk bir ihtimal hemsiremiz kontrolumuz yarin gelisimini yazarim.Insallah kasik mamasina baslayinca gece uyanmayi birakir.Ya bugunlerde hasta oldugum icindir bilmiyorum gece uyanmalar beni mahvediyor.Dun basimin sadece sag tarafi gözum kafam o kadar cok agridiki agri kesici bile gecirmedi. Bu aksam iftar yemegine gidecegiz bakalim iki cocukla nasil gececek insallah Poyraz uyurda bende hocayi guzel bir sekilde dinleyebilirim.Aksilik iste regli zamanima denk geldi.
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
|
-
05.09.2010 22:48:21
aynurcum bayramın tadını senin yerinede cıkarırız inşallah yabancı memelekette yaşamak cok zor..nevzatta sebzeye pek iştahlı değil ama corba içiyor..unutmuşum yazmayı kilomuz 8900 boy 73 cm büyüyoruz artık..seninki hastalıktan iştahsızdır düzelir inşallah en kısa zamanda..oralarda soğuklar başlamış..buradada hava serin ama yinede bunalıyoruz en azından gece rahat uyuyoruz
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
|
-
05.09.2010 23:09:15
iyi geceler kadir geceniz mübarek olsun bugünü evde geçirdik sayılır bi ara balıklarımız için su almaya gittik ma aile olarak orda park vardı semihle ben suedada kendisi sallandı bu arada göğsümde bi ağrı var süt damarım bişey çekti sanırım bi yerinde sertlik var ve acıyo :( fatma maşallah kocaman olmuş oğluşun uzun olcak seninki maşallah bizimde ayın 21 deymiş baktım aşı günümüze aynur sizinde zor canım ya bayram bayram tadında değil seneye gelirsin inşallah bayramda burda olursun
|
|
aynur29
-
Tüm gönderiler
:
5030
-
Ödül puanları
:
0
|
-
06.09.2010 13:58:58
Selamlar Fatmacim masallah delikanli olmus seninki boyuda uzun olacak heralde 41 kere masalllahhhhh.Oldu canim benim yerimede bayram yapin.Ben 6 senedir bayramim bayram degil canim iste bize göre adi bayram.Böyle deyince geneldesi tr dede bayramlar kalmadi diyor ama en azindan annemin babamin elini öperdim.Benimkide sulu seyleri icemiyor canim agzindan akiyor geri bakalim bu ay daha farkli olur. Sibelcim sizinde asiniza varmis.Bizim asi aylarimiz tutmuyor heralde anlayamadim. Bugun kontrolumuze gittik 8.445gram boyu 66,5 cikti hersey yolunda dedi.Asimizida olduk biri bacagindan 1 tanede agzindan hic aglamadi hemsire oo cok iyi dedi.Ek gida konusunda artik et,tavuk verebilirsin dedi yavas yavas tattir dedi.Oradan cikinda turk marketine alisverise gittim.Sonrasinda eve geldi evi supur sil bu saat oldu simdi yemek hazirlama zamani geldi.
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
|
-
06.09.2010 16:33:32
bayram burlarda yapana göre değişiyo canım valla biz genelde büyüklerimize gideriz bayramı bayram gibi geçiriyoruz bazıları tatile falan gidiyo bayram değilde tatil gibi bakıyolar duruma bu sene çok oruç tutanda yok buralarda eskiden saygı vardı oda kalmamış millet ellerinde sigaralar çaylar hiç ramazanmış gibi davranmıyorlar 1-2 seneye hiç tutan kalmıycak bugidişle :( buaradamaşallah aynu seninoğluşunda uzun olcak benimki bakalım ne kadar oldu ben evde tatrtığıma 7.900 falan geldi boyda 67 cm falandı geçen hafta bakalım aşıda nolcak :)
|
|
aynur29
-
Tüm gönderiler
:
5030
-
Ödül puanları
:
0
|
-
06.09.2010 19:14:39
Sibelcim evet haklisin kisisine göre degisiyor.Artik millet tatili tercih ediyor.Eskisehir de gercekten cok degismis canim gecenlerde buraya yeni bayan hica geldi.Esi Eskisehirliymis oda ayni seyi söyledi Eskisehir de kimse oruc tutmuyor heralde hic kimse ramazanmis gibi davranmiyor dedi sehrimiz gelisti ama eski saygi yok anlasilan.Banada boyu kisa geliyor ne bileyim insallah uzun boylu olur canim.Hani ben kisa boyluyum ya hic iyi olmuyor. Bakalim simdilik asiyla ilgili sorun cikmadi gece ateside cikmazsa atlattik demektir.
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
|
-
06.09.2010 21:20:24
aynen öğle aynur şehir büyüdü ama insnalarda değişdi:( herkes noldum delisi oldu oğluşunun boyuna gelince bence uzun bile 6 aylıkken 68 cm falan olması lazım şu anda oğlun ayına göre en yüksekden takip ediyo gelişimini maşallah bebişlerimiz hep en üst seviyede gidiyo anneler iyi bakıyo :D benimde boy kısa bende suedada korkuyorum onun boyu kısa olcak gibi o yüzden boy uzatan ne sporlar varsa hepsini deniycem sueda için yüzme basket falan:D ama semihde uzun olcak sanırım bizim babasına çekiyo galiba babamız uzun bizimde inşallah uzun olur suedada uzasa birazdaha çok sevincem:D
|
|
pamukcuk
-
Tüm gönderiler
:
13
-
Ödül puanları
:
0
|
-
07.09.2010 08:58:09
Eskişehirde yaşayan biri olarak rica ediyorum arkadaşlar... Orucu tutanda kendine, tutmayanda kendine.. Koca bir şehrin insanlarını saygısız, ne oldum delisi gibi sözlerle eleştiremezsiniz.. Eskişehir halkı gayet saygılı, eğitim düzeyi yüksek insanlardan oluşmaktadır.. Kendi evinizde kahve içerken sohbet etmiyorsunuz, yazdıklarınız herkeze açık.. Cümlelerimizi daha dikkatli seçelim lütfen.... SAYGILARIMLA
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
|
-
07.09.2010 09:08:18
günaydın kızlar.. nelar yapıyorsunuz bakalı biz iyiyiz dün kızılaya çanta almaya gittim nevzatla..Allahtan uslu durdu.. boy konusunda eminede boylu nevzatta boylu olcak herhalde..biraz genetik boy konusu aile ile alakalı.. oruç konusunda herkesin kendi kararı ve hür iradesi sadece oralarda değil heryerde var tutmayan..burdada var dolu ama bana cok normal geliyor artık takılmayın sizde insan üzülüyor ama herkesin inanış biçimi farklı..bunlar derin konular boş verin.. aynurcum maşallah senin delikanlı tosun olcak herhalde kilosu cok iyi...sizin oralarda aşı düzenleri farklı galiba.. sibel Allah aşkına cocuğun kiolsunu nasıl ölçtün sakın baskülde ölçtüm deme 
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
|
-
07.09.2010 09:12:08
pamukcuk Eskişehirde yaşayan biri olarak rica ediyorum arkadaşlar... Orucu tutanda kendine, tutmayanda kendine.. Koca bir şehrin insanlarını saygısız, ne oldum delisi gibi sözlerle eleştiremezsiniz.. Eskişehir halkı gayet saygılı, eğitim düzeyi yüksek insanlardan oluşmaktadır.. Kendi evinizde kahve içerken sohbet etmiyorsunuz, yazdıklarınız herkeze açık.. Cümlelerimizi daha dikkatli seçelim lütfen.... SAYGILARIMLA arkadaşım canın sıkılıyo galiba..nereye laf atsam diye bakınıyosun...arkadaşlarımın yazdıkları kendi düşünceleri..damdan düşer gibi gelipte atlama istersen..zaten kendileride eskişehirli değilmi..eleştiri yapmışlar kendilerince...
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
|
-
07.09.2010 10:22:20
pamukcuk Eskişehirde yaşayan biri olarak rica ediyorum arkadaşlar... Orucu tutanda kendine, tutmayanda kendine.. Koca bir şehrin insanlarını saygısız, ne oldum delisi gibi sözlerle eleştiremezsiniz.. Eskişehir halkı gayet saygılı, eğitim düzeyi yüksek insanlardan oluşmaktadır.. Kendi evinizde kahve içerken sohbet etmiyorsunuz, yazdıklarınız herkeze açık.. Cümlelerimizi daha dikkatli seçelim lütfen.... SAYGILARIMLA kusura bakma arkadaşım ama sen şu an eskişehirde değilsin sanırım ama şu an eskişehirde dışarı çıktığında 10 kişiden 9 u işeyler yiyip içiyo ki ramazan ayındayız farkındamısınız bilmem herkesin neden tutup tutmadığı önemli değil benim için ama tutana bi saygı gösterilmesi lazım bizeğitimine kültürüne bişey demedik eskişehir değişidikçe halkıda değişdi şehir dışından gelenler eskişehiride değiştirdi artık eskisi gibi değil iananınki bizi hiç ilgilendirmiyo kültür düzeyleri sadece istediğimiz şu an ne zorluklarla sıcak demeden oruç tutanlar var onlara saygı ben oruç tutmadığımda bile 5 yaşındaki kızıma çarşıda elinde poçyla gezdirmiyorum oruç tutanların canları istemesin saygısızlık olmasın diye lütfen yazdıklarımzda başka manalar aramayın bu böyle malesef :(
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
|
-
07.09.2010 10:39:17
günaydınlarr birazdan suedanın kırtasiye malz. okula götürcez bakalım öğretmenimiz kim olucak merak ediyorum:) bu aradasueda normalden gidiyo benim bu babasına benzesin istiyom:D tartılma konusuna gelince evet baskülle tartıyom bi beraber çıkıyoz bi yalnız çıkıyom aradaki fark semih ama tutuyo tartıldığında sağlık ocağında :D neyse ben kaçar okula gitme vaktimi geliyo:)
|
|
aynur29
-
Tüm gönderiler
:
5030
-
Ödül puanları
:
0
|
-
07.09.2010 12:15:54
Tabiki oruc tutanda kendine tutmayanda kendine insanlar oruc tutmak zorunda gibi birsey söylemedik.Eskisehirliyim sehrimide cok seviyorum.Egitimi kulturude masallah cok yuksek bunada diyecek birseyim yok.Eskisehirin cok degistigi ve insanlarinda cok degistigi bir gercek tabiki bu benim dusuncem uyarin icin tesekkurederiz.Gercekten canin sikildi heralde hic ugramadigin bir sayfada bu yaziyi nasil farkettin garip birsey bizde saygilarimizi sunariz. Fatmacim benim oglumunda 5 yas kontrolunda boyu kisa cikmisti.Tr ye gidip gelince boyu uzamisti canim. Sibelcim bende boy tablosuna hic bakmamistim bir bakayim bakalim.Masallah hepimizin cocuklarinin gelisimi iyi gidiyor insallah hep öyle olur.Saglikli bir sekilde buyusunlerde.
|
|
pamukcuk
-
Tüm gönderiler
:
13
-
Ödül puanları
:
0
|
-
07.09.2010 12:45:57
Çalışan bir anne olarak çok aktif bir üye değilim, haklısınız..Ama bu siteye ara sırada olsa girerek çok faydalı bilgiler öğreniyorum sizlerin deneyimlerinizden..Çocuğum yaş olarak sizinkilerden daha büyük.. Doğru yazışmalarınızı tesadüfen gördüm.. Eskişehirde yaşayan biri olarak söylediklerinize katılmadığım için eleştiride bulundum.. Daha öncede yazdığım gibi site herkeze açık.. Ama yazılanlar gibi canım sıkkın, birilerine laf atmak, sataşmak amacıyla değil. Özellikle saygı ve seviyeye dikkat ederek yazdım eleştirimi. Çocuklarınızla mutlu ve sağlıklı bir yaşam diliyorum..
|
|
aynur29
-
Tüm gönderiler
:
5030
-
Ödül puanları
:
0
|
-
08.09.2010 08:41:09
Pamukcuk uyarin icin tesekkurederiz bir daha birseyler yazarken uyarinizi gözönunde bulundururuz.Tabiki hepimiz ayni sekilde dusunecez diye birsey yok.Umarim canini sikan sey cok önemli birsey degildir gecici bir sikinti olmasini dilerim.Sizinde cocugunuzla saglikli mutlu bir yasam dileriz.
|
|
aynur29
-
Tüm gönderiler
:
5030
-
Ödül puanları
:
0
|
-
08.09.2010 12:19:09
Yine bir bayram daha sensiz anne Aramızda aşılmaz mesafeler Sende boyun büktün yine bensiz anne Aramızda yığın yığın engeller Herkes bayram yapar, güler, eğlenir Benimse içimden ağlamak gelir Şu gurbet ellerde ömür tükenir Bekli de kavuşmak mahşerde anne Sesini duyunca bayram akşamı Bin katına çıktı gönlümün gamı Ben neyleyim sensiz geçen bayramı Her gün ağlıyorum bu yerde anne Yüreğim yanar sensiz boynum bükülür Gözlerimden kanlı yaşlar dökülür Bayram günü hasret nasıl çekilir Ayrılık yazılmış kaderde anne Evlat hasretiyle yanmış ki için Soruyorsun “Oğlum ayrılık niçin?” Dedim ya: “Beklenen bir bahar için” “Ne zaman?” diyorsan ,ilerde anne Gül toplamak için atıldım yola Her taraf gül olmadan veremem mola Kızma ne olur dönmedim diye hala Bütün ümidimiz güllerde anne (Şehid Namzeti)
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
|
-
08.09.2010 14:02:00
selamlar bi bayram arifesinden hepinizee aynur çok güzelmiş bu şiirz duygulandın sanırım ailenden uzak olmana inşallah çok bayramlar geçirirsiniz beraberce:) bizde bu sabah babamın kabrine gittik yoksa çok kalabalık oluyo dualarımızı okuduk geldik dün sueda annanesigile gitmişdi onuda aldık bu arada semih emekleme sinyalleri vermeye başladı göbişini az kullanıyo ama ayaklarını kullanamıyo ve sürünmeye başladı aslında pek sürünmekde denmez çünkü göbişi kalkıyo kendini öne çekiyo ellerinden destek alıyo :D ama yinede sevmiyo yerde kalmayı başladık bakalım geriside gelir herhalde artık evde semih aramaya başlamamız yakındır:D
|
|
aynur29
-
Tüm gönderiler
:
5030
-
Ödül puanları
:
0
|
-
09.09.2010 10:32:47
Iyi bayramlar arkadaslar. Sibelcim evet harektlenmeler basladi bakalim simdi tam dikkat etme zamani canim. Poyrazda geri geri her yere gidiyor evin ortasinda birakiyorum baska yerlerde buluyorum.Dun ben ne kadar su ictigimi anlayim diye sise ayarlamistim dun abisi oynamis siseyle acmis kapatmadan yere birakmis.Poyraz beyde geri geri gitmis onu yakalamis mutfaktan bir iceriye geldim her yer su kendiside islanmis beyfendi.Anlayacagin geri geri giderekte islerini hallediyor.Poyrazda dizlerini toplamaya calisiyor ama ellerini yapamiyor.Bende sarma sardim tatli yaptim gelen olmaz ama yinede bayram oldugunu anlayalim.Esimde calisiyor yarin evde olur Kaanida göndermedim bugun yavrum benim tr ye telefon ettik herkesin bayramini kutladi her sene zorla söyletirdim.Bu sene tr ye gitmesi cok iyi oldu. Kimsecikler ugramaz biliyorum artik bayram sonu yazarsiniz.
|
|
saturn79
-
Tüm gönderiler
:
384
-
Ödül puanları
:
0
|
-
09.09.2010 14:37:47
Herkesin Ramazan Bayramı mübarek Olsun Hayırlı ve Güzel BİR bayram geçirmeniz dileğiyle .. bizimde bayramın 1 . GÜNÜ babamız işde artik Bizim bayram yarın başlayacak bugün oğullarımla evdeyiz..Aynurcum bende sarmamı yaptım baklavayıda hazır aldık mecburen arkadaşlardan gelen olur birde komşular deerken bizde bayramı kutlarız ama bugün bomboş ne kötü oluyormuş bayramın ilk gününde eşimin çalışması,neyse sağlık olsun..ben şifrede sorun oluyor diye pek giremiyorum ..herkese sevgiler...
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
|
-
13.09.2010 14:23:29
selamlarr bi bayram bi seçim i basketboll turnuvasını geride bıraktık:D bayramdan başlıyım ilkgün kayınvaldemlere gitik ordan hastaneye eşimin halasına ziyarete gittik sonrada giyinip süslenip anneme gittimsemih çok uyumlu bi bayram geçirdi 2. gün gezmekle geçirdik bütün günümüz nerdeyse akraba ziyaretleriyle geçti.3. günü kendimize ayırdık alışveriş merkezine gittik yemek yedik pazar günüde carfura gittik orda yine yemek yedik güzelcene sonrada basket maçını seyrettik oğluşumun bayramlıklarını pek bi beğendiler oğluşda çok eziyet etmedi bana bayramda uykusuzluk dışında uyku düzeni alt üst oldu ama tam uyuyo kucağımıza alıyoruz uyanıyo geceleri allahdan evdeydikde güzelcene uyudu bu hafta sonuda düpğün var kütahyada nası yaparız bilmem bana kalsa pazar günü gidip gelmek istiyorum ama bakalım kociş ne diycek sonrada okullar açılıyo dört gözle bekliyorum doğrusu bi açılsada hem sueda hem semih hemde ben rahat etsem durmadan yapma sueda demekten yoruldum biri kıskanyo onuda anlıyorum ötekinin canını yakıyo ama ikiside seviyo birbirlerini ha bide bu hafta içinde sağlık ocağına gidip sağlık raporu almam gerekiyo suedaya:(
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
|
-
13.09.2010 15:17:27
merhaba kızlar pek uğrayan olmamış sayfamıza.. bizim bayram tatilimiz cok güzel geçti düzce-akçakoca-bolu-abant gezisi rüya gibiydi akraba ziyaretleri köy bayramı derken günler geldi geçti..bir daha istiyorum ben yaa..neyse seneye inşallah.. nevzat örümcekle yanıma gelip pc ye vurup duruyo dayısı gibi bilgisayar hastası olcak galiba bu gün cildiyeye telefon ettim ameliyat yarası için sonuç hüsran oldu yara dışa dönükse iğne yapılıyo falan dedi bizimkiler içe doğru cok önemli değil ama krem falan olsaydı iyi olurdu nette gördüm bi krem denemeyi düşünüyorum bakalım faydası olacak mı.. eminem okulda..ben ütü yapıyorum bir yandan yemek..halıları yıkamaya verdim ince temizliğe girişecem havalar soğumadan daha bizim camlar değişecek cok iş var anlayacağınız.. nevzatla emine artık iyi anlaşıyor zarar vermiyo artık konuşuyo güldürmeye çalışıyo..alıştı artık yanlız bırakıyorum kısa süreliğine ağladığında çağrıyo anne yevzat ağlıyo diye   yevzat diyebiliyo kuşum nevzatı unutup..
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
|
-
13.09.2010 16:24:58
iyi bi tatil geçirmenize sevindim fatma bende dört gözle bekliyorum okulların açılmasını suedada aynı durum var benden önce duyuyo kardeşinin ağladığını benden önce koşuyo oama bayramda çok kıskandı herkes semihi sevince çok yaramaz oldu hiç söz dinlemiyo:( okul açılınca birazdaha düzene girer inşallah semihde tam bi pc delisi gördümü atılıyo ne kadar uzak tutmaya çalışsamda denk geldimi vuruyo :D
|
|
aynur29
-
Tüm gönderiler
:
5030
-
Ödül puanları
:
0
|
-
14.09.2010 11:25:17
Selamlar Zuhal heosgeldin canim hic ugramiyordunuz sizden haber almak guzel. Fatmacim bayraminizin iyi gecmesine sevindim ohh ne guzel insan anlasmalari canim. Sibelcim sizde bol bol gezmissiniz masallah demek hala kiskancliklar var sizin evde canim. Bizim kislanclik kalmadi kardesini oynatiyor bezini falan getiriyor.Herkes kardesimi seviyor diyor. Bizde iste gunlerimizi gecirip gidiyoruz.
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
|
-
14.09.2010 12:31:54
günaydınlarr aynur hiç olmazmı başkaları sevince dahada bi kıskanıyo ama alışıcak ama ne zaman bilmiyorum belkiş okula gidince özlerde alışır yoksa seviyo sevmiyo değil ama sevme anlayışımı kıskançlıkmı çözemedim çocuğun yanaklarını falan sıktıra sıktıra seviyo oda gıkını çıkartmıyo alıştı yazık oda seviyo sanıyo azen çokiyiler top falan oynuyoruz hoşuna gidiyo kardeşinin gülmesi falan bakalım birazdaha zamanımız var herhalde:)
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
|
-
15.09.2010 08:35:07
günaydın kızlar..güzel bir günden herkese merhaba.. eminemi gönderdim kahvaltıyı hazırladım..kocişin uyandırma saatini bekliyorum..nevzatta halılar yıkamada ya fırsat bu fırsat bi sağa bi sola uçuyo örümcekle ellerini kemirmekle meşgul şu an:):) bu gün diyetisyenle ön görüşmem var..6 ay doldu malum..benden bu kadar kendi çabalarımla buraya kadar gelebildim 76.800 kilom şu an..inşallah diyetisyenle 70 kadar düşebilirim..benim yemek yemem şu an pisikolojik ramazandan cıkınca birden adapte olamadım her şey yiyesim geliyo ama frenliyorum kendimi..inşallah bu gün güzel bir başlangıç olacak benim için sibel sende diete başlamışsın hayırlı olsun senin için inşallah istediğimiz kilolara ineriz aynurcum hadi sende başla diete hep beraber ne yediğimizi kaç kg verdiğimizi yazalım..olur mu..senin avantajın emzirmiyorsun daha kolay işin.. emine pek bi düşkün kardeşine cok cabuk adapte oldu..uyandığı zaman bi seviyo ki...ayyy benim yakışıklım mı uyanmış aşkım mı uyanmış..hanimiş diye bi sevmesi var aman yarabbi..oda ablasını görünce kuş gibi çırpınıyo bağırıyo gülüyo sanki benimle konuş der gibi.. tabi 2 sininde babalarının planlarından haberleri yok...taktı adam 3. cocuğa oofff

|
|
aynur29
-
Tüm gönderiler
:
5030
-
Ödül puanları
:
0
|
-
15.09.2010 09:26:09
Gunaydinlar Fatmacim masallah yurutecle her yeri geziyor delikanli demek ben hic koymadim zaten yok evde almam gerekli ama benim Kaan hic binmemisti bos yere almistim. Canim cok iyi kilo vermissin ikimiz ayni kilodaydik sen beni gectin gittin.Bende emzirseydim bu kilonun birazi daha giderdi diye dúsunuyorum.Bende eylul ayinda dikkat etmeye basladim simdi 85 kiloyum canim seneye dogumgunune kadar 60 olmak planim insallah olacak.Suan aranizda en kilolu benim. Benimkide cok ciglik atiyor cok seker oluyorlar.Ben odasini ayirmistim ya dayanamayip tekrar yanima aldim cok uyandigi icin cok zor oldu.Odamiz cok dar diye degistirmistim odadan cekmeceli dolabi cocuk odasina gecirdim.Öyle olunca biraz daha rahat oldu.Bizim burada yagmurlar basladi.Bende evde eliptik bisiklette 20 dakika spor yaptim ama hamlamisim valla zor dayandim aslinda 45 dakika yapmam gerekli ama zamanla artik.Yagmursuz havalardada yurumeyi planliyorum zaten bir daha soguklarda evde spor yapmak zorunda kalacagim.
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
|
-
15.09.2010 09:35:42
aynurcum bende 60 olmak istiyorum inşallah ideallerimize kavuşuruz..40 beden pantolon giyme hayallerim gercek olur..sana şiddetle platesi tavsiye ediyorum..ilk günler feci kas ağrısı yapıyor ama muhteşem fark oluyor..ben netten ebru şallı plates yapıyorum..hareketleri ilk etapta yapmak zor ama alışıyosun yaptıkça..illa top şart değil.. ekmeği kesersen yağdan vaz geçersen kısa zamanda farkı görürsün..ben artık hiç ekmek yemiyorum..bu gün bende eminenin kreşine yürüyerek gidecem mesafe baya uzun ama olsun nevzatı arabasına koyup gidecem oradanda diyetisyene gidecem
|
|
eydd
-
Tüm gönderiler
:
1756
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: ANKARA
|
-
15.09.2010 11:42:14
offff kafayı yemek üzereyimm demirhan hasta okula gidemedi defne mızmız çok sinir oluyorum işler beni bekliyor eşim arayıp duruyor çocuğu doktora götür diye hangi birine yetişeyim her iş bana bakıyor bende bıraktım hepsini açtım bilgisayarı defne şuanda mızmız ağlamaklı sürekli kucakta dursun istiyor evi beraber süpürüp siliyoruz yemeği o uyurken yapıyorum banada yazık ama demirhanda defnenin oyuncaklarıyla oynayıp duruyo birde hasta başı ağrıyormuş boğazı acıyormuş oda ayrı mızmız dün doktor kontrolümüz vardı defne hanım 7 400 olmuş tıfıl kızım doktor artık evde yapılasn yemneklerden yiyebilir dedi baklagiller dışında ve ıspanak karnıbahar pırasa yok onlar 8.ve 9. ayda yenilecekmiş yumurta ve pekmez verdim bugün sabah 4 kere anne sütü alacak onun dışında yemek yicekmiş diş için uyuşturuculu jellerden yazdı flor başlıcaz
demirhan 4 .01.2005 defne 10.03.2010
|
|