polikistikover ile ilgili

Sayfayı değiştir: < 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 6 of 49, mesajlar 201 to 240 of 1943
Yazar Mesaj
leylagul
  • Tüm gönderiler : 47
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 01 January 0001
Ynt: polikistikover ile ilgili - 06.03.2007 16:40:06
Özellikle PKO'luların yüksek derecede düşük riski taşıdığını okumuştum..Umarım bir daha yaşamazsın... Bu arada ilk hamileliklerin riskli olabileceği de her zaman bilinen bir seydir ve dikkat etmek gerekiyor..

gözdeata
  • Tüm gönderiler : 2623
Ynt: polikistikover ile ilgili - 06.03.2007 16:50:09
leylagül merhaba, bende ileri derecede pkos hastasıyım..aslında bu bi hastalık değil yapı..bununla yaşamayı öğrenmemiz lazım..ben bilmiyordum pko olduğumu..evlenmeden öncede reglilerim hep 35-40 günde gelirdi..bende önemsemedim pek...sonra bi doktorun tavsiyesiyle korunma amaçlı doğum kontrol hapına başladım..3 sene aralıksız kullandım..bebek düşünmüyordum çünkü...geçen sene hapı biraktığım ilk ay hamile kaldım...kaybettik malesef..sonra tabi üstüne streste binice benim pko iyice ilerledi..3 ay regl olamadım..söktürücü içip oldum sonra yine 3 ay olamadım..bu arada 1 sene içinde tam 10 kilo aldım..tüylenme, sivilcelenme hepsi oluştu..şuan tedavideyim..4 aydır klomen içiyorum, 3 kere çatlatma iğnesi oldum...iğnesiz regl olamıyorum malesef..bu ay aşılamaya geçicez..bakalım kısmet..hepimiz muradımıza ereriz inşallah..
ama dertmiş bu pko onu anladım...beraberindede bir sürü hastalık getiriyomuş..şeker, kolesterol hepsini yükseltiyor..allah sonumuzu hayır etsin ne diyeyim...

two pink line
  • Tüm gönderiler : 1439
Ynt: polikistikover ile ilgili - 06.03.2007 17:01:52

Orjinalden alıntı: Caroline

Arkadaşlar

Bugün Duphaston biteli 5. gün ben de hala birşey yok
Normalde 3 -4 gün içinde oluyormuş sanırım ben ilk defa kullandım
Normal mi bu sizce?
Doktor ilaç bitince 1 hafta bekle regl olmazsan hemen şeker hapını kes ve ara demişti....
Çok karıştım....... Ne hissedeceğimi şaşırdım

caroline canım benim de ilaç bittikten sonra 3-4 gün geçince adetim geliyordu ama bazen gecikebiliyordu, bence, seni umutlandırmak istemem ama belkide bebişin içindedir.2 güne kadar gelmezse bir test yap istersen canım...

CANIM OGLUM OYTUN YEKTA

two pink line
Ynt: polikistikover ile ilgili - 06.03.2007 17:05:24

Orjinalden alıntı: leylagul

Özellikle PKO'luların yüksek derecede düşük riski taşıdığını okumuştum..Umarım bir daha yaşamazsın... Bu arada ilk hamileliklerin riskli olabileceği de her zaman bilinen bir seydir ve dikkat etmek gerekiyor..

evet canım maalesef düşük riskimiz hep var... Doktorumda söylüyor zaten,, yani hem zor hamile kalabiliyoruz, hem de zor taşıyoruz... işimiz çok zor yani...

gözdecim sen nasılsın? bir gelişme yok sanırım... Canım senin rahim filmi temiz çıkmıştı dimi? ben de çektirmek istiyorum ama bakalım şu adet bir geçsin de...

CANIM OGLUM OYTUN YEKTA

gözdeata
Ynt: polikistikover ile ilgili - 06.03.2007 17:08:25
özümcüm iyiyim hayatım sen nasılsın...iğne oldum bu ay şimdi 8. günüm haftaya regl olurum onu bekliyorum..sonra aşılama...
hayatım pek yazmadım ama rahim filmim çokta temiz çıkmadı...solda bazı sorunlar var..doktor önemsemedi ama ben üzüldüm..aşılamaya engel olcak kadar büyük bi sorun değilmiş..bakalım hayırlısı..
senin durumun ne? aşılamamı düşünüyosun?

two pink line
Ynt: polikistikover ile ilgili - 06.03.2007 17:14:10
Gözdecim belki de aşılamaya gerek kalmaz yaa, bu sefer beklediğin adet yerine bebeğin olur inşallah canım... Demek solda biraz sorun varmış ha, ama doktor önemsiz dediyse öyledir heralde, ah şu doktorların dilinden bir anlasak zaten... canım ben bu ay gulukopage haricinde hiç bir ilaç kullanmadım.Adaçayı içiyorum bir de,, bu ay ara verdim yani,, bakalım ne zaman adet olucam, onu da bilmiyorum... Aslında aşılama istiyordum ama önce rahim filmi çekilsem daha doğru olacak sanırım,, tüpler tıkalıysa boşuna uğraşmak istemiyorum çünkü... Önce bir adet olayım da sonra karar vericem inşallah... Belki aynı ay aşılama yaptırırız yada hamile kalırız belli mi olur dimi...

CANIM OGLUM OYTUN YEKTA

gözdeata
Ynt: polikistikover ile ilgili - 06.03.2007 17:20:11
ah keşke özüm keşkeee!!! bana hayal gibi geliyo artık ya..çok uzaklaştım bu fikirden...o günler çok uzak geliyo...
eskisi kadar istekte yok içimde..millette sormasa daha iyi hissedicem..ama kimsenin ağzını kapatamıyoruz..valla ben çok fena salmış durumdayım..hoppidi hoppidi bi halim var allah bana aklı fikir versin ne diyeyim...
aslında bu doktor beni dinleseydi bu ay rahim filmi+aşılama yapabilirdik...şimdi kendide pişman zaten benim yumurtalar çok geç büyüyo..bu ayda 17.gün oldum iğnemi hemde daha 19 mm iken..hiç 22 leri göremiyorum ben zaten...doktor sandıki 9-10. günler yumurta atarsam film zarar verir..dedim atmam benimkiler tembel ama dinletemedim neyse kısmet değilmiş...bu ay bakalım..13-14 mart gibi regl olmam lazım..beklemedeyim yaneee...

two pink line
Ynt: polikistikover ile ilgili - 06.03.2007 17:26:23
 İlahi gözdecim yaa hiç güleceğim yoktu valla....

Canım ben de aynı durumdayım aslında,, şimdi kendime meşgale bulmaya çalışıyorum; mesela tüm beceriksizliğimle örgü örmeye çalışıyorum... Bebişin ilk yeleği bitti bile,, bir hırs yapmışımki 2 günde bitirdim... Tabi çok sade düz bişi oldu, çünkü örnekleri beceremedim... Bir de diyorum ki kondüsyon bisikletine başlasam nasıl olur acep... bebeğin tutunmasını engellermi ki,, kaş yaparken göz çıkarmıyayım sonra...

CANIM OGLUM OYTUN YEKTA

gözdeata
Ynt: polikistikover ile ilgili - 06.03.2007 17:29:12
örgüye ok ama bence spor yapmaktan kaçınmal lazım...ama sen bilrisin tabi...yavaş tempolu yürüyüş uygun olabilir ama....

two pink line
Ynt: polikistikover ile ilgili - 06.03.2007 17:33:03
Güyya bebek düşünmiycez, yine hayatımız ona endeksli desene... Aslında var ya sırf sorun; düşünsene, hamile kalmak sorun, taşımak sorun, doğurmak sorun, büyütmek sorun... e biz psikopatmıyız bu kadar sorun olan bişeyi niye bu kadar çok istiyoruz ki...

CANIM OGLUM OYTUN YEKTA

gözdeata
Ynt: polikistikover ile ilgili - 06.03.2007 17:47:38

hakkaten kıs delimiyiz neyiz biz yawww

leylagul
Ynt: polikistikover ile ilgili - 06.03.2007 17:52:43

two pink line
Ynt: polikistikover ile ilgili - 06.03.2007 17:57:37
Valla ben kendi adıma pekte aklı başında olduğumu düşünmüyorum açıkçası,, sanırsam delirdim...

CANIM OGLUM OYTUN YEKTA

Caroline
  • Tüm gönderiler : 96
  • Bölge: İstanbul
Ynt: polikistikover ile ilgili - 06.03.2007 21:38:01

Orjinalden alıntı: two pink line

caroline canım benim de ilaç bittikten sonra 3-4 gün geçince adetim geliyordu ama bazen gecikebiliyordu, bence, seni umutlandırmak istemem ama belkide bebişin içindedir.2 güne kadar gelmezse bir test yap istersen canım...

Bir iki gün içinde olur bence de
bir pkos lu olarak ilk ayda .........
daha tam hazır değilken nasılsa biraz zaman alacak derken tedavi gerekir sanırken  bu kadar çabuk olamaz sanırım
benim hiçbir sorunu olmayan arkadaşlarım bile 5-10 ay arası kalmışlardı..
çok şaşırıcam yani

happygırl
  • Tüm gönderiler : 3852
  • Bölge: Türkiye'nin incisi İZMİR'den
Ynt: polikistikover ile ilgili - 07.03.2007 09:17:19
Kızlar valla bu sayfayı çok takip ediyorum ama dünden beri ne kadar msj yazmışsınız kaçırmışım....

Öncelikle her ne kadar dr. PKO değilsin dese de ben PKO olduğuma inanıyorum düşük oranda da olsa başta adet düzensizliği olmak üzere birçok belirti yaşıyorum... önceki syf şikayetlerimi yazdığım için bunları bir daha yazmayacağım...
geçen hafta ben de artık çözümün alternatif tıp olduğuna karar verip, ARİFOĞLU na mail attım.Sağolsunlar çok ilgilendiler ve bana bir tarif verdiler... sizlerle paylaşmak istiyorum belki sizlere bir faydam dokunur...

500 gr.bala öğütülmüş 50 gr.hayıt tohumu, 20 gr. yin öğütülmüş civan perçemi karıştır... sabah akşam 1'er tatlı kaşığı ye.... bunun çayını da yapabilirmişim ama bal ile olan karışımı kullanmamı tercih ettiklerini söylediler...

PKO ım çocuk sahibiyim ama inanın 3 yıl öncesini hatırlayamıyorum... hangi ilaçları kullandığımı bilmiyorum....

Az stresli, bol sporlu günler...

sıla26
  • Tüm gönderiler : 341
Ynt: polikistikover ile ilgili - 07.03.2007 09:41:53
benim pko daşlarım burdalarmış ya.bende kaçırdım dün işten çıkınca bakamadım.
 happYgril senin çocuğun varmı demek.valla bilmiyodum ALLAH BAĞIŞLASIN.KENDİLİĞİNDENMİ OLDU TEDAVİYLEMİ?
 BENDE BU AY HAYIT MACUNUYLA CİVANPERÇEMİNİ DENEYECEM.BAKALIM KISMET.VARMISINIZ KIZLAR HEP BERABER DENEYELİM.HEPİMİZ HAMİŞ KALIRMIŞIZ NE GÜZEL OLUR YA. DENEMEKTEN ZARAR GELMEZ.BEN ADETİMİN 1. GÜNÜ BAŞLAYIP İÇECEĞİM BU AY.

leylagul
Ynt: polikistikover ile ilgili - 07.03.2007 10:15:29
Kızlar Günaydın,

Happygirl peki bu hayıt tohumu ve civanperçemini balla yiyebilmek için toz karışımını satıyorlar mı? Ben rastlayamadım da.
İlacımızın yanında bitki desteği alalım ki vücut direnmesin ve hamile kalsın:)
Ben de sabah erken saatte (adetimin 3.günü olduğu için ) kan verdim. Sonuçlarım yarın belli olur. Cumartesi de dr gideceğim. Glikofaj kullanıyorum şu anda. LH, FSH ve E2 değerlerime bakacaklar tekrar.
Umarım LH ve FSH dengelenmiştir.

happygırl
Ynt: polikistikover ile ilgili - 07.03.2007 10:33:33

Orjinalden alıntı: leylagul

Kızlar Günaydın,

Happygirl peki bu hayıt tohumu ve civanperçemini balla yiyebilmek için toz karışımını satıyorlar mı? Ben rastlayamadım da.

aktarlardan alacağım... bal hazır karşımı da aldım mı tamam!!!

evet allah bağışlarsa 2 yaşında kızım var...

kendiliğinden çocuğum oldu, tedavisiz...

darısı başınıza inşallah...

sıla26
Ynt: polikistikover ile ilgili - 07.03.2007 16:31:22
YİNE KAYBOLDUNUS KIZLAR YA.BEN BU SİTENİN BAĞIMLISI OLDUM VALLA.GİRMEDEN YAPAMIYORUM.DK BAŞI GİRİYORUM.OF OOFFF.BÖYLE GİDERSE KAFADAN ATMAK DEĞİL KAFALARI TIRRLATCAZ GALİBA.
OYNATMAYA AZ KALDI BEBEĞİM NERDE BİR BEBEK YÜZÜNDEN ÇILDIRACAĞIM

leylagul
Ynt: polikistikover ile ilgili - 07.03.2007 16:52:53
buradayız...

happygırl
Ynt: polikistikover ile ilgili - 08.03.2007 09:02:04
dün civanperçemi ve hayit otumu aldım..öğütülmüş yoktu ben de evde robotta çektim..ama tam öğütülmedi...onu bala kattım sabah yedim... daha doğrusu yemeğe çalıştım..tadı berbattı... ama ne yapayım mecburen yiyeceğim...

leylagul
Ynt: polikistikover ile ilgili - 08.03.2007 09:34:14
Günaydın Bayanlar,

Kadınlar Gününüz kutlu olsun!!
Henüz anne olmayan adaylara seslenmek istiyorum: İnşallah önümüzdeki yıl da Anneler Gününü kutlarız

Dün benim de test sonuçlarım çıktı, hormonlarım gayet dengelenmiş ve dr bana hamile kalabilmen için hiç bir engel kalmadı artık dedi. Hamile kalmış kadar sevindim. Ama hamile kalana kadar glikofajı kullanmaya devam edeceksin dedi.Bitki çayımı da doktoruma sordum. İçmende bir sakınca yok dedi. Şimdi Cumartesi günü randevum var konuyu daha detaylı irdeleyeceğiz. Doktora giderken soru listemle gideceğim. Doktora her gittiğimde onu soru yağmuruna tutuyorum.
PKOlu hastaların en yapmaması gerektiği şey; PANİK. Biz çok panik, aceleci, sabırsız ve stres yüklü olduğumuz için tedavimize ket vuruyoruz. Gayesiz olmakta fayda var kızlar:)
Bu hastalıkta hamile kalabilmemiz için BENCE en ilk şart sadece kendini düşünmek. Kim ne demiş, ne yapmış boşverelim bu aralar!!!! Çünkü bu sendrom kafayı takmaya gelmez arkadaşlar:))

redturshu
  • Tüm gönderiler : 660
  • Bölge: balıkesir/istanbul
Ynt: polikistikover ile ilgili - 08.03.2007 10:02:45
hepinizin kadınlar günü kutlu olsun
civanperçemini ben demliyerek içiyorum bir arkadasım tavsiye etmişti bana bir ay oldu kullanalı sivilcelerimi falan da geçirdi ama hep erken gelmesi ile tanınan adetten ses soluk yok bakalım ya düzeltecek yada kökten çözüm sağlayacak
happygırl sana kim tavsiye etti bu otları?

sabır zor ama çok tatlı bir şerbettir içebilene AŞKOLSUN

happygırl
Ynt: polikistikover ile ilgili - 08.03.2007 10:08:08

Orjinalden alıntı: redturshu

happygırl sana kim tavsiye etti bu otları?

Arifoğlu....

redturshu
Ynt: polikistikover ile ilgili - 08.03.2007 10:12:30
çok mu cahilim aceparifoğlu kim ki?
bir aktar falan mı? happygırl ben bilemedim arif oğlu kim (benim babamın adıda arif oğlan kardeşim mi acaba)

sıla26
Ynt: polikistikover ile ilgili - 08.03.2007 10:37:35
DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN.

LEYLAGÜL HADİ GÖZÜN AYDIN.HORMONLARIN NORMAL ÇIKMIŞ.BU DA GÜZEL.İNŞALLAH YAKIN ZAMANDA HAMİLEDE KALIRSIN.KALIRIZSTRES PANİK KONUSUNDA HAKLISIN AMA BEN BECEREMİYORUM.ÇOK SABIRSIZIM HEMDE ÇOK.AMA NE YAPIP EDİP KAFAMI BAŞKA ŞEYLERLE OYALAMAM LAZIM.NE YAPILABİLİR BUNA BİR ÇÖZÜM BULALIM HOBİ FELAN MESELA

REDTURSHU CUM HAYITLA CİVANPERÇEMİ ÇOK FAYDALI GERÇEKTEN.HAYIT HORMONLARI DÜZENLİYOR ÖZELLİKLE PROGESTERONHORMONU ARTIRIYOR. YANİ YUMURTLAMAYI.CİVANPERÇEMİ DE HEM ADETİ DÜZENLİYO HEMDE RAHMİ GÜÇLENDİRİYORMUŞ.BEN BİR İKİ SYFA ÖNCESİNE KOPYALADIM ORDAN OKUYABİLİRSİN.BİR ADI VİTEXMİŞ HAYITIN.BÜTÜN AKTARLAR BUNLARI TAVSİYE EDİYOR NERDEYSE.BU AY BENDE KULLANCAM İKİSİNİ BİRLİKTE.

HAPPYGRİL İÇ İÇ.TADI KÖTÜ OLMUŞ NE FARKEDER.ŞİFA İÇİN ZEHİR OLSA İÇECEZ NAPALIM.YETERKİ BEBEKLERİMİZ GELSİN.

leylagul
Ynt: polikistikover ile ilgili - 08.03.2007 10:43:11
Teşekkür ederim Sılacım..Hepimize Allah acil şifalar versin.
Kırmızı Turshu:) Arifoğlu şu doğal çayların markalarından biri. Hani Lipton gibi, Doğaform çAYLARI GİBİ.., ARİFOGLU da bir çeşit marka ama bu firma bitkisel çay üretiyor...
Estafrullah ne cahilliği..

leylagul
Ynt: polikistikover ile ilgili - 08.03.2007 11:03:12
"Her hastalık için bir bitki yaratılmıştır" (alıntı..)

Civanperçemi
Diğer adı: Binbiryaprak

Pek çok ağır hastalığın şifası olan bu bitki herşeyden önce kadınlar için vazgeçilmez bir yardımcıdır.Onu bu bakımdan ne kadar övsem az.Rahip Kneipp yazılarında şöyle der: "Arada sırada da olsa, kadınlar ona el atsalardı pek çok hastalığı çekmemeiş olurlardı". İster genç bir kız düzensiz adetlerinde zorlansın, ister yaşlanmış bir kadın menopoz sırasında ya da sonrasında rahatsızlık çeksin,her yaştaki ve her haldeki kadın hastalıklarında Civanperçemi çayı onların şifacısıdır. Kadınların üreme organları için öylesine yararlıdır ki tarlalarda yürürken Civanperçemi toplayarak sağlıkları için en iyi şeyi yapmış olurlar.
...
Yumurtalık iltihaplarında daha ilk yarım Civanperçemi banyosu agrıları ve sızıları keser.Kadınların "beyaz" akıntılarınabu yarım banyolar çok iyi gelir.Bu durumlarda günde iki fincan Civanperçemi çayi içilmelidir.
....
Hava değişikliklerinden oluşan migren ağrılarını çok kere bir tek fincan Civanperçemi çayını çok sıcak ve yudum yudum içmek şartıyla geçirir.Çayı devamlı içerseniz migrenden büsbütütn de kurtulabilirsiniz.
...
Yarım Banyo:100 gram Civanperçemi (tüm bitki)geceden soğuk suya konur. Ertesi gün kaynama derecesine kadar ısıtılıp,banyo suyuna ilave edilir,içine oturulur.

Aslanpençesi:
Aybaşı rahatsızlıkları,"beyaz"lar, menopoz dönemindeki kesilme zorlukları gibi tüm kadın hastalıklarına faydalıdır ama Civanperçemi ile beraber kullanılırsa, buluğ çağında aybaşlarının düzenli olmasını sağlar.Genç kızların, doktor müdahalesine rağmen düzelemeyen bitme,gecikme ve devamsızlık rahatsızlıklarını da Civanperçemi ve Aslanpençesi çayı ile düzetebilirsiniz.
...
Aslanpençesi, düşük ve erken doğum yapmaya meyilli kadınlarda rahimi ve cenini güçlendirir, doğum zedelenmelerinde en büyük yardımcıdır.Bu rahatsızlıktan mustarip kadınlar üçüncü aydan itibaren Aslanpenöesi çayı içmelidirler....

Alıntı from: Tanrının Ezcanesinden Sağlık "Maria Treben"

dulcinea
  • Tüm gönderiler : 46
Ynt: polikistikover ile ilgili - 08.03.2007 15:30:02
merhaba
Ben pco luyum .Aslında ben tedavi olmak istiyorum.Bebek konusunda hazır olup olmadığımı bilmiyorum.Eşim bebek hiç istemediği için ve pco nun tedavi edilmesi gereken bir durum olduğunu öğrendiğim için ne yapmam gerekiyor diye bocalıyorum.
Yani doktor 2 tedavi var dedi 1.si bebek isteyenlere yönelik 2.si bebek istemeyenler için.
O yüzden merak ettiğim şey, acaba bebek istemeyenlere yönelik tedaviden sonra bir daha bebek olmuyormu __??
Aklım karışık aslında ben bebek istiyorum galiba

leylagul
Ynt: polikistikover ile ilgili - 08.03.2007 15:38:48
merhaba,

bebek istemiyorsan sana doğum kontrol hapları verip adetini rayına sokacaktır.
bebek istiyorsan ve pcolu isen, hormonların sorunlu ise sana şeker ilacı glikofaj veya bunun muadili bir ilaç verecektir. Bebek istediğin için öncelikle düzenli bir adet geçirmen gerekiyor.
Bir de aşılama yöntei var ama doktorlar bu yönteme daha sonra başvurabiliyor.
tabi ki doktorunla bu detayları konuşup her iki tedavi şeklini de sorabilirsin.
Bebek istemiyorsan ve farklı bir tedavi göreceksen, tabi ki bbek istediğin zaman bebeğin olacaktır.

leylagul
Ynt: polikistikover ile ilgili - 08.03.2007 15:41:47
Pkolu isen bence bebek yapmayı düşünebilrisin...
değil mi kızlar:)
ama istemiyorsan kontrol hapları ile de tedaviye başlanabilir. Çocuk istediğin zaman ise bu hapları bırakırsın ve (doktor kontrolünde) bebek denemelerine başlarsın...

two pink line
Ynt: polikistikover ile ilgili - 08.03.2007 17:41:15
MErhabalar,,
hapygırl ben de hayıtı çay olarak acılığından dolayı içemediğimden balla karıştırmayı düşünmüştüm ama sanırım tadı yine değişmiyor... Ben sadece adaçayı içiyorum bu ay yumurtlayana kadar devam... yumurtladığımı ateş yöntemi ile anlıyorum.Neredeyse 1 yıldır ölçtüğüm için artık oturdu benim vücut sıcaklık tablom... Sonra hayıta başlıyayım diyorum da çok acı yaaa...

Leylagül sonuçların iyi çıkmasına sevindim canım, inşallah kısa sürede hamiş haberini de alırız...

Redturshu canım ben mi yanlış anladım yoksa adetin mi gecikti senin? Heyecanlandım bak şimdi, belki hamişsindir kıs... Test yap bence...

Dulcinea arkadaşım öncelikle hoşgeldin... Leylegül'e katılıyorum bence de çalışmalara başlayın, ne zaman geleceği belli değil bu bebişlerin,, eşine de durumunu anlat bence...

Sehercim ben de stresten uzak durmayı çok beceremiyorum maalesef... Özellikle işyerinde bazen çok stres oluyorum... Site ben de de bağımlılık yaptı, uzak durayım diyoum ama aklım burda,, bi de zaman bulamıyorum ve herkese bişey yazamıyorum... İçimde kalıyor...

caroline bu kadar umutsuz olma bence, niye hemen olmasın ki,, ben olsam çoktan test yapmıştım, yeterki gecikmem olsun... Allahtan umut kesilmez...

HERKESİN DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN....

CANIM OGLUM OYTUN YEKTA

redturshu
Ynt: polikistikover ile ilgili - 08.03.2007 20:16:50
çok sağolun kızlar ya bende içiyorum ama sanırım bende ters etki yaptı benimkini kökten kesti inş. bende de tedavi edici olur
leylagül kırmızı turshu ne kadar isabetli bir nick dimi formun hamiş üyelerinin canını çektireyim
benim arkadasıma doktorlar tüp bebek bile imkansız demişlerdi sonra bu otu kesfetti 2ay içti 3.ay hamişti inş. bendede hepimizdede aynı güzel etkiyi yapar bende siz arkadaşlarıma kalan otlarımı gönderirim (ben şimdi arkadasımın kalan otlarına devam ediyorum)ot kardeşliği nasıl ama

redturshu
Ynt: polikistikover ile ilgili - 08.03.2007 20:20:39
two pink line bende 3ay öncede gecikmişti gerci benim geçikmem 21günde bir olduğu için geciken durum mesela bugun 29.gün yani belirsizim o yuzden imkan vermiyorum gene hap verecekler gene gelecek vs.işte ama test yapmak içinde nasıl sabırsızlanıyorum bir bilsen ama yapmıyacağım çünkü yıkılıyor insan  10gün verdim kendime sonra netice inş. hayırlı olur

Caroline
  • Tüm gönderiler : 96
  • Bölge: İstanbul
Ynt: polikistikover ile ilgili - 08.03.2007 22:48:35
Aslında umutsuzluk değil şaşkınlık bu kadar da çabuk olur mu olayı...
hatta ben birkaç ay ertleme kararı almıştım , 1 hafta oldu yeniden işe döndüm bazı gelişmeler planlar var vs vs
neyse olmayınca doktorumu aradım söyledim o da test yapma bekle duphastondan sonra 10 günü doldur olmazsan gel dedi
ama ben test yaptım hem de produktor , negatif çıktı. Sanırım dr  testte çıkmayabilir erken diye beklememi söyledi
(PKOS varya  ondan) Artık pzt durum netleşir ama böyle muallakta kalması da kötüymüş.

dulcinea
Ynt: polikistikover ile ilgili - 09.03.2007 09:05:11
çok teşekkür ederim ilgilinize

eşimi nasıl razı edebilirim bebek konusuna .
çok kararlı bebek istemiyyo

dulcinea
Ynt: polikistikover ile ilgili - 09.03.2007 09:29:11

happygırl
Ynt: polikistikover ile ilgili - 09.03.2007 10:26:42
thursu sana gerekli bilgi verilmiş arifoğlu hk...

şuan civanperçemi-hayıtotu-adaçayı-ıhlamur-limon-kabuktarçın karışımını içiyorum.... tadı nasıl mı?

BERBAT!!!

two pink line
Ynt: polikistikover ile ilgili - 09.03.2007 10:35:58

Orjinalden alıntı: redturshu

two pink line bende 3ay öncede gecikmişti gerci benim geçikmem 21günde bir olduğu için geciken durum mesela bugun 29.gün yani belirsizim o yuzden imkan vermiyorum gene hap verecekler gene gelecek vs.işte ama test yapmak içinde nasıl sabırsızlanıyorum bir bilsen ama yapmıyacağım çünkü yıkılıyor insan  10gün verdim kendime sonra netice inş. hayırlı olur

Hakında hayırlısı olsun canım.Aslında en güzeli sabretmek ama sabırsızlanıyor insan işte,, Allahım gönlüne göre versin,, güzel haberlerini bekliyorum...

CANIM OGLUM OYTUN YEKTA

two pink line
Ynt: polikistikover ile ilgili - 09.03.2007 10:38:27

Orjinalden alıntı: Caroline

Aslında umutsuzluk değil şaşkınlık bu kadar da çabuk olur mu olayı...
hatta ben birkaç ay ertleme kararı almıştım , 1 hafta oldu yeniden işe döndüm bazı gelişmeler planlar var vs vs
neyse olmayınca doktorumu aradım söyledim o da test yapma bekle duphastondan sonra 10 günü doldur olmazsan gel dedi
ama ben test yaptım hem de produktor , negatif çıktı. Sanırım dr  testte çıkmayabilir erken diye beklememi söyledi
(PKOS varya  ondan) Artık pzt durum netleşir ama böyle muallakta kalması da kötüymüş.

Canım bunun zamanı hiç belli olmuyor... Tabiki Allah gönlüne göre versin, inş. pazartesi güzel haberlerle dönersin... Prodüktor'ün de yanılma payı olabiliyor.Hatta forumdan bir arkadaşın başına gelmişti diye hatırlıyorum... Hayırlısı olsun canım...

CANIM OGLUM OYTUN YEKTA

Sayfayı değiştir: < 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 6 of 49, mesajlar 201 to 240 of 1943