Sevgili Forum Arkadaşlarım selamlar :) Uzundur giremedim foruma, malum forum da eski forum değil....
Tanıdık arkadaşlar görünce yazayım dedim

Gülcüğüm, sonunda düşüklerine teşhis konulmasına çok sevindim canım, işte şimdi tutunacaklar sana sıkı sıkı, ben epey umutlandım şimdi senin durumuna... Güzel haberlerini bekliyoruz arkadaşım...Çok zor dönemlerden geçtin, fazlasıyla bunu hak ettin..
Bana gelince benim de teşhisim Türkiye'de netleşti, negatif bir aşılama ve tüp denemesi sonrası... FSH yüksekliği + endometriosis... Ben de halen bu konuyla cebelleşenlerdenim, pek de parlak bir tablo yok önümde, hepimize kolay gelsin, hiç kolay süreçler değil
Saces, inşallah müjdeni alırız birkaç güne... Dondurulamayanlara hiç canını sıkma, sen yerleşen iki yumurtaya sevin... Bugün bir yerlerde dondurulmuşların çözülürken kalite kaybedebileceklerini de okudum ben... Bu sefer de onları düşünecektin... Diliyorum yeni denemelere gerek kalmadan gelsin bebeklerin....
Gülüşcüğüm, sana da doğal br sürpriz diliyorum tez zamanda
Özleeem, demek ikinci de geliyor, ne güzel, çok tebrik ediyorum canım, seni de küçük ablayı da