Tüp Bebek (mikro) sayfamız ..Yaşasın MİKROKARDEŞLİĞİ:)

Sayfayı değiştir: << < ..221 | Sayfayı gösteriyor 221 of 221, mesajlar 8801 to 8834 of 8834
Yazar Mesaj
gurbetkusu
  • Tüm gönderiler : 4935
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 01 January 0001
  • Bölge: Hollanda
Ynt:Tüp Bebek (mikro) sayfamız ..Yaşasın MİKROKARDEŞLİĞİ:) - 08.05.2010 17:54:42
Selam arkadaslar.....

KRSTL (niluferdi sanirim) canim cok uzuldum gec bir cevap ama oldu ama bende foruma pek fazla giremiyorum...
bilirim neler cektigini....................... inan cok zor seyler bu tup bebek tedavisi hele hele o 10-14 bekleme gunu en zoruda bu bence....
hayirlisi olsun canim...umarim rabbim cok fazla bekletmez seni ve butun bebek ozlemi cekenleri....

Kizlar ben 2 hafta evvel turkiyeye geldim ve histerescopi oldum..........dr. Yucel beyin tahmini gibi rahim sekil bozuklugu cikti.......normal rahim T-seklinde olmasi gerekiyor benimki biraz daha degisikmis ve bunu duzeltti cok sukur.....rahime spiral takti 1 ay boyunca o kalacak tekrar bozukluk olmasin diye koyuluyormus spiral bunun disinda hormon tedavisi goruyorum rahim kendini toparlasin diye ve 2 hafta sonra tekrar turkiyeye gelip spirali cikarip balon islemi yapacak ve sonrasi 2 haftalik bir hormon tedavisi daha gordukten sonra istedigim tedaviye baslayabiliriz dedi........
Hollandada histerescopi yapilmisti ama malesef o bozuklugu gormemislerdi......keske demek istemiyorum ama daha once gelseymisim turkiyeye ama dedigim gibi keskeler herzaman kafada kaliyor....herseyde vardir bir hayir......
son durumlar bunlar kizlar.......
2. dusuk
3. kimyasal gebelik
1. asilama negatif
1. tup bebek tedavisi negatif
2. tedavim yine negatif
3. tedavim yine negatif :(
4. tedavim yine negatif
Buyuk ALLAHIM bizi daha fazla bekletme ne olur

gülüs83
  • Tüm gönderiler : 3636
  • Bölge: **
Ynt:Tüp Bebek (mikro) sayfamız ..Yaşasın MİKROKARDEŞLİĞİ:) - 08.05.2010 21:05:34
gurbetkusu

Selam arkadaslar.....

KRSTL (niluferdi sanirim) canim cok uzuldum gec bir cevap ama oldu ama bende foruma pek fazla giremiyorum...
bilirim neler cektigini....................... inan cok zor seyler bu tup bebek tedavisi hele hele o 10-14 bekleme gunu en zoruda bu bence....
hayirlisi olsun canim...umarim rabbim cok fazla bekletmez seni ve butun bebek ozlemi cekenleri....

Kizlar ben 2 hafta evvel turkiyeye geldim ve histerescopi oldum..........dr. Yucel beyin tahmini gibi rahim sekil bozuklugu cikti.......normal rahim T-seklinde olmasi gerekiyor benimki biraz daha degisikmis ve bunu duzeltti cok sukur.....rahime spiral takti 1 ay boyunca o kalacak tekrar bozukluk olmasin diye koyuluyormus spiral bunun disinda hormon tedavisi goruyorum rahim kendini toparlasin diye ve 2 hafta sonra tekrar turkiyeye gelip spirali cikarip balon islemi yapacak ve sonrasi 2 haftalik bir hormon tedavisi daha gordukten sonra istedigim tedaviye baslayabiliriz dedi........
Hollandada histerescopi yapilmisti ama malesef o bozuklugu gormemislerdi......keske demek istemiyorum ama daha once gelseymisim turkiyeye ama dedigim gibi keskeler herzaman kafada kaliyor....herseyde vardir bir hayir......

gülllüümmm canım benim çok sevindim sorununun çözülmesine inşallah bundan sonra yavrun sıkı sıkı tutunacak sana allahımın izniyle..

KRSTL
  • Tüm gönderiler : 121
  • Katıldı: 30 September 2009
Ynt:Tüp Bebek (mikro) sayfamız ..Yaşasın MİKROKARDEŞLİĞİ:) - 10.05.2010 10:08:27
Selamlar herkese;
Gül(gurbetkuşu)inşallah sorunun biran evvel düzelir canım ve tedavinde olumlu sonuçlanır.Evet benim olmadı ama tekrra denitcez haziran yada en geç Temmuzda kısmetse tabiiki çok moral bozukluğu oluyor beni belkide en iyi sen anlarsın 3 negatif aşılama ve 1 tüp bebek negatiften sonra çok umutlu olamıyor insan ama eldende bişey gelmiyor bu uğurda işimden bile ayrıldım çok sterli bir işim olduğu için hormonlarım alt üst oldu zaten stresliyim birde bebek için ekstra strese girdiğim için işimden ayrıldım bebeğe odaklaştım tamamen umarım seninde benimde bu uğurda uğraşan herkesin en yakın zamanda hayalleri gerçek olur.Keşkelerle dolu hayatımız bende keşke daha önce başka doktora gitsetim diyorum istanbuldakiler çok daha tecrübeliler nihayetinde ama o an böğle şeyler aklıma gelmemişti benimde sorunum çatlatma iğnesinden kaynaklıyış yeni tedavimde daha güçlü çatlatma iğnesi vurucakalr inşallah başarılı olur yeni bir negatif sonuca zor dayanırım.Bu arada kızlar hala tek embriyo transfer ediliyor değilmi onda bir değişiklik varmıdırki acaba?

seker66
  • Tüm gönderiler : 3335
Ynt:Tüp Bebek (mikro) sayfamız ..Yaşasın MİKROKARDEŞLİĞİ:) - 10.05.2010 10:22:37
Gül'cüm gelişmelere çok sevindim, inşallah her şey yoluna girecek, bunca emeğin karşılığını alacaksın sonunda, inanıyorum.

Gülüşcüm sende daima dualarımdasın, hayırlısı ile sende kavuşacaksın bebeğine.

Nilüfer denemeler olumsuz sonuçlandığında yıkılıyoruz ama bu uğurda pes etmek yok, moralli olmak zorundayız biliyorsun, bu kadar çabanın karşılığında Rabbim sevindirecek hepinizi inşallah..

Angel..
  • Tüm gönderiler : 1045
  • Bölge: İstanbul..
Ynt:Tüp Bebek (mikro) sayfamız ..Yaşasın MİKROKARDEŞLİĞİ:) - 10.05.2010 14:03:22
gurbetkusu

Selam arkadaslar.....

Ah Gül ah,çok sevindim bu habere ..Demek ki histereskopi yapıldığı halde görmediler rahimdeki bozukluğu he ..Neyse,herşeyde vardır bi hayır diyelim..Gelişmelere çok sevindim,hep aklımdasın zaten..Hadi gazan mübarek olsun canım..Bence bu seferki tedavin olumlu sonuç verecek..Çünkü neden belirlenmiş,çok büyük bi aşama bu..Keşkeleri bırak sen,önüne bak ..Tatlı bebiş/bebişler bekliyor seni ..Çok öpüyorum,kendine iyi bak..

gülüs83
Ynt:Tüp Bebek (mikro) sayfamız ..Yaşasın MİKROKARDEŞLİĞİ:) - 12.05.2010 09:38:13
seker66

Gülüşcüm sende daima dualarımdasın, hayırlısı ile sende kavuşacaksın bebeğine. 

ahh leyla ablamm çok saol allah razı olsun ama bazen öyle bir an geliyor ki bütün umudum bitiyor sanki,ben hiç hamile kalıp doğum yapamayacakmışım gibi hissediyorum bu da beni çok korkutuyor.

her ay umutlanıyorum belki doğal yolla olur diye ama tık yok

siz tekrardan düşünmüyormusunuz 2.bebek filan

seker66
  • Tüm gönderiler : 3335
Ynt:Tüp Bebek (mikro) sayfamız ..Yaşasın MİKROKARDEŞLİĞİ:) - 12.05.2010 10:40:10
gülüs83

ahh leyla ablamm çok saol allah razı olsun ama bazen öyle bir an geliyor ki bütün umudum bitiyor sanki,ben hiç hamile kalıp doğum yapamayacakmışım gibi hissediyorum bu da beni çok korkutuyor.

Üst üste olumsuzluklar yaşadığım dönemlerde bende umutlarımı yitirmiştim. Demekki benim kaderimde anne olmak yok diye düşündüğüm çok olmuştu. Ama sonra anladım ki her şeyin bir vakti zamanı var. Ve her şeyde bir hayır var. Çocuk sahibi olmakla ilgili umutlarıma noktayı koyduğum bir dönemde Rabbim mucizesini gönderdi.

Şimdi konuşmak çok kolay belki, umutlarıma noktayı beynim koymuştu belki ama yüreğimde hiç kaybetmemiştim ben bu isteği ve bilmiyorum niye ama tedavisiz bir dönemde geleceğine içten içe inanmıştım sanırım. Ve öyle de oldu. Ama şimdiki aklım olsaydı tabiki çok daha çaba gösterirdim, tedaviyi hiç bırakmazdım. Ama kısmetten öte hiç bir şey olmuyor.

Naz şimdi 5,5 yaşında. Bir kardeşi olmasını çok istiyor. Hatta bana "her gece Allah'a dua ediyorum" dediğinde ne için kızım diye sormuş ve "bana bir kardeş vermesi için" cevabını alınca kopup hıçkıra hıçkıra ağlamıştım. Bende bir kardeşi olmasını çok isterdim ama tekrar tedavi sürecine girmek için çok geç artık. Yaş geçti. Rabbim tüm çocuklarla birlikte benim evladıma da sağlıklı uzun ömürler versin.

Ve artık hasretinizi sona erdirsin diye sizler için dua ediyorum ben.

Güzel haberlerini/haberlerinizi en kısa zamanda duymak istiyorum. Bu sayfayı hep okuyorum sizler adına mutlu olmak için.

KRSTL
Ynt:Tüp Bebek (mikro) sayfamız ..Yaşasın MİKROKARDEŞLİĞİ:) - 12.05.2010 14:02:22
Şeker 66 umarım bizlerde senin gibi şanslı olabiliriz kucaklarımız bebeklerimizle dolarUmutsuzluk kadar kötü birşey yok hakikaten insanın yaşamasınında bir anlamı olmuyor ama bu kadar tedavi görürüken sonuç negatifse eğer hiç birşey olmamış gibi kayıtsız kalamıyorsunda tabii.ALLAH ne zaman isterse o zaman olucak tabii ona yapabileceğimiz hiç birşey yok hayata küsme lüksümüzde yok ama inanki sende bu süreçten geçtin analrsın beni çok çok yıpratıcı bir süreç.Ailem ,arkadaşlarım diyolarki aman takma illaki olur öğle değil işte tabiiki olur ama 2 yıldır ben tedaviyle uğraşıyorum 3 aşılama 1 tüp bebek tedavisi ve yoruldum çok haziran yada temmuzda kısmetse yenisine başlıycam ama çokda umutlanamıyorum ya olmazsa diye içimdeki korkuyu atamıyorum sonuç olarak ALLAH hepimizin yardımcısı olsun ve çok bekletmesin bizi

gülüs83
Ynt:Tüp Bebek (mikro) sayfamız ..Yaşasın MİKROKARDEŞLİĞİ:) - 13.05.2010 20:55:48
seker66

gülüs83

Üst üste olumsuzluklar yaşadığım dönemlerde bende umutlarımı yitirmiştim. Demekki benim kaderimde anne olmak yok diye düşündüğüm çok olmuştu. Ama sonra anladım ki her şeyin bir vakti zamanı var. Ve her şeyde bir hayır var. Çocuk sahibi olmakla ilgili umutlarıma noktayı koyduğum bir dönemde Rabbim mucizesini gönderdi.

Şimdi konuşmak çok kolay belki, umutlarıma noktayı beynim koymuştu belki ama yüreğimde hiç kaybetmemiştim ben bu isteği ve bilmiyorum niye ama tedavisiz bir dönemde geleceğine içten içe inanmıştım sanırım. Ve öyle de oldu. Ama şimdiki aklım olsaydı tabiki çok daha çaba gösterirdim, tedaviyi hiç bırakmazdım. Ama kısmetten öte hiç bir şey olmuyor.

Naz şimdi 5,5 yaşında. Bir kardeşi olmasını çok istiyor. Hatta bana "her gece Allah'a dua ediyorum" dediğinde ne için kızım diye sormuş ve "bana bir kardeş vermesi için" cevabını alınca kopup hıçkıra hıçkıra ağlamıştım. Bende bir kardeşi olmasını çok isterdim ama tekrar tedavi sürecine girmek için çok geç artık. Yaş geçti. Rabbim tüm çocuklarla birlikte benim evladıma da sağlıklı uzun ömürler versin.

Ve artık hasretinizi sona erdirsin diye sizler için dua ediyorum ben.

Güzel haberlerini/haberlerinizi en kısa zamanda duymak istiyorum. Bu sayfayı hep okuyorum sizler adına mutlu olmak için.

ablacım benimmm duana içten amin diyorumm
allahım yavrunuzu size bağışlasın hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin
herşeyin hayırlısı olsun
dilerim bende birgün sana derim leyla ablaa bende hamileyim diye
belki o günler uzak değildir

gurbetkusu
  • Tüm gönderiler : 4935
  • Bölge: Hollanda
Ynt:Tüp Bebek (mikro) sayfamız ..Yaşasın MİKROKARDEŞLİĞİ:) - 17.05.2010 18:50:30
Evet guluscugum durumlar bundan ibaret.....insaallah bu sorun kalktiktan sonra bebegim kendiliginden annesine sImsIkI tutunur.....rabbim sanada en kisa zamanda anne olmayi nasip etsin.....sunu bilmeni isterimki dualarim hep seninle......

Ozlemimm canim arkadasim....evet yaaa burdaki dr;lar malesef sekil bozuklugu oldugunu gormediler zaten yucel bey demisti avrupadaki dr;lar histerescopide pek iyi degiller ve cok cabuk bakip hatalari gormeye biliyorlar birde benim bakmam lazim demisti ve onun dedigi gibi cikti.....
bakalalim artik sorun cozuldukten sonra hamile kalabilecekmiyim??? Onun garantisini vermedi tabii
persembe gunu istanbula geliyorum insaallah....3 gece kalip donecegiz......tabii eger ucaklar ucarsa :) gecen 5 gun gec kalkti ucagimiz (yanar dag yuzunden,simdi tekrar baslamis bakalim hayirlisi)
Kiizz diger sayfada oglusun olacagini okudum.....ne guzel yaaa.....hem kiz annesi hemde oglan annesi olacaksin insaallah.....
rabbim gonlune gore versin,cunku sen bunu hak ediyorsun !

Nilufercigim insaalllah evlat hasreti yasayanlar en kisa zamanda bebislerine kavusur......herzaman dedigim gibi bu yollar cok zor ve yipratici yollar.......bunu cok iyi bilirim ama rabbimden sadace guc ve sabir diliyelim.....

Leyla ablam canim benim......inan sende bizi hic bir zaman yanliz birakmadin yillardir hep bize umut verdin,destek ciktin......seni hep ornek almisimdir.....
hep naz gibi bir guzel bir kizim olsun isterim......
2. dusuk
3. kimyasal gebelik
1. asilama negatif
1. tup bebek tedavisi negatif
2. tedavim yine negatif
3. tedavim yine negatif :(
4. tedavim yine negatif
Buyuk ALLAHIM bizi daha fazla bekletme ne olur

Angel..
  • Tüm gönderiler : 1045
  • Bölge: İstanbul..
Ynt:Tüp Bebek (mikro) sayfamız ..Yaşasın MİKROKARDEŞLİĞİ:) - 18.05.2010 09:17:00
gurbetkusu

Evet guluscugum durumlar bundan ibaret.....insaallah bu sorun kalktiktan sonra bebegim kendiliginden annesine sImsIkI tutunur.....rabbim sanada en kisa zamanda anne olmayi nasip etsin.....sunu bilmeni isterimki dualarim hep seninle......

Ozlemimm canim arkadasim....evet yaaa burdaki dr;lar malesef sekil bozuklugu oldugunu gormediler zaten yucel bey demisti avrupadaki dr;lar histerescopide pek iyi degiller ve cok cabuk bakip hatalari gormeye biliyorlar birde benim bakmam lazim demisti ve onun dedigi gibi cikti.....
bakalalim artik sorun cozuldukten sonra hamile kalabilecekmiyim??? Onun garantisini vermedi tabii
persembe gunu istanbula geliyorum insaallah....3 gece kalip donecegiz......tabii eger ucaklar ucarsa :) gecen 5 gun gec kalkti ucagimiz (yanar dag yuzunden,simdi tekrar baslamis bakalim hayirlisi)
Kiizz diger sayfada oglusun olacagini okudum.....ne guzel yaaa.....hem kiz annesi hemde oglan annesi olacaksin insaallah.....
rabbim gonlune gore versin,cunku sen bunu hak ediyorsun !

Nilufercigim insaalllah evlat hasreti yasayanlar en kisa zamanda bebislerine kavusur......herzaman dedigim gibi bu yollar cok zor ve yipratici yollar.......bunu cok iyi bilirim ama rabbimden sadace guc ve sabir diliyelim.....

Leyla ablam canim benim......inan sende bizi hic bir zaman yanliz birakmadin yillardir hep bize umut verdin,destek ciktin......seni hep ornek almisimdir.....
hep naz gibi bir guzel bir kizim olsun isterim......

Canım hoşgeldin,nasılsın?..Demek İstanbul'a geleceksin..Sen kendini Türk doktorlarına emanet et bacım anlaşıldı ..Sen Yücel Bey'e gelmesen,öylece kalacak ..Halbuki şekil bozukluğunu tespit etmek çok büyük bişey..Kocaman Rabbim de izin verirse,bundan sonra hamile kalmamak için bi engel yok ..Ama hamişlik fotolarını paylaşmayı borçlusun bana,ona göre heeeee  ..Kız senin Facebook'da sayfan var mıydı? ..Ben arkadaşların yoğun ve uzun süren ısrarlarından sonra açtım bi dene..

Allah razı olsun canım,teşekkür ederim..Sen de herşeyin en güzelini hak ediyorsun..Ama er ama geç..Evet canım,bir oğluş geliyormuş ..Hem kız,hem oğlan anası olacaz artık..

Hadi güzel haberleri bekliyorum senden..Sağlıcakla kal..

saces
  • Tüm gönderiler : 2
  • Katıldı: 14 June 2010
Ynt:Tüp Bebek (mikro) sayfamız ..Yaşasın MİKROKARDEŞLİĞİ:) - 14.06.2010 13:28:59
Herkese Merhaba;
benim başımdan daha önce bir hamilelik geçti kendim kalmısştım tedavisiz ama 24 haftalıkken bebeğim tahliye yaptırmak (heyet raporuyla kalbinde sorun vardı)zorunda kaldım,çok kötü günlerdi.Yaklaşık iki sene bebeğim olmadı sonra eşimde varikosel çıktı ve biz tüp bebk yapmaya karar verdik.3 embriyo transfer edildi malesef tutmadı ve dondurulacak embrıyo kalmamıştı,aradan iki ay geçti doktorumu ve hastaneyi değiştirdik tekrar ikinci denemyi yaptık su anda 24 haziran 2010 da test yapıcam kanundan dolayı bu sefer 2 transfer yapıldı ama çok üzüldüm yine dondurulacak embriyom kalmadı 5.güne dayanmmamıslar 1 tane dayanmıs onuda gerek yok dondurmaya sans düsük dediler inşallah gerekte kalmazz.Kızlar dua edin bana pozitif sonuç alıyım çok yıkıldık eşimle ben bu sefer mutlu olalım Allahın izniyle
dondurulacak embriyom kalmamsı beni çok üzdü testimin sonucunu bekleyeden biranda hayal kırıklıgına uğradım demekki bu verilenlerde tutmıycak diye düşünüyorum.

Ç i ç e k
  • Tüm gönderiler : 3276
Ynt:Tüp Bebek (mikro) sayfamız ..Yaşasın MİKROKARDEŞLİĞİ:) - 16.06.2010 19:25:48
Sevgili Forum Arkadaşlarım selamlar :)  Uzundur giremedim foruma, malum forum da eski forum değil....

Tanıdık arkadaşlar görünce yazayım dedim   Gülcüğüm, sonunda düşüklerine teşhis konulmasına çok sevindim canım, işte şimdi tutunacaklar sana sıkı sıkı, ben epey umutlandım şimdi senin durumuna... Güzel haberlerini bekliyoruz arkadaşım...Çok zor dönemlerden geçtin, fazlasıyla bunu hak ettin..

Bana gelince benim de teşhisim Türkiye'de netleşti, negatif bir aşılama ve tüp denemesi sonrası... FSH yüksekliği + endometriosis... Ben de halen bu konuyla cebelleşenlerdenim, pek de parlak bir tablo yok önümde, hepimize kolay gelsin, hiç kolay süreçler değil

Saces, inşallah müjdeni alırız birkaç güne... Dondurulamayanlara hiç canını sıkma, sen yerleşen iki yumurtaya sevin... Bugün bir yerlerde dondurulmuşların çözülürken kalite kaybedebileceklerini de okudum ben... Bu sefer de onları düşünecektin... Diliyorum yeni denemelere gerek kalmadan gelsin bebeklerin....

Gülüşcüğüm, sana da doğal br sürpriz diliyorum tez zamanda

Özleeem, demek ikinci de geliyor, ne güzel, çok tebrik ediyorum canım, seni de küçük ablayı da

saces
  • Tüm gönderiler : 2
  • Katıldı: 14 June 2010
Ynt:Tüp Bebek (mikro) sayfamız ..Yaşasın MİKROKARDEŞLİĞİ:) - 22.06.2010 16:34:12
canım Benim çok sağol kaldı iki günüm ALLah'ım inşallah yüzümü güldürür bu sefer çok ama çok heyecenlıyım.Sonucu ancak size 25.06.2010 cua yazabilirim lütfen dua edin benim için....

KRSTL
Ynt:Tüp Bebek (mikro) sayfamız ..Yaşasın MİKROKARDEŞLİĞİ:) - 07.07.2010 22:37:21
Herkese selamlar
Arkadaşlar neden kimse bişey yazmıyor kimsede gelişme yokmu:)Ben başlatayım o zaman:)Cumartesi günü yeniden tüp bebek tedaviysine başladım gayet iyi gidiyor herşey şimdilik inşallah sonuda iyi olur.Bu uğurda uğraşanların ALLAH sonunu hayırlı çıkarır inşallah.

sultan bebegim:)
  • Tüm gönderiler : 4548
  • Bölge: canim kizlarim...
Ynt:Tüp Bebek (mikro) sayfamız ..Yaşasın MİKROKARDEŞLİĞİ:) - 12.07.2010 23:02:36
gülüm seni cok özledim canim benim..ins. haberini aliriz yakinda..cok istiyorum bunu..canim benim hep aklimdasin...

__ANKA__
  • Tüm gönderiler : 5817
Ynt:Tüp Bebek (mikro) sayfamız ..Yaşasın MİKROKARDEŞLİĞİ:) - 23.07.2010 00:02:04
SLMLAR

DUALARIMDASINIZ DEMEK İÇİN UĞRADIM:)))

eminesengulucu
  • Tüm gönderiler : 742
  • Bölge: İstanbul
Ynt:Tüp Bebek (mikro) sayfamız ..Yaşasın MİKROKARDEŞLİĞİ:) - 11.08.2010 14:29:01
Arkadaşlar merhaba,
Benim 3,5 yaşında bir oğlum var fakat 2. bebeği 1 senedir istememize rağmen hamile kalamadım yaptırdığımız tahliller sonucunda doktor tüp bebek yöntemini denememize karar verdi tüp bebeği nerede yaptırabilirim benimle tecrübelerinizi paylaşırmısınız teşekkürler Bu arada ben İstanbul da oturuyorum

Senden önce yaşanan herşey anlamsızmış karagözüm

mywish
  • Tüm gönderiler : 16
  • Katıldı: 06 October 2009
Ynt:Tüp Bebek (mikro) sayfamız ..Yaşasın MİKROKARDEŞLİĞİ:) - 19.09.2010 22:29:04
burasi aktifmi yoksa kimse ugramiyormu?

KRSTL
Ynt:Tüp Bebek (mikro) sayfamız ..Yaşasın MİKROKARDEŞLİĞİ:) - 20.09.2010 17:30:14
Aktif ama pek uğrayan yok.

iga
  • Tüm gönderiler : 1
  • Katıldı: 13 October 2010
Ynt: Tüp Bebek (mikro) sayfamız ..Yaşasın MİKROKARDEŞLİĞİ:) - 13.10.2010 22:16:15
slm arkadaslar ben aranıza yenı katıldım yazılanları hep okudum benımde daha önce ıkıkez mıcro denemem oldu ve 6 aylıkken  ıkı gebelıgımde erken dogum nedenı ıle sonlandı ama bebeklerım yasamadı şimdi tekrar deneyecegız allah yardımcımız olsun bu sefer dıkış atılacak ınanın çok korkuyorum hiç kımıldamadan yatmam gerekıyormuş basından bole olay gecenınız varmı sonuç alanınız oldumu arkadaslar tşk edrım

Sayfayı değiştir: << < ..221 | Sayfayı gösteriyor 221 of 221, mesajlar 8801 to 8834 of 8834