Sayfayı değiştir:
< 12345678910 | Sayfayı gösteriyor 10 of 10, mesajlar 181 to 184 of 184
|
Yazar |
sevgii
-
Tüm gönderiler
:
10470
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 01 January 0001
- Bölge: ANKARA
-
Durum: çevrimdışı
|
Ynt: memeden kesme
-
19.12.2009 13:13:24
( #181 )
elifname77 Merhaba aranıza yeni katıldım.benım oglum 3,5 aylık ama göğüslerim yara içinde ve emziremiyorum.1 aydır çok acı çekıyorum ve artık emzirecek durumda değilim.Doktorlara gittim bir sürü krem verdiler ama faydası yok sütü kesen ilaç varmış adını merak edıyorum bana yardımcı olabılırmısınız. çok geçmiş olsun hepimiz yaşadık meme ucu yaralarını arkadaşlarımız bir çok ilaç kullandıalr ben lansinoh kullanarak göğüs yaraalrımdan kurtuldum deneyin isterseniz faydasını umarım görürsünüz... memeden kesme olayına gelincede 2 yaşımıza 10 gün kala sütüm bitti( not : sütüm öyle çoktuki bir önceki ay birinden emerken diğer göğsümden süt geliyordu ) ve emdiğinde bitti diyordu biberonun memesinden içermisin dedim tamam dedi ve kendiliğinden bıraktı şimdi sabahları meme emcem diye uyanan çocuk anne sütümü ısıt diye uyanıyor bence hiç kesmek işçin çocuğunuzun ve kendi psikolojinizi bozmaya zorlamayın rabbim elbet bir kolaylığını veriyor. öyle iştahı filanda artmadı sabah süt içtiği için kahvaltı bile yapmıyor:S
|
|
anneoldum
-
Tüm gönderiler
:
1
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 01 January 0001
-
|
Ynt: memeden kesme
-
19.04.2010 22:51:18
( #182 )
Merhaba kızım 23 aylık ve ben de sütten keseceğim. son 15 gündür geri sayım yapıyoruz. sizin anlattıklarınız şu anda benim hissettiklerim. çevremdekilerin tüm bıraktırma ısrarlarına rağmen bu zamana kadar emzirdim ve şimdi tarif edemediğim bir üzüntü yaşıyorum. bu zamana kadar emzirmekle doğru yaptığıma inanıyorum ve kızım artık yemek yemek yerine emmeyi tercih ediyor. bunlar sadece ufak teselli olarak kalıyor. kızım bana ve emmeye çok düşkün. son 2 günümüz ve çok tedirginim. yanımda yardım için kimse olmayacak. bu da beni daha fazla korkutuyor. desteklerinizi bekliyorum.
|
|
zuzuum
-
Tüm gönderiler
:
1
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 03 September 2010
-
|
Ynt: Ynt: memeden kesme
-
08.01.2012 19:31:06
( #183 )
ben mikrodalga fırının kullanılmaması taraftarıyım özellikle çoukların yiyeceklerinde
|
|
|
Şu andaki aktif kullanıcılar
|
0 adet üye ve 38 misafir var.
|
İkonların Anlamları ve İzinler
|
-
Yeni mesajlar
-