Sayfayı değiştir:
<< < ..11121314151617181920.. > >> | Sayfayı gösteriyor 11 of 49, mesajlar 401 to 440 of 1943
irmakyagmur
-
Tüm gönderiler
:
8319
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 01 January 0001
- Bölge: İSTANBUL
|
Ynt: polikistikover ile ilgili
-
28.03.2007 15:46:51
Orjinalden alıntı: akayse Orjinalden alıntı: ırmakyagmur Orjinalden alıntı: maviş- ayşegül tekrar geçmiş olsun.umarım bizim gibi pko lı değilsindir.öyleysende üzülme yine şanslısın geçte olsan regl olabiliyorsun.bak iyiki gitmişsin dr.a kocişin gelmeden tedavinide olursun kocişin gelincede herşey normale dönmüş olur allahın izniyle. Mavişim teşekkür ederim canım. Yani sizin nasıl ki? Siz ilaçsız olamıyor musunuz? Haklısın bak iyi ki gitmişim. İşte nasıl yaparım bilemiyorum, hani az da kaldı, bu ay doğum kontrol hapıyla kistlerden kurtulmaya mı çalışırım ne yaparım, artık doktor karar verecek... Amin canım, amiiin. ayşegülcüm meraba senin adetlerin bence o kadarda düzensiz değil, yani bendede bazen 29-33-35 falan oluyo ama ben tam üç kere doktora gittim üçündede bir sorun çıkmadı sanırım pko teşisi koyulması için yeterince sebep yok gibi.inşallah yoktur ayşegülcüm sende tüylenme kilo vs varmı? Tatlişim doktorum da aynı şeyi söyledi, adetler herşeyden etkilenir, buna bakıp pko denilmez dedi... sonra benim durumum vajinal ultrasonda çıktı. Ama tetkiler de desteklerse pko tanısı konulacak. Büyğk ihtimalle pko dediler. Kilo evlendikten sonra aldım, o da tamamen ye iç yat olayı, tüylenme de pko'daki klasik tüylenme şeklinde değil ama az da değil.
|
|
irmakyagmur
-
Tüm gönderiler
:
8319
-
Ödül puanları
:
0
|
-
28.03.2007 15:49:03
Orjinalden alıntı: nedengelmiyosun merhaba ayşegülcüm inşallah pko değilsindir... ben mesela ilk adetimde dahil bugüne kadar yani şuan 25 yaşımdayım hiç aksamamıştır adetlerim bir gün bile, herhangi bir tüylenme , sivilce ve saç dökülmeside dahil hiç bir şikayetim yok ama 5 ay içinde gebelik oluşmayınca doktora gitmiştik ve sadece ultrason bulgusu ile bana bu teşhisi koydu doktoruma inanmadım ve 2 doktora daha gittim onlarda pkolu gibi görünüyo dediler yani anlamadığım madem pkoluyum neden günü gününe regl oluyorum çok daraldım artık ya 10 ay oldu üffffffffffffffffff işte zor bi hastalık bu o yüzden senin pkolu olmamanı canı gönülden isterim canım. Canım maalesef düzenli regl olman pko'lu olma olasılığını yok etmiyor, ya da şöyle diyeyim düzenli regl olanlar da pko'lu olabiliyormuş... İnternetten okuyorum ben de sürekli... Ne biliim hayırlısı olsun hepimiz için. Başa gelen çekilir derim ben hep. Allah beterinden saklasın, bunda da vardır bir hayır. Sana da geçmiş olsun canım, inşallah değilimdir ama görünen köy kılavuz istemez demiş atalarımız...
|
|
two pink line
-
Tüm gönderiler
:
1439
-
Ödül puanları
:
0
|
-
29.03.2007 11:53:11
pkoslu arkadaşlar nerelerdesiniz  ... Ben yarın rahim filmi çektiriyorum.Aklıma geldikçe de heyecanlanıyorum  ... Bir an önce olsun bitsin istiyorum yaaa... Şimdi zamanda geçmez  ...
|
|
irmakyagmur
-
Tüm gönderiler
:
8319
-
Ödül puanları
:
0
|
-
29.03.2007 11:58:03
Özüm'cüm korkma canım yaaa arkadaşlar çok basit bir şey diyolar, kendini zor bir şey diyo koşullandırma bence.  Ben de bugün şeker yükleme testi yaptırdım... Öğlen de mamografi çekilcek... Yarın çıkar sonuçlar sanırım... İnşallah birşey çıkmaz. Bakalım artık.
|
|
two pink line
-
Tüm gönderiler
:
1439
-
Ödül puanları
:
0
|
-
29.03.2007 12:02:20
Ayşegülcüm film çektirmekten korkmuyorum artık, kendimi motive ettim de sonuçlarından korkuyorum bu seferde   ... Canım sen bayağı bir detaylı incelemeden geçiyosun ne güzel... Bana hiç şeker yüklemesi ve mamografi yapılmadı mesela  ... Senin de sonuçların güzel çıkar umarım, bu arada kendiliğinden regli olmana sevindim canım  Hadi bakalım sonuçlarını merakla bekliyorum  ...
|
|
sıla26
-
Tüm gönderiler
:
341
-
Ödül puanları
:
0
|
-
29.03.2007 12:24:06
özümcüm korkma inşallah sonuçlarda olumlu çıkar.inşallah açıktır kanalların.önmesiz yapışıklılarda açılıyor diyolar rahim filminde.bende bunu çektrimekten korkuyorum bazı arkadaşlar acıdığını söylüyolar.çektirmek istiyorum ama çok korkuyorum senide korkutmuş olmuyum ama.benim canım biraz tatlıdır dayanamam.sen bir çektir hayırlısıylada bizimle paylaşırsın moral verirsin. ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.İNŞALLAH HERŞEY DAHA GÜZEL OLACAK.
|
|
brlgvn
-
Tüm gönderiler
:
60
-
Ödül puanları
:
0
|
-
29.03.2007 12:26:12
|
|
sıla26
-
Tüm gönderiler
:
341
-
Ödül puanları
:
0
|
-
29.03.2007 12:28:33
AYŞEGÜL SENİNDE BİŞEY ÇIKMAZ İNŞALLAH.OLUMLU ÇIKSIN UMARIM.HERŞEY YOLUNDA GİDER. KIZLAR BEN DAHA BİRÇOK AŞAMADAN GEÇECEĞİMİZİ BUNLARI DÜŞÜNDÜKÇE KORKUYORUM İÇİM ÜRPERİYOR.NASIL OLCAK NE ZAMAN YAPTIRCAM DİYE.  RABBİM DAHA FAZLA UĞRAŞMADAN BEBİŞLERİMİZİ VERİR İNŞALLAH.
|
|
maviş-
-
Tüm gönderiler
:
372
-
Ödül puanları
:
0
|
-
29.03.2007 12:58:22
Ayşegül tekrar geçmiş olsun canım.umarım çok önemli bişey çıkmaz.ewet dediğim gibi ben ilaçsız regl olamıyorum genç kızken 6 ay ilaç kullandıktan sonra 1 yıl düzenli olurdu şimdi ise 7 ay tedaviden sonra dr.ilaçları kesti yumurtalığın dinlensin bu kadar tedaviden sonra regl de olursun dedi ama malesef o ayda olmadı ben yine ilaçla getirdim gelmez olasıları.işte beklersin gelmez beklemezsin gününden önce gelirler ne sinir bi durum.ama bunada şükür en azından bi tedavisi var .Allah kimseye dermansız dert vermesin. Özüm canım sende moralini bozma iyi düşün ki iyi olsun.herşey güzel olacak.ben inanıyorum yüce allahım bebiş isteyenleri fazla bekletmeyip birbir yavrularına kavuşturacak.Bilmiyorum nedendir ben bu ay çok relax ım ama budurum inşallah aşılamadan sonrada böyle devam eder.yoksa o günleri beklemek  hiç gün geçmiyo...
|
|
two pink line
-
Tüm gönderiler
:
1439
-
Ödül puanları
:
0
|
-
29.03.2007 14:23:06
Sehercim ben de korktuğum için sürekli erteledim ama olmadı işte, evet bazı arkadaşlar acıdığını, bazıları da acımadığını söylüyor ama ben kendimi bir filmin acısına dayanamıycaksan nasıl doğurcaksın diye motive ettim  ... Sen de erteleme bence canım, hakkımızda hayırlısı olsun  ... Berilcim inşallah canım dualarınızla herşey yolunda gider   . mavişçim sağol tatlım iyi düşünmeye çalışıyorum, hayırlısı olsun, başa gelen çekilir... Sen bu ay mı aşılama yaptırıyorsun? Relax olma konusunda haklısın canım, ben de yumurtlamadan sonraki 2 hafta deli gibi oluyorum, onun için bu ay herşeyi bıraktım, önümüzdeki ay aşılamaya geçicem ben de nasipse  ... Aşılama sonucun iyi çıkar inşallah canım  ...
|
|
irmakyagmur
-
Tüm gönderiler
:
8319
-
Ödül puanları
:
0
|
-
29.03.2007 14:27:54
|
|
irmakyagmur
-
Tüm gönderiler
:
8319
-
Ödül puanları
:
0
|
-
29.03.2007 14:29:00
|
|
irmakyagmur
-
Tüm gönderiler
:
8319
-
Ödül puanları
:
0
|
-
29.03.2007 14:31:09
|
|
maviş-
-
Tüm gönderiler
:
372
-
Ödül puanları
:
0
|
-
30.03.2007 15:34:47
özüm cüm ewet bu ay ilk aşılamam geçen ay ilk kez yumurtam oluştu ama tutmadı bakalım kısmet inşallah bu sefer olur.elimden geldiğince relax olmaya çalışıyorum inşallah bunu aşılama sonrasındada devam ettirmeyi başarırım.üzüldüğüm bi noktada stresim eşime yansıyo benim gergin olmam onuda üzüyo .elinden teselli etmekten başka bişey de gelmiyo .olucak demekten başka. Ayşegülcüm ben inanıyorum herşey güzel olacak.bizlerinde bebişi olacak biraz nazlıda olsa gelcek bizim melekler.
|
|
brlgvn
-
Tüm gönderiler
:
60
-
Ödül puanları
:
0
|
-
30.03.2007 15:46:36
Arkadaşlar ya ben bir şey soracağım bugün hayırlısı ile reglim bitiyor ve yarında dianenin 2. kutusuna başlıyorum. Ya hiç 2. kutudan sonra olumlu bir sonuç alan var mı ?? Yani yumurtlama gibi falan. İnsan bebek istedikçe zaman o kadar gözünde büyüyorki acaba doktora gitsem mi 3 ay dolmadan diye düşünüyorum. İlaçlarımı değiştirin ben biran önce hamile kalmak istiyorum diye çığlık atmak istiyorum valla :) Ayşegül umarım herşey yolunda gider. Yanında anlayışlı bir insan olması ne güzel :) Özüm senin sonuçların nasıl?? Umarım herşey çok iyi çıkar...
|
|
sıla26
-
Tüm gönderiler
:
341
-
Ödül puanları
:
0
|
-
30.03.2007 15:47:31
özüüüüümmm nerdesin hadi çabuk gelde anlat şu rahim filmini.inşallah sağlıcakla olmuş bitmiştir.sonuçlarda olumludur inşallah.
|
|
brlgvn
-
Tüm gönderiler
:
60
-
Ödül puanları
:
0
|
-
30.03.2007 16:30:35
Ayşegül ya sana bir şey soracağım . Şu yumurtlama dönemi olayı var ya onu nasıl hesaplıyorduk. Benim bugün reglim bitiyorda bi hesaplamayı deniycem yakip edicecm artık ya esakiden bu kadar önemli değildi ama artık çok önemli. PKO lu da olsam artık sıkı takip etmeliyim. (Bunu sana soruyorum tablo cetvel yapıyorsun ya o açıdan daha iyi biliyorsundur diye düşündüm)
|
|
maviş-
-
Tüm gönderiler
:
372
-
Ödül puanları
:
0
|
-
31.03.2007 13:11:13
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var laparoskopi yaptıran varmı aranızda.bana dr. bu ay aşılama tutmazsa laparoskopi yapacağını söyledi  inşallah aşılama tutarda ona gerek kalmaz.
|
|
cikin_kız
-
Tüm gönderiler
:
81
-
Ödül puanları
:
0
|
-
01.04.2007 16:21:50
slm arkadaslar bende dün kesin olarak pko hastası oldugumu öğrendim.ama benim tüm hormonlara bakıldı yumurta geliştirici büyütücü falan hormonal degerlere hepsi cok iyi sadece benim yumurtamın catlamasında bir sorun varmıs.2 yılda asırı kilo artımı ve tüylenme bu yüzdenmiş.rahim filmide cekindim tüpler acık.dr sadece senin catlatmaya yardımcı olcaz dedi senin baska sorunun yok dedi.arkadaslar sizce durumum ne vahimmi..artık son haddedeyim 3 yıl oldu yıprandım.inşallah artık olur 1 yıldır dr gittiğim halde bana teshis koyamadı.dr değiştirdim ve ilk kontrolde pkolu oldugum anlasıldı.sizindemi aynı durummm
|
|
nedengelmiyosun
-
Tüm gönderiler
:
291
-
Ödül puanları
:
0
|
-
01.04.2007 17:18:09
semacım yumurtanın çatlamadığını hangi test sonucu anlıyolar bende pkoluyum dün progesteron baktırdım 15.8 çıktı yumurtladım diye havalara uçtum ama bu yeterli değil o zaman bide çatlamış mı onamı bakcazzzzz
|
|
cikin_kız
-
Tüm gönderiler
:
81
-
Ödül puanları
:
0
|
-
02.04.2007 17:33:48
nedengelmiyorsun canım gecmiş olsun.onun nasıl anlasıldıgı sanırım hormon testi ile anlasılıyo.mesela benim her ay yumurtlamam oluyor gelişiyor ama catlamaya gelince inadı tutuyor catlamıyor.drun sölediğine göre benim sadce catlatma iğnesine ihtiyacım var.ben ilk gittiğim kan aldılar.ordan bir takım tetkikler elde ediliyo mesela yumurta üreten hormon yumurta geliştirici hormon süt hormonu degerleri falan bunlara bakılıdı ve sadece catlamada sorun yasandıgı söylendi.rahim filmi cekildim tüplerimde bir sorun yok cok sükür.ben zaten her ay adet oluyom ama günü gününü tutmuyo bide böle leke leke oluyom o işte yumurta catlamadıgından dolayıymıs ya benim anne olabilme sansım ne acaba kıslar benim gibi olan varmı ya
|
|
two pink line
-
Tüm gönderiler
:
1439
-
Ödül puanları
:
0
|
-
02.04.2007 18:15:27
|
|
brlgvn
-
Tüm gönderiler
:
60
-
Ödül puanları
:
0
|
-
03.04.2007 09:54:58
Özüm gözün aydıınnnn sonuçların temiz çıkmasına çok sevindim.
|
|
cikin_kız
-
Tüm gönderiler
:
81
-
Ödül puanları
:
0
|
-
03.04.2007 10:50:27
kıslar yeni başlık acmayın dediğiniz için bende konunun oldugu yere yazdım.böyle oluncada kimse cvp yazmıyo ama
|
|
two pink line
-
Tüm gönderiler
:
1439
-
Ödül puanları
:
0
|
-
03.04.2007 10:54:45
Orjinalden alıntı: brlgvn Ayşegül ya sana bir şey soracağım . Şu yumurtlama dönemi olayı var ya onu nasıl hesaplıyorduk. Benim bugün reglim bitiyorda bi hesaplamayı deniycem yakip edicecm artık ya esakiden bu kadar önemli değildi ama artık çok önemli. PKO lu da olsam artık sıkı takip etmeliyim. (Bunu sana soruyorum tablo cetvel yapıyorsun ya o açıdan daha iyi biliyorsundur diye düşündüm) Berilcim yumurtlama dönemi beklenen adet tarihinden 14 gün öncesidir.Mesela siklusların 30 gün sürüyorsa 30-14=16. gün yumurtlama günün olur ama pkosluların siklusları düzensiz olduğundan bu yöntemin pek işe yarayacağını sanmıyorum.En güzeli adet bitimi gün aşırı ilişki bence  ...
|
|
two pink line
-
Tüm gönderiler
:
1439
-
Ödül puanları
:
0
|
-
03.04.2007 10:59:28
Orjinalden alıntı: cikin_kız slm arkadaslar bende dün kesin olarak pko hastası oldugumu öğrendim.ama benim tüm hormonlara bakıldı yumurta geliştirici büyütücü falan hormonal degerlere hepsi cok iyi sadece benim yumurtamın catlamasında bir sorun varmıs.2 yılda asırı kilo artımı ve tüylenme bu yüzdenmiş.rahim filmide cekindim tüpler acık.dr sadece senin catlatmaya yardımcı olcaz dedi senin baska sorunun yok dedi.arkadaslar sizce durumum ne vahimmi..artık son haddedeyim 3 yıl oldu yıprandım.inşallah artık olur 1 yıldır dr gittiğim halde bana teshis koyamadı.dr değiştirdim ve ilk kontrolde pkolu oldugum anlasıldı.sizindemi aynı durummm Canım telaşlanma pkoda sadece yumurtlama problemin varsa çok kolay bir şekilde çatlatılıyor.Önce yumurtlama takibi yapılacak, sonra da çatlatma iğnesi ile çatlatılacak.Boşuna kendini üzme, stres yaparsan hiç sorunun olmasada olmaz.Ben de 3 yıldır bekliyorum ama pkolu olduğumu biliyordum zaten.Senin hormonların düzgün çıktığına göre öncelikle kilo vermeyi deneyebilirsin ve belki yumurtaların kendiliğinden bile çatlar o zaman.Yani durumun hiç te vahim değil güzelim  ...
|
|
sıla26
-
Tüm gönderiler
:
341
-
Ödül puanları
:
0
|
-
03.04.2007 11:10:29
MRHBALAR ARKADAŞLARIM.BENDE SABAH DR DAYDIM.YUMURTA TAKİBİ İÇİN GİTTİM.16 MM FOLİKÜLÜM VARMIŞ.BİNLERCE KEZ ŞÜKÜR RABBİME.BU BİLE BENİM İÇİN BÜYÜK GELİŞME.DAHA ÖNCE YUMURTAM OLUŞMAMIŞTI.CUMA TEKRAR GİTCEM.UMARIM GEÇ KALMIŞ SAYILMAM.ÇATLATMA İĞNESİ OLCAM.İNŞALLAH BİZİMDE YÜZÜMÜZ GÜLER BU AY. ÖZÜMCÜM ÇOK SEVİNDİM GÖZÜN AYDIN.BİR ENGELİ DAHA AŞTIN SEN ALLAH IN İZNİYLE.GERİSİ DAHA KOLAY OLACAK İNŞALLAH. ÇİKİN KIZ ÖZÜMÜN DEDİĞİ GİBİ BAŞKA BİR SORUN YOKSA Kİ (İNŞALLAH OLMAZ) İŞİN KOLAY.SONUÇTA ÇATLAMAMAMISINI ÇÖZÜMÜ VAR. ALLAH YARDIMCIN OLSUN.
|
|
two pink line
-
Tüm gönderiler
:
1439
-
Ödül puanları
:
0
|
-
03.04.2007 11:16:52
Orjinalden alıntı: maviş- özüm cüm ewet bu ay ilk aşılamam geçen ay ilk kez yumurtam oluştu ama tutmadı bakalım kısmet inşallah bu sefer olur.elimden geldiğince relax olmaya çalışıyorum inşallah bunu aşılama sonrasındada devam ettirmeyi başarırım.üzüldüğüm bi noktada stresim eşime yansıyo benim gergin olmam onuda üzüyo .elinden teselli etmekten başka bişey de gelmiyo .olucak demekten başka. Mavişçim inşallah canım bu sefer tutar... Allah dualarımızı kabul etsin... Haklısın canım bizim stresimiz eşlerimize de yansıyor, ben de bu durumdan rahatsızım ama elden bir şey gelmiyor ki... Bazen bana özel ilgi göstermesini bekliyorum ve çok hassaslaştım.Bir de bütün işlemler bize uygulandığı için belki daha hassas oluyoruz... Eşlerimiz bizi anlıyor ve yanımızda onun için de şanslıyız aslında, inş. bebişlerimizde gelecek, ben inanıyorum  ...
|
|
Caroline
-
Tüm gönderiler
:
96
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: İstanbul
|
-
03.04.2007 12:30:46
Arkadaşlar bişeyy sorucamm... Gene Duphastonla ilgili.. Geçen ay duphaston bittikten 11 gün sonra hasta olmuştum bu seferde Duphastonu kullanırken 6. günü kanama başladı (kanama değil aslında kahverengi lekelenme) artık doktora gitmekten , aramaktan bıktım. Bu konuda deneyimi olan varsa bana yazarsa sevinirim.
|
|
brlgvn
-
Tüm gönderiler
:
60
-
Ödül puanları
:
0
|
-
03.04.2007 12:55:55
Orjinalden alıntı: sıla26 MRHBALAR ARKADAŞLARIM.BENDE SABAH DR DAYDIM.YUMURTA TAKİBİ İÇİN GİTTİM.16 MM FOLİKÜLÜM VARMIŞ.BİNLERCE KEZ ŞÜKÜR RABBİME.BU BİLE BENİM İÇİN BÜYÜK GELİŞME.DAHA ÖNCE YUMURTAM OLUŞMAMIŞTI.CUMA TEKRAR GİTCEM.UMARIM GEÇ KALMIŞ SAYILMAM.ÇATLATMA İĞNESİ OLCAM.İNŞALLAH BİZİMDE YÜZÜMÜZ GÜLER BU AY. ÖZÜMCÜM ÇOK SEVİNDİM GÖZÜN AYDIN.BİR ENGELİ DAHA AŞTIN SEN ALLAH IN İZNİYLE.GERİSİ DAHA KOLAY OLACAK İNŞALLAH. ÇİKİN KIZ ÖZÜMÜN DEDİĞİ GİBİ BAŞKA BİR SORUN YOKSA Kİ (İNŞALLAH OLMAZ) İŞİN KOLAY.SONUÇTA ÇATLAMAMAMISINI ÇÖZÜMÜ VAR. ALLAH YARDIMCIN OLSUN. Sehercim umarım herşey yolunda gider bizde senin adına seviniriz. Darısı başımıza deriz artık :D
|
|
brlgvn
-
Tüm gönderiler
:
60
-
Ödül puanları
:
0
|
-
03.04.2007 12:57:17
Ayşegülcüm çok saol :D Valla sende olmasan doktorumdan daha iyi anlatıyorsun ne diyeyim :D
|
|
cikin_kız
-
Tüm gönderiler
:
81
-
Ödül puanları
:
0
|
-
03.04.2007 15:33:55
two pink line ve sıla26 tesekkürler arkadaslar.inşallah artık bu sorunlar biter evet kilo vermeye calısıyorum umarım basarabilirim 10 gündür anca 1 kilo verdim bakalım nolacakkk
|
|
sıla26
-
Tüm gönderiler
:
341
-
Ödül puanları
:
0
|
-
03.04.2007 15:46:31
caroline duphastonu ben 6 ay kullandım.her ay 3-4 gün içinde geldi adetim. son ay klomenle birlikte kullandım 1 hafta gecikti.senin stresten ya da başka ilaç kullandıysan ondan kaynaklanabilir canım.kahve lekenin devamı gelmezse dr a git canım.gebelik de olabilir.ALLAH KORUSUN (SENİ KORKUTMUŞ OLMAYAYIM) AMA DIŞ GEBELİK BİLE OLABİLİR.BENİM KIZ KARDEŞİMİN DIŞ GEBELİK ÇIKTI.TEDBİRİNİ ALMAN İÇİN SÖYLÜYORUM CANIM.SENİ ÜZMEK YADA KORKUTMAK İSTEMEM.ONDA OLDUKTAN SONRA BENDE KORKMAYA BAŞLADIM. BELKİ DE ADETİN GELECEKTİR ONDANDIR.BENİMDE İLK BAŞTA KAHVERENGİ GELİR ÇÜNKÜ.
|
|
Caroline
-
Tüm gönderiler
:
96
-
Ödül puanları
:
0
|
-
04.04.2007 09:51:35
Tşk sılacım Ben bu ay diş yaptırmak zorunda kaldım , ev taşıdım vs vs çok yoğunduk ... kısaca bebek beklemiyoruz yani.. gebelik veya dış gebelik olduğunu düşünmüyorum Doktorumu aradım ulaşamadım dün. Regl de biliyosun duphaston bittikten sonra oluyor ama ben daha içerken 6. günü lekeler başladı. Neyse hormonları anlamak imkansız birkaç ay önce ilaç kullanmadığım zaman da lekelenme olmuştu simir testi bile yaptırdım birşey yok. Duphaston yarın bitecek bakalım sonra ne olacak gene 11 gün bekleyecekmiyim Geçen sefer çok beklettim bu ay telafi edeyim erken geleyim demiştir belki kırmızılar (kahveler)
|
|
Caroline
-
Tüm gönderiler
:
96
-
Ödül puanları
:
0
|
-
04.04.2007 12:52:50
 Kendi kendime cevap yazayım bari İnternette başka sitelerin forumlarında okudum şimdi. Duphaston kullanırken ara dönemde lekelenme yaşayanlar ve adeti gecikenler olmuş. Böyle vakalar kendilerini bildirmiş yani   Birisi de Duphastonun kist yaptığını iddia etmiş. Benden başka kullananların bilgisine...
|
|
maviş-
-
Tüm gönderiler
:
372
-
Ödül puanları
:
0
|
-
04.04.2007 13:09:26
caroline banada bekarken kullandığım uzun dönemde duphaston k.rengi lekelenme yapmıştı.dr.um ozaman normal olduğunu bu tür lekelenmelerin ara sıra olabileceğini söylemişti ve sonrasında normal regl mi olmuştum.
|
|
Caroline
-
Tüm gönderiler
:
96
-
Ödül puanları
:
0
|
-
04.04.2007 17:01:58
Teşekkür ederim, İlacın prospektüsünde de ara kanamalar yapabileceği yazıyor olabiliyor demek ki
|
|
redturshu
-
Tüm gönderiler
:
660
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: balıkesir/istanbul
|
-
04.04.2007 20:00:27
carolıne iyi seyler düşünelimki iyi şeyler olsun dimi biraz streste olabilir bunların nedeni bide tekbili mekanda ferahlık vardır arkadasım(öğrendim sonunda) inş. hayırlı haberlerini bekliyorum sonrada hamiş hamiş dualarını
  sabır zor ama çok tatlı bir şerbettir içebilene AŞKOLSUN
|
|
sıla26
-
Tüm gönderiler
:
341
-
Ödül puanları
:
0
|
-
06.04.2007 17:24:24
CANIM ARKADAŞLARIM MERHABALAR.BUGÜN DR A GİTTİM TEKRAR.SALI 16 MM Dİ.BUGÜN 19 MM OLMUŞ.ÇATLATMA İĞNESİNİ DE OLDUM.ARTIK AÇLIŞMALAR BAŞLAYACK İNŞALLAH.BEN BU ÇATLATM İĞNESİNİ İLK DEFA OLDUM.DİLEĞİM İLK VE SON OLMASI TABİ.AMA BENİM PEKDE BİR UMUDUM YOK NEDEN BİLMİYORUM.ÇATLATMA İĞNESİ SAYFASINDA OKUDUM ÖZELLİKLE PKO LULARDAN PEK BU TEDAVİ YÖNTEMİYLE HAMİLE KALANYOK GİBİ. TABİ HERŞEY KISMET MESELESİ.ALLAH BİLİR.BAKARSINIZ RABBİM OL DER OLUVERİR.
|
|
two pink line
-
Tüm gönderiler
:
1439
-
Ödül puanları
:
0
|
-
06.04.2007 17:37:04
Sehercim iğneni olabilmene sevindim canım  ... Hadi bakalım hayırlısı artık  ... Kötü düşünme bence, biliyosun ki başka forumlarda iğneyle hamiş kalanlar var   ... İnşallah sen de güzel haberi alırsın canım  ...
|
|