Sayfayı değiştir:
<< < ..11121314151617181920.. > >> | Sayfayı gösteriyor 11 of 98, mesajlar 201 to 220 of 1943
leylagul
-
Tüm gönderiler
:
47
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 01 January 0001
-
Durum: çevrimdışı
|
Ynt: polikistikover ile ilgili
-
06.03.2007 16:40:06
( #201 )
Özellikle PKO'luların yüksek derecede düşük riski taşıdığını okumuştum..Umarım bir daha yaşamazsın... Bu arada ilk hamileliklerin riskli olabileceği de her zaman bilinen bir seydir ve dikkat etmek gerekiyor..
|
|
gözdeata
-
Tüm gönderiler
:
2623
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
06.03.2007 16:50:09
( #202 )
leylagül merhaba, bende ileri derecede pkos hastasıyım..aslında bu bi hastalık değil yapı..bununla yaşamayı öğrenmemiz lazım..ben bilmiyordum pko olduğumu..evlenmeden öncede reglilerim hep 35-40 günde gelirdi..bende önemsemedim pek...sonra bi doktorun tavsiyesiyle korunma amaçlı doğum kontrol hapına başladım..3 sene aralıksız kullandım..bebek düşünmüyordum çünkü...geçen sene hapı biraktığım ilk ay hamile kaldım...kaybettik malesef..sonra tabi üstüne streste binice benim pko iyice ilerledi..3 ay regl olamadım..söktürücü içip oldum sonra yine 3 ay olamadım..bu arada 1 sene içinde tam 10 kilo aldım..tüylenme, sivilcelenme hepsi oluştu..şuan tedavideyim..4 aydır klomen içiyorum, 3 kere çatlatma iğnesi oldum...iğnesiz regl olamıyorum malesef..bu ay aşılamaya geçicez..bakalım kısmet..hepimiz muradımıza ereriz inşallah.. ama dertmiş bu pko onu anladım...beraberindede bir sürü hastalık getiriyomuş..şeker, kolesterol hepsini yükseltiyor..allah sonumuzu hayır etsin ne diyeyim...
|
|
two pink line
-
Tüm gönderiler
:
1439
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
06.03.2007 17:01:52
( #203 )
Orjinalden alıntı: Caroline Arkadaşlar Bugün Duphaston biteli 5. gün ben de hala birşey yok Normalde 3 -4 gün içinde oluyormuş sanırım ben ilk defa kullandım Normal mi bu sizce? Doktor ilaç bitince 1 hafta bekle regl olmazsan hemen şeker hapını kes ve ara demişti.... Çok karıştım....... Ne hissedeceğimi şaşırdım caroline canım benim de ilaç bittikten sonra 3-4 gün geçince adetim geliyordu ama bazen gecikebiliyordu, bence, seni umutlandırmak istemem ama belkide bebişin içindedir.2 güne kadar gelmezse bir test yap istersen canım  ...
|
|
two pink line
-
Tüm gönderiler
:
1439
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
06.03.2007 17:05:24
( #204 )
Orjinalden alıntı: leylagul Özellikle PKO'luların yüksek derecede düşük riski taşıdığını okumuştum..Umarım bir daha yaşamazsın... Bu arada ilk hamileliklerin riskli olabileceği de her zaman bilinen bir seydir ve dikkat etmek gerekiyor.. evet canım maalesef düşük riskimiz hep var  ... Doktorumda söylüyor zaten,, yani hem zor hamile kalabiliyoruz, hem de zor taşıyoruz... işimiz çok zor yani... gözdecim sen nasılsın? bir gelişme yok sanırım... Canım senin rahim filmi temiz çıkmıştı dimi? ben de çektirmek istiyorum ama bakalım şu adet bir geçsin de...
|
|
gözdeata
-
Tüm gönderiler
:
2623
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
06.03.2007 17:08:25
( #205 )
özümcüm iyiyim hayatım sen nasılsın...iğne oldum bu ay şimdi 8. günüm haftaya regl olurum onu bekliyorum..sonra aşılama... hayatım pek yazmadım ama rahim filmim çokta temiz çıkmadı...solda bazı sorunlar var..doktor önemsemedi ama ben üzüldüm..aşılamaya engel olcak kadar büyük bi sorun değilmiş..bakalım hayırlısı.. senin durumun ne? aşılamamı düşünüyosun?
|
|
two pink line
-
Tüm gönderiler
:
1439
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
06.03.2007 17:14:10
( #206 )
Gözdecim belki de aşılamaya gerek kalmaz yaa, bu sefer beklediğin adet yerine bebeğin olur inşallah canım... Demek solda biraz sorun varmış ha, ama doktor önemsiz dediyse öyledir heralde, ah şu doktorların dilinden bir anlasak zaten... canım ben bu ay gulukopage haricinde hiç bir ilaç kullanmadım.Adaçayı içiyorum bir de,, bu ay ara verdim yani,, bakalım ne zaman adet olucam, onu da bilmiyorum... Aslında aşılama istiyordum ama önce rahim filmi çekilsem daha doğru olacak sanırım,, tüpler tıkalıysa boşuna uğraşmak istemiyorum çünkü... Önce bir adet olayım da sonra karar vericem inşallah... Belki aynı ay aşılama yaptırırız yada hamile kalırız belli mi olur dimi  ...
|
|
gözdeata
-
Tüm gönderiler
:
2623
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
06.03.2007 17:20:11
( #207 )
ah keşke özüm keşkeee!!! bana hayal gibi geliyo artık ya..çok uzaklaştım bu fikirden...o günler çok uzak geliyo... eskisi kadar istekte yok içimde..millette sormasa daha iyi hissedicem..ama kimsenin ağzını kapatamıyoruz..valla ben çok fena salmış durumdayım..hoppidi hoppidi bi halim var  allah bana aklı fikir versin ne diyeyim... aslında bu doktor beni dinleseydi bu ay rahim filmi+aşılama yapabilirdik...şimdi kendide pişman zaten  benim yumurtalar çok geç büyüyo..bu ayda 17.gün oldum iğnemi hemde daha 19 mm iken..hiç 22 leri göremiyorum ben zaten...doktor sandıki 9-10. günler yumurta atarsam film zarar verir..dedim atmam benimkiler tembel ama dinletemedim  neyse kısmet değilmiş...bu ay bakalım..13-14 mart gibi regl olmam lazım..beklemedeyim yaneee...
|
|
two pink line
-
Tüm gönderiler
:
1439
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
06.03.2007 17:26:23
( #208 )
|
|
gözdeata
-
Tüm gönderiler
:
2623
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
06.03.2007 17:29:12
( #209 )
örgüye ok ama bence spor yapmaktan kaçınmal lazım...ama sen bilrisin tabi...yavaş tempolu yürüyüş uygun olabilir ama....
|
|
two pink line
-
Tüm gönderiler
:
1439
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
06.03.2007 17:33:03
( #210 )
Güyya bebek düşünmiycez, yine hayatımız ona endeksli desene  ... Aslında var ya sırf sorun; düşünsene, hamile kalmak sorun, taşımak sorun, doğurmak sorun, büyütmek sorun... e biz psikopatmıyız bu kadar sorun olan bişeyi niye bu kadar çok istiyoruz ki  ...
|
|
gözdeata
-
Tüm gönderiler
:
2623
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
06.03.2007 17:47:38
( #211 )
|
|
leylagul
-
Tüm gönderiler
:
47
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
06.03.2007 17:52:43
( #212 )
|
|
two pink line
-
Tüm gönderiler
:
1439
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
06.03.2007 17:57:37
( #213 )
Valla ben kendi adıma pekte aklı başında olduğumu düşünmüyorum açıkçası  ,, sanırsam delirdim  ...
|
|
Caroline
-
Tüm gönderiler
:
96
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: İstanbul
-
|
-
06.03.2007 21:38:01
( #214 )
Orjinalden alıntı: two pink line caroline canım benim de ilaç bittikten sonra 3-4 gün geçince adetim geliyordu ama bazen gecikebiliyordu, bence, seni umutlandırmak istemem ama belkide bebişin içindedir.2 güne kadar gelmezse bir test yap istersen canım ... Bir iki gün içinde olur bence de bir pkos lu olarak ilk ayda ......... daha tam hazır değilken nasılsa biraz zaman alacak derken tedavi gerekir sanırken bu kadar çabuk olamaz sanırım benim hiçbir sorunu olmayan arkadaşlarım bile 5-10 ay arası kalmışlardı.. çok şaşırıcam yani
|
|
happygırl
-
Tüm gönderiler
:
3852
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: Türkiye'nin incisi İZMİR'den
-
|
-
07.03.2007 09:17:19
( #215 )
Kızlar valla bu sayfayı çok takip ediyorum ama dünden beri ne kadar msj yazmışsınız kaçırmışım.... Öncelikle her ne kadar dr. PKO değilsin dese de ben PKO olduğuma inanıyorum düşük oranda da olsa başta adet düzensizliği olmak üzere birçok belirti yaşıyorum... önceki syf şikayetlerimi yazdığım için bunları bir daha yazmayacağım... geçen hafta ben de artık çözümün alternatif tıp olduğuna karar verip, ARİFOĞLU na mail attım.Sağolsunlar çok ilgilendiler ve bana bir tarif verdiler... sizlerle paylaşmak istiyorum belki sizlere bir faydam dokunur... 500 gr.bala öğütülmüş 50 gr.hayıt tohumu, 20 gr. yin öğütülmüş civan perçemi karıştır... sabah akşam 1'er tatlı kaşığı ye.... bunun çayını da yapabilirmişim ama bal ile olan karışımı kullanmamı tercih ettiklerini söylediler... PKO ım çocuk sahibiyim ama inanın 3 yıl öncesini hatırlayamıyorum... hangi ilaçları kullandığımı bilmiyorum.... Az stresli, bol sporlu günler...
|
|
sıla26
-
Tüm gönderiler
:
341
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
07.03.2007 09:41:53
( #216 )
|
|
leylagul
-
Tüm gönderiler
:
47
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
07.03.2007 10:15:29
( #217 )
Kızlar Günaydın, Happygirl peki bu hayıt tohumu ve civanperçemini balla yiyebilmek için toz karışımını satıyorlar mı? Ben rastlayamadım da. İlacımızın yanında bitki desteği alalım ki vücut direnmesin ve hamile kalsın:) Ben de sabah erken saatte (adetimin 3.günü olduğu için ) kan verdim. Sonuçlarım yarın belli olur. Cumartesi de dr gideceğim. Glikofaj kullanıyorum şu anda. LH, FSH ve E2 değerlerime bakacaklar tekrar. Umarım LH ve FSH dengelenmiştir.
|
|
happygırl
-
Tüm gönderiler
:
3852
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: Türkiye'nin incisi İZMİR'den
-
|
-
07.03.2007 10:33:33
( #218 )
Orjinalden alıntı: leylagul Kızlar Günaydın, Happygirl peki bu hayıt tohumu ve civanperçemini balla yiyebilmek için toz karışımını satıyorlar mı? Ben rastlayamadım da. aktarlardan alacağım... bal hazır karşımı da aldım mı tamam!!! evet allah bağışlarsa 2 yaşında kızım var... kendiliğinden çocuğum oldu, tedavisiz... darısı başınıza inşallah...
|
|
sıla26
-
Tüm gönderiler
:
341
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
07.03.2007 16:31:22
( #219 )
YİNE KAYBOLDUNUS KIZLAR YA.BEN BU SİTENİN BAĞIMLISI OLDUM VALLA.GİRMEDEN YAPAMIYORUM.DK BAŞI GİRİYORUM.OF OOFFF.BÖYLE GİDERSE KAFADAN ATMAK DEĞİL KAFALARI TIRRLATCAZ GALİBA. OYNATMAYA AZ KALDI BEBEĞİM NERDE BİR BEBEK YÜZÜNDEN ÇILDIRACAĞIM 
|
|
leylagul
-
Tüm gönderiler
:
47
-
Ödül puanları
:
0