Sayfayı değiştir:
< 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 3 of 98, mesajlar 41 to 60 of 1943
sıla26
-
Tüm gönderiler
:
341
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 01 January 0001
-
Durum: çevrimdışı
|
Ynt: polikistikover ile ilgili
-
07.02.2007 14:43:34
( #41 )
İNŞALLAH CANIM SAĞOL İYİ DİLEKLERİN İÇİN.AMA BEN ÇOK SABIRSIZIM.BİRDE GEÇEN AY DR YUMURTNA GELİŞMEMİŞ DİYİNCE MORALİM ÇOK BOZULDU.BİRDE BU AY GELİŞMEZ DEDİ BANA PROGESTERON VERİP BİDAHA ÇAĞIRMADI BİLE.ACABA BAŞINDANMI ATTI DİYE DÜŞÜNÜYORUM.BİRDE YİNE KLOMEN VERDİ .O DA BİTTİ ŞİMDİ.ÖBÜR AY ADETOLMAZSAN GEL DEDİ.NE BİÇİM TEDAVİ ANLAMADIM.NEYSE BU AY BEKLEYİM OLMAZSA DR. DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM.
|
|
yağmurnazım
-
Tüm gönderiler
:
1456
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
07.02.2007 14:50:06
( #42 )
sılacım benim ilk doktorumda bana progestan vermişti ben yinede 3ay adet olmadım doktorumu değiştirdim diane 35 verdi 3 ay kullandım sonraki 3 ayda gonophone+çatlatıcı iğne bence doktorunu değiştir iyi bir doktor bul zamanını boşa harcama ben çok pişmanım önceden bu doktora gitmediğime
|
|
sıla26
-
Tüm gönderiler
:
341
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
07.02.2007 15:29:41
( #43 )
arzu canım sağol.demek seninde 3 ay adet olmadığın oluyormuydu?benimde aynı.ama benim progesteronla geliyor düzenli içersem.peki bişey daha sorcam senin kilo fazlan veya tüylenme varmı canım.bende aşırı olmasada ikiside var.birde şeker ilacı kullandınmı sana faydası oldumu?
|
|
happygırl
-
Tüm gönderiler
:
3852
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: Türkiye'nin incisi İZMİR'den
-
|
-
07.02.2007 16:05:57
( #44 )
Peki bayanlar, Tüm tahlilleriniz yapıldığında birşey çıkmıyorsa, kilo sorununuz yoksa kısaca regl olmanıza engel birşey olmadığı halde regl olamıyorsanız ne yapardınız? Doktorum PKO olmadığımı tüm tahlil sonuçlarıma göre herşeyin normal olduğunuz söylüyor... Bu arada 2 yaşında kızım var.... 1,5 aydır bu soruyu soruyorum, herşey vücudumda normal ama neden d.kontrol hapı içmeden regl olamıyorum diye Ne yapacağımı şaşırdım... Böyle bir sorunla karşılaşan var mı aranızda?
|
|
yağmurnazım
-
Tüm gönderiler
:
1456
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
07.02.2007 16:14:24
( #45 )
sılacım benim evlenmeden önce çok düzenliydi evlendikten sonra doğum kontrol hapı kullandım 1 sene son zamanlarda düzensizleştiği için bıraktım 2 senedirde hep düzensiz aşırı tüğlenme hızlı kilo alımı vardı testosteron hormonum fazla çıktı ben progestan kullandığım halde bile adet görememiştim
|
|
sıla26
-
Tüm gönderiler
:
341
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
07.02.2007 16:35:39
( #46 )
sağol arzucum.ama şükür hamile kalmışsın.ALLAH kucağına aldığın günleride göstersin.RABBİM bizlerede nasip etsin. happygırly senin durumunu ilk defa duydum.ama kızın varmış ne güzel bak. bir yorum yapamıycam canım.peki dr un ne diyor bu duruma.
|
|
sıla26
-
Tüm gönderiler
:
341
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
07.02.2007 16:45:15
( #47 )
arzucum başka başlıkta adaçayı içtiğini yazmışsın.bu ay adetimin başından beri içiyorum.bu adaçayını bekarken bir iki ay içmiştim ve adetimi getirmişti kendiliğinden.bunun yumurtlamayı artırdığı tescillendi artık. bugün benim yoğun akıntım var.adetimin 17. günündeyim.acaba yumurtlamış olabilirmiyim.ayy inşallah yumurtlamışımdır.bir mucize olur inşallah  bu ay
|
|
Caroline
-
Tüm gönderiler
:
96
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: İstanbul
-
|
-
07.02.2007 16:46:56
( #48 )
Happygirl bu durumda bir başka doktora da danışmakta fayda var bence belki doktorunuzun göremediği kist miyom benzeri bir sorun vardır.Geçmiş olsun
|
|
sevdiceğim
-
Tüm gönderiler
:
982
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: manisa
-
|
-
07.02.2007 17:47:08
( #49 )
hapygirl yumurtan çatlamıyor olabilirmi canım o yüzden gelmiyebilir sıcak suya otur öneririm
BEBEĞİM BİLİYORUM HAYALLERİMDE KALMIYACAKSIN. BEN SENİ HASRETLE BEKLERKEN HAYAL OLMAMALISIN GELDE SİL GÖZYAŞLARIMI BU HASRETİ BİTİR ANNECİĞİM...
|
|
sıla26
-
Tüm gönderiler
:
341
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
08.02.2007 11:05:13
( #50 )
GÜNCELLEMEMİN BİR SAKINCASI VARMI?
|
|
sıla26
-
Tüm gönderiler
:
341
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
08.02.2007 11:46:01
( #51 )
kızlar adaçayıyla ilgili bilgiler buldum.sanırım pko nun tedavisi adaçayında gizli  kopyalıyorum (AMA SAKIN HAMİLELER VE HAMİLELİK ŞÜPHESİ OLANLAR KULLANMASIN Tüm ruh ve sinir hastalıklarının tedavisinde sakinleştirici,spazm çözücü,hormonal bozuklukları düzene sokucu,beyin kılcal damarlarını açıcı özellikleri saptanmıştır.Bu sorunların tedavisinde adaçayından elde edilmiş bitki özleri (aromatik suyu veya uçucu yağı) bir uzman tavsiyesine göre kullanılırsa daha etkili olur.Saf bitki özleri temin edilemez ise,adaçayı yapraklarının emaye kapta çay gibi (kaynatmadan) demlenerek yine çay gibi ancak iki ay süre ile günde 4-5 su bardağı içilmesi gerekir.Bu bitki özleri ile birlikte bir arı ürünü olan çiçek tozları "Polen" de kullanılırsa etkisi artmaktadır.Poleni daha geniş şekilde öğrenmek için,Herbalist Atabay Güveloğlu'nun hazırladığı polenmucizesi isimli web sitesini inceleyebilirsiniz. Sindirim sistemi hastalıklarında,karaciğer yağlanmalarında,beyin ve kalp damarları tıkanıklıkları, damar sertliklerinde ve daralmalarında, felçlerde, epilepside, parkinsonda, hipertansiyonda,kadınlardaki hormonal bozukluklar ve kısırlıklarda,kadınlardaki cinsel isteksizliklerde,sivilce,sedef, vitiligo gibi cilt rahatsızlıklarında,bağışıklık sistemi hastalıklarında ve hipertiroid sorununda düzenli kullanıldığında olumlu etkisi görülmektedir.Kıymetli güzellik kremlerinin ve değerli parfümlerin terkibinde adaçayı özü de vardır.Cildi yeniler,derideki mikro dolaşımı hızlandırarak cilt hücrelerinin kanla dolup yenilenmesini ve canlanmasını sağlar. İlaç olan her madde gibi,ancak konunun uzmanlarınca verilen tariflere göre kullanıldığında şifa verir.
|
|
sıla26
-
Tüm gönderiler
:
341
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
09.02.2007 14:30:55
( #52 )
nerdesiniz pko lu arkadaşlar.herkes kayboldu.hu huuu
|
|
redturshu
-
Tüm gönderiler
:
660
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: balıkesir/istanbul
-
|
-
09.02.2007 17:04:19
( #53 )
sıla26 ben burdayım arkadaşım eski bir pko lu olarak
  sabır zor ama çok tatlı bir şerbettir içebilene AŞKOLSUN
|
|
Caroline
-
Tüm gönderiler
:
96
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
09.02.2007 17:09:23
( #54 )
Duydum ki bu forumda pko lu aranıyormuş Ben de geldim
|
|
sıla26
-
Tüm gönderiler
:
341
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
09.02.2007 17:12:05
( #55 )
HOŞGELDİN CANIM.NİHAYET BENİ DUYAN BİRİ OLDU.SEN NELER YAPIYOSUN.TEDAVİ OLUYOMUSUN.BEBİŞİN VARMI? PKO NE DERECE SENDE.BENDE MAALESEF BÜTÜN BELİRTİLERİ VAR.KİLO TÜYLENME ADET DÜZENSİZLİĞİ. BİRGÜN OLACAK AMA İNŞALLAH SABREDEBİLSEK KEŞKE SENDE BİRAZ BAHSEDERMİSİN KENDİNDEN.BEN YENİ ÜYEYİMDE.
|
|
redturshu
-
Tüm gönderiler
:
660
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
09.02.2007 17:13:54
( #56 )
evet canım pko luları buluşma noktası sen ne zamandır pko lusun tanıtsana biraz kendini ben istanbulda oturuyorum yaklaşık 6 yıldırdır pko lulardandım istanbula gelince hormon testi yaptırdım normal çıktı değerlerim
|
|
Caroline
-
Tüm gönderiler
:
96
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
09.02.2007 17:13:57
( #57 )
Ben de geldim ama   Bana da sor bana da ....
|
|
redturshu
-
Tüm gönderiler
:
660
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
09.02.2007 17:17:36
( #58 )
sana da sordum sen ne zamandır pko lusun? kızlar bir kaç doktor gezmek lazım bu pko olayı için tek bir doktorun yanılma payı çok yüksek ben de belirtileri yoktu ama 6 yıl hap kullandım burda ki doktorlar pko lu olmadığımı söylüyorlar bende sadece erken gelen adet söz konusu bakalım onu ne zaman düzene sokacaz
|
|
Caroline
-
Tüm gönderiler
:
96
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
09.02.2007 17:23:59
( #59 )
Ben hep PKO luydum bence. Yani ilk tanışmamızdan beri bana düzensiz uğrardı.  Bu düzensizlik dışında başka belirti yok gibi. Ama sanırım metabolizmamın yavaş çalışmasına sebep oluyor çünkü çok kolay kilo alırım. Hayatım kendimi özgür bıraktığım dönemler ve tekrar eski kiloma ulaşmak için rejim dönemleri olarak 2 ye ayrılır hep. Lisedeyken doktora gitmiştik o zaman PKO falan dememişlerdi düzensizlik demişlerdi , hormon yetersizliği olabilir demişlerdi. Evlenince düzelir demişlerdi. Verdikleri ilacı kullandığım dönem düzenli bırakınca bir kaç ayda bir oluyordu. Hala de böyle. Evlendikten sonra D.kontrol hapı kullandım o da bir çareydi tabi ama migrenimi çok tetiklediği için bırakmak zorunda kaldım. 4,5 yıldır aynı doktora gidiyorum. Daha önce de yazmıştım benim doktorum PKO dan dolayı beni endişelendirmedi doğal olarak olmazsa ilaca çok çabuk cevap verdiklerini gebeliğin sağlandığını söyledi. Ama burda çok uzun zamandır bekleyenleri defalarca yapılan iğneleri vs okuyunca biraz ürktüm
|
|
redturshu
-
Tüm gönderiler
:
660
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
09.02.2007 17:30:37
( #60 )
caroline ben tıpkı senin gibiyim hiçbir belirti göstermiyor benim kilo ile ilgili bir problemimde yok aslında tabi çevremdekilere göre bana doktorum pko olduğumu söylediğinde ilk söylediği şey en kolay hamile kalan rahatsızlık demişti ben su an çocuk düşünmüyorum ama kafamada takmıyorum zaten takarsan olacağıda varsa olmaz o yuzden relax yani
|
|