Sayfayı değiştir:
< 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 4 of 98, mesajlar 61 to 80 of 1943
Caroline
-
Tüm gönderiler
:
96
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 01 January 0001
- Bölge: İstanbul
-
Durum: çevrimdışı
|
Ynt: polikistikover ile ilgili
-
09.02.2007 17:48:25
( #61 )
Ben de ki en büyük belirti " düzensizlik" zaten... Ultrasonda da pko inci taneleri gibi görülüyor muş ben de
|
|
Caroline
-
Tüm gönderiler
:
96
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
09.02.2007 17:53:10
( #62 )
Kilo da , kendimi bırakınca alıyorum şu an 5 -6 kg fazlayım mesala normalde 38 bedendim ama şimdi pantalonlarımı ancak tayt veya çorap niyetine giyebilirim. Dr şu adeti düzenleyen şeker ilacından verdi kilo da vermeye yardım ediyormuş güyya 4 gün oldu başlayalı bakalım....
|
|
redturshu
-
Tüm gönderiler
:
660
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: balıkesir/istanbul
-
|
-
09.02.2007 17:59:24
( #63 )
canım ben hapa başalamadan önce 45 kilo idim sonra doktor hap verdi ve ben 54 kilo oldum aman dikkat et gerçi benimki düzenleyici idi ama olsun benimde ultrasonda aynı görüntü var ama diğer belirtiler olmadan bu pko için yeterli değil diyor su anki doktorum ben daha yeni bıraktığım için hapı biraz daha bekleyip tekrar hormon testi yapılacak zaten pko bazen doğumdan sonra geçermiş o yuzden çok takma zaten kilo da kafaya taktığımız zaman alınmıyormu
  sabır zor ama çok tatlı bir şerbettir içebilene AŞKOLSUN
|
|
Caroline
-
Tüm gönderiler
:
96
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
09.02.2007 18:19:16
( #64 )
Düzenleyici yani hormon ilacı... ne kadar süre kullandınız da 9 kg aldınız ? bana da duph... isminde bir progesteron ilacı verdi regln,n 14. günü başlanacak günde 2 tane 10 gün umarım kilo yapmıyordur çünkü daha fazla almaya tahammülüm yok.
|
|
yasoo
-
Tüm gönderiler
:
728
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
09.02.2007 18:19:46
( #65 )
merhaba kızlar bende yumurta takiplerine başlayınca çok 10 kiloya yakın aldım.. 4. takipte pco görünü var yumurtaların gelişmemiş dedi doktor.. o ay bana şeker ilacı verdi, ertesi ay yumurta takibinde yine görünüm vardı ama yumurtalarım düzenli gelişmişti.. doktorumda yumurtalar gelişiyorsa kislerin sorun teşkil etmez endişelenme dedi... 2 ay bu şeker ilacını kullandım bunun sayesinde 5 kilo verdim.. araya iznimiz girdi gelince son yumurta takibinde kistler yok olmuştu.. ilk başta yapılan hormon testlerimde normal çıkmıştı.. tüylenme yada diğer pco belirtileri yoktu bende.. ondan sonra doktorum ilacı bıraktırdı zaten önce bir tableti yarım içiyordum ikinci ay tam tablete çıkardı günde 1 tane hap kullan dedi.. sonuç olarak benimde çok yerden duyduğum pcoluların infertil çiftler arasında normal yolla hamile kalma şnasının daha çok olduğu ve çok arkadaşında kolay hamile kaldığını okudum.. gerçekten kafaya çok takmamak önemli...
|
|
Caroline
-
Tüm gönderiler
:
96
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
09.02.2007 18:35:50
( #66 )
Merhaba Yasoo şeker ilacı ile 5 kg verdim demişsiniz 10 kg almanıza ne sebep oldu peki , onu anlayamadım
|
|
redturshu
-
Tüm gönderiler
:
660
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
09.02.2007 18:37:16
( #67 )
canım ben 6yıl kullandım hapı ama ilk dört ayda ben 60a vurdum sonra doktorum yememe dikkat etmemi söyledide ben kilo aldığımı farkettim bir anda alıyorsun ama hap kilo aldırmıyor aslında inanılmaz iştah açıyor o yuzden kilo alıyorsun sonraları yavas yavas bu kiloya indim su an daha fazla inemiyorum ama inşallah sen almazsın yediklerine dikkat edersende almazsın zaten bide aslında pko lular hapa basladıktan sonra kilo verirlermiş normalde bende tam tersi oldu
|
|
Caroline
-
Tüm gönderiler
:
96
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
09.02.2007 18:41:45
( #68 )
Bu bir kısır döngü işte. Kilo aldıkça düzen daha çok bozuluyor , düzen sağlamak için içilen hormon ilaçları da zaten kilo yapıyor. Ne yapalım içip görücem ne olacak?
|
|
yasoo
-
Tüm gönderiler
:
728
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
09.02.2007 18:45:07
( #69 )
merhaba canım, kendimce yumurta geliştiriciler, çatlatma iğneleri, ee birazda yediklerimden dolayı kilo aldım.. çünki tatlıya çok düşkünüm özellikle çikolata .. şeker ilacı tatlı isteğimi azaltı.. zaten vücuttaki insülin seviyesini ve hormonları bu ilaç dengede tutuyormuş.. bu ayki kontrolerimde kistlerim yoktu ama adet gecikmesi yaşadım yine biraz kendim kilo aldım. bazen tatlı, pasta, çikolatanın ölçüsü kaçıyor bende.. özelliklede adet dönemlerinde.. içtiğimiz yumurta geliştirici haplar çatlatma iğnesi hormon içeriyor onlarında etkisi büyük..
|
|
redturshu
-
Tüm gönderiler
:
660
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
09.02.2007 18:48:51
( #70 )
evet tamamen bir kısır döngü mesela benimde hiç tatlı ile alakam yok
|
|
Caroline
-
Tüm gönderiler
:
96
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
09.02.2007 18:53:09
( #71 )
Evet arkadaslar bu Duph....n progesteron ilacı da kilooooooo yapıyormuşşşşşşş
|
|
redturshu
-
Tüm gönderiler
:
660
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
09.02.2007 19:20:52
( #72 )
caroline özel mesajımı aldın mı? canım
|
|
Caroline
-
Tüm gönderiler
:
96
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
09.02.2007 19:29:11
( #73 )
bir süre içeri gitmiştim şimdi gördüm cevapladım
|
|
redturshu
-
Tüm gönderiler
:
660
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
09.02.2007 19:33:21
( #74 )
sağol canım
|
|
Caroline
-
Tüm gönderiler
:
96
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
09.02.2007 19:49:17
( #75 )
2. de geldi.. Bu arada İst anadoluyakasında yaşıyorum
|
|
redturshu
-
Tüm gönderiler
:
660
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
09.02.2007 20:16:15
( #76 )
bende anadolu yakasındayım
|
|
two pink line
-
Tüm gönderiler
:
1439
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
10.02.2007 09:20:25
( #77 )
Orjinalden alıntı: Caroline Merhaba two pink line Eski pkos sayfasında duphaston kullandığınzı okudum bana da bu ay verdi dr. bugün siklus 1 ve 14 gün sonra kullanmaya başlayacağım. Diğer şeker ilacına da bugün başladım. Benim merak ettiğim şu biz PKOS luyuz ya 14. gün bu ilacı içmeye başlayınca bizim ovulasyon günlerimiz ne zaman oluyor onu biliyor musunuz ? Canım sorunu yeni gördüm kusura bakma... Ben yıllarca kullanım bu ilacı ve hiç bir yan etkisini görmedim ve düzenli adet olmamı sağladı.Tabi ben bebek istediğim için tek başına bir işe yaramadı oda... Ovülasyon günlerinin ilaçla bir ilgisi yok canım.Siklusun kaç günse 14 çıkart, mesela 30 günde bir oluyorsan 30-14=16. gün yumurtlama günün olur.Eğer düzensizse tahmin etmek çok zor maalesef, belki ateş yöntemini deneyebilirsin... Yani ilaç yumurtlamayı sağlayan bir ilaç değil sadece rahim için.Ek olarak gebelik düşünüyorsan yumurtlama hapıda kullanman gerekir canım. Bir de korkma ilacın kilo yapma etkisi yok.Ben hiç kilo almadım ki yıllarca içtiğim halde...
|
|
sıla26
-
Tüm gönderiler
:
341
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
10.02.2007 09:57:43
( #78 )
slm kızlar ben geldim.benim kullanmadığım ilaç kalmadı.pko için.bekarken doğum kontrol ilaçları ile başladım.ama o zaman bilmiyordum tabi.hormon düzensizliği demişlerdi.evlendim yine adet gecikmeleri yine devam etti.zaten ortaokuldan beri hep tombiş tombişim.kilo vermek çok zor geliyor.tatlı düşkünüyüm.tüylenmemde var.anlayacağınız bütün belirtileri taşıyorum. duphastonla başladım 2006 mart ayında aynı zamanda bebek istemeye başladığımız aydı.6 ay duphaston lullandım.adetlerim tıkır tıkır geldi.bebiş olmadı.aynı zamanda şeker ilacınıda kullandım.en son eylül ayında klomen verdi yine olmadı.kasım ayında hiç ilaç kullanmadım adetim gelmedi.yine dr a gittim.bana güya hormonlarımı düzenlemek için bir tane doğum kontrol ilacı verdi.aralıkta onu kullandım.ocak şubat ikinci ayım klomene başladık.şimdi reglimi bekliyorum yine bakalım ne olcak. benim hikayem böyle kısaca.UZUN OLDU AMA KUSURA BAKMAYIN KIZLAR
|
|
two pink line
-
Tüm gönderiler
:
1439
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
10.02.2007 10:20:25
( #79 )
Slm sılacım Hikayemiz benziyor aslında, benim de kilo hariç tüm belirtilerim oldu... Daha liseye giderken başladım doğum kontrol haplarına ve kimse görmesin diye gizli gizli içerdim hep, çok utanırdım  ... O zamanlar neyim olduğunu çok anlamıyordum aslında, tek amaç regli düzeni idi... İlaçlarla tedavi oluyordum sonra bitince bırakıyordum ve yine regli olamıyordum... Oysa ki ben ilaç içince geçeceğini düşünüyordum o zamanlar... Sonra evlendim ve 3 yıl bilmeden korundum.İstemeye başlayınca baktık olmuyor doktora gittim ve pkos yüzünden olduğunu öğrendim... Yine ilaçlar, takipler derken bu güne geldik işte... Bazen çok yorulduğumu hissediyorum ama o kadar çok istiyorum ki vazgeçemiyorum   ... Allahım hayırlı zamanda, hayırlı, sağlıklı, ömürlü bebişler nasip etsin inşallah...
|
|
sıla26
-
Tüm gönderiler
:
341
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
10.02.2007 10:39:20
( #80 )
AMİN CANIM HAYIRLI ZAMANDA VERSİN RABBİM.BENDE ÇOK İSTİYORUM AMA OLMUYOR.BAZEN SABREDEMİYORUM.AMA İSYAN DA ETMEMEYE ÇALIŞIYORUM.BİRGÜN OLCAK DİYE KENDİMİ TESELLİ EDİYORUM.AŞILAMAYA TÜP BEBEĞE GEREK KALMADAN OLUR İNŞALLAH.BUNDANDA ÇOK KORKUYORUM.ÇÜNKÜ ÇALIŞIYORUM BAZEN DR A GİTMEYE BİLE İZİN ALMAYA ZORLANIYORUM. ALLAH KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN. SANADA SİTEDEKİ BEBİŞ İSTEYENELERE VERSİN İNŞALLAH.
|
|