Sayfayı değiştir:
< 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 7 of 49, mesajlar 241 to 280 of 1943
two pink line
-
Tüm gönderiler
:
1439
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 01 January 0001
|
Ynt: polikistikover ile ilgili
-
09.03.2007 10:44:37
Orjinalden alıntı: dulcinea çok teşekkür ederim ilgilinize eşimi nasıl razı edebilirim bebek konusuna . çok kararlı bebek istemiyyo Canım eşin durumunu biliyor mu? yani pkos olduğunu ve bebek istediğinizde ne zaman olacağının belli olmadığını? Mesela ben evlendiğimde pkos olduğumu biliyordum ama bebek için engel olduğunu bilmiyordum ve 3 yıl korundum, sonra 1 yıl denedik baktım olmuyor doktora gittim ve pkos yüzünden olduğunu öğrendim.İki yıldır da uğraşıyoruz ve sadece 1 kere hamile kaldım o da düştü... 6 senelik evlilik ve 0 çocuk... Tabi herkezde böyle olucak diye bir şart yok, burda bir sürü arkadaşımız da nasılsa olmaz demişler ve 2-3 içinde hamile kalmışlar... Yani nasip güzelim, çok iyi karar vermek lazım.Tabi bu eşinle senin kararın, bütün bunları değerlendirmenizi tavsiye ederim.Hakkınızda hayırlısı olsun...
|
|
sıla26
-
Tüm gönderiler
:
341
-
Ödül puanları
:
0
|
-
09.03.2007 12:08:41
ÖZÜMCÜM SEN İĞNE TEDAVİSİNE BAŞLAYCAKTIN NE OLDU BAŞLADINMI CANIM. MERAK ETTİM.İNŞALLAH OLUMLU OLUR? BENDE KLOMENLE YİNE OLMAZSA BAŞLAMYI DÜŞÜNÜYORUM KISMETSE AMA İNŞALLAH GEREK KALMAZ ÇOK PAHALI ÇÜNKÜ.KESİN OLACAĞINI BİLSEM ALIRIM AMA O DA KESİN DEĞİL.KISMET ARTIK.BU AY KLOMENLE SON ŞANSIMI DENEYECEĞİM.YANINDA DA BİTKİLER. DULCİNA SENDE CANIM NE YAP ET EŞİNİ İKNA ET.SONRA İSTEYİNCE BEKLEMEK ZORUNDA KALIYOSUN.O ZAMAN ÇOK KÖTÜ OLUYOR İŞTE.AMA İNŞALLAH FAZLA BEKLEMEZSİZNİZ.RABBİM KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN.
|
|
two pink line
-
Tüm gönderiler
:
1439
-
Ödül puanları
:
0
|
-
09.03.2007 12:24:32
Sehercim daha iğne tedavisine başlamadım canım.Bu ayın son haftası adetimi bekliyorum, bitince rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum ve onun sonucuna göre aşılama için iğneleri kullanmak istiyorum.Dediğin gibi iğneler çok pahalı ve boşa harcamak ismem.Bu ay son kez klomen deniyormuşsun, inş. tutar canım yaa,, iğneye falan gerek kalmaz inş. Sen adet olup başaladın mı klomene, yoksa bekliyormusun?
|
|
sıla26
-
Tüm gönderiler
:
341
-
Ödül puanları
:
0
|
-
09.03.2007 12:58:47
canım bende daha adet olmadım.farlutal dün bitti.yarın yada pazar olurum muhtemelen.3. gün ya da 5. gün başlarım klomenede.ama olcağını zannetmiyorum.klomenden ümidi kestim ben.ama tabi bir ümit işte.belki şu bitkisellerle beraber işe yarar.beklemekten başka çare yok.elimizden bişey gelmiyor.sabretcez dua edecez. rahim filminde temiz çıkar inşallah.bende düşünüyorum ama korkuyorum.çektirince anlatırsın. daha gideceğimiz çok yollar var bu gidişle.RABBİM KİMSEYİ BU YOLDA İMTİHAN ETMESİN.GERÇEKTEN ÇOK ZORMUŞ.YOKSA BİZMİ ÇOK KAFAYA TAKIYORUZ ONDANMI GECİKİYOR.
|
|
happygırl
-
Tüm gönderiler
:
3852
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: Türkiye'nin incisi İZMİR'den
|
-
09.03.2007 13:03:32
sıla26 canım hiç kafaya takmakla alakalı değil, merak etme...bünyemiz böyle... rahim filmi bende çektirmiştimm hatırlıyorum ama ben narkoz almıştım çünkü çok korkuyordumm.13 marttı hiç unutmam... mayısta ise hamile kalmıştım... farlutali günde kaç kez alıyorsunuz?
|
|
sıla26
-
Tüm gönderiler
:
341
-
Ödül puanları
:
0
|
-
09.03.2007 13:26:10
HAPPYGRİL FARTURALI 2 KERE SABAH VE AKŞAMLARI İÇTİM CANIM.EVET HAKLISIN BÜNYEMİZ BÖYLE DEMEKKİ.ÇÜNKÜ BEN İLK BAŞLARDA PEK UMURSAMIYODUM.6 AY FELAN.YİNE OLMADI.ONDAN SONRADA ÇOK STRES YAPMAYA BAŞLADIM.ŞİMDİDE AYNI.ELİMDE DEĞİL. RAHİM FİLMİ ÇOKMU SÜRÜYOR.NARKOZLA ÇEKTİRDİYSEN UYANINCADA ACIDIMI.BENİM CANIM TATLI BİRAZ.ONUN İÇİN KORKUYORUM.
|
|
two pink line
-
Tüm gönderiler
:
1439
-
Ödül puanları
:
0
|
-
09.03.2007 13:29:01
Evet canım Rabbim kimseyi bu yolla imtihan etmesin ve beterinden korusun... Ben bazen bu durumda olduğuma inanamıyorum, önceleri çok çocuk yapanlara kızardım hep, bakamıycağınız çocuğu niye yapıyorsunuz diye, onlarda bana Allah veriyor napalım derlerdi ve o zaman bu düşünce bana çok cahilce gelirdi.Ben o gelmeden herşeyi hazırlamak istedim hep, aslında öyle çok bebek düşkünlüğümde yoktu.Evliliğimin 3. yılından sonra artık anne olmalıyım diye düşünmeye başladım ama yine de korkuyordum ya bakamazsam diye... Tabi olmayacağı hiç aklıma gelmemişti... Belkide o dönemde çok büyük konuşmuşumdur ve Allah beni cezalandırıyordur... Ben şimdi anlıyorum ki Allahın olmasını istediği bir bebeğe kimse engel olamaz ve olmasını istemezse de kimse olduramaz...
|
|
sıla26
-
Tüm gönderiler
:
341
-
Ödül puanları
:
0
|
-
09.03.2007 13:40:55
SLM KIZLAR.SİHİRLİ YÖNTEMLERE YAZACAKTIM KONU KİLİTLENDİ DİYOR.BİŞEY SORCAM BEL ÇEKTİRME İLE İLGİLİ.BİZİM BURAYA BAĞLI( KONYALIYIM BU ARADA) BİR KASABADA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER BİR KADINA BEL ÇEKTİRİP ONDAN KISA BİR SÜRE SONRA HAMİLE KALIYOLARMIŞ.TEYZEMİN KIZIDA YAPTIRCAK O KALIRSA BENDE GİTCEM KISMET OLURSA. VARMI BÖYLE BİŞEY DUYAN YAPTIRAN.NE DERECE DOĞRU ONU ÖĞRENMEK İSTİYORUM
|
|
leylagul
-
Tüm gönderiler
:
47
-
Ödül puanları
:
0
|
-
09.03.2007 13:56:41
Merhaba Kızlar, Sıla, sakın öyle bir şey yaptırma. Bunlar safsata..Olacağı varmış kız hamile kalmış.bel çektirmekle yumurtanın döllenmesi birbirinden çok farklı şeyler. Bilimsel değil. Sonucta biz PKOlu olduğumuz için hormonlarımız bizi yönetir. Bel ve hormonlar çok ayrı konular. Bnece yaptırma derim. Sadece sağlıklı beslen, çay kahve içme, sigara içiyorsan bırak, çok yorucu ev işleri yapma, sıkı çalış:) Bu arada kızlar size bir şey soracağım. Hepimiz bir takım ilaçlar kullanıyoruz. Ama bazılarınız bu ay şu hapı kullanıp şuna geçeceğim, bırakacağım , iki ay sonra şu hapı alıcam falan diyor. Bunları doktor tavsiyesiyle mi yapıyorsunuz? vE Doktorlarınız hormonlarınızı sürekli takip ediyor mu? LH,FSH,E2 değereleriniz ölçülüyor mu? ya da adetten 21 gün sonra belli testler yapılıyor mu size? mesela benim adetimin her 3.günü dr hormon testimi yeniliyor. Bu ay süper çıktı. Asıl verimlilik bu ay başlıyor benim için. Yani önceki denemelerimiz boşuna gibi bir şey. Çünkü o zamanlar hormon değerlerimi bilmeden deneme yapıyorduk.
|
|
happygırl
-
Tüm gönderiler
:
3852
-
Ödül puanları
:
0
|
-
09.03.2007 14:03:18
SILA26 BENCE DE SAKIN BÖYLE BİRŞEY YAPTIRMA.... YA KÖTÜ BİR ŞEY OLURSA... BUNUN SORUMLULUĞUNU O KİŞİ ALACAK MI.... ALLAH KORUSUN ALSA BİLE SANA BİRŞEY OLDUKTAN SONRA NE ANLAMI VAR... BENDE BEL FITIĞI VAR YİNE DE GİTMİYORUM BÖYLE YERLERE... BİLİMDEN AYRILMA.... DRLAR HERŞEYİ BİLİYOR... ALLAH 'A BIRAK.... BEBEK İÇİN İSE; O GELECEĞİ ZAMANI BİLİR SEN HİÇ MERAK ETME...
|
|
sıla26
-
Tüm gönderiler
:
341
-
Ödül puanları
:
0
|
-
09.03.2007 14:26:13
SAĞOLUN KIZLAR.HAKLISINIZ BİR BAKIMA TABİ.ZATEN İYİCE ARAŞTIRMADAN YAPTIRMAM.NASIL YAPIYOLAR ONU BİLE BİLMİYORUM.ALLAH KORUSUN BİRDE SAKAT KALMAYALIM.EN İYİSİ AKIŞINA BIRAKMAK.BİZİMKİ ÜMİT DÜNYASI İŞTE LEYLAGÜL DR. VERİYOR BU İLAÇLARI.KENDİ KENDİMİZE KULLANMAK YANLIŞ OLUR.DR. BANA KLOMENİ 6 AYA KADAR KULLANABİLİRSİN DEDİ.AMA BEN İSTEMİYORUM.4 AY OLMADIYSA 5. 6. AYLARDA OLACAKMI?ALLAH BİLİR AMA BU İLAÇLARIN YAN ETKİLERİ VAR BİRSÜRÜ.
|
|
leylagul
-
Tüm gönderiler
:
47
-
Ödül puanları
:
0
|
-
09.03.2007 14:28:59
doktor devam et diyorsa devam et kullanmaya. ben dinlemeyip farlutal kullanacaktım ama sabrettim adet oldum. Doktor bana kullanma doğal haline bırak demişti. ama cok rahatsız ediyorsa kullan demişti. Kulanman taraftarı değlim demişti dr bana. hakkaten de bekledim regl oldum. bitki çaylarının da etkisi var tabi..
|
|
sıla26
-
Tüm gönderiler
:
341
-
Ödül puanları
:
0
|
-
12.03.2007 10:01:33
günaydın kızlar.bugün farlutal biteli 4. günüm ben hala regl olmadım.varmı bu ilacı kullanan regl olmayan.ağrı kesici ya da klomenden gecikmiş olabilirmi? kafam çok karışık ne düşüneceğimi bilemez oldum artık?
|
|
happygırl
-
Tüm gönderiler
:
3852
-
Ödül puanları
:
0
|
-
12.03.2007 10:16:19
Bekle bakalım 1 -2 gün daha.... bende de hemen etkisini göstermez... çrş günü olmadı dr. ararsın!
|
|
sıla26
-
Tüm gönderiler
:
341
-
Ödül puanları
:
0
|
-
12.03.2007 10:22:18
canım çok sağol.imdadıma sen yetiştin yine.ama benim 3 gün içinde gelirdi.cumartesi bütün belirtileri yaşadım.sanki geldi gelecek gibiydi.pazar sabaha gelir diye bekledim.hala tık yok.neyse bekleyelim biraz daha.
|
|
ayse76
-
Tüm gönderiler
:
601
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: İSTANBULUMMMM...
|
-
12.03.2007 10:25:11
merhaba canım ben bel çektirme olayına inanıyorum...ben de gecen edetimin bittiği gün anneme yaptırdım..ve şu an beklemedeyim,henüz adet olmadım...annemin köyünde bir kadın bel çektirdikten hemen sonra hamiş olmuş..bence deneyebilirsin bir zararı da yok...bel düşüklüğü varsa iyi geliyor...
|
|
sıla26
-
Tüm gönderiler
:
341
-
Ödül puanları
:
0
|
-
12.03.2007 10:29:06
bu arada garip bir rüya gördüm.hayırdır inşallah.rüyamda bizim ilçedeki eczaneye gidiyorum.ordaki eczacıya (kendisini çok iyi tanırım) polikstik over olduğumu söylüyorum.ayrıntılı açıklıyorum.sonra birden bir bayan dr. oluyor hastanede oluyoruz.bana gonol f iğnelerinden yazıyor.eczacıdan onu istiyorum.tam dr.iğneleri yazarken benim daha rapor almam lazım diyip iğneleri kabul etmiyorum almadan çıkıp gidiyorum.sonra uyandım.sanki gerçek gibiydi.uyanınca çok garip hissettim kendimi.inşallah hayıra işarettir.ya da bir msjdır bana.
|
|
yasoo
-
Tüm gönderiler
:
728
-
Ödül puanları
:
0
|
-
12.03.2007 11:31:16
merhabalar... sılacım sakın deneme bencede .. ben çok tehlikeli buluyorum böyle şeyleri.. benimde belfıtığım vardı banada kaç kere dediler belini çektir diye ama yaşadığım bel tutulmalarında yürümede oturmada yatmada sorun yaşayınca birde belimi çektirmek hiç mantıklı değildi zaten.. ben çok şükür ameliyatımı oldum iyileştim.. sana bunu anlatıyorum çünki yürüyememenin iki büklüm olmanın ne demek olduğunu bilen biri olarak böyle bişey çok yanlış başkasına bişey olmazda tutar sende olacağı olur.. sen yine doktoruna git ve tedavin neyse ona devam et olurmu güzelim...
|
|
sıla26
-
Tüm gönderiler
:
341
-
Ödül puanları
:
0
|
-
12.03.2007 11:49:23
canım sağol yaptırmayı düşünmüyorum şimdilik.zaten orası çok uzak.kim uğraşcak.birde ALLAH KORUSUN BİŞEY OLURSA.BENİM CANIM TATLI ZATEN. İNŞALLAH BÖYLE ŞEYLERE GEREK KALMADAN HAMİŞ KALIRIZ.NEYE ÜMİT BAĞLAYCAĞIZ ŞAŞIRDIK ZATEN.
|
|
dulcinea
-
Tüm gönderiler
:
46
-
Ödül puanları
:
0
|
-
12.03.2007 13:04:06
pko tedavisi için de bu karışımı öneriyormusunuz ? tarifini bende alabilirmiyim ?
|
|
leylagul
-
Tüm gönderiler
:
47
-
Ödül puanları
:
0
|
-
12.03.2007 13:30:44
Merhaba Ayşe, Bu bel çektirme olayı nasıl yapılıyormuş. Ve neticede bel çekilince doğurganlık mı artıyor? Bana çok mantıklı gelmiyor da. Merak ettim.
|
|
Caroline
-
Tüm gönderiler
:
96
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: İstanbul
|
-
12.03.2007 20:18:34
Arkadaşlar Duphaston bittikten sonra 11. gün adet oldum. son 6-7 gün boyunca yaşadığım belirtiler ve psikoloji sonucu hamile olduğuma %99,9 emindim. bir kaç ay sonra hamileliğin benim için daha uygun daha hayırlı olacağını düşünmeme rağmen havaya girdim. Doğum tarihi bile hesapladım. Yemedim içmedim durumu eşime de yetiştirdim. Onun da havaya girmesine ve sonuçta benden daha fazla üzülmesine neden oldum. Aralık sonu korunmayı bırakmış bir pkoslu olarak pek hayalci davranmışım değil mi... Bunu buraya yazıyorum ki aynı şey başına gelen olursa hemen hamileyim diye umutlanmasın en az 10 15 gün beklesin ondan sonra test yaptırsın..
|
|
sıla26
-
Tüm gönderiler
:
341
-
Ödül puanları
:
0
|
-
13.03.2007 09:48:09
caroline sağol canım.bende farlutaldan sonra 5. günüm hala regl olmadım.aynen hamilelik modlarına girmeye başlamıştım.insan ister istemez ümitleniyor.elimizde değil bu bizim.içimden ne test yapmak nede başka bişey geliyor.negatif çıkacağından emin olduğum için.ne düşüneceğimi bilemiyorum.
|
|
two pink line
-
Tüm gönderiler
:
1439
-
Ödül puanları
:
0
|
-
13.03.2007 11:33:16
Caroline üzüldüm canım  ...Benimduphaston ile 30-31 günde mutlaka reglim gelirdi, sadece 1 yıl gibi sürekli kullanımlarda gecikme olurdu,vücut ilaca alışıyormu bilmiyorum.En son 20 günlük gecikme yaşadığımı bilirim.Demek herkesin bünyesi farklı sen de ilk ay gecikmeye sebep olmuş... Sehercim farlutalı ben de kullandım ama yıllar önceydi, kaç gün sonra regli geliyordu hiç hatırlamıyorum canım. Bence testyapmaktan bu kadar korkmayın.Nede olsa sonuç değişmeyecek, var yada yok... meraktan çatlamaktan iyidir bence  ...
|
|
Caroline
-
Tüm gönderiler
:
96
-
Ödül puanları
:
0
|
-
13.03.2007 13:41:07
Test yapmak sorun değil de kafa karıştırmaktan başka bir işe yaramıyor böyle erken dönemde.Zaten doktor da erken yapma dedi ama ben 2 kez yaptım sonuç negatif tabii ama ona da inanmıyorsun ki zaten doktor yapma erken şimdi çıkmaz demişti , doğru bu kadar erken çıkmaz ki zaten diyorsun ve aynen şüpheye devam ediyorsun. Fazla hesap kitap yapmak , kendini bu kadar dinlemek , kafaya takmak çok yanlış aslında biraz geniş olup tevekkül etmek kendini hayata bırakmak lazım da sabırsızız işte.
|
|
Caroline
-
Tüm gönderiler
:
96
-
Ödül puanları
:
0
|
-
13.03.2007 13:47:00
Farlutalda da aynı durum söz konusu olabiliyor, bir arkadaşımda da olmuştu bir kez. sanırım bir hafta kadar sonra olmuştu bazen ilacın içindeki hormon yeterli gelmiyormuş.
|
|
sıla26
-
Tüm gönderiler
:
341
-
Ödül puanları
:
0
|
-
13.03.2007 14:46:38
CANIM EVET SORDUKLARIMIN HEPSİNİ KIYASLAYCAK OLURSAK KANI BU YÖNDE BİR HAFTA 10 GÜNÜ BULUYORMUŞ.AMA BAŞKA SİTELERDE REGL OLMAYIP HAMİLE OLANLARDA VAR. AMA ÇOĞUNLUK REGL OLMUŞLAR GEÇDE OLSA.BEN HAFTASONUNA KADAR BEKELEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM.OLMAZSA TEST YAPARIM ARTIK NEGATİF ÇIKARSADA DRA GİDERİM. TEVEKKÜL KONUSUNDA HAKLISIN AMA İŞTE SABIR
|
|
EDA79
-
Tüm gönderiler
:
45
-
Ödül puanları
:
0
|
-
13.03.2007 15:48:43
Canım bende farlutal kullanmıştım bundan 3 ay önce falan doktorum ilaç bitiminden 3 sonra gelir kanın demişti ama nafile tabii tam ilaçtan 13 gün sonra gelmişti takma kafana rahat ol bir sorun yoktur.
|
|
sıla26
-
Tüm gönderiler
:
341
-
Ödül puanları
:
0
|
-
13.03.2007 16:05:10
EDACIM SAĞOL CANIM.YAZILANLARI OKUYUNCA BİRAZ RAHATLADIM.İNŞALLAH O KADAR GECİKMEZ.13 GÜN BİRAZ FAZLA.NEYSE YAŞAYACAĞIZ GÖRECEĞİZ KISMET ARTIK.HAMİLELİĞE DAİR PEK ÜMİDİM YOK ZATEN.
|
|
Caroline
-
Tüm gönderiler
:
96
-
Ödül puanları
:
0
|
-
13.03.2007 17:25:33
Fazla ümitlenmemek daha iyi... Hayat çoğu zaman insanı hazırlıksız yakalar süpriz yapar zaten.. Bir şey için çok özenirsen , çok hayal kurar beklersen o senden kaçar ya da sen sabırsız olduğun için öyle sanırsın Düzenli yumurtlayan arkadaşlarım bile 6 10 ay arası hamile kaldılar Kesin İnfertilite teşhisi olmadıktan sonra umutsuz ve sabırsız olmak sadece insanı boş yere yıpratıp olacağı da geciktirecektir. Sabredenlerin müjdeleneceği Kitabımızda da haber verilmiyor mu.. Kimse kendini üzmesin...
|
|
happygırl
-
Tüm gönderiler
:
3852
-
Ödül puanları
:
0
|
-
14.03.2007 13:35:32
SILA26 konu hk. gelişme var mı?
|
|
sıla26
-
Tüm gönderiler
:
341
-
Ödül puanları
:
0
|
-
14.03.2007 14:42:18
CANIM BEN ANLAMADIM HANGİ KONUYU SORDUN. BENİM REGLİ SORUYOSAN GELMEDİLER.İDRAR TESTİMDE NEGATİF TABİKİ. HALA BEKLEMEDEYİM.ŞU KIRMIZILAR GELSEDE KURTULSAM ARTIK
|
|
happygırl
-
Tüm gönderiler
:
3852
-
Ödül puanları
:
0
|
-
14.03.2007 15:33:35
evet onu sormuştum.... az önce hayit tohumunu araştırıken bir site buldum..orada farlutal kullanıp, regl olamayanlar da vardı... Linki vereyim..Tüm PKO için güzel bir site... www.cocukistiyorum.com
|
|
tontonum
-
Tüm gönderiler
:
11
-
Ödül puanları
:
0
|
-
14.03.2007 16:29:02
öncelikle mrb,ben de pko luyum ,kilo problemimde var zaten doktorum eger 5-10 kilo kadar verirsen zaten adetin düzene girecektir demişti.amaa be hala kilo veremedim.inşaallah
|
|
sıla26
-
Tüm gönderiler
:
341
-
Ödül puanları
:
0
|
-
14.03.2007 16:40:28
happygril biliyorum o siteyi canım. o başılığı da ben açtım.orda kullanıcı adım farklı birazda saçma   canım sağol yinede. tontonum benimde aynen kilo fazlam var.ama bizim kilo vermemiz o kadar kolay değil.bende veremiyorum maalesef.birde ben sürekli oturuyorum işim dolayısıyla.yürüyüşe başlamayı düşünüyorum 10-15 güne kadar.ne zor işimşz ya
|
|
happygırl
-
Tüm gönderiler
:
3852
-
Ödül puanları
:
0
|
-
14.03.2007 16:43:44
|
|
sıla26
-
Tüm gönderiler
:
341
-
Ödül puanları
:
0
|
-
14.03.2007 16:59:09
takibe devam et sen.kullanıcı adımıda söyleme tamammı kimseye    şaka şaka
|
|
sıla26
-
Tüm gönderiler
:
341
-
Ödül puanları
:
0
|
-
15.03.2007 16:17:55
KIZLAR NERDESİNİZ YA ÇOK CANIM SIKILIYOR.HALA ADETİM GELMEDİ.YARIN DR.U ARAYACAĞIM.GEL DERSE GİDECEĞİM İNŞALLAH.ARTIK ŞART OLDU. KENDİM DUPHASTON İÇSEM HAMİLEYSEM ZARARI OLURMU ACABA.NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM.
|
|
gözdeata
-
Tüm gönderiler
:
2623
-
Ödül puanları
:
0
|
-
15.03.2007 16:41:40
sılacım bugün ilaç bitiminden itibaren kaçıncı günün? 7 yi geçmemişse daha 1-2 gün daha bekle...bi sorun yok bence..hemen telaşa kapılma..bide farlutali günde 3 tane, 4 gün içtin dimi?
allahım bu sefer meleğimizi koru, onu bize bağışla yarabbim..
|
|
sıla26
-
Tüm gönderiler
:
341
-
Ödül puanları
:
0
|
-
15.03.2007 16:59:00
gözdecim geçen perşembe bitti.bir hafta oluyor yani.günde iki tane içtim canım.6 gün sürdü.inşallah dediğin gibi sorun yoktur.getirmek için söktürücü bişeyler içmeyi düşünüyorum maydonoz adaçayı gibi.ama birde hamileysem diye korkuyorum.cumartesiye kadar olmazsam dr.a gidip sorunumu öğrenmek istiyorum artık.beklemek çok kötü.birde bebek çalışmaları ve tedavi gecikiyor. sende yarın test yaptırcaksın değilmi?inşallah hamişsindir güzel haberlerini bekliyorum canım.RABBİM HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.
|
|