Sayfayı değiştir:
< 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 7 of 98, mesajlar 121 to 140 of 1943
sıla26
-
Tüm gönderiler
:
341
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 01 January 0001
-
Durum: çevrimdışı
|
Ynt: polikistikover ile ilgili
-
21.02.2007 11:01:32
( #121 )
MRHBLAR ARKADAŞLAR.BEN CUMARTESİ DR.A GİTCEM.DR YUMURTA VARMI YOKMU ONA BAKCAK.ADETİMİ 15.GÜNÜ OLUYOR.KLOMEN KULLANMIŞTIM BU AY.BİŞEY ÖĞRENMEK İSTİYORUM.DR. ULTRASONDA YUMURTANIN KAÇ MM.OLDUĞUNU NASIL ANLIYOR.?BANA OCAKTA GİTTİĞİMDE YUMURTAN GELİŞMEMİŞ DEMİŞTİ?BU NE DEMEK?YUMURTAM YETERİNCE BÜYÜMEMİŞMİ YOKSA HİÇ YUMURTLAMAMIŞIM DEMEKMİ?KAFAMA TAKILDI.BİLGİNİZ VARSA YAZASANIZ SEVİNİRİM. HEPİNİZ HAMİŞ KALIN İNŞALLAH
|
|
two pink line
-
Tüm gönderiler
:
1439
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
21.02.2007 17:57:16
( #122 )
SEHERCİM MRB. CANIM, DOKTOR ULTRASONDA YUMURTANIN BOYUNU ÖLÇEBİLİYOR.MESELA BENİM Kİ 9. GÜN 14MM OLMUŞTU VE 10. GÜN 22MM OLUNCA ÇATLATMA İĞNESİ OLMUŞTUM.EĞER GELİŞMEMİŞ DEDİYSE DEMEKKİ İSTENEN BOYUTA YANİ 18-22MM ARASINA GELMEMİŞTİR.DOLAYISIYLA ÇATLAMIYACAĞI İÇİN YUMURTLAMAMIŞ OLUYORSUN CANIM. İNŞALLAH BU AY YUMURTAN GELİŞMİŞTİR.CUMARTESİ GÜZEL HABERLER GETİRİRSİN  ...
|
|
happygırl
-
Tüm gönderiler
:
3852
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: Türkiye'nin incisi İZMİR'den
-
|
-
23.02.2007 10:58:59
( #123 )
Arkadaşlar bu bana mail olarak geldi ben de bu sorunu yaşayan arkadaşlarımla paylaşmak istedim... en yakın sürede ben başlayacağım.... hadi hayırlısı Gunde 2 bardak nane cayi, kadinlarda istenmeyen tuylerin olusmasini onluyor Guardian gazetesi, Turk bilim adami Mehmet Tamer'in yaptigi bir arastirmanin sonuclarina gore gunde iki bardak nane cayi icmenin, kadinlarda hormon seviyesini dusurerek istenmeyen tuylerle mucadeleye yardimci oldugunu yazdi. İngiliz Guardian gazetesi, Isparta Suleyman Demirel Universitesi Endokrinolojisti Mehmet Tamer'in son arastirmasina yer verdi. Gazetenin bilim muhabiri Ian Sample imzasiyla yayinlanan haberde, ard arda bes gun boyunca nane yapragi cayi icen kadinlarda yuz, karin ve gogus bolgelerinde koyu renkle tuylerin olusmasina sebebiyet veren hirsutizm'i tetikledigine inanilan hormonlarin azaldigi kaydedildi. Soz konusu duzensizligin Polikistik Yumurtalik Sendromu'yla iliskili oldugu belirtilen haberde, bu durumun, dogum yapabilme cagina gelen bayanlarin yuzde 5 ila 10'unu etkiledigi ifade edildi. Turk bilim adaminin calismasinin "Phytotherapy Research" dergisinde yayinlandigi kaydedilen haberde, calismada yaslari 18 ile 40 arasinda degisen 21 kadinin kullanildigi ve bu kadinlarin 12'sinde Polikistik Yumurtalik Sendromu oldugu vurgulandi. Haberde, calismanin sonuclarinda kan testlerinin, testesteron hormonunun yuzde 29 oraninda azaldigini gosterdigi aktarildi. Gazete, arastirmaya gore nanenin, mevcut tedavilere iyi bir alternatif olabilecegini yazdi. Haberde, Turk ekibin soz konusu arastirmayi yapmaya, uzun sure nane cayi icen kullanan erkeklerde libidonun azaldigi bilgileri uzerine yapmaya karar verdigi de kaydedildi. Kaynak : Net.gazete
|
|
sıla26
-
Tüm gönderiler
:
341
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
23.02.2007 11:11:15
( #124 )
özüm canım cevabını yeni gördüm.sağol canım.bana bu dr fazla bilgi vermiyor.sadece yumurta gelişimi göremedim dedi.bu sefer o söylemezse bile ben sorcam.İnşallah olumlu gelişmelerle dönerim. happygrilcim bende okumuştum bu yazıyı gerçekten doğru olabilirmi denemek lazım.ama ben hangisini deneyeceğim şaşırdım.gerçekten doğruysa büyük bir problemden kurtulmuş oluruz.  TABİİ İÇERSEK
|
|
sıla26
-
Tüm gönderiler
:
341
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
23.02.2007 11:56:19
( #125 )
BUNU DAHA YENİ BULDUM.BUNA NE DEMELİ ŞİMDİ KIZLAR. Nane çayı kısırlık yapıyor Isparta -AA- Süleyman Demirel Üniversitesinde (SDÜ) yapılan bir araştırma Isparta ve çevresinde kaynatılarak içilen nanenin gebeliğin oluşumunu olumsuz etkilediğini ortaya koydu. SDÜ Kadın Hastalıkları ve Doğum Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tamer Mungan, önce farelerde, sonra da insanlarda Isparta ve çevresinde çay gibi kaynatılarak tüketilen nanenin, rahim içi zarındaki (endometrium) hücreleri tahrip ettiğini, bunun da gebelik olasılığını azalttığını tespit ettiklerini söyledi. Halkın bitkileri bilinçsiz tüketiminin insan sağlığına etkilerini ortaya koymak için yaptıkları araştırmaya patoloji ve biyokimya bölümlerinin de destek verdiğini belirten Prof. Dr. Mungan, sonucun yılda 10 sayısı çıkan ünlü bilim dergisi Toxicology and Industrial Health de de yayınlandığını kaydetti.
|
|
happygırl
-
Tüm gönderiler
:
3852
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: Türkiye'nin incisi İZMİR'den
-
|
-
23.02.2007 12:01:22
( #126 )
AAAAA..... şaşırdım vallaaa. Ayyyy neye inanacağımızı şaşırdık.... nasıl mutlu olmuştum.... PKO için yeni bir umudum olmuştu.... OFFF yaaa...
|
|
sıla26
-
Tüm gönderiler
:
341
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
23.02.2007 12:48:47
( #127 )
EVET CANIM BENDE ŞAŞIRDIM.SANKİ O ÇIKAN HABERE İNAT OLSUN GİBİ YAPILMIŞ.NEYSE HAYIRLISI NE DİYELİM.HANGİSİNE İNANAAĞIZ BİZDE ŞAŞIRDIK
|
|
two pink line
-
Tüm gönderiler
:
1439
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
23.02.2007 15:25:37
( #128 )
Gerçekten ilginç kızlar  ... Demekki iyice arştırmadan hiç bir şey içmemek gerekiyor  ...
|
|
hcsay
-
Tüm gönderiler
:
3820
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
23.02.2007 15:30:37
( #129 )
İlk haberde sadece kıldan tüyden bilgi var, düzgün yumurtlamayı sağlar yazmamışlar ki zaten. Neyse biz fazla karıştırmayalım iyisi mi:)))
|
|
yazgülü35
-
Tüm gönderiler
:
2136
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
23.02.2007 15:48:12
( #130 )
DOLAYISIYLA ÇATLAMIYACAĞI İÇİN YUMURTLAMAMIŞ OLUYORSUN CANIM
Orjinalden alıntı: two pink line ŞİMDİ BENİM ANLAMADIĞIM YUMURTA ÇATLAMAZSA REGL OLAMIYORMUSUN
|
|
yazgülü35
-
Tüm gönderiler
:
2136
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
23.02.2007 15:49:30
( #131 )
ALTTAKİ SORU BANA AİT YANLIŞ YAZIM HERALDE
|
|
two pink line
-
Tüm gönderiler
:
1439
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
23.02.2007 16:25:23
( #132 )
Sevilaycım yumurtlama olmasa bile adet görülüyormuş.Tabi düzensiz olarak... 21 günden kısa 35 günden uzun sürüyorsa eğer yumurtlama olmamış olabilir.
|
|
yazgülü35
-
Tüm gönderiler
:
2136
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
23.02.2007 16:34:20
( #133 )
BENDE DE YUMURTLAMA PROBLEMİ OLABİLİR O ZAMAN  ÇOOK DÜZENSİN
|
|
nagisch
-
Tüm gönderiler
:
8060
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: eski bambıh daha eski pammuk
-
|
-
23.02.2007 17:34:15
( #134 )
kıslar size bişii sorcam peki... ben şimdi hasbelkader hamiş kaldım ama sanırım 2.si biraz zor olacak.. 15 yaşından beri diane 35 içiyorum.. ama bu hap bende daha çok kilo ve daha çok tüylenme yaptı sanki.. sizde de böyle yan etki oldu mu??
|
|
nagisch
-
Tüm gönderiler
:
8060
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
23.02.2007 17:38:16
( #135 )
şu siteye baktınız mı?? http://www.polikistikover.com/ bende de regl düzensizliği vardı... her ay oluyordum ancak kimi zaman 15 gün önce kimi zaman 15 gün sonra. yada arada bir 10 gün temizlenme döneminden sonra yenidn 15 günlük bir periyod halinde regl dönemi...  bunda da diane 35 i çok kilo aldım diye bırakmam da sebep oluyordu...
|
|
redturshu
-
Tüm gönderiler
:
660
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: balıkesir/istanbul
-
|
-
23.02.2007 22:10:45
( #136 )
merhaba pammuk bendede daha çok kilo yaptı ama tüylenme bende yoktu zaten onu bilemiyorum bu zamana kadar rahat 15 bulmuştur bu konuda gittiğim doktorlar bir gün televizyonda bir prof.bu konuda konuşuyordu hapı uzun zaman kullanmamalısın diyene kadar (yayınada katıldım)bende 6sene kadar kulandım gittiğim doktorların yarısı pko yrısı değilsin dedi şimdi bir prof.buldum pko konusunda seminerleri falan varmış salı günü gidiyorum onun koyduğu teşhise göre yolumu belirleyeceğim su an gittiğin doktorda iyiydi bana hapı bıraktıktan sonra erken geç adet görmelerin olabilir hapın etkisinin geçmesini bekliycez demişti yavas yavas da düzene giriyor 7günü kaldı düzene girmesi için
  sabır zor ama çok tatlı bir şerbettir içebilene AŞKOLSUN
|
|
nagisch
-
Tüm gönderiler
:
8060
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
23.02.2007 22:31:10
( #137 )
canım inşallah düzene girer... ama banada aynısı oldu.. kimisi pko lusun dedü kimisi değilsin dedü... ama bende belirtilerin hepsi var mlsf.. sivilce, tüy,regl düzensizliği,kilo.... peki sana şunu sorayım, sizin ailedede şeker hastası olan varmı?? benim babam şeker hastası.. ve sanırım pkolularda da şeker oranı yüksek oluyormuş... benim gittiğim dr, kandaki insülini dengeliyici bir ilaç verdi.. onu kullanınca kilo da verdim.. sonrada hamiş kaldım vs vs...
|
|
gözdeata
-
Tüm gönderiler
:
2623
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
24.02.2007 01:25:34
( #138 )
Orjinalden alıntı: pammuk kıslar size bişii sorcam peki... ben şimdi hasbelkader hamiş kaldım ama sanırım 2.si biraz zor olacak.. 15 yaşından beri diane 35 içiyorum.. ama bu hap bende daha çok kilo ve daha çok tüylenme yaptı sanki.. sizde de böyle yan etki oldu mu?? nagişim hayatım, diane 35 eskide kalmış bi ilaç..yani hormon düzeyi çok fazla..ben sana yasmin i öneririrm..son çıkan bi hap..hormonu çok az...ben kulllanmamın 1. senesinden itibaren bıyıklarımdan, sakallarımdan kurtulmuştum.fazla su da tuttutrmuyo vücuda..bence emzirme dönemin bittiğinde eğer tekrar hap kullanacaksan bu hapı araştır..gerçi her doktor bu hapı öneriyor artık çok az hormon içerdiği için...sana tavsiye ederim yani..ben 3 sene aralıksız kullandım..ondan önce diane 35 de kullandım çok kilo yaptı..ve bacak ağrılarım oldu..değiştirdim ve yasminden çok memnun kaldım...
|
|
ffiliz
-
Tüm gönderiler
:
3343
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
24.02.2007 02:05:51
( #139 )
yasmin i bende kullandım hiç kilo,tüylenme,sivilce sorunum olmadı .
|
|
two pink line
-
Tüm gönderiler
:
1439
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
24.02.2007 09:17:47
( #140 )
Orjinalden alıntı: pammuk kıslar size bişii sorcam peki... ben şimdi hasbelkader hamiş kaldım ama sanırım 2.si biraz zor olacak.. 15 yaşından beri diane 35 içiyorum.. ama bu hap bende daha çok kilo ve daha çok tüylenme yaptı sanki.. sizde de böyle yan etki oldu mu?? Nagihancım ben de diane35 i bekarken çok kullandım ve kilo ile sinirlilik yaptı bende.Arkadaşaların önerileri olmuş onları araştır istersen canıım... Ben de bir hamiş kalabilirsem, sanırım bu konu da araştırma yapmak zorunda kalıcam  ...
|
|