Sayfayı değiştir:
< 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 9 of 49, mesajlar 321 to 360 of 1943
two pink line
-
Tüm gönderiler
:
1439
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 01 January 0001
|
Ynt: polikistikover ile ilgili
-
21.03.2007 16:22:17
EFSANE222 MERHABA CANIM, PKO HAKKINDA GEREKLİ BİLGİLERİ SEHER VERMİŞ.BENİM DE EKLEYECEĞİM LH HORMONU FSH TAN YÜKSEK ÇIKMASI DA PKO BULGUSUYMUŞ AMA EN BÜYÜK BELİRTİ YUMURTALIKLARIN ULTRASONDAKİ GÖRÜNÜMÜ,, BU ARADA ADET DÜZENSİZLİĞİNE SADECE PKO SEBEP OLMUYOR CANIM, PROLAKTİN DEĞERİNE BAKILDI MI HİÇ MESELA...PROLAKTİNİN YÜKSEK ÇIKMASI DA ADET DÜZENSİZLİĞNE SEBEP OLUYOR... BİLDİKLERİM BU KADAR, DOKTORUNLA GÖRÜŞÜRSÜN CANIM. SEHERCİM SEN NASILSIN GÜZELİM,, BEN HALA BEKLEMEDEYİM YAA  ...TEST YAPMAMAK İÇİN KENDİMİ ZOR TUTUYORUM AMA HİÇ ÜMİDİM YOK  ... NEYSE HAYIRLISI OLSUN...
|
|
sıla26
-
Tüm gönderiler
:
341
-
Ödül puanları
:
0
|
-
21.03.2007 16:36:58
ÖZÜMCÜM NE OLSUN MORALİM BOZUK.TEYZE OLUYORUM DİYE SEVİNİRKEN DIŞ GEBELİK ÇIKTI KIZ KARDEŞİMİN.HASTANEYE YATTI.DEMEKKİ HER ZAMAN HERŞEYİN HAYIRLISINI İSTEMEK LAZIM. BENDE ŞİMDİ REGLİMİN BİTMESİNİ BEKLİYORUM.ONDAN SONRA YİNE ÇALIŞMA YİNE YENİ UMUTLAR.RABBİM HEPİMİZ İÇİ HAYIRLISINI VERSİN HERŞEYİN.BEN TEST İÇİN ACELE ETME DERİM DAHA ERKEN MALUM BİZ PKO LUYUZ GEÇ YUMURTLAMA DURUMUZ VAR.REGLİNİN GEÇMESİNİ BEKLE DERİM.BEKLEMEK ZOR AMA İŞTE NE YAPALIM SABIR DİYORUM SADECE
|
|
efs@ne
-
Tüm gönderiler
:
5880
-
Ödül puanları
:
0
|
-
21.03.2007 16:39:57
selam canım prolaktinim 12,39 normal değer 6-30 arasıymış fsh 7,58 lh 16,31 evet lh, fsh değerinden yüksek benim ama bunu doktoruma sorduğumda lh değeri fsh değerinin 3 katıysa pko dan bahsedileceğini söyledi ama benim yinede süphelerim var nedense inanamıyorum adetlerim 5-6 ay düzenli oluyor sonra siklus 35 günün üzerine çıkıyor yada 21 in altına düşüyor korkmaya başladım iyice 40 günde geliyor 20 günde geliyor.birde adetin 2 günü çok ağrlı geçiyor ben kistten de süpheleniyorum yaaa ammada evhamlıyım dimi????  babama benzemişim ne yapayım yahuuuuuu
|
|
leylagul
-
Tüm gönderiler
:
47
-
Ödül puanları
:
0
|
-
21.03.2007 16:53:49
Merhaba Efsane222 ben PKOLUUYUM. Değerlerime bakılıp bu teşhis kondu. ADETİN 3.GUNUNDE YAPILIR: 18 OCAK 2007 de yapılan hormon testinde çıkanlar; TSH :1,745 T3 :2,18 FSH :5,16 LH :10,84 Estradiol :39,00 Prolaktin :24,53 Yukarıda gördüğün gibi LH , FSH sadece iki katı olduğu halde pko teşhisi kondu.Üstelik kilolu hiç değilim, üstelik de zayıfım 46 kilo!!!. Doktor bana glikofaj verdi.Geciktiği halde adet oldum. testi adetimin 3.günü tekrarladı ve Sonrasınsa 07 MART 2007 de yapılan hormon testinde ise; LH :5,93 FSH :4,01 ESTRADIOL :54 ÇIKTI. DOKTOR SÜPER DEDİ artık hamile kalman için bir engel yok dedi. Eşim de spermogram verecek. Ben haftasonu adetin 21.günü yapılan PROGESTEERON testini olacağım(yumurtalamanın olup olmadığı tespit edilir). Bence doktorunla tekrar konuş, belki sende fiziki anlamda bir bulguya (kilo, tüylenme) rastlayamadığı için PKO yok sende demiştir. Belki de Prolaktin dediğimiz STRES hormonunda problem vardır ve adetin düzensizleşiyordur. PKOlularda genellikle erken değil GEÇ gelen adetlere rastlanır. Yılda en fazla 8 kez adet olanlar pkolu olabiliyor. Yine de stres yapma derim. Adet düzensizlikleri her sebepten dolayı gelişebilir.
|
|
two pink line
-
Tüm gönderiler
:
1439
-
Ödül puanları
:
0
|
-
21.03.2007 17:38:15
Canım leylagül arkadaşımız çok güzel açıklamış.Bence doktorunla tekrar görüş eğer seninle ilgilemiyorsa değiştir derim ben...Çünkü adet düzensizliği normal bir durum değildir ve mutlaka bir sebebi vardır... Sehercim inan çok üzüldüm canım yaa, demek dış gebelikmiş...Çok geçmiş olsun kardeşine canım... Bi dahakine sağlıklı bir gebelik geçirir inşallah... Doğru söylüyorsun herzaman hayırlısını dilemek lazım... Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah...
|
|
efs@ne
-
Tüm gönderiler
:
5880
-
Ödül puanları
:
0
|
-
21.03.2007 17:57:57
teşekkürler canım bu ay hapı bırakıyorum eğer düzensizlikler tekrar ederse doktorumu değiştirecem canım ben 2006 yılında 12 kez adet olmuşum canım prolaktinim normal canım hiç yükselmedi.... sağol tatlım ayrıntılı bilgin içinve zaman ayırdığın için sılacım çok geçmiş olsun canım
|
|
nasss
-
Tüm gönderiler
:
144
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: istediğim herşeyi başardım, anne olmay başaramdım
|
-
21.03.2007 18:17:28
seLam arkdaşlar bişi danışmak istiorum size ben adet düzeni için ginera adında doğum kontrol hapı kullanmaya başladım tam bir hafta oluo başlayalı ilk adet günümde aldım bugün 8. günüm benden hala az az kan gelio bunun ilaçla ilgilis olabilirmi acaba hiç bu kadar uzun sürmezdi,tam olarak kanda sayılmaz lekelenme tarzında ne diosunuz?
|
|
efs@ne
-
Tüm gönderiler
:
5880
-
Ödül puanları
:
0
|
-
21.03.2007 18:38:42
selam canım bende evliliğimin ilk altı ayında yasmin adında doğum kontrol hapı kullandım benim lekelenmem olmadı ama bazı arkadaşlarımın d.kontrol kullanırken genelde ara dönemlerde lekelenmeleri olmuştu d.kontrol hapından kaynaklanıyordur canım vücudun ilaca alışık olmadığı için telaşlanmana gerek yok ama yinede doktoruna danış istersen için rahatlasınnnnnn
|
|
nasss
-
Tüm gönderiler
:
144
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: istediğim herşeyi başardım, anne olmay başaramdım
|
-
21.03.2007 18:45:10
sağol canım ya içim ferahladı biraz olsun  tabi doğrudur ben kim doğum kontrol hapı kullanmak kim biz bebek istioruz bebekkkk yadırgar tabi vücut
|
|
irmakyagmur
-
Tüm gönderiler
:
8319
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: İSTANBUL
|
-
21.03.2007 19:03:24
Sevgili arkadaşlar, çok yakında aranızdayım... Yani bu sayfada... Neden mi? Bu ay da reglim 37.günümde olduğum halde gelmeyince www.fertilityfriend.com 'a girip evlenmeden önceki tüm regllerimi (2003 yılından beri not ediyordum da) girdim ve gördüm ki 39 siklusta 11'i 35'i aşmış, hatta acayip dengesizlikler var. Yazıyorum: 36-30-33-27-37-39-29-35-38-29-32-37-39-32-31-31-33-32-34-33-30-36-30-31-32-34-38-43-34-30-26-45-33-31-31-33-33-37-34-? 2003 Temmuz ayından itibaren not etmiştim. Gözde'ciğim de bana demişti sende PKO olabilir diye, ben de "olabilir kesinlikle" diyordum; ama önceki sikluslarıma bakmak aklıma gelmemişti. Şimdi ben kendime bu teşhisi koydum. Artık bebek için değil, kendi sağlığım için en yakın zamanda doktora gidicem ve dr da bu teşhisi koyacak bana büyük ihtimalle. Mutsuz değilim, tam tersine sorunumu anlamam çok iyi oldu. Neden olmuyor diye 8-9 ay kendimi yedim resmen, şimdi nedeni apaçık ortada. Mücadeleye sizlerle bu sayfada devam edicem. 
|
|
efs@ne
-
Tüm gönderiler
:
5880
-
Ödül puanları
:
0
|
-
21.03.2007 19:45:42
selam ayşegülcüm ben ilk adet tarihimden beri not ediyorum 13 yıldır yani benimde sikluslar hemen hemen seninle aynı canım ben 2 kez yaptırdım tahlilleri ama doktorum pko dan bahsetmedi bile ama ben sürekli netten araştırıyorum sonuçlarım pko bulgusunu tetikliyor gibi geliyor aslında.hislerimde pko olduğumu söylüyor .en yakın zamanda başka bir doktora gideceğim yoksa daha çokkkkkk beklerim hamile kalmayı çünkü yumurta takibi yapmadan zor galibaaaa
|
|
irmakyagmur
-
Tüm gönderiler
:
8319
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: İSTANBUL
|
-
21.03.2007 20:00:44
Selam Özge'cim, ya bence de bir doktora daha git canım; ama inşallah pko değilsindir. Ben de az önce anneme söyledim, polikistik over var bende galiba diye, o da hayırdır nereden biliyorsun dedi, böyle böyle dedim, sikluslarımı bir kağıda yazmıştım, gösterdim, aaa dedi baban sormuştu ben de düzenli demiştim dedi. Neyse o zaman gidersin doktora dedi. Bakalım doktorda ne çıkacak, ne ilaç verecek...
|
|
neslee
-
Tüm gönderiler
:
103
-
Ödül puanları
:
0
|
-
21.03.2007 20:22:33
slm arkadaslar aranıza yenı katıldım bende de pko var bekarken 2 yıl dıane 35 kullandım snr evlendım 2 yıldır evlyım yanı 4 yıldır var bende 1 yıldır korunmuyorum ama malesef olmuyo ıste 3 ay klomen kullandım ve bana yan etkısı oldu kıstlerım 5cm oldu sancı ve kanamayla hastaneye kalktım snr tekrar ıkı renklı bı ılac var 2 ay onu kullandım kıstlerımın erımesı ıcın cok sukur sımdı kıstlerım kuculdu pazartesı rahim fılmım cekılecek korkuyorum bana dua edın
|
|
efs@ne
-
Tüm gönderiler
:
5880
-
Ödül puanları
:
0
|
-
22.03.2007 10:44:53
canım benim dualarımız seninle inşallah hamile kalırsın. banada divina diye bir ilaç verdi 3 ay kullan ve korun dedi bu ay sonuncuya başladım nisan 15 ten sonra korunmayacaz artık bizde 4 ay korunmadık hamile kalamadım .2 ayrı doktora gittim 2 side bişey demedi ama olsa bana pko lusun derlerdi dimi yaaaaa onlar demezse demesin ben teşhisi koydum zaten bu ay geçsin adetlerim yine düzensiz olursa başka bir doktora daha gidecem ve ultrosana girecem pko en iyi ultrasonra belli olurmuşşşşş inşallah hepimiz tez zamanda bebeişlerimizi kucaklarımıza alırızzzz
|
|
two pink line
-
Tüm gönderiler
:
1439
-
Ödül puanları
:
0
|
-
22.03.2007 10:56:39
Ayşegülcüm hoşgeldin diycem ama çok hoş bir durum değil tabiki... Ama sen bu konuda bilinçli bir insansın ve dediğin gibi sorunun ne olduğunu bilmek çözüme ulaşmayı kolaylaştırıyor en azından.Yinede canım doktora gitmeden teşhis belli olmaz çünkü her adet düzensizliği pko değil biliyorsun.Siklusların sahiden senin de bayağı düzensizmiş canım... Bence de hiç vakit kaybetme ve öncelikle kendi sağlığın için doktora git güzelim. İnşallah ciddi bir durum değildir ve pko da değilsindir... Güzel haberlerini bekliyorum canım. neslee merhaba canım.Rahim filmi için dualarım seninle... Korkma sakın ve rahim filiyle ilgili sayfaları oku mutlaka moral olacaktır  ...
|
|
sıla26
-
Tüm gönderiler
:
341
-
Ödül puanları
:
0
|
-
22.03.2007 11:02:57
SLM KIZLAR. EVET AYŞEGÜL HER DÜZENSİZLİK PKO OLMAYABİLİR CANIM.BAZI BELİRTLERİNDE ADET DÜZENSİZLİĞİ İLE BERABER OLMASI LAZIM.BEN BÜTÜN BELİRTİLERİNİ TAŞIYORUM VE İLK TEŞHİSİ KENDİM KOYDUM DR.DA AYNI TEŞHİSİ KOYDU TABİ.AMA KESİN TANI ULTRASONDA VE HORMON TAHLİLLERİNDE BELLİ OLUYOR. DERMANSIZ BİR HASTALIK DEĞİL ÇOK ŞÜKÜR AMA TABİ SABIR İSTİYOR. neslecim sende hoşgeldin aramıza.bende klomen tedavisi görüyorum bu 4. ayım.ama cevap vermiyor.dr iğne önerdi.bu yolda ne çıkarsa karşımıza hepsini teker teker aşacağız ve inşallah bebeklerimizi kucağımıza alacağız.yeterki inanalım ve dua edelim.
|
|
two pink line
-
Tüm gönderiler
:
1439
-
Ödül puanları
:
0
|
-
22.03.2007 11:06:52
Ya şimdi gözdenin haberini okudum ve yıkıldım resmen  ... Allahım nolur arkadaşımıza yardım et  ... Lütfen ona destek olalım kızlar  ,, çok zor bi durum  ...
|
|
sıla26
-
Tüm gönderiler
:
341
-
Ödül puanları
:
0
|
-
22.03.2007 11:11:45
özümcüm sen ne yaptın canım regl oldunmu? inşallah olmamıştırsın hamişsindir. ben artık bu ay fazla üstüne düşmemeyi düşünüyorum.üstüne düştükçe olmuyor çünkü  tedavime de devam ederim tabi.zaten klomenden ümidi kestim artık.kardeşimin başına gelen ondan sonra bak gözdede düşük yaptı maalesef. çok üzgünüm. etkilendim. hayırlısını isteyelim her zaman.
|
|
sıla26
-
Tüm gönderiler
:
341
-
Ödül puanları
:
0
|
-
22.03.2007 11:15:20
evet özümcüm bende çookkk üzüldüm ya nasıl sevinmiştim hamile olduğunu duyduğumda ama şimdi.gerçekten zor bir durum ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN HİÇBİRİMİZE ONA DA SABIRLAR VERSİN.SÖYLEYECEK SÖZ BULUNMUYOR GERÇEKTEN.
|
|
two pink line
-
Tüm gönderiler
:
1439
-
Ödül puanları
:
0
|
-
22.03.2007 11:18:09
Sehercim adet olmadım henüz ama gözdeden sonra hevsim de tadım da kalmadı  ... Daha önce ben de düşük yaşadım ve bu lanet pko da her zaman düşük riski var  ... Doktor bana %30 düşük riskin var demişti... Hakkımızda hayırlısı olsun, rabbim hiç bir zaman hele ikinci kez kimseye böyle bir şey yaşatmasın   ...
|
|
sıla26
-
Tüm gönderiler
:
341
-
Ödül puanları
:
0
|
-
22.03.2007 11:41:39
SENİN DÜŞÜK YAPTIĞINI BİLMİYODUM CANIM.ALLAH BİRDAHA YAŞATMAZ İNŞALLAH.EVET İNSANIN HEVESİ KALMIYOR BÖYLE DURUMLARDA.  SEN GLUKOFEN KULLANIYOMUSUN. YOKMU BU DÜŞÜĞÜ ÖNLEMENİN ÇARESİ.  BANA DR. GLUKOFEN VERİRKEN HAMİLE KALSAN BİLE İLK 3 AY DEVAM ETMEMİ SÖYLEMİŞTİ.DÜŞÜĞÜ ÖNLEMEK İÇİN DEMİŞTİ.YANİ BUNLARA RAĞMEN DÜŞÜK OLUYORSA ALLAH IN TAKDİRİ DEMEKTEN BAŞKA ÇARE YOK.ÖLENLE OLANA ÇARE BULUNMUYOR NE YAZIKKİ
|
|
haktan35
-
Tüm gönderiler
:
1995
-
Ödül puanları
:
0
|
-
22.03.2007 11:54:31
ayşegülcüğüm benim 5 senedir düzensiz reglerim ve hamiş olamıyorum ama doktor bana hiç sende pko var demedi hemen kötü düşünme canım bence psikolojik olabilir aalhım yardımcımız olsun
 [/url]
|
|
two pink line
-
Tüm gönderiler
:
1439
-
Ödül puanları
:
0
|
-
22.03.2007 12:03:21
sehercim ben düşük yaptığım zaman glukofaj kullanmıyordum.Sadece 1 ay klomen ve duphaston ile kendiliğimden hamile kalmıştım ama düştü maalesef  ... 11 ay oldu  ... Düşüğü önlemenin bir yolu yok maalesef canım, aynı pko yu geçirmenin bir yolu olmadığı gibi  ...Allahım ol derse olacak, yoksa gerçekten mucize... Ama mucizesine kavuşan çok insan var, yine de umutsuz olmamak lazım...
|
|
happygırl
-
Tüm gönderiler
:
3852
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: Türkiye'nin incisi İZMİR'den
|
-
22.03.2007 13:37:05
demek öyle... ben de düşük tehlikesi yaşamıştım.... doktorum mu deli etmiştim hiç unutmam kanamam geliyordu dr. yat kalkma diyordu..tamam yatayım ama kanama artıyordu..sonra sık sık arayınca beni hastaneye yönlendirmişti... çünkü haftasonuydu... ve 2 gece hastanede yattım.hayatımda ilk kez hastanede yatmıştım çok kötüydü..... o pembe bir hap var yumuşacık birşey onu içtim o çok iyi geldi..yatarken bile karnımı tutuyordum sanki dışardan onu tutacakmışım gibi... ay bunlar aklıma geldi... şükür ki kızım düşmedi.... Allah hayırlısıyla hepinize evlat nasip etsin.... dualarım sizinle....
|
|
two pink line
-
Tüm gönderiler
:
1439
-
Ödül puanları
:
0
|
-
22.03.2007 15:02:51
Allaha şükür hapygırl sen kızına kavuşmuşsun, inş. bizlerde hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşuruz...
|
|
brlgvn
-
Tüm gönderiler
:
60
-
Ödül puanları
:
0
|
-
22.03.2007 15:11:29
Arkadaşlar merhaba ben farkında olmadan bu konuyutekrar forumda açtım ama saolsun arkadaşlar yardıma koştu. Happygirl ve sadengk teşekkürler. Ben de diane 35 kullanıyorum ya bir işe yarıyormu bu ilaç. Yoksa doktor doktor dolaşmaya başlıycam. Şimdiki doktorum 3 ay kullan gel dedi bu ilacı. Ayrıca kıllanman geçer dedi ama pek öyle gözükmüyor şu an. Yardım lütfennn
|
|
leylagul
-
Tüm gönderiler
:
47
-
Ödül puanları
:
0
|
-
22.03.2007 15:14:36
hadi ya ben de sizden duyuyorum. off yaa. ne biçim sendrom bu ya.. ay benim hevesim kactı ama... cok gecmiş olsun diliyorum kendisine.
|
|
brlgvn
-
Tüm gönderiler
:
60
-
Ödül puanları
:
0
|
-
22.03.2007 15:20:24
Valla tedavi işe yarıyacakmı anlamadım ki. Ama kiminle konuşursam diane için pek umutlu konuşmuyor. Ben de şaşırdım :(
|
|
brlgvn
-
Tüm gönderiler
:
60
-
Ödül puanları
:
0
|
-
22.03.2007 15:22:07
İnşallah herkes sağlıkla bebişini kucağına alır ya moral çok önemli çokkk
|
|
brlgvn
-
Tüm gönderiler
:
60
-
Ödül puanları
:
0
|
-
22.03.2007 15:23:50
Happy girl diane sizde ne kadar işe yaradı
|
|
two pink line
-
Tüm gönderiler
:
1439
-
Ödül puanları
:
0
|
-
22.03.2007 15:26:50
Berilcim hoşgeldin canım.Diane-35 ben de kullandım ama nerdeyse 10 yıl önceydi canım, etkilerini tam hatırlamıyorum ama adetlerim düzene girmişti ve kilo yapmıştı ben de, o yüzden bırakmıştım.Şimdiye kadar kullanmadığım pko ilacı kalmadı ama malesef pko geçecek diye beklemek boşunaymış, biz bununla yaşamayı öğrenmek zorundayız... Eğer bebek istiyorsan doktorun diane-35 vermesi mantıksız geldi ama vardır bir bildiği heralde...
|
|
brlgvn
-
Tüm gönderiler
:
60
-
Ödül puanları
:
0
|
-
22.03.2007 15:29:41
Valla bende anlamadım sanırım doktorumu değiştirmem gerekecek Çünkü gittikçe şişmeye başladım durmadan kilo alıyorum :(
|
|
happygırl
-
Tüm gönderiler
:
3852
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: Türkiye'nin incisi İZMİR'den
|
-
22.03.2007 16:11:57
merhaba canım aramıza hoşgeldin.... Ben 13-14 yaşından beri adet düzensizliği yaşıyorum , kilo sorunum yok ama hafif tüylenme sorunum var... diare-35 i yıllarca kullandım bende kilo vs yapmadı... ama çocuk düşününce ilacı bıraktım... 1 yıl sonra da çocuğum oldu şükürler olsun.... o arada farklı bir ilaç kullandım mı hatırlamıyorum sana gelince ; bence doktorun 3 ay kullan demekle adetlerini düzene sokmak istiyor..ama ben uzun zaman adet görmedikten sonra doktorum benden betahcg istiyor sonuç negatif ise farlutal içiyorum regl oluyorum sonra diare-35 e başlıyorum... yani senle farkımız senin farlutal i kullanmaman ki bence kullanman gerekirdi.... bundan sonrası için doktoruna başvurmanı öneririm... diare-35; erkeklik hormonlarını bastırmak için kullanılıyor zaten diğer d.k.haplarından farkı biraz daha ağır olması diye biliyorum... bir yasmin daha hafif kalıyor... bunlar benim -internet- vasıtasıyla öğrendiğim bilgiler..... ve ben en son geçen ay bu ilacı bıraktım çünkü uzun yıllardır içiyordum.. migren atakları oluşuyordu ve vücudum su tutuyordu.... şükür ki bu ay kendiliğinden ve gününde regl oldum.... artık bitkisel anlamda tedavi yapıyorum..ama tekrar düzensizlikler görülürse tabiki doktorumla görüşeceğim... umarım faydalı olabilmişimdir...
<mesaj tarafından düzenlendi happygırl on 22.03.2007 16:19:45>
|
|
brlgvn
-
Tüm gönderiler
:
60
-
Ödül puanları
:
0
|
-
22.03.2007 16:35:38
çok teşekkürler. Farlutal kullandım. Regl olmamı sağladı. Ama ne biliyim diane 35 ile ilgili o kadar olumsuzluklar duydumki şüpheye düştüm. Fazla da zaman kaybetmek istemiyorum. Bir an önce bebiş istiyoruz.Sanırım bu şartlarda zor olacak galiba :( İnşallah şans hepimizin yüzüne güler
|
|
two pink line
-
Tüm gönderiler
:
1439
-
Ödül puanları
:
0
|
-
22.03.2007 16:45:06
|
|
sadengk
-
Tüm gönderiler
:
7735
-
Ödül puanları
:
0
|
-
22.03.2007 16:49:43
Orjinalden alıntı: brlgvn Arkadaşlar merhaba ben farkında olmadan bu konuyutekrar forumda açtım ama saolsun arkadaşlar yardıma koştu. Happygirl ve sadengk teşekkürler. Ben de diane 35 kullanıyorum ya bir işe yarıyormu bu ilaç. Yoksa doktor doktor dolaşmaya başlıycam. Şimdiki doktorum 3 ay kullan gel dedi bu ilacı. Ayrıca kıllanman geçer dedi ama pek öyle gözükmüyor şu an. Yardım lütfennn tereddütlerin varsa başka bir dr.a daha görünmende fayda var.ben hep bunu savunuyorum.Ne olursa olsun birinin farkedemediğini öbürü farkediyor ya da en azından için rahat eder. Bu tür ilaçların çoğu zaten iştah açıyor dolayısıyla kilo alımı olur diyor dr.lar.Sağlıklı günler umarım herşey yoluna girer
|
|
sıla26
-
Tüm gönderiler
:
341
-
Ödül puanları
:
0
|
-
22.03.2007 16:54:28
berilcim hoşgeldin canım.bütün pkololar adet grmek yada tedavi maksatlı doğum kontrol hapı kullanmıştır mutlaka.bekarken bende çok kullandım.şu anda 10-15 kilo fazlam var kesinlikle. ama buna doğum kontrol hapının nedenmi oldu bilemiyorum.bebek istediğinizi söylediysen diane vermesi bana pek mantıklı gelmedi yani. happgrilcim senin adetlerin ne kadar düzensiz mesela 3 ayı bulurmu gecikme.kilon yok sanırım senin. bende bütün belirtiler fazlasıyla var ne yazııkki bu arada kızlar bende heves moral kalmadı.kız kardeşim dış gebelik geçirip kürtaj oldu maalesef.onu görünce mahvoldum ben zaten.herşeyden vazgeçtim.
|
|
sadengk
-
Tüm gönderiler
:
7735
-
Ödül puanları
:
0
|
-
22.03.2007 16:56:50
Orjinalden alıntı: sıla26 berilcim hoşgeldin canım.bütün pkololar adet grmek yada tedavi maksatlı doğum kontrol hapı kullanmıştır mutlaka.bekarken bende çok kullandım.şu anda 10-15 kilo fazlam var kesinlikle. ama buna doğum kontrol hapının nedenmi oldu bilemiyorum.bebek istediğinizi söylediysen diane vermesi bana pek mantıklı gelmedi yani. happgrilcim senin adetlerin ne kadar düzensiz mesela 3 ayı bulurmu gecikme.kilon yok sanırım senin. bende bütün belirtiler fazlasıyla var ne yazııkki bu arada kızlar bende heves moral kalmadı.kız kardeşim dış gebelik geçirip kürtaj oldu maalesef.onu görünce mahvoldum ben zaten.herşeyden vazgeçtim. geçmiş olsun sıla.Zor bi durum inşallah çabuk toparlanır.Vazgeçmek yok,umutsuzluk yok,güçlü olmalıyız
|
|
brlgvn
-
Tüm gönderiler
:
60
-
Ödül puanları
:
0
|
-
22.03.2007 16:57:44
Aman umutlarınız kırılmasın moralimizi bozarsak zaten kaybetmiş sayılırız. Bazen herşeyin hayırlısı demek lazım. Doktoruma bebk istediğimizi söyledim ama o pek sağlıklı olmayacağını söyledi. Sanırım o nedenle diare-35 i verdi. Ama açıkçası ben çok istiyorum ve galiba fazla kafama takıyorum. Ama yılmak yok moral bozmakta yok tamam mı :)
|
|
neslee
-
Tüm gönderiler
:
103
-
Ödül puanları
:
0
|
-
22.03.2007 18:07:05
mrb beril bnd o ilacı bekarken 2 yıl kulladım evlenınce bıraktım cocugun olmaz dıe korkuttular benı ama doktorum keske kullansaydın yumurtalıklarını hızlı calıstırır o ilac dedı ılacı bıraktıgım ıcın polikistik over ilerledı sagın solun lafına bakma cnm ben etrafı dınleyıp doktorumu dınlemedıgım ıcın sımdı cocuk ıcın ugrasıyorum yan etkısı fazla bı ılac ama bende kılo yapmadı o bunyeye baglı sanırım ılacına devam et tedavıyı yarım bırakma derım korkma stres yaptıkca ısın zorlasıyo
|
|