DOĞUM KONTROL HAPI KULLANANLAR..BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR
Sayfayı değiştir:
<< < ..11 | Sayfayı gösteriyor 11 of 11, mesajlar 201 to 216 of 216
|
Yazar |
MELEĞİM:)
-
Tüm gönderiler
:
195
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 01 January 0001
- Bölge: uzaklardanım....
-
Durum: çevrimdışı
|
Ynt: DOĞUM KONTROL HAPI KULLANANLAR..BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR
-
19.03.2009 12:42:10
( #201 )
slm arkadaşlar size bir sorum olacak ben 8 aydır doğum kontrol hapı kullanıyorum markası yasmin hadi geçmiş ayları bırakalım cumartesi hapım bitti bugün regl oldum ben bu güne kadar mesala hapım cumartesi bittiyse diğer cumartesi hapa başlardım ama sizin yazdıklarınızı görünce kafam karıştı yanlışmı yapıyorum diye ben şimdi hapa cumartesimi pazarmı başlıycam hangisi doğru???
|
|
*bahar*
-
Tüm gönderiler
:
4948
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: mutluluğun göbeğinden:)))
-
|
-
19.03.2009 13:06:00
( #202 )
Orjinalden alıntı: 4everCAgirl Hihihi, oyle yaa mercimek buyuyor ve dogumuna yaklasiyor, 10 haftacik kaldi yaaa inanmasi cok zor! oyyy hadi inşallah sağlıkla kucağına aldığınıda okuruz burdan.Allah yardımcın olsun canım
|
|
*bahar*
-
Tüm gönderiler
:
4948
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
19.03.2009 13:07:18
( #203 )
Orjinalden alıntı: MELEĞİM:) slm arkadaşlar size bir sorum olacak ben 8 aydır doğum kontrol hapı kullanıyorum markası yasmin hadi geçmiş ayları bırakalım cumartesi hapım bitti bugün regl oldum ben bu güne kadar mesala hapım cumartesi bittiyse diğer cumartesi hapa başlardım ama sizin yazdıklarınızı görünce kafam karıştı yanlışmı yapıyorum diye ben şimdi hapa cumartesimi pazarmı başlıycam hangisi doğru??? bende öyle yapıyorum.yani pazartesi bittiyse diğer pazartesi başlıyorum.nerdeyse iki yıl olacak kullanmaya başlayalı.herhangi bir kazaya kurban gitmedim .sanırım doğru yapıyorum
|
|
4everCAgirl
-
Tüm gönderiler
:
3904
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: New York, NY
-
|
-
27.03.2009 16:07:11
( #204 )
Orjinalden alıntı: MELEĞİM:) slm arkadaşlar size bir sorum olacak ben 8 aydır doğum kontrol hapı kullanıyorum markası yasmin hadi geçmiş ayları bırakalım cumartesi hapım bitti bugün regl oldum ben bu güne kadar mesala hapım cumartesi bittiyse diğer cumartesi hapa başlardım ama sizin yazdıklarınızı görünce kafam karıştı yanlışmı yapıyorum diye ben şimdi hapa cumartesimi pazarmı başlıycam hangisi doğru??? Ctesi son hapi aldiniz, hormonlu haplar bitti, 7 tane bos hap var. 7 gun bitecek, 8. gun yeni kutuya baslayacaksiniz. Gunlere gore degil, hap sayisina gore takip edin
<mesaj tarafından düzenlendi 4everCAgirl on 27.03.2009 16:09:28>
|
|
*bahar*
-
Tüm gönderiler
:
4948
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
17.06.2009 11:46:47
( #205 )
offffff offfffff bu doğum kontrol haplarının yan etkilerini yaşıyorum bir süredir.çok ciddiye almamıştım ama artık sorun haline gelmeye başladı.cinsel isteksizlik had safhada   ayrıca aşırı sinir bozukluğu yapmaya başladı.bırakmak istiyorum ama tekrar hamile kalmak fikri hep caydırıyor beni. iğnelerin yan etkileri daha fazla.eşimin korunmasına asla güvenmiyorum.spirali üç defa takdırdım.üçündede kayma oldu. hadi bakalım biri desin şimdi ben ne yapayım
|
|
NİLÜFERR
-
Tüm gönderiler
:
2453
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: İzmir
-
|
-
18.06.2009 17:41:49
( #206 )
Ayrı odalarda yatın.:))))) Nasıl fikir.
|
|
*bahar*
-
Tüm gönderiler
:
4948
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
19.06.2009 12:17:27
( #207 )
valla benim canıma minnet.eşimi kim ikna edecek 
|
|
secilöz
-
Tüm gönderiler
:
1636
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: İZMİR KSK -ŞİMDİLİK KAYSERİ
-
|
-
19.06.2009 12:20:25
( #208 )
ben kullanıyorum bir aydır hiç bir yan etki yapmadı sadece şişlik hissediyorum arada ama rejimde olduğumdan kilo almadım sanırım.doktorlar doğum kontrol yöntemlerinde en güvenilirinin prezervatif olduğunu söylüyorlar ben spiral taktırmak için gittiğimde doktorum kesnilikle ilk sırada prez.demişti ve biz prez.kullanıyurz.Doğum kont.hapını 3 ay içip bıkıcam sadece adet düzensizliğ iiçin içiyorum sonuçta hap bu evamlı içilmesinin elbet karaciğere başka organlara zamanla zararı olacaktır diye düşünüyorum hormon ihtiva ediyor sonuçta.ben hap kullanmama rağmen yine de prez.de kullanıyoruz.bence çok güvenilir ve temiz üstelik çok da sağlıklı kesinlikle tavsiye ederim.tabi eşin kullanma taraftarı ise
|
|
minekavlak
-
Tüm gönderiler
:
2285
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: İstanbul/Pendik
-
|
Ynt:DOĞUM KONTROL HAPI KULLANANLAR..BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR
-
23.08.2009 18:12:24
( #209 )
arkadaşlar bende 1 aydır diane 35 kullanıyorum..geçen cumartesi ilk kutum bitti.şimdi ben dün mü başlayacaktım yoksa bugünmü başlamam gerekiyo.lütfen acele cvp verirseniz sevinirim..
|
|
Munisenin MELİSİ
-
Tüm gönderiler
:
2809
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge:
-
|
-
24.08.2009 09:37:55
( #210 )
Cumartesi bittiyse pazar gunu yani dün alacaktınız. Ama bugunde 2 tane alabilirsiniz diye biliyırum.. Bi gun unutulduysa ertesi gun 2 tane alınabiliyor diye biliyrum. Reçetesini bi okuyun isterseniz
|
|
Serennn
-
Tüm gönderiler
:
3
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 08 September 2009
-
|
-
08.09.2009 18:48:47
( #211 )
Arkadaşlar size birşey sormak istiyorum öncelikle merabalar yeni katılmak kısmet oldu aranıza..sizinle birşey paylaşmak istiyorum!! 2 Eylül de YASMIN adlı doğum kontrol hapına başladım hiç bir şekilde yan etkisini görmedim ancak başka bir sorum olacak bir çok sitede araştırdım doğum kontrol hapları ne zaman koruyuculuğunu gösterır dıye ve her yerde düzgün kullanılmak şartıyla ilk haptan itibaren koruyuculuğunu gösterir diyor yaklaşık 6 gündür ben bu hapı kullanıorm ve eşimle ilişkiye girdik ve 6 günün sonunda boşaldı sizce ben hamile kalırmıyım lütfen yardım edin..şimdiden teşekkürler
|
|
secilöz
-
Tüm gönderiler
:
1636
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
08.09.2009 20:58:30
( #212 )
serencim doğum kontrol hapının tam güvenilirliği ikinci kutudan itibaren başlıyor.ben de yasmin kullandım 3 ay .doğum sonrası adet düzensizliğim vardı ve doktorum ilk ay prezervtifi de kullanmamızı önerdi tek başına güvenilirliği ilk kutuda düşük 2.kutuya başladığında prezervatifi bırakabilisin demişti yani ben ilk ay destekli şekilde kullandım doğum kontrol hapını.sen de ilk ay pek güvenme.hamile kalma işine gelince yumurtama döneminse tabi ki de hamiş olabilirsin.
|
|
secilöz
-
Tüm gönderiler
:
1636
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
08.09.2009 21:00:49
( #213 )
bu arada 2 eylül ilk hapa başlama tarihinse adetinin de ilk günü demektir yani şu an 6.günün bu da yumurtlamış olma ihtimalin çok çok çok düşük bu durumda hamile kalmış olman da öyle canım meraklanma
|
|
Serennn
-
Tüm gönderiler
:
3
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
08.09.2009 22:54:15
( #214 )
teşekkür ederim seçilcim ama bana da doktorum dediğim gibi ilk tabletden itibaren korur düzenli alman yeterli dedi..ilk tabletde biraz tereddüt ettim ama 1 hafta bir süre sonunda oldu işte umarım değilimdir canım yaa
|
|
Serennn
-
Tüm gönderiler
:
3
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
15.09.2009 02:09:10
( #215 )
arkadaşlar ben sizlere birşey soracam bu doğum kontrol hapını bırakırsam hamile kalırmıyım hemen???
|
|
gokcemm
-
Tüm gönderiler
:
3
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 30 July 2010
-
|
-
30.07.2010 14:09:56
( #216 )
merhabalar cnm bende ilk başta doğum kontrol hapı kullandım ve aşırı derecede iştahımı açmıştı açıkçası ve unutman iyi bişey değil gerçekten etksi hemen geçiyo içmezsen
|
|
|
Şu andaki aktif kullanıcılar
|
0 adet üye ve 2 misafir var.
|
İkonların Anlamları ve İzinler
|
-
Yeni mesajlar
-