Expand

*EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI

Sayfayı değiştir: << < ..161162163 | Sayfayı gösteriyor 163 of 163, mesajlar 3241 to 3246 of 3246
Yazar Mesaj
Angel..

• Tüm gönderiler : 1043
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 01 January 0001
  • Bölge: İstanbul..
  • Durum: çevrimdışı
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 02.06.2010 13:00:37 ( #3241 )

Selamlar..Herkes iyidir inşallah..Benden sonra yazan olmamış,bu mudur? ..

Dün doktorumun verdiği açlık kan şekeri yüklemesini yaptırdım..Ama sınırda çıktı..Öyle okuyunca,hemen net'e baktım,ölüp ölüp dirildik valla ..Çok kötü şeyler yazıyo,hele ikinci yükleme olayı daha da bi zorlu..Ona 3 defa gidiliyor ölçtürmeye çünkü..Neyse,bugün faksladık doktora sonucu..O da dedi,evet sınırda ama,tekrar doktora gönderecek kadar değil diye..Nasıl rahatladım anlatamam..Yalnızca karbonhidratlara dikkat et dedi..Şekerli gıdaları da dikkatli yemek lazım tabi..Tam bana göre ..

Ebru,mercimek köftesi bunların içine girmez de mi,yapıp yiyebilirim? ..Şaka bi yana,cumartesi Ebru'lardaydık..Çok güzel ağırladı bizi canım arkadaşım..Bi dövmediği kaldı .....Şaka şaka..Hakkaten mercimek köftesi yapmış,poğaça yapmış,hepsi de çok güzeldi..Eline sağlık canım ..Yazdım ama görgüsüzlük gibi olmadı inşallah ..Esas konuya gelince..Kıvanç çok tatlı bir bebek ya maşallah..Nasıl da gülücükler saçıyo etrafa yakışıklı..Bazen de sinirlenip bağrıyo ..Benimle de ilgilenin gibisinden..Neyse,kuzucuğu görmüş oldum sonunda,Allah bahtını da açık etsin..Odası da pek şirindi,Allah güle güle uyumayı,oynamayı nasip eder inşallah içinde .. Ama Sena hiçbiyerde yapmadığı,oyuncak isteme davranışları gösterdi ..İnsan zor durumda kalıyor yahu bu bebelerin sayesinde ..

Böyle işte,geldi ağlıyo yine..Öptüm hepinizi..

Ilke Duru

• Tüm gönderiler : 2055
  • Bölge: İstanbul- Avrupa
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 11.06.2010 14:58:27 ( #3242 )
hehe ben yokum diye mi kimse gelmiyor artık huuuu :)

Binlerce Şükürler Olsun...
SELO-HERO

• Tüm gönderiler : 1804
  • Bölge: İSTANBUL
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 21.06.2010 13:52:04 ( #3243 )
bende bizim sayfada hareket yok diye buraya geliyim dedim burasıda vahimmm :))

refakir

• Tüm gönderiler : 1214
  • Bölge: Almanya/Köln
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 23.07.2010 12:15:34 ( #3244 )
Kızlar hepinize merhaba
nasılsınız bakalım?
Çok uzun bir zaman sonra gelebildim çok şükür.
Zaman bulamadım, unuttum, hastalıklar, taşınma, tatil derken zaman su gibi akıp geçmiş.
Oğlanı uyuttum kızıma da film açtım aldım bilgisayarı kucağıma yazayım arkadaşlarıma dedim.
Evet neler yapıyorsunuz prensleriniz, prensesleriniz neler yapıyorlar.
Benimki beni çok zorluyor derken uyandı hemen gideyim yanına yataktan düşmeden :)
Sayfayı değiştir: << < ..161162163 | Sayfayı gösteriyor 163 of 163, mesajlar 3241 to 3246 of 3246

Hızlı ulaşım:

Şu andaki aktif kullanıcılar
0 adet üye ve 1 misafir var.
İkonların Anlamları ve İzinler
  • Yeni mesajlar
  • Yeni mesaj yok
  • Yeni Konu ve Yeni Mesajlar
  • Yeni mesajı olmayan yeni konu
  • Yeni mesajlarla kilitlendi
  • Yeni mesajlar olmadan kilitlendi
  • Mesajı oku
  • Yeni konu başlat